ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ...



Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση χθες.
 
“Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά για πολλοστή φορά τους Συνδέσμους της Θύρας 7 οι οποίοι, συνεχίζοντας την έμπρακτη στήριξή τους στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, παρέδωσαν με τη μορφή της οικονομικής ενίσχυσης το ποσό των 14.000 ευρώ.
Οι τίτλοι και οι διακρίσεις της εφετινής αγωνιστικής περιόδου αποτελούν τη σημαντικότερη ηθική ανταμοιβή για όλους όσοι συνέβαλαν -τα μέγιστα- με το υστέρημά τους, ώστε οι αθλητές και οι αθλήτριές μας να προπονούνται και να αγωνίζονται απρόσκοπτα και προσηλωμένοι στους αγωνιστικούς στόχους, που τελικώς επιτεύχθηκαν''.

 
Την εποχή που ο μπουμπούκος τσιρίζει στα κανάλια για τα ''πρωτογενή πλεονάσματα'', η θύρα 7 δείχνει τον δρόμο της οικονομικής εξυγίανσης. Σε λίγο καιρό θα είμαστε σε θέση να μιλήσουμε με συγκεκριμένα νούμερα για τα ποσά που έχουν διατεθεί από τους Συνδέσμους προς τον Ερασιτέχνη μας και φυσικά θα είναι επταψήφια. Τα χρέη του Συλλόγου σιγά σιγά πάνε περίπατο, ουδείς αθλητής των ερασιτεχνικών τμημάτων μας διαμαρτύρεται για τις πληρωμές και γεμίζουμε κούπες, όπως έγραψε και ο ''ΔΙΑΣ'' χθες. Και πώς το πετυχαίνουμε αυτό? Μα με τη συνδρομή της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Αυτός δέχεται να δίνει κάποια ποδοσφαιρικά εισιτήρια σε χαμηλότερη τιμή η ΠΑΕ προς τους συνδέσμους, ώστε η διαφορά που προκύπτει -συνήθως 5 ευρώ, αλλά και πιο κάτω, δίευρω ας πούμε- να πηγαίνει στα ταμεία του Ερασιτέχνη, την ώρα που κάποιοι ''έντιμοι'' οπαδοί μας, που ''δεν τρώνε κουτόχορτο'', σκούζουν ''για το καπέλο της θύρας 7 στα εισιτήρια, ποιος ξέρει τι παντελόνιασμα πέφτει''. Ναι, αυτός που ''ψάχνει να κονομήσει από παντού'', σύμφωνα με κάποιους ''γνώστες''. Αυτός δέχεται τα ποδοσφαιρικά διαρκείας κάθε χρόνο να βγαίνουν νωρίς, ώστε τα 60 ευρώ της υποχρεωτικής εγγραφής μέλους στα μητρώα του Ερασιτέχνη-ανανέωση ετήσιας συνδρομής να πηγαίνουν στα ταμεία του Συλλόγου μας άμεσα και να γίνεται καλύτερα ο προγραμματισμός των κινήσεων σε όλα τα τμήματά μας, με ζεστό χρήμα εν όψει καλοκαιριού. Φυσικά και γι'αυτό τα ακούει, ''τι βιάζεσαι ρε χοντρέ κάθε χρόνο και μας βγάζεις από τόσο νωρίς τα διαρκείας? Να κονομήσεις ψάχνεις?''. Αυτός είναι εκεί να καλύπτει τις όποιες τρύπες στα ταμεία του Ερασιτέχνη, είτε με άτοκα δάνεια -δανεικά κι αγύριστα φυσικά-, είτε με επιχορηγήσεις, πράγματα που δεν διαρρέουν, αφού δεν συμφέρουν κανέναν να διαρρεύσουν. Πώς θα βγαίνουν μετά οι γαύροι που ''έχουν πετάξει την τσίμπλα από τα μάτια'' να κατηγορούν το Μαρινάκη ότι ''δεν ξοδεύει φράγκο, καβούριας είναι, μόνο να παντελονιάσει από τον κόσμο μας ψάχνει''?
 
Πάνω από όλα όμως, υπάρχει μία θύρα 7 που βγήκε μπροστά την πιο κρίσιμη ώρα και όχι μόνο έσωσε το Σύλλογο, αλλά τον γιγάντωσε και συνεχίζει να τον γιγαντώνει. Τι δεν άκουσε ο ΜΙΧΑΛΗΣ όταν μαθεύτηκε πως θα αναλάβει πρόεδρος του Ερασιτέχνη. Τι για Σαουρίδηδες γράφανε κάποιοι, τι για Χατζηχρήστους, τι για κονόμες στην πλάτη του κόσμου μας -διαχρονική αλήθεια, ΟΛΟΙ κονομάνε και κοροιδεύουν τον αθώο γκοζμάκη, σύμφωνα με κάποιους ''γνώστες''- κτλπ.. Δεν έχει νόημα να ανατρέξουμε σε παλαιότερα κείμενα. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΘΥΡΑ 7. Θα μπορούσε να είναι ''τσίρκο'' ο ΜΙΧΑΛΗΣ, να γυρίζει στα κανάλια και στα ραδιόφωνα να πουλάει ''φιλοσοφία'' για τον Ολυμπιακό και περί οπαδισμού. Όχι μόνο δεν το κάνει, αλλά αμφιβάλλω αν έχει ακούσει κάποιος που δεν τον ξέρει προσωπικά κι από τους Συνδέσμους τη φωνή του. Μιλάει λίγο και δουλεύει πολύ -ομοίως και ο ΑΛΕΚΑΡΑΣ, ο Chelsea 7, που για κάποιους είναι ''τσάτσος''...-. Έτσι καταφέραμε όλοι μαζί να χαλάσουμε την έτοιμη σούπα των ΑΡΔ, των αντιολυμπιακών οπαδών που ''δεν είμαστε πρόβατα γαύροι'', αλλά και των δικών μας ''έντιμων'' σχολιογράφων-ακροατών φιλάθλων, που μιλούσαν εν χορώ για υπαλλήλους-δολοφόνους-τσάτσους του εκάστοτε προέδρου-θύρα λ7. Το ότι στηρίζουμε όλα τα τμήματά μας δεν συμφέρει κανέναν να ακούγεται. Αν όμως γίνει κάνα μπάχαλο κάπου, θα βρεθούν πολλοί πρόθυμοι να το χρεώσουν σε όλους εμάς τους ''υπαλλήλους''. Αυτό πουλάει.
 
Την εποχή που κάποιοι δικοί μας -ή ''δικοί μας''- αναπολούν την παλιά θύρα 7 -συνήθως 15άχρονα-20άχρονα που όχι μόνο δεν την έζησαν, αλλά ούτε απ'έξω θα πέρναγαν, αφού η φάπα θα πήγαινε σύννεφο-, η θύρα 7 είναι εδώ. Βγαίνει μπροστά ως ΑΣΠΙΔΑ του Θρύλου και όχι μόνο διασώζει το μεγαλείο του Συλλόγου μας, αλλά φροντίζει να γίνουμε και μεγαλύτεροι. Αυτή είναι και η ιστορία μας εξ άλλου ως Ολυμπιακός Σύνδεσμος.
 
ΠΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ-ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ.
 
Δίχως τον κόσμο δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΕ. Ολυμπιακός=ο κόσμος του. Εμείς δεν είμαστε Αθλητικός Όμιλος ή Αθλητική Ένωση. Εμείς είμαστε Σύνδεσμος Φιλάθλων, όπως λέει και ο Γιώργαρος ο ''μαουνιέρης''. Η ΘΥΡΑ 7 τραβάει μπροστά και ακολουθεί ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ. Γιατί κομμάτι αυτού του κόσμου, που ήταν, είναι και θα παραμείνει ο Ολυμπιακός μας, είναι και διάφοροι επιχειρηματίες-εφπλιστές, που έχουν την ίδια τρέλα με όλους εμάς, αλλά και πιο φορτωμένα πορτοφόλια. Ο ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ, ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ και πλέον ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ. Εμείς οι ''υπάλληλοι'', αντί να τους κατηγορούμε δεξιά κι αριστερά για να πουλάμε με το κιλό και εκ του ασφαλούς ''αντιστασιακή άποψη'', κοιτάζουμε το καλό του Ολυμπιακού μας. Άδολα πάντοτε, αδιαφορώντας για όλους αυτούς που διαρρέουν πως ''κονομάμε''. Εσείς οι υπόλοιποι, χορέψτε στο ρυθμό του vazeletta.gr, του αποχωρητηρίου της Δαβάκη και της μπύρας 13 του τριορόφου. Ο καθένας διαλέγει τους φίλους του σε αυτήν τη ζωή...

Σχόλια

Εικόνα kaminia 7

Επίσης περιμένουμε ακόμα την εισφορά της εφημερίδας γάυρος η οποία όταν πριν 3 χρονιά κυκλοφόρησε έγραφε για να μαζέψει κόσμο: Επειδή τα όσα λέμε δεν είναι λόγια του αέρα αλλά στηρίζονται σε ξεκάθαρες θέσεις, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι το 10% των κερδών μας θα το διαθέτουμε στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ για την ενίσχυση εκείνων των τμημάτων που μας δίνουν τίτλους και μας κάνουν υπερήφανους, για εκείνα τα παιδιά του ΘΡΥΛΟΥ μας που, απλήρωτα, υπό αντίξοες συνθήκες, δίνουν τη μάχη για τη Μεγάλη Ιδέα μας.
εκτός εάν θέλησαν να κονομήσουν και αυτοί στην πλάτη του ερασιτέχνη ολυμπιακού και την εποχή μάλιστα που αντιμετώπιζε τεράστιο ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Μέχρι να δώσουν τα λεφτά ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ. ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΩΣΤΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΣΜΟ.

Εικόνα savvas gridlock

Καλά, για τον κύριο Πίκουλα δεν μιλάω, τζάμπα σάλιο θα χαλάσω. Απλώς εξ αιτίας του η μπάλα παίρνει άδικα πολλά δικά μας παιδιά εκεί μέσα. Και είναι κρίμα, γιατί είναι όντως γαύροι.

Εικόνα red devil 7

Σαββα κανε εκπομπη στο σαιτ του ΓΙΑΝΝΑΡΟΥ του ΧΑΡΟΥ..Θα πεις πολλα και σωστα!

Εικόνα savvas gridlock

Λες να χρειάζεται βοήθεια ο Γιάνναρος αδερφέ? Δεν το νομίζω. Μια χαρά τα λέει και μονάχος του και τους γαμάει όλους μαζί εδώ και πολλά χρόνια. Άσε που τρέχουμε και δεν προλαβαίνουμε να ξυθούμε στο τέλος...

Εικόνα dono

Πολύ σωστός

Εικόνα ΔΙΑΣ

ας θυμησουμε παραδειγματα "αλλων" οργανωμενων..
- Τον Αρουλη τον εριξαν Βου και εκτοτε βολοδερνει
- τον Μπαοκ ? τουλαχιστον τον τελευταιο καιρο εχουν μειωθει οι τιμωριες εδρας...ουτε στα play ωχ δε μπορει..
- την αεκ σαν ερασιετχνικη τη βουλιαξαν οι χατζηχρηστοι και φετος ολοκληρωσαν το εργο τους... με τη μπουκα στο οακα την εριξαν στη βου και οι "τιγρεις" στη γου
- η μπυρα 13? προχτες ηταν η επετειος της μπουκας και των φαπών στην παιανια after rizoupolis...ασε που ειναι γεματη "αντιεξουσιαστες"....χαχαχαχαχαχαχα

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΖΗΛΕΥΕΙ να σηκωσει το χερι του.....

Εικόνα mike the red

Ναι αλλα η 13 θα αναλαβει το τμημα της σκοποβολης.Θα το προμηθευει με ζωντανους στοχους(λαγους).

Εικόνα savvas gridlock

Γιατί το μπάντμιντον? Το ποδόσφαιρο σάλας? Η οπλομαχία? Δεν είναι τμήματα να σε γεμίσουν με παναθηναική περηφάνεια αυτά? Αλλά πού να τα καταλάβεις αυτά εσύ ρε γαύρε. Πρόβατο γεννήθηκες, πρόβατο θα πεθάνεις, να πανηγυρίζεις πέτσινα-χάρτινα-κάλπικα στο ποδόσφαιρο. Μόνο άμανε τα παίρνει η Πανάθα είναι πεντακάθαρα.