Το (παρα)κράτος της Βαζέλας




"Μόλις έγινε γνωστή η αρνητική εισήγηση του Γιώργου Δημητρίου για την αδειοδότηση, παρά τον γεμάτο φάκελο του Παναθηναϊκού, οπαδοί του «τριφυλλιού» άρχισαν να μαζεύονται έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί, όπου και βρίσκονται αυτή την ώρα. Οι οργισμένοι φίλοι των «πρασίνων» περιμένουν την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής και κατάφεραν, μάλιστα, να μπουν στα γραφεία και να φτάσουν έξω από την αίθουσα όπου εκδικάζεται η έφεση!"

Το παραπάνω απόσπασμα, είναι από το ρεπορτάζ του gazzetta.gr για τα γνωστα και άκρως βαζελικα γεγονότα που διαδραματίστηκαν νωρίτερα στα γραφεία της ΕΠΟ.
Πριν πάμε στο κυρίως θέμα αυτής εδώ της ανάρτησης, νομιζω εχει ιδιαίτερη αξία να σταθούμε σε κάποια σημεία του παραπάνω κειμένου.

(για παν ενδεχόμενο, και επειδή δε γουστάρουμε -και το δηλωνουμε χωρίς περιστροφές- να δώσουμε ουτε μισό κλικ στο συγκεκριμενο σαιτ μεσα απο δικές μας αναρτ'ησεις, εδώ το screen απ την εν λογω ανάρτηση:

«Μόλις έγινε γνωστή η αρνητική εισήγηση του Γιώργου Δημητρίου για την αδειοδότηση, παρά τον γεμάτο φάκελο του Παναθηναϊκού…»

Το διαβάζεις και μένεις καρότο. Σαν αυτά που αρέσουν στους λαγούς.
Το απύθμενο θράσος του ανδρός, η εντυπωσιακή του προσήλωση στα Ιδανικά που αφησε παρακαταθήκη σε ολο τον (ατιμο και ανηθικο) κόσμο ο Γκαιμπελς, και ο ζηλευτός τρόπος που χρησιμοποιει αυτά τα «εργαλεία» (ολοι οι βαζελοΑΡΔ το κάνουν: λες και βγηκαν απ την ιδια Στοά, οπου στα κρυφά γαλουχήθηκαν στα Υψηλά Ιδανικά του Ψεμματος και της Παραχάραξης, ινα υπηρετούν με αυταπάρνηση το αγαπημένο τους σωματείο και τα Ιδανικά που το συνοδεύουν διαχρονικά) συνιστούν πραγματικά μια συγκλονιστική εμπειρία.

Μεσα σε  5 λέξεις, ο ποιητής, εχει αποφασίσει, έχει αποδώσει ευθύνες, και έχει απονείμει ήδη και δικαιοσύνη.

παρά τον ΓΕΜΑΤΟ φάκελο του Παναθηναϊκού…»

ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, για τους μη μυημένους: Ο ΖΕΛΕΣ, ΠΗΓΕ ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΜΑΤΟ ΦΑΚΕΛΟ, ΑΛΛΑ Η ΚΑΚΗ ΕΠΟ (η κακή κοκκινη ΕΠΟ)  Η ΤΑΓΜΕΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΑΜΩΜΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ.
Οπότε, και οι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ φίλαθλοι του λάπατου που μαζεύτηκαν εκεί, είναι περίπου ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ που αντιστέκονται ηρωικά στην κόκκινη χούντα.
Δοξα και τιμή στο Μεγαλο Γιοζεφ.

Και για να περάσουμε στο κυρίως θέμα μας, πώς να μην μαζευτούνε οι ζελέδες έξω απ την ΕΠΟ μπας και παρουνε τσαμπουκά την αδειοδοτηση; Πως, όταν, σα μυρηκαστικά που είναι, τους κατευθύνουν όπως θέλουν οι διάφοροι ταγοί τους, και τα διάφορα βαζελολάγνα μεσα ενημερωσης, τα στελεχωμένα με τα όπως το παραπάνω ταγμένα ΑΡΔακια;
Ασχολήθηκε κανείς από αυτούς με το αν έχει όσα πρέπει να έχει μεσα ο φακελος της ζέλας; Όχι. Πετάνε ένα «γεματος φάκελος», και καθαρισανε. Γεμάτος με τι; με άχυρα; Με παλιές εφημερίδες; Με ΤΑΡΑΤΑΤΑ; Με σκατά; Με τι;

Πώς να μην μαζευτούνε οι ζελέδες έξω απ την ΕΠΟ μπας και παρουνε τσαμπουκά την αδειοδοτηση, όταν τόσες μέρες τωρα, το Σύστημα λοβοτομεί τους ηδη λοβοτομημένους ζελέδες με διάφορες πληρωμένες καταχωρήσεις διοχετέυοντας στους πολτοποιημένους εγκεφάλους τους διάφορα παιδικής επιχειρηματολογίας υποστηρικτικά της πληρότητας και της επάρκειας του φακέλου των ζελέδων άρθρα;

Όταν επί τόσες μέρες, ο κάθε ένας βαζελοδημοσιογράφος επιτίθεται χωρίς προσχήματα στην ΕΠΟ και την χαρακτηρίζει ξεδιάντροπα και χωρίς περιστροφές ως «κοκκινη»;
Πώς να σεβαστούνε οι ζελέδες οπαδοί τους θεσμούς, όταν τους ξεφτιλίζουν καθημερινά επώνυμα και  όσο πιο επίσημα γίνεται οι διαφοροι αλαφουζοι και τα διαφορα ταγμένα η (και) πληρωμένα παπαγαλάκια τους;

Αλλά, μια ζωη τετοιοι δεν είναι;
Μια ζωή αυτό δεν κάνανε; Με τον έναν η τον άλλον τρόπο, τη δικιά τους εξουσία δε θελανε να επιβαλλουνε; Πότε σεβαστηκαν θεσμούς και θεσμοθετημένες εξουσίες. Ποτέ. Νομος είναι το δικιο του ζελέ.
Και φυσικά καταφέρνουν πάντα, η πιο βρωμιαρα ομαδα της Ιστορίας,  να βγαίνουν και ως οι αδικημένοι και κατατρεγμένοι, χρεώνοντας όλη τους την ανεπάρκεια, πετώντας λάσπη, στο Θρύλο.

Μια ζωή βάζελοι

Αντί επιλόγου, ένα απόσπασμα από την ανακοίνωση της ΕΠΟ μετά τα τα παραπάνω γεγονοτα:
"Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πληροφορεί την κοινή γνώμη και κάθε ενδιαφερόμενο ότι οι αδειοδοτήσεις ΠΑΕ δεν εξασφαλίζονται με τραμπουκισμούς, εκφοβιστικές μεθόδους και αισχρές ύβρεις, ακόμη και εναντίον γυναικών υπαλλήλων της ΕΠΟ…»
Μια ζωη βάζελοι. Η ντροπή των οπαδών.

Σχόλια

Εικόνα ΔΙΑΣ

τελικα ποιος κυβερνα αυτη τη χωρα? ειχε αναρωτηθει ο θειος του μπουλη πριν 50 χρονια...
οι αδαεις αριστεροι της εποχης εκεινης εσκηβαν το κεφαλι και κατεβαζοντας το τελευταιαο ποτηρι αρετσινωτο στα κουτουκια του ψυρρη και των ταμπουριων απαντουσαν "ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ" ...

ΜΕΓΙΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΑΘΟΣ φιλοι μου....η σωστη απνατηση είναι : Ο ΒΑΖΕΛΟΣ!

Γραφουν κανονικα νομους και κανονες. Εξαλου ειναι αντιεξουσιαστες....
και η "ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΠΟ" Νικολογιαννη ? γιγαντα της δημοσιογραφιας και στρατευμενε στην αληθεια?
εσεις ΑΡΔικειμενικοι των καναλιων, των ραδιοφωνων και των εγκριτων εφημεριδων?
Γεματος ο φακελος? εχετε παρτυ? δευτερη φαπα μετα την αγαπημενη σας κουλα δεν αντεχοταν...γιαυτο ξεδιπλώσατε όλο το ταλεντο σας...μεχρι επισκεψη του μαρινακη στα αποδυτηρια ανακαλυψατε χτες...για να καλυψετε τη ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΖΕΛΕ!
Ξεφτυλισμενοι εμμισθοι υπηρετες του παναθηναικου παρακρατους σας ευχομαι απο καρδιας : ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ...

ΥΓ. Πιο πολύ τα έχω με τους δικου μας..συγαυρους που εξακολουθουν να δινουν το ευρω τους και να αγοραζουν σερβιετες (αναφερω τον επιστημονικο ορο)...που ανηγουν ραδιοφωνα να ακουσουν μπαμπη λεανη και χελακη!
Που περιμενουν ολη τη χρονια ενα χερι του μανιατη για να ντραπουν!
ΥΓ2. Υπήρχε και νομιμος τροπος να το κανετε ρε τρυπιοι...τωρα με το ΑΠΗΛΙΟΝ να θεωρηθειτε ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΓΡΟΤΕΣ και να απαλαγειτε απο καθε φορολογικη επιβαρυνση... ΛΑΓΟΥΣ εκτρεφεται και ΚΑΡΟΤΑ καλλιεργειτε..backparties...

Εικόνα V0R4D0R

Προς επίρρωσιν, ιδού και το θριαμβευτικό ρεπορτάζ του vazeletta, μετά την πανηγυρική δικαίωση της αλογοτροφής:
"Mετά τα μεσάνυχτα βγήκε η απόφαση των εφέσεων που έκαναν οι Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα, με τις δύο ομάδες να δικαιώνονται. Μάλιστα αυτή η απόφαση δικαίωσε και πανηγυρικά το Τριφύλλι που είχε πλήρη το φάκελό του, ενώ με αυτόν το τρόπο εκτέθηκε και ο Γιώργος Δημητρίου με την αρνητική του εισήγηση."

Εικόνα savvas gridlock

Έτσι είναι. Εξέτασαν προσεκτικά το φάκελο του Παναθηναικούλη ο πρώην ''Πρασινοφρουρός'' Βασίλης Παπαθεοδώρου και ο κύριος Σερέτης και πείστηκαν πως δεν είχε κενά, με τις νομικές και οικονομικές-λογιστικές γνώσεις που έχουν ως πανεπιστήμονες. Αυτό τώρα βαφτίζεται ''δημοσιογραφία'' από κάποιους. Τηρείται η δεοντολογία και κρατούνται ίσες αποστάσεις στην παρουσίαση του θέματος. Η κυρα-ΕΣΗΕΑ ξέρει πολύ καλά να μηνύει όποιον πει το ο,τιδήποτε για κάνα ΑΡΔάκι, αλλά να επιβάλει πειθαρχικά μέτρα σε αυτούς που ξεφτιλίζουν το επάγγελμά τους, είναι άγνωστο αρχαίο κείμενο γι'αυτήνανε.

Εικόνα savvas gridlock

Γιατί το γράφεις αυτό? Ο ''έγκριτος'' κύριος Ασβεστάς μας ενημέρωσε από το ραδιοφωνικό σταθμό του αποχωρητηρίου της Δαβάκη πως ''κανένας τραμπουκισμός δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ, αυτά τα λέει μόνο η ΕΠΟ''. Επίσης, στο κείμενό του στην ιστοσελίδα του αποχωρητηρίου του συγκροτήματος της οδού Δαβάκη με την είδηση για την αδειοδότηση ΠΑΣ και ΠΑΟ, μας ενημερώνει για το ότι το φάκελο του ΠΑΣ θα τον εξετάσει και η ΟΥΕΦΑ. Με ''θαυμαστικό'' μάλιστα στο τέλος της πρότασης. Σαν να μας λέει ''μην χαίρεστε, δεν βγήκατε Ευρώπη ακόμη''.

Εικόνα GPan

Kanenas trampoukismos re Savva. Trampoukismos einai na vgeis sto dromo na giortaseis thn adeiodothsh ths omadaras sou wste na mporesei kai auth me th seira ths na fesosei tous pantes epi ellhnikou kai oxi mono edafous gia toulaxiston mia xronia akoma?

Einai kako dhladh pou yparxei sysphrwsh? pou einai oloi mia parea kai ta lynoume ta provlhmata mazi?

A re salonate presvh, a re eurwpaiko mege8os!!

Akoma na piasoun pato autoi re.. sa mikroi pou fthname se kana gkremo kai sthname auti na akousoume th xlepa na kanei to "klats" alla pou autoi....3 xronia perimenoume to "KLAAAATS" reeee!