Ο ''ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ'' ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ



Χθες μάθαμε πως ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, αποκάλυψε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής τα παρακάτω.
 
"Τηρήσαμε μία δέσμευση που είχαμε αναλάβει ως Νομαρχία Αθηνών και την υλοποιούμε σήμερα, ως αιρετή Περιφέρεια Αττικής. Ήταν μία δέσμευσή μας προς την ιστορική ομάδα της Α.Ε.Κ. και τον λαό της. Χρηματοδοτούμε με το ποσό των 20 εκ. €, που μπορεί να μην είναι ικανό για την ολοκλήρωση του έργου, αλλά αποδεικνύουμε ότι, ως Περιφέρεια Αττικής, δε μένουμε στα λόγια. Σε συνεννόηση και συνεργασία με τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, τη ΓΓΑ και την Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ., ένα όνειρο χιλιάδων φιλάθλων της Α.Ε.Κ. μπορεί να γίνει πραγματικότητα".
 
Έγραψε και ο ΔΙΑΣ επ'αυτού, αλλά ας δούμε κάπως πιο αναλυτικά το θέμα. Οι ΑΡΔ-ικειμενικοί και τα αεκάκια σήμερα πανηγυρίζουν που 20 εκ. ευρώ ΚΡΑΤΙΚΩΝ χρημάτων θα πάνε σε ένα έργο που θα αφορά ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ GOAL NEWS 21-6-2013
 

 
EΦΗΜΕΡΙΔΑ LIVE SPORT 21-6-2013
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ SPORTDAY 21-6-2013
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ 21-6-2013
 

 
Φαντάζεστε να συνέβαινε κάτι αντίστοιχο με τον Ολυμπιακό, έτσι? Θα ούρλιαζε ο Χελάκης, παρέα με το Συρίγο. Τώρα, κοκοκό. Τα αεκάκια δε, είναι και προκλητικά.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ 21-6-2013
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ ΤΑΣΟΣ ΤΣΑΤΑΛΗΣ 21-6-2013
 

 
Στο Καραισκάκη ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΙ δεν έβαλε ΦΡΑΓΚΟ το κράτος. ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ. Ο Ολυμπιακός δεν είναι ΔΕΚΟ σαν κι εσάς. Αποδείξεις γι'αυτά, εδώ. ''Θα γίνουν επενδύσεις, τι γκρινιάζετε?'', μας γράφει ο κύριος Τσατάλης. ΡΕ ΤΣΑΤΑΛΗ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ? ΡΕ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ ΡΕ? Αν το γήπεδο ανήκει στο κράτος, ΟΚ, ας επενδύσει η Περιφέρεια Αττικής και 20 και 40 και 60 εκ. ευρώ. Το γήπεδο αυτό όμως ανήκει στην ΑΕΚ. Ανήκει σε ένα Σύλλογο, όχι σε όλους τους Έλληνες. Στο Καραισκάκη ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΙ, που μιλάτε για ''Κοκκαλιστάν'', ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ και ο λαός του Ολυμπιακού πλήρωσαν 60 εκ. ευρώ για γήπεδο που ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΙ, ΓΑΜΩ ΤΗ ΔΕΚΟ ΣΑΣ.
 
Αυτά φυσικά έρχονται να προστεθούν στα χαρισμένα χρέη της ΔΕΚΟ Ποδονίφτη με την υπαγωγή της στο άρθρο 44. Έρχονται να προστεθούν στα κτισμένα γήπεδα ποδοσφαίρου-μπάσκετ με κρατικά λεφτά και στις δεκάδες αβάντες που απολαμβάνει διαχρονικά αυτό το ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ του ελληνικού αθλητισμού, η προσφυγοπούλα με τα πόδια ανοιχτά. Όσον αφορά τον ''επενδυτή του ελληνικού ποδοσφαίρου'' -με το στόμα- Μελισσανίδη, ας δούμε κάποια ενδεικτικά άρθρα γι'αυτόν.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ GOAL NEWS ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙΣΑΡΗΣ 6-6-2013
 

 
EΦΗΜΕΡΙΔΑ GOAL NEWS ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙΣΑΡΗΣ 7-6-2013
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ GOAL NEWS ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙΣΑΡΗΣ 21-6-2013
 

 
Αντιγράφουμε από το δεύτερο κείμενο.
 
Αν υπάρξει τέτοια περίπτωση ο Μελισσανίδης έχει τους δικούς του τρόπους. Να γυρίσουμε λοιπόν σχεδόν 30 χρόνια πίσω. Οταν ο Μελισσανίδης είχε κατάμαυρα μαλλιά και ούτε μία άσπρη τρίχα. Να θυμηθούμε τι είχε γίνει σε μια ανάλογη περίπτωση: Σάββατο μεσημέρι σε κάποιο γραφείο. Η πόρτα ανοίγει και μπαίνει μέσα ένας παράγοντας του Ιωνικού που έκανε τότε πρωταθλητισμό στη Γάμα Εθνική.
Αυτός που τον έχει φωνάξει του λέει το και το: «Αύριο, στο ματς που παίζεις π.χ. στην Ελευσίνα, σου έχουνε πιάσει τον διαιτητή. Οχι ο γηπεδούχος που θέλει τη νίκη για να σωθεί, αλλά κάποιος τρίτος που θέλει να ανέβει στη Βήτα Εθνική, εις βάρος σου». Ο παράγοντας του Ιωνικού ψύχραιμος, υποβάλει μια και μόνο ερώτηση: «Καλά όλα αυτά, αλλά δεν με βοηθάς. Θέλω να μου πεις ποιος μεσολάβησε. Ποιος είναι αυτός που τον έφτιαξε».
Με τα χίλια ζόρια, το όνομα πέφτει στο τραπέζι. Κυριακή κατά τις τέσσερις τα ξημερώματα ο παράγοντας του Ιωνικού πάει στο ξενοδοχείο που έμενε ο διαιτητής.
Δίνει ένα χαρτζιλίκι στον ρεσεψιονίστ, του λέει τον αριθμό του δωματίου και χτυπάει με δύναμη την πόρτα. «Ποιος είναι;» λέει ο διαιτητής από μέσα «αστυνομία» λέει ο απ' έξω. Ανοίγει την πόρτα έτσι όπως είναι με τα σώβρακα και με τα μάτια μισόκλειστα από τον ύπνο ο διαιτητής. Κι ο απ' έξω τον αρπάζει από τη φανέλα και του χώνει ένα περίστροφο στο στόμα. Μάλλον ψεύτικο αλλά ο διαιτητής δεν το ξέρει: «Μωρή χαμούρα, τα έχεις πάρει για να με φας και στα έχει δώσει ο τάδε».
Τι κάνεις εσύ μετά ως διαιτητής, αφού πρώτα κάνεις μπάνιο; Ο,τι μπορούσε έκανε για να αβαντάρει τον Ιωνικό στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά ο Πανελευσινιακος ήταν ανώτερος και κέρδισε 3-0. Ο Μελισσανίδης βέβαια το 2015 που θα επιστρέψει η ΑΕΚ στη Super League δεν πρόκειται να κάνει τέτοια πράματα. Δεν θα χρειάζεται άλλωστε. Θα έχει φροντίσει να είναι το ποδόσφαιρο καθαρό όπως πάντα το εννοεί αυτός. Ωστόσο και οι εποχές έχουν αλλάξει. Ταυτόχρονα υπάρχει το πυρηνικό όπλο που ακούει στο όνομα ΟΠΑΠ.
Ενα μικρό και μόνο παράδειγμα: Οι Τσέχοι και όχι ο Μελισσανίδης μπορούνε να πούνε δεν υπογράφουνε νέα σύμβαση με τον Λεβαδειακό, γιατί ο Κομπότης είναι υπόδικος για τα «στημένα».
 
Φυσικά και το τρίτο κείμενο, για τους όρους δόμησης και το τι προβλέπεται να γίνει στο γήπεδο της ''Αγιασοφιάς'' που σχεδιάζει να χτίσει ο ''επενδυτής'' -με το στόμα- Μελισσανίδης, είναι χαρακτηριστικό. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως ο πρωθυπουργός της χώρας Αντώνης Σαμαράς, μετά το σκάνδαλο με το ΕΣΚΑΝ, όπου έπαιρνε τηλέφωνα από τη Φινλανδία για να γίνουν ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ αιματολογικοί έλεγχοι ντόπινγκ στους τελικούς μπάσκετ, σύμφωνα με την εφημερίδα ''ΠΡΑΣΙΝΗ'' πάντοτε, θα επιτρέψει και νέο δωράκι σε ανταγωνιστική ομάδα του Ολυμπιακού και στον προσωπικό του φίλο Μελισσανίδη (το παραμύθι ''είναι αυτόνομη η κάθε Περιφέρεια, δεν έχει λόγο στο πώς θα διαχειριστεί τα κονδύλιά της η εκάστοτε κυβέρνηση'', είναι για κάναν τενεκέ). Περιμένουμε να δούμε τι θα δούμε. Αν πάντως επιβεβαιωθούν αυτά που είπε χθες ο Σγουρός,
 
ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ, ΓΑΜΩ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΣΟΥ.
 
Υ.Γ. Τα άλλα, τα πιο παλιά του Μελισσανίδη, θα τα πιάσουμε τις επόμενες μέρες. Όχι τα των επιχειρήσεών του. Δεν μας αφορά το αν είναι λαθρέμπορος, όπως τον κατηγορούν, ούτε αν πληρώνει τους φόρους που προβλέπεται στο κράτος. Στον Πειραιά ζούμε και ξέρουμε 5 πράγματα, αλλά εδώ μιλάμε για αθλητικά. Θα δούμε άλλες, ''ωραίες'' ποδοσφαιρικές ιστορίες.

Σχόλια

Εικόνα vagio

Και ερωτω:

Υπαρχει εστω ΕΝΑΣ γαυρος που αγοραζει goal??

Αντε, να κανει κι ο μπαοκ μεταγραφες για να κινηθουμε κι εμεις αναλογα. Νοιωθουμε την ανασα τους καυτη βλεπετε, και ολα κινουνται γυρω απο το τι θα κανουν αυτοι.. Το διαβασαμε κι αυτο...

http://www.gazzetta.gr/football/article/517711/ton-paok-perimenei-o-olym...

Α ρε πουστη τι θα ακουσω ακομα σ΄αυτη τη ζωη..

Εικόνα savvas gridlock

Δεν κάνω πλάκα, εγώ ξέρω 5 άτομα προσωπικά που αγοράζουν καθημερινά GOAL, λόγω Καίσαρη κυρίως. Καλά, το βαζελέττα είναι το καλύτερο χαλαρωτικό μέσα στη δουλειά. Τόσο γέλιο με τις αναρτήσεις αυτού του σάη, ούτε σε ταινίες και σειρές.

Εικόνα dono

Μιλάμε πάντα για τον πρώην ιδιοκτήτη σχολής οδηγών ΤΟ ΜΙΝΙ?
Μιλάμε για τον εφοπλιστή που μαζί με τον αδελφό του Ιάκωβο, έγιναν πολυεκατομυριούχοι μέσα σε ελάχιστα χρόνια μόνο με την αξία τους και με την δουλειά τους?
Αλήθεια μπορεί κάποιος να μου πει τους όρους δόμησης του γηπέδου? Ρωτάω γιατί το υπεχωδε δεν επέτρεψε (στην άδεια που υπάρχει αυτό αναφέρει) γήπεδο διαστάσεων όχι παραπάνω από 28.000 θέσεων (το τελευταίο νούμερο το έδωκε ο Αγιοστρατίτης με βάση τις διαστάσεις που μπορεί να έχει το γήπεδο) με καμία εμπορική χρήση. ΚΑΜΙΑ. Άρα λοιπόν πως ευελπιστούν να τους βοηθήσει το γήπεδο οικονομικά? Χωρίς έσοδα, μόνο έξοδα και την ομαδούλα τους στην Γ Εθνική. Αλήθεια έχει σκεφτεί κανείς πόσα χρέη θα έχουν μέχρι να ξανανεβούν στην superleague?

Εικόνα kg

ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ??

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.....ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΕΧΟΥΝ!