Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ NEWSBOMB.GR



Στην ιστοσελίδα newsbomb.gr, που ανήκει στον όμιλο DPG MEDIA, ιδιοκτησίας του κυρίου Δημητρίου Γιαννακόπουλου, μετά από τις φήμες για την σχέση των αδερφών Αγγελόπουλων με τους διαιτητές μπάσκετ -όλη η Ελλάδα ξέρει ότι οι διαιτητές μπάσκετ σπρώχνουν το γαύρο-
 
μετά τις φήμες για τις απολύσεις στη ''Χαλυβουργική'' των αδερφών Αγγελόπουλων
 
μετά τις εμετικές φήμες για τον κύριο Σκινδήλια, σε σημείο να γράφεται εκεί μέσα πως ''αλλάζει τα σώβρακα του παππού Αγγελόπουλου'', που προκάλεσαν την οργή και τις απειλές για μήνυση του θιγόμενου αντιπροέδρου της ΚΑΕ Ολυμπιακός
 
ήρθε και η παρακάτω ανάρτηση.
 
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα που διευθύνει ο κύριος Χαρδαβέλλας (όταν δεν κυνηγά την ομάδα Ε, τα υπερόπλα της και τους ΕΛ που καταφθάνουν με διαστημόπλοια από τον Σείριο οσονούπω), οι συνεχείς αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου στη ''Χαλυβουργική'' των Αγγελόπουλων, ''προκαλούν ρίγη και χρήζουν διερεύνησης''. Ζητάει έλεγχο η συγκεκριμένη ιστοσελίδα για το από πού έρχονται αυτά τα λεφτά. Ας δούμε λοιπόν εμείς το από πού έρχονται αυτά τα λεφτά. Θα το δούμε με επίσημα έγγραφα του ελληνικού κράτους, με ΦΕΚ, όχι με το ''Μπέβατρον'' του Γκιόλβα και τα Ε2-92 του Πάλμου.
 
Βλέπουμε παραπάνω όλες τις εταιρικές πράξεις της ''ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ'' δημοσιευμένες σε ΦΕΚ, στο site του Εθνικού Τυπογραφείου. Διαβάζουμε τον τελευταίο δημοσιευθέντα ισολογισμό της εταιρείας.
 

 
 

 
Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας είναι διαμορφωμένο στα 273,4 εκ. ευρώ, ο κύκλος εργασιών της στα 195,7 εκ. ευρώ και η θέση της προκύπτει καθαρή, στα 123,2 εκ. ευρώ. Παρά τις ζημίες ύψους 58 εκ. ευρώ, το μαγαζί είναι καθαρό, γιατί οι ιδιοκτήτες με συνεχείς αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου καλύπτουν άμεσα τις όποιες ζημίες προκύπτουν. Αντιγράφουμε όμως από τις σημειώσεις του Ορκωτού Ελεγκτή, γιατί καμιά φορά εκεί είναι το ζουμί.
 
Οι ανέλεγκτες φορολογικά χρήσεις είναι 2006 έως και 2010, ενώ για το 2011 βρίσκεται σε εξέλιξη εργασία διασφάλισης φορολογικής συμμόρφωσης από το Νόμιμο Ελεγκτη... τα αποτελέσματα του φορολογικού ελέγχου δεν αναμένεται να έχουν επίδραση στις Οικονομικές Καταστάσεις.
 
Με λίγα λόγια, ο έλεγχος που ζητάει ο κύριος Χαρδαβέλλας, γίνεται ήδη και δεν προκύπτει ΤΙΠΟΤΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΟ για την εταιρεία που είναι ΠΕ-ΝΤΑ-ΚΑ-ΘΑ-ΡΗ.
 
Πάμε να δούμε τώρα το τι γίνεται στη ΒΙΑΝΕΞ των κυρίων Γιαννακόπουλων.
 
Μελετούμε τον τελευταίο δημοσιευθέντα ισολογισμό.
 

 

 

 

 

 


 
Μετοχικό κεφάλαιο εταιρείας...16,2 εκ. ευρώ και κύκλος εργασιών εταιρείας...305,5 εκ. ευρώ. ''Εντάξει, αυτό δεν είναι σώνει και ντε παράλογο, ούτε ύποπτο'', θα πει κάποιος και βλέποντας το κυκλοφορούν ενεργητικό να διαμορφώνεται στα 132,4 εκ. ευρώ και το σύνολο των βραχυπροθέσμων υποχρεώσεων στα 114,9 εκ. ευρώ, άρα με λίγα λόγια βλέποντας πως υπάρχει ρευστό στα ταμεία του μαγαζιού για τις άμεσες ανάγκες του και όταν η θέση της εταιρείας είναι καθαρή, με θετικά ίδια κεφάλαια ύψους 32,9 εκ. ευρώ, μετά μάλιστα την απόδοση μερισμάτων στους μετόχους, θα του πούμε αυτουνού του ''κάποιου'' ότι ίσως και να'χει δίκιο. Όλα αυτά βέβαια μέχρι να διαβάσουμε τις παρακάτω σημειώσεις του Ορκωτού Ελεγκτή.
 
Η μητρική εταιρεία κατά παρέκκλιση των λογιστικών αρχών που προβλέπονται από την Ελληνική Νομοθεσία δεν σχημάτισε πρόβλεψη για αποζημίωση προσωπικού λόγω εξόδου από την υπηρεσία. Κατά την 31η Δεκεμβρίου 2011, το συνολικό ύψος της μη σχηματισθείσας πρόβλεψης ανέρχεται σε 7 εκ. ευρώ, με συνέπεια οι προβλέψεις να εμφανίζονται μειωμένες κατά 7 εκ. ευρώ, τα Ίδια Κεφάλαια να εμφανίζονται αυξημένα κατά 7 εκ. ευρώ και τα ενοποιημένα αποτελέσματα χρήσης αυξημένα κατά 250.000 ευρώ. Από τη μητρική εταιρεία δεν έχει σχηματιστεί πρόβλεψη για πρόσθετους φόρους και προσαυξήσεις σε σχέση με τις ανέλεγκτες φορολογικά χρήσεις 2009 έως 2011 το ύψος της οποίας δεν ήταν δυνατό να προσδιοριστεί στα πλαίσια του ελέγχου μας. Επιπλέον δεν έχει σχηματιστεί πρόβλεψη για την κάλυψη προστίμων που θα επιβληθούν στη μητρική εταιρεία, επειδή δεν αποδέχθηκε το φορολογικό έλεγχο των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών, το ύψος των οποίων κυμαίνεται από 10.000 έως 100.000 ευρώ.
 
Σε απλά ελληνικά? Εκτός του ότι το τελικό αποτέλεσμα του ελέγχου, η θέση της εταιρείας την στιγμή του ελέγχου, διαμορφώνεται σε ένα ύψος με ''περίεργες'' μεθόδους, προκύπτει και κάτι άλλο.
 
Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ NEWSBOMB.GR ΣΤΗ ''ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ'', ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΣΤΗ ΒΙΑΝΕΞ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΡΝΕΙΤΑΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΒΙΑΝΕΞ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ...100.000 ΕΥΡΩ ΜΑΞΙΜΟΥΜ.
 
Φυσικά, αυτά έρχονται να προστεθούν στην ανάλυση των οικονομικών της ΚΑΕ Καράμπαμπας aka ΠΑΟ, που κάναμε εδώ.
 
Ανέλεγκτη φορολογικά η ΚΑΕ ΠΑΟ με τον τσαμπουκά, αφού δεν γουστάρει να ελεγχθεί. Την ίδια ώρα, τα χρέη της προς το ΚΡΑΤΙΚΟ ΟΑΚΑ κανείς δεν ξέρει πόσα ακριβώς είναι, οι Μπατίστ και Σάτο συλλαμβάνονται στα αεροδρόμια επειδή δεν έχει εισπράξει σεντ το κράτος ως φόρο για τα συμβόλαιά τους στην ΚΑΕ Καράμπαμπας, όταν επιχειρούν να ξαναμπούν στη χώρα μας ως αθλητές ξένων ομάδων πια και ο κύριος Δημήτριος Γιαννακόπουλος μας ενημερώνει ΔΗΜΟΣΙΑ πως έχει παραλάβει ένα μαγαζί υπερχρεωμένο, επειδή τον πρόδωσε ο θείος του Αθανάσιος Γιαννακόπουλος, φορτώνοντάς τον με πάρα πολλά κρυφά χρέη (μέχρι και ο Ομπράντοβιτς μας είπε πως είναι απλήρωτος). Μόνος του το έκανε αυτό, δημόσια, ο κύριος Δημήτριος...
 
Είμαστε σίγουροι πως ο κύριος Χαρδαβέλλας, διευθυντής του newsbomb.gr, θα ζητήσει και για τις δύο παραπάνω ανώνυμες εταιρείες, ΚΑΕ ΠΑΟ και ΒΙΑΝΕΞ ΑΕ, τον έλεγχο που ζητάει για τη ''ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ'' των Αγγελόπουλων. Ένας έγκριτος δημοσιογράφος που έχει ανακαλύψει τον αμύθητο ορυκτό πλούτο στο υπέδαφος της χώρας, τον οποίον έκρυβαν οι σιωνισταί προδόται ανθ-ΕΛ-ληνοι πολιτικάντηδές μας, αποκλείεται να μασήσει να πει αυτά που πιστεύει, επειδή κάποιοι κακοπροαίρετοι θα θεωρήσουν πως ''σιγά μην τα βάλει με αυτόν που τον πληρώνει''.
 
Υ.Γ. 1 Το άρθρο υπογράφεται από έναν ''καταστροφέα'' του μπασκετικού Ολυμπιακού, που επειδή ''έβαλε τον εγωισμό του πάνω από το καλό της ομάδας'' και ''δεν γουστάρει τους Αγγελόπουλους'', επέλεξε να μείνει μαζί με άλλους 100 στο τέλος του προχθεσινού αγώνα στο ΣΕΦ και να στερήσει από τους αθλητές μας την ευκαιρία για την ''θρυλική ανατροπή''. Φαντάζομαι πως όλοι βλέπουν ότι είμαι εχθρός του Ολυμπιακού και ξενερώνω με την παρουσία των αδερφών Αγγελόπουλων πλέον στην ΚΑΕ, γιατί προτιμώ λαμόγια ιδιοκτήτες. Έτσι έμαθα κι έτσι πορεύομαι στη ζωή μου. Ας με χαρτζιλικώσουν οι Αγγελόπουλοι, για να τους γλείφω όλη μέρα, όπως κάνω για το Μαρινάκη. Γιατί εγώ ζω από τον Ολυμπιακό και είμαι ''υπάλληλος-πρόβατο-τσάτσος-θύρα λ7''. Δεν είμαι ''υγιής φίλαθλος'' σαν κάποιους δημοσιογράφους και οπαδούς του μπάσκετ, που υπεραγαπούν τον Ολυμπιακό, σε σημείο να αποθεώνουν τα ''μακριά χέρια'' της Δέσπως Διαμαντίδου. Λυπάμαι πραγματικά που βλάπτω τον Θρύλο, αλλά δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Δυσκολεύομαι να τον αφήσω αμαχητί σε νεόκοπους οπαδούς και ΑΡΔάκια, που όταν ήταν μέσα στα αρχίδια του πατέρα τους ή ήταν ''αντικειμενικοί'' μπασκετικοί δημοσιογράφοι, αφού γι'αυτούς ''πάνω από όλα είναι το μπάσκετ'', κάποιοι σαν εμένα κυνηγούσαν λαγουδάκια στο Παπαστράτειο. Πολύ πριν έρθει ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ το 1991.
 
Η ΘΥΡΑ 7 ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΖΩΗ.
 
Υ.Γ. 2 Περί της τακτικής των κυρίων Γιαννακόπουλων στον Παναθηναικό και για το πώς χειρίζονται τα οικονομικά του θέματα, έχουν μιλήσει πολλοί κατά καιρούς. Ας δούμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα από το παρελθόν. Διαβάστε το τι δηλώνει ο κύριος Μάριος Βασιλόπουλος.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 21-4-1992
 

 
''Τα χρήματα που διαλαλεί ο κύριος Γιαννακόπουλος ότι έχει βάλει στον Παναθηναικό, δεν τα χαρίζει, αλλά τα δανείζει. Αυτήν την στιγμή ο ΠΑΟ εμφανίζεται να χρωστάει στην κυρία Παναγούλια, αδερφή του κ. Γιαννακόπουλου, περισσότερα από 300 εκατομμύρια δραχμές. Τα χρήματα αυτά τα εκμεταλλεύεται ο κ. Γιαννακόπουλος σαν στοιχείο πίεσης για να ελέγχει τον ΠΑΟ, αφού αν τα απαιτήσει κάποια στιγμή θα πρέπει να ξεπουληθεί ο σύλλογος για να του τα επιστρέψει!''.
 
Μετά κάποιοι απορούν για το ύψος του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ Καράμπαμπας...

Σχόλια

Εικόνα 7fearofthedark

ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ http://reiki.pblogs.gr/2008/05/aids-k-bianex-a-e-giannakopoyloi.html ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ AIDS

Εικόνα Camel

Και μόνο που έκανες αναφορά στον Γκιόλβα κατατάσσει αυτο το άρθρο στα top!

Οσο για τον Τράκη σε λίγα χρόνια τον κόβω να ζητιανέυει στην Ομόνοια...Και επειδή ο Θεός τα 'φερε να έχω δουλεψει στη βιανεξ ενα φεγγαρι αναρωτιεμαι αν παταει πανω απο μια φορα το μηνα στα γραφεια...(σε απαντηση αρθρου του newsbomb που εγραφε κατι παρομοιο για τους αγγελοπουλοι)

Εικόνα savvas gridlock

Εννοείς ότι θα καταστραφεί οικονομικά και θα καταντήσει ζητιάνος, ε? Δεν πιστεύω να εννοείς κάτι άλλο, ας πούμε ότι έχει τίποτε περίεργες συνήθειες...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Τι όαση είστε ρε παιδιά μέσα σ' αυτόν τον οχετό του google;

Εικόνα red devil 7

ολο αυτο το παιχνιδι εναντια στους αγγελοπουλους πιστευω θα τους οδηγησει στην εξοδο απο τον ολυμπιακο καθως σαν επειχηρηματιες που ειναι,αυτα τα δημοσιευματα βλαπτουν την εικονα τους..δικαιο θα εχουν αμα παραιτηθουν καθως δεν γουσταρουν η ισως δεν μπορουν να εναντιωθουν στα αποβρασματα..για να δουμε,τι θα δουμε στον μπασκετικο ολυμπιακο,προβλεπεται μεγαλο καλοκαιρι!

Εικόνα savvas gridlock

Ξαναδιάβασέ το, γιατί λόγω ενός τεχνικού προβλήματος, τώρα ολοκληρώθηκε η συγγραφή του άρθρου. Ούτε τα μισά δεν διάβασες όταν έκανες το σχόλιο, δίχως φυσικά να φταις εσύ. Ούτε εγώ φταίω. Τα λαμόγια οι Μαλτσέχ φταίνε, που ελέγχουν τον παγκόσμιο ιστό και έχουν αφηνιάσει με τους RATM, αλλά δεν θα τους περάσει. Έρχεται ο Πολέμαρχος και θα τους συντρίψει οριστικά...

Εικόνα μαουνιέρης

Πολύ ωραίο και εμπεριστατωμένο, Σάββα, το κείμενό σου. Όλα τα "οικονομικά" σου κείμενα είναι θεωρημένα μέχρι και την τελευταία τους λεπτομέρεια. Ειλικρινέστατα "Μπράβο"! Κάνεις αυτό που θα έπρεπε να κάνουν από μόνες τους (και με ιερό φανατισμό μάλιστα) η ΠΑΕ και η ΚΑΕ. Σε χαιρετώ από τους Κορφούς.

Εικόνα savvas gridlock

Γεια σου Γιώργαρε, καλά να περνάς στην Κερκυράρα μας, το κάστρο του Θρύλου.

Εικόνα kg

ΩΡΑΙΟΣ!