ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ



Χθες, δυο μέρες πριν τον πρώτο τελικό των play off στο ΣΕΦ, έγινε γνωστή η παρακάτω είδηση.
 
Σε ένα σκληρό μπρα ντε φερ έχει εξελιχθεί η σχέση μεταξύ της διοίκησης του ΟΑΚΑ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή τις οφειλές της δεύτερης που διεκδικεί η πρώτη. «Θύμα» της διαμάχης ενδέχεται να πέσει η σειρά του τελικού της Α1 μπάσκετ, αν δεν βρεθεί λύση και το ΟΑΚΑ δεν διαθέσει το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στους Πράσινους. Η κρίση κορυφώθηκε όταν η πράσινη ΚΑΕ με χθεσινή επιστολή της προς το ΟΑΚΑ δεν αναγνώριζε ότι του οφείλει χρήματα και αντέτεινε μάλιστα ότι το αθλητικό κέντρο χρωστάει στον Παναθηναϊκό.
Συγκεκριμένα οι Πράσινοι αρνούνται ότι οφείλουν 600.000 ευρώ όπως διατείνεται το ΟΑΚΑ και επικαλούμενοι δικούς τους ελέγχους διεκδικούν ένα ποσό περίπου 500.000 ευρώ από το αθλητικό κέντρο. Η διοίκηση του ΟΑΚΑ απάντησε αμέσως στον μπασκετικό Παναθηναϊκό χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη την επιστολή του και τον κάλεσε να την ανακαλέσει δίνοντάς του περιθώριο μέχρι σήμερα το μεσημέρι. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα επέτρεπε στον Παναθηναϊκό τη χρήση της εγκατάστασης του κλειστού γυμναστηρίου του μπάσκετ.
Η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε επιστολή νωρίς το απόγευμα, στην οποία όμως δεν ανακαλούσε την προηγούμενη. Μετά από αυτό η διοίκηση του ΟΑΚΑ αν και επέτρεψε τη διεξαγωγή της σημερινής απογευματινής προπόνησης όρισε συνάντηση για αύριο το πρωϊ με τους εκπροσώπους της ΚΑΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες αν δεν βρεθεί λύση στην αυριανή σύσκεψη τότε δεν πρόκειται να συμμετάσχει στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που ορίστηκε να πραγματοποιηθεί μετά και το κυριότερο δεν πρόκειται να διαθέσει το κλειστό γυμναστήριο.
Το ΟΑΚΑ από τον περασμένο μήνα είχε ενημερώσει την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ύψος των χρεών της και τον καλούσε να εξοφλήσει μέχρι τις 31 Μαΐου ένα ποσό 200.000 ευρώ ώστε να αντιμετωπιστούν τα έξοδα λειτουργία του Ολυμπιακού Γυμναστηρίου του μπάσκετ που χρησιμοποιούν οι Πράσινοι, προειδοποιώντας ότι αν δεν ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της δεν θα μπορεί να χρησιμοποιεί την αθλητική εγκατάσταση. Τελικά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε χθες το μεσημέρι αρνούμενη ότι έχει οφειλές απέναντι στο ΟΑΚΑ, επικαλούμενη εκτός των άλλων ότι το αθλητικό κέντρο εισπράτει το 15% της αξίας των εισιτηρίων.
Η διαμάχη μεταξύ ΟΑΚΑ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός έρχεται σε μια πολύ λεπτή στιγμή καθώς την Παρασκευή 7 Ιουνίου αρχίζουν οι τελικοί της Α1 με τον Ολυμπιακό ενώ την Κυριακή 9 Ιουνίου είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων ο δεύτερος αγώνας.
 
Τελικά διαβάζουμε ότι τα βρήκαν. Τώρα με τι όρους ''τα βρήκαν'', μάλλον είναι περιττό να το μάθουμε εμείς που ανήκουμε στην ''πλέμπα''. Άσχετα που το ΟΑΚΑ είναι κρατικό γήπεδο, έτσι? Ο κύριος Δημήτρης Γιαννακόπουλος ορκίζεται πως η ΚΑΕ Καράμπαμπας-ΠΑΟ δεν χρωστάει τίποτε στο ΟΑΚΑ. Περίεργο, γιατί στην ''ΠΡΑΣΙΝΗ'' σήμερα διαβάσαμε άλλα πράγματα.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΤΗΛΗ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ 6-6-2013
 

 
''Το ότι οι Γιαννακόπουλοι είναι καλοπληρωτές και νοικοκυραίοι, δεν σημαίνει ότι είναι και χαζοί'', γράφει η εφημερίδα με τις γνωστές σχέσεις με την οικογένεια των μεγαλομετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟ. Τι γίνεται άραγε? Μήπως και η ''ΠΡΑΣΙΝΗ'' δεν ξέρει τι γράφει? Χρωστάει ο ΠΑΟ λεφτά στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ναι ή όχι? Αντί να στέλνει επιστολές στο Σαμαρά ο κύριος Γιαννακόπουλος, την ώρα που οι αρμόδιοι θεωρούν παράνομο αυτό που ζητάει αλλά και ενδεχομένως επιζήμιο για τους αθλητές, δεν μας εξηγεί το τι γίνεται με τις υποχρεώσεις του προς το ΚΡΑΤΙΚΟ ΟΑΚΑ? Δεν είμαστε όλοι αναγνώστες της ''ΠΡΑΣΙΝΗΣ'', για να γλυτώσει τόσο εύκολα. Καλά, το ανέκδοτο με τους ''καλοπληρωτές'' Γιαννακόπουλους, είναι τόσο ''πετυχημένο'', που ούτε ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν γελάει.
 

 
Κι ακόμη περιμένουμε το πόρισμα του ΣΔΟΕ για την ΚΑΕ Καράμπαμπας, αλλά και να μάθουμε το αν ελέγχθηκε φορολογικά για τις 3 τελευταίες χρήσεις της. Άντε να δούμε πόσο θα τραβήξει αυτή η ιστορία. Ούτε γι'αστείο θέλουμε να την συσχετίσουμε με αυτά που διαδίδουν κάποιοι κακοπροαίρετοι, για το ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο ας πούμε αυτή η δωρεά του κυρίου Δημήτρη Γιαννακόπουλου προς την Ελληνική Αστυνομία.

Άντε και το γλέντι στο Μινόρε...
 
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ ΘΡΥΛΕ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.
 
Υ.Γ. Μπράβο στην ΚΑΕ Ολυμπιακός για την στάση της στη σύσκεψη ασφαλείας εν όψει του δεύτερου τελικού στο ΟΑΚΑ. Το παραμυθάκι με τις πτυσσόμενες και το τι γίνεται σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ, ας πάρει τέλος κάποια στιγμή, γιατί τα νεύρα αρκετών οπαδών μας δεν ελέγχονται εύκολα.
 
ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΠΟΔΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.