TO OAKA, O ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΔΕΣΠΩ



Κατά ριπάς σκάνε τα σκάνδαλα στον μπασκετικό Παναθηναικό aka ΚΑΕ Καράμπαμπας. Στο σημερινό ''Βήμα της Κυριακής'' διαβάσαμε τα παρακάτω.
 
Η διαμάχη μεταξύ της διοίκησης του ΟΑΚΑ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός λύθηκε με παρέμβαση του υπουργού Πολιτισμού, Πάνου Παναγιωτόπουλου, σύμφωνα με όσα δημοσιεύει το «Βήμα».
Η διοίκηση του σταδίου διεκδικούσε 650.000 ευρώ από τους «πράσινους» για τη χρήση του από την ομάδα και αρνείτο να υπογράψει σύμβαση παραχώρησής του μέχρι να τακτοποιηθεί η συγκεκριμένη οφειλή. Συγκεκριμένα, στις 10 Σεπτεμβρίου το ΔΣ του ΟΑΚΑ αποφάσιζε πως οι οφειλές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα πρέπει να διακανονιστούν σε τρεις ισόποσες δόσεις ή σε έξι ισόποσες εξαμηνιαίες δόσεις. Ο διακανονισμός αυτός θα προηγηθεί της υπογραφής της νέας τριετούς σύμβασης».
Όμως την επομένη ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με επιστολή προς τη διοίκηση του ΟΑΚΑ ανέφερε πως «… οι προτάσεις που λαμβάνω γραπτώς από τη διοίκηση του ΟΑΚΑ δεν συνάδουν με όσα είχαν συμφωνηθεί στην πιο πρόσφατη συνάντησή μας, που πραγματοποιήθηκε προ δεκαημέρου στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού παρουσία του υπουργού κ. Παναγιωτόπουλου, του υφυπουργού κ. Ανδριανού και του συμβούλου του υπουργού κ. Παπατζανάκη» ενώ υπενθύμιζε πως η συμφωνία αυτή προέβλεπε να «… καταφύγει το ΟΑΚΑ στα αρμόδια δικαστήρια για τις όποιες διεκδικήσεις από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όπως επίσης και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός να καταφύγει στα αρμόδια δικαστήρια για να διεκδικήσει τις οφειλές του ΟΑΚΑ προς αυτή από υπερχρεώσεις προηγούμενων χρόνων».
Με παρέμβαση του Υπουργείου, το ΔΣ του ΟΑΚΑ στη συνεδρίασή του στις 12 Σεπτεμβρίου αποφάσισε τελικά να προχωρήσει σε σύμβαση με τον Παναθηναϊκό για τη χρήση του ΟΑΚΑ, δίχως να διευθετηθεί το θέμα των χρημάτων που διεκδικεί και το οποίο θα λυθεί στα δικαστήρια. Η απόφαση υπερψηφίστηκε από τους συμβούλους που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία, λευκό ψήφισε ο σύμβουλος της ΔΗΜΑΡ, ενώ ο σύμβουλος του ΠΑΣΟΚ αποχώρησε κάνοντας λόγο για αλλαγή στάσης της διοίκησης.
Σημειώνεται, πάντως, πως ακόμη δεν έχει υπογραφεί σύμβαση μεταξύ ΟΑΚΑ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την τρέχουσα χρήση του γηπέδου.
 
Το'χαμε δει το θέμα και παλιότερα, μέσα στους τελικούς.
 
 
Με υπουργική παρέμβαση λοιπόν από τον ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟ κύριο Παναγιωτόπουλο και με τους συμβούλους της διοίκησης του ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΟΑΚΑ να υπερψηφίζουν την πρόταση της υπουργάρας τους, η ΚΑΕ Καράμπαμπας aka φαπάστερος υπέγραψε νέα σύμβαση για να χρησιμοποιεί το γήπεδο ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Τα λεφτά που χρωστάει, ''θα τα βρουν τα δικαστήρια''. Νέα παρέμβαση του κόμματος της Νέας Δημοπρασίας υπέρ του κυρίου ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ, την ώρα που γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά είναι ο Μπαλτάκος, τέως νομικός σύμβουλος και στέλεχος διοικήσεων της ΚΑΕ ΠΑΟ. Είχαν προηγηθεί τα τηλέφωνα του Σαμαρά από τη Φινλανδία, που'χε πάει για επίσκεψη, στο ΕΣΚΑΝ, ώστε να παρανομήσει και να υποβληθούν σε επικίνδυνο για την υγεία τους αιματολογικό έλεγχο ντόπινγκ οι αθλητές μπάσκετ Ολυμπιακού-Παναθηναικού μέσα στους τελικούς, με βάση ένα δημοσίευμα του site του Στέφανου Χίου. Από κοντά και ο πρώην γαύρος από πιτσιρικάς Γιάννης Ιωαννίδης. Πανελίστας του Χίου ο τενεκές ο Χάντζος, γιατρός της ΚΑΕ ΠΑΟ και πρόεδρος του ΕΚΑΕ, υπεύθυνος για την καταπολέμηση του ντόπινγκ στον ελληνικό αθλητισμό συνολικά με λίγα λόγια. Παρεμπιπτόντως, πριν λίγες μέρες διαβάσαμε αυτό.
 
Από τη στιγμή που όλα τα δείγματα γύρισαν από το εργαστήριο της Κολωνίας αρνητικά ήταν ώρα να υλοποιηθεί η απόφαση του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ. Και η Ένωση Σωματείων έδωσε εντολή προ διημέρου στο νομικό της τμήμα να καταθέσει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση του πρωταθλήματος κατά του site που είχε αφήσει αχιμές για ντοπαρισμένους παίκτες στην Α1 και χρήση αναβολικών στους τελικούς των πλέι οφ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΕΣΑΚΕ δεν πρόκειται να δεχτεί κανενός είδους συμβιβασμό αλλά θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την υπόθεση αφού το προεδρείο του θεωρεί -και όχι άδικα- ότι δημιουργήθηκε άνευ αντικειμένου θόρυβος που έβλαψε το κύρος του θεσμού. Λογικά με βάση την κίνηση του ΕΣΑΚΕ ανάλογες κινήσεις ενδέχεται να κάνουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός τους οποίους έθιγε δια της πλαγίας η συγκεκριμένη ανάρτηση. Θυμίζω ότι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είχε αντιδράσει σε....μηδέν χρόνο μετά το σχετικό άρθρο ζητώντας τη διεξαγωγή εκταταμένων ελέγχων κάτι που έγινε πραγματικότητα στη διάρκεια των τριών τελικών.
 
Κανείς δεν κουνιέται, έτσι? Και δεν περιμένουμε από τα λαγουδάκια που σηκώνανε στο ΟΑΚΑ -που παίζουν τζάμπα- τα πανιά ''no dope no hope'' να τα βάλουν στον κώλο τους. Κύριε Ιωαννίδη, ΤΕΝΕΚΕ πρώην υπουργέ, θα βγεις να πεις κάτι τώρα? Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ?
 
Πριν λίγη ώρα, η ΚΑΕ Καράμπαμπας έβγαλε ανακοίνωση, διαψεύδοντας το δημοσίευμα του ''Βήματος''.
 
«Με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» η ΚΑΕ Παναθηναϊκός οφείλει να ξεκαθαρίσει τα εξής:
1. Το δημοσίευμα δεν έχει την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα και ο αρμόδιος συντάκτης οφείλει να αναθεωρήσει άμεσα αναζητώντας το πραγματικό ρεπορτάζ και όχι αυτό που έγραψε.
2. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ουδέποτε απαίτησε ούτε κι έλαβε κυβερνητικά δώρα.
3. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι η μόνη εταιρεία που τηρεί τις οικονομικές της υποχρεώσεις απέναντι στο ΟΑΚΑ κι αν γινόταν πραγματικό ρεπορτάζ , τότε θα είχαν τη δυνατότητα να το διαβάσουν όλοι.
4. Δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε την έκπληξη όπως και την αποδοκιμασία μας για το γεγονός ότι ιστοσελίδες αναδημοσίευσαν αβίαστα το «ρεπορτάζ» της εφημερίδας και χωρίς καν να διασταυρώσουν τα στοιχεία ως όφειλαν.
5. Προκαλεί γέλιο το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος Όμιλος επιτρέπει να δημοσιεύονται «ρεπορτάζ» που κατηγορούν αβίαστα τρίτους για κυβερνητικά δώρα! Πιθανότατα να κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια.
Με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός της».
 
Κουβέντα φυσικά για ΑΚΡΙΒΗ ποσά προς το ΟΑΚΑ. Πόσα δίνει η ΚΑΕ Καράμπαμπας για να παίζει στο ΟΑΚΑ? Χρωστάει λεφτά? Γιατί δημιουργείται συνέχεια θέμα? Θέλουν να μας πείσουν πως η κυβέρνηση του Μπαλτάκου έχει στοχοποιήσει τον κύριο Δημήτριο Γιαννακόπουλο ή μήπως απλά είναι τράκες μια ζωή?
 
Από κοντά σε όλα αυτά, το αγαπημένο ''διαμάντι'' του ελληνικού μπάσκετ, η κυρα-Δέσπω. Τουρνουά στο Ρέθυμνο για την ΚΑΕ Καράμπαμπας και στο ματς με τον Πανιώνιο, έχασε την ψυχραιμία της η Δέσπω.
 
 
Όταν έφτυνε το Μίλος, έφταιγε ''ο αλήτης ο Σέρβος'' σύμφωνα με τα ΓΕΛΟΙΑ μπασκετικά ΑΡΔάκια.
 
 
 
Τώρα ποιος φταίει κύριε Σκουντή? Κύριε Συρίγο -πατέρα και υιέ-? Ποιος φταίει τώρα γαμώ το μπάσκετ σας? Ο Μπατής φταίει κι εδώ?
 
ΒΑΛΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ''ΔΙΑΜΑΝΤΙ'' ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ.
 
 
Και δεν ξεχνιόμαστε. Περιμένουμε πολλά πράγματα.
 
 
1) Τα συμβόλαια παικτών-προπονητών και τα ποσά που έχει πληρώσει για αυτά στην εφορία η ΚΑΕ Καράμπαμπας από το 2008 και μετά.
 
2) Έλεγχο από το ΣΔΟΕ στο ''πόθεν έσχες'' διαιτητών και παραγόντων του αθλήματος. Τι καταθέσεις και πάγια περιουσιακά στοιχεία είχαν ΠΡΙΝ μπουν στο άθλημα και τι έχουν τώρα.
 
3) Το πόρισμα για την έρευνα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών σε σχέση με τους τραπεζικούς λογαριασμούς του κυρίου Δημητρίου Γιαννακόπουλου.
 
4) Μηνύσεις προς ιστοσελίδες συμφερόντων του κυρίου Δημητρίου Γιαννακόπουλου, που έβγαζαν μέχρι και δωσιλόγους τους παππούδες των Αγγελόπουλων.
 
5) Μηνύσεις στο site makeleio.gr του Χίου, με τις γνωστές σχέσεις με το γιατρό της ΚΑΕ ΠΑΟ Χάντζο, που αποδεδειγμένα, πλέον, διέσπειρε ψευδείς ειδήσεις για ντόπα παραμονές των τελικών των play off του πρωταθλήματος μπάσκετ τον Ιούνιο.
 
Από τη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός τα περιμένουμε αυτά, πρώτα και κύρια, άσχετα αν το ''υπέροχο'' ελληνικό κράτος, με τους Μπαλτάκους στην κυβέρνηση και τις δωρεές στην αστυνομία του κυρίου Δημητρίου Γιαννακόπουλου δεν θα αφήσει να βρεθεί άκρη. Κύριοι Αγγελόπουλοι, θέλετε να διοικήσετε? Ορίστε. Ούτε τα χέρια σας θα λερώσετε, ούτε στο βούρκο θα βρεθείτε. Εκτός αν όλα τα παραπάνω είναι ''παράνομα και ανήθικα''...
 

Σχόλια

Εικόνα V0R4D0R

Λεπόν:
1) Ο Κόκκινος Πάνος είναι κόκκινος μόνο στον κώλο (αφεύκτως, λόγω υποσυνομοταξίας).

2) Δυστυχώς οι Αγγελόπουλοι, ενώ μπήκαν καλά το καλοκαίρι για τα συμβόλαια, το κάνουν πάλι γαργάρα το θέμα. Εν τω μεταξύ, όλως τυχαίως, το ντέρμπι στο ΣΕΦ ορίστηκε στη διάρκεια της τιμωρίας του Ολυμπιακού (τί παράξενο!!!), ενώ ακολουθεί και η επίπληξη (και πάλι βαρειά καμπάνα προβλέπω)στον ροχαλίδη για τις σημερινές ομορφιές. Δηλαδή οι λέρες είναι σε φουλ φόρμα. Μήπως να προβλέψουμε και τους διαιτητές από τώρα, ή θα είναι παρακινδυνευμένο?

3) Μήπως έχω χάσει επεισόδια? Είπαμε πρεζάκιας είναι ο γιος της χούφτας, όχι πούστης. Το συκοφαντείς το παιδί. Η πλάκα είναι, ότι αρχικά η λέξη συκοφάντης (<φαίνω σύκα=φανερώνω τα σύκα) δήλωνε αυτόν που κατέδιδε την παράνομη εξαγωγή σύκων από την Αττική. Τώρα εσύ συκοφαντείς, ή φανερώνεις τα "σύκα"?

Εικόνα savvas gridlock

Tον ''πιπέρη'' πώς τον τρίβουν?

Εικόνα V0R4D0R

Με τον κώλο τον στουμπίζουν. Και δεν του φαινότανε.