AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (VIDEO)



Είμαστε λίγο πριν το 1/4 του πρωταθλήματος φέτος, στην 7η αγωνιστική και ας κάνουμε μία σούμα του τι έχουμε δει διαιτητικά, τώρα στην περίοδο της διακοπής λόγω των παιχνιδιών της Εθνικής ομάδας την άλλη εβδομάδα. Τη σούμα θα την κάνουμε με βίντεο, όχι στο μιλητό.
 
1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
 
To παοκάκι κερδίζει 3-0 την Ξάνθη στην Τούμπα, με τους βοηθούς να σηκώνουν τη σημαία συνέχεια για να κόψουν με ανύπαρκτα οφσάιντ τους φιλοξενούμενους, αφού είχε γεμίσει πραλίνα το σωβρακάκι τους. Το αποκορύφωμα ήταν το γελοίο πέναλτυ και αποβολή που κέρδισε ο Σαλπιγγίδης, ο διάδοχος του βουτηχτή Καραγκούνη.
 

 
Την ίδια ώρα, στη Λαγοφλώρο ο Παναθηναικούλης παίρνει πέναλτυ ένα λεπτό μετά την έναρξη του αγώνα, το οποίο προέρχεται από ΓΕΛΟΙΟ ανύπαρκτο φάουλ στην πρώτη πάσα μετά τη σέντρα, ενώ ο Δάρλας του Παναιτωλικού παίρνει κόκκινη στο 1-0, σε φάση που ούτε φάουλ έκανε. Αποτέλεσμα? Nίκη του ΠΑΟ με σκορ 2-0.
 

 
2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
 
Ο Ολυμπιακός κερδίζει τον Ατρόμητο με σκορ 2-1, αλλά στο τέλος του ματς, με το τελικό σκορ ήδη διαμορφωμένο και ενώ όλα ήταν ρευστά, αφού με μία επίθεση, μία στραβοκλοτσιά της άμυνάς μας ή ο,τιδήποτε άλλο, μπορούσε να ισοφαρίσει ο Ατρόμητος, ακυρώνεται κανονικό γκολ του Μήτρογλου.
 

 
3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
 
Το παοκάκι κερδίζει με σκορ 4-1 στην Τούμπα τον Πανιώνιο, αλλά το πρώτο του γκολ είναι κραχτό επιθετικό φάουλ του Κλάους, ενώ το τέταρτο γκολ προέρχεται από πέναλτυ σε ανατροπή του Στοχ ένα μέτρο έξω από την περιοχή. Έτσι ρίχνει τις τεσσάρες η αρμάδα του μεγάλου Ιβάν και του ''προπονηταρά'' Στέφενς, του διωγμένου σαν σκυλί από τη...Σάλτσμπουργκ.
 
 
 
 
Ο Παναθηναικούλης στη Λαγοφλώρο, μένει στο ''χ'' με τη Βέροια και σκούζουν τα λαγουδάκια, επειδή και καλά το γκολ της ισοφάρισης της Βέροιας είναι οφσάιντ. Κάναμε και ανάρτηση, αλλά για να μείνει η εικόνα, βγάλαμε και βίντεο.
 

 
6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
 
Ο Παναθηναικούλης κερδίζει με σκορ 2-1 τον Αστέρα, μετά από μία ''επιβλητική'' εμφάνιση, που οδηγεί στην απομάκρυνση του Σάκη Τσιώλη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Τρίπολης. Οι βοηθοί που παίζανε με σκατωμένο στρίνγκο στην Τούμπα, αρχίζουν να φοράνε καφετί σωβρακάκια και στη Λεωφόρο τώρα.
 

 
7Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
 
Στο ντέρμπυ της Τούμπας, το παοκάκι κερδίζει με σκορ 2-1 τον Παναθηναικούλη. Ενώ το σκορ ήταν 0-1, ο διαιτητής καταπίνει κραχτό πέναλτυ υπέρ του ΠΑΟΚ. Υποτίθεται ότι το χέρι ήταν σε πολύ κοντινή απόσταση, αλλά με την ίδια λογική γιατί έδωσε το πέναλτυ στο 78' υπέρ του Παναθηναικούλη, ο ίδιος διαιτητής, στο ίδιο ματς? Κι εκεί χέρι αμυνομένου μέσα στην περιοχή σε κοντινή απόσταση δεν έχουμε? Λέτε να απασχολεί κάτι τέτοιο τον Ιβάν, όμως? Συναντήσεις με τον Τουίτη έκανε πριν το παιχνίδι, για να κάνουν μέτωπο κατά του ''κακού'' γαύρου. Πάλι, όπως πέρυσι.
 

 
Δυστυχώς η ΝΟVA-Forthnet δεν μας επιτρέπει να κατεβάσουμε φέτος τα παιχνίδια της Superleague, ούτε καλά καλά να φορτώσουμε ελεύθερα υλικό δικό της στο youtube. Αν μπορούσαμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε, θα φτιάχναμε κι άλλα βιντεάκια, με τις διαιτησίες εις βάρος του Θρύλου στη Νέα Σμύρνη, στο Αγρίνιο και στο Καραισκάκη με την Ξάνθη, ή ακόμη και χθες. Τα δρεπάνια που βάζουν στο μάτι τους παίκτες του Θρύλου, μένουν μονίμως ατιμώρητα από τους διαιτητές που υποτίθεται ''ελέγχει ο Μαρινάκης''. Έτσι μας γράφουν έγκριτοι ΑΡΔ, σαν τον κύριο Καίσαρη. ''Ούτε για κατούρημα πάει κάποιος σήμερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο αν δεν ρωτήσει το Μαρινάκη''. Προς αυτήν την κατεύθυνση και τα παραπάνω βίντεο, που ελπίζουμε να δει προσεκτικά ο λάτρης του youtube πρώην ''αποδυτηριάκιας'' του ''Φιλάθλου''. Τα δρεπάνια αυτά ανήκουν στα υποτιθέμενα ''παραρτήματα του γαύρου''. Τι να κάνουμε όμως, δεμένα είναι τα χέρια μας. Το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, που δεν το βλέπει κανείς, η κυρα-NOVA το μαντρώνει κιόλας, για να το βλέπουν μόνο οι συνδρομητές της, όπως εμείς τα κορόιδα που πληρώνουμε ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ για να βλέπουμε πρόγραμμα της πλάκας. Βαστάτε το καλά μην σας φύγει και το δούνε τίποτε ξεκάρφωτοι ''λαθραία''. Κρα κάνει όλη η Ευρώπη για να δει το Εργοτέλης-Πλατανιάς και οι χακεράδες της Forthnet τους κρατάνε στην απ'έξω. ''Τρομερά εμπορικό'' προιόν κρατάτε στα χέρια σας, κορόιδα...
 
Ως τώρα, 3 νίκες έχει πετύχει ο Παναθηναικούλης στο πρωτάθλημα. Μετά και από τις 3 νίκες, οι αντίπαλοι σκούζουν. Την πρώτη αγωνιστική, ο Χάβος του Παναιτωλικού έβγαλε χολή κατά του βαζελάκου. Ο ΟΦΗ μετά την ήττα του στη Λεωφόρο, έβγαλε και ανακοίνωση. Ο Αστέρας Τρίπολης επίσης φωνάζει για τα όσα ζήσανε οι άνθρωποί του στη Λαγοφλώρο, με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αρκαδίας να δημιουργεί και θέμα με ανακοίνωση. 3 νίκες ο ΠΑΟ, 3 ομάδες ουρλιάζουν. Φαντάζεστε να γίνονταν αυτά ανάποδα? Να ήταν στη θέση του ΠΑΟ του Τουίτη ο Ολυμπιακός ρε παιδί μου. Τι θα ακούγαμε άραγε για ''το παρακράτος του Μαρινάκη'' από ''έγκριτους-έντιμους'' ΑΡΔ, που ''δεν είναι στο άρμα του Μαρινάκη, δεν πληρώνονται για να αβαντάρουν το χοντρό'', που λένε κάποια ΣΟΥΡΓΕΛΑ δεξιά κι αριστερά? Πριν το χθεσινό παιχνίδι στην Τούμπα, συναντήθηκαν ο Τουίτης με τον Ιβάν και συζήτησαν θέματα ''για την πρόοδο και την προκοπή του ελληνικού ποδοσφαίρου'', που λέει κι ο Μανώλαρος ο Γαβαθιώτης. Το ίδιο είχε γίνει και πέρυσι, πριν το ματς πρωταθλήματος ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0.
 
 
Φαντάζεστε στη θέση ενός εκ των δύο να'ταν ο Μαρινάκης, έτσι? Θα ούρλιαζαν αντικειμενικοί ΑΡΔ σαν τον κύριο Καίσαρη, τον κύριο Γεωργίου και λοιπούς για ''περίεργες συνομιλίες'' κι ένα κάρο συνωμοσιολογικές, καφενειακές αρλούμπες που γράφουν τόσα χρόνια κι έχουν κονομήσει. Από κοντά τα βαζελογαυράκια τα ''δικά μας'', που θα έβρισκαν το πάτημα που με λύσσα ψάχνουν για να αναφωνήσουν το ''πόσο το έπαιξες χοντρέ?'', επειδή δεν γουστάρουν το Μαρινάκη για πολιτικούς λόγους ή δεν ξέρω'γω τι άλλο του βρίσκουν. Φαντάζεστε μήπως το ενδεχόμενο να ανακοίνωνε ο Περιφερειάρχης κύριος Σγουρός δωρεά χρημάτων για εγκαταστάσεις...του Ολυμπιακού? Χαμός από τα ΑΡΔάκια, αλλά και τα ''δικά μας'' ντροπιασμένα βαζελογαυράκια, που ''αλλιώς μάθαμε τον Ολυμπιακό'' (όταν δεν ήταν ούτε μέσα στα αρχίδια του πατέρα τους, κάτι 20άχρονα σκατά λένε τέτοιες μαλακίες). Φαντάζεστε το ενδεχόμενο να εκβίαζε, ουσιαστικά, ο μεγαλομέτοχος του Θρύλου το ελληνικό Δημόσιο για να του χαριστούν 17,5 εκ. ευρώ χρέη, όπως κάνει ο Ιβάν? Η ''ΕλευθεροτρυπίΔα'' θα είχε γεμίσει με άρθρα του Συρίγου, ο ''έγκριτος'' πολιτικός Τύπος στο σύνολό του θα αφιέρωνε μύδρους κατά του ''Ολυμπιακού, με τη μεγάλη εκλογική δύναμη των πιστών του, γι'αυτό και οι χαριστικές πράξεις από το κράτος υπέρ του'', ενώ περιττό να μιλήσουμε για τη ''Δίκη'' και το Θωμαίδη στον ΣΚΑΙ του Τουίτη. ''Μια ζωή ομάδα του Δημοσίου ο γαύρος'', θα γράφανε όλα τα ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ του δημοσιογραφικού χώρου, που χτίζουν καριέρες με γελοία ψέματα εις βάρος του ΘΡΥΛΟΥ του ελληνικού αθλητισμού. Της ομάδας που είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ. ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΜΕ, ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ? ΠΕ-ΝΤΑ-ΚΑ-ΘΑ-ΡΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.
 
Αφήνουμε τα παραπάνω όμως που είναι στη φαντασία και περνάμε στην πραγματικότητα. Ποια είναι η πραγματικότητα? Όταν πάρει το πρώτο σφύριγμα, ή υποψία σφυρίγματος ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα (34 ματς θα γίνουν, στατιστικά να το πάρεις, κάνα σφύριγμα θα πάρουμε), όλα τα παραπάνω και όσα θα ακολουθήσουν υπέρ των ανταγωνιστών του Ολυμπιακού και εις βάρος του, θα ξεχαστούν από τα ΑΡΔάκια. ''Ορίστε το κράτος του Μαρινάκη, ό,τι θέλει κάνει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού'' θα λένε και θα γράφουν. Ορδές τα ντροπιασμένα βαζελογαυράκια, στον δρόμο που χάραξε η Τζένη Μπαλατσινού, θα μας παραδίσουν μαθήματα ολυμπιακοφροσύνης στο ίντερνετ και θα μας τσαμπουνάνε πως ''εμείς δεν ανεχόμαστε το σπρώξιμο, έχει καταντήσει αηδία η κατάσταση με τις διαιτητικές αβάντες υπέρ μας''. Ναι, ''Ολυμπιακοί'' τα λένε και τα γράφουν αυτά. Και άλλοι Ολυμπιακοί, πραγματικοί αυτοί, τσαντίζονται με εμάς που τα χώνουμε στους πρώτους, τους ''Ολυμπιακάρες'', αλλά κάνουν κοκοκό όταν οι ''Ολυμπιακάρες'' σπιλώνουν τον Θρύλο και οδηγούν όλη την Ελλάδα να γελάει μαζί μας, αφού ''μόνοι σας μαρτυράτε γαύροι για τις βρωμιές σας''. Κατ'αυτούς τους δεύτερους, τους επιλεκτικά ευαίσθητους, θα πρέπει να αφήνουμε τους ''Ολυμπιακάρες'' να φωνάζουν και μέσα στο Καραισκάκη ''γαμιέται ο Θρύλος και ο Πειραιάς''. Μόνο αυτό δεν έχουν κάνει ως τώρα οι ''έντιμοι'' και ''ηθικοί'' αυτοί ''Ολυμπιακοί''. Φτάνουν σε σημείο κάποια τέτοια ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ψευτο-Ολυμπιακοί να πανηγυρίζουν στο άκουσμα/διάβασμα της είδησης ότι το αεκάκι της Γ' Εθνικής πούλησε φέτος πιο πολλά εισιτήρια διαρκείας από τον Ολυμπιακό του Champions League. Ναι, αυτοί που φώναζαν ''έκανες τον Θρύλο αεκάκι, Μαρινάκη'' πέρυσι με το βάζελο στο Καραισκάκη, αυτοί είναι. Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση στον κόσμο μας σήμερα...

ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΑΚΙΑ, ΑΡΔ-ΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ, ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΤΕ. ΤΟ Ε-ΝΙΑΙΟ Α-ΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΑΣ Μ-ΕΤΩΠΟ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.
 
Υ.Γ. 1 Μετά το ματς Παναθηναικός-Βέροια, το βράδυ του Σαββάτου στην συχνότητα του αποχωρητηρίου της Δαβάκη aka NOVA SPORT FM 94.6, ο Κώστας ο Μιαούλης έδωσε ρεσιτάλ. ''Τα τελευταία 2-3 χρόνια η διαιτησία συμπεριφέρεται στον ΠΑΟ λες και είναι μικρή ομάδα''. Τον έπιασε ο πόνος τον Κωστάρα για τον Παναθηναικούλη. Κώστα, αφού δεις τα παραπάνω βίντεο, ρίξε μια γύρα στο κανάλι μας, να δεις το πώς κέρδισε πέρυσι ο Παναθηναικούλης τον Άρη στο ΟΑΚΑ, το τι έγινε στο ΠΑΟ-Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, στο Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟ και σε πολλά άλλα ματς. Δες αν θες και τα βιντεάκια για τη διαιτησία στα ματς του ΠΑΟ τη σεζόν 2011-12, σε κανονική περίοδο και play off. Εικόνα θα δεις, όχι αερολογίες σαν τις δικές σου. Σου ευχόμαστε βέβαια του χρόνου να έχεις παρέα στις γειτονιές της Αττικής που περιηγείται η αγαπημένη σου ΔΕΚΟ Ποδονίφτη και την άλλη ''μεγάλη'' ομάδα που γλείφεις και ψιλοσυμπαθείς, τον Παναθηναικούλη. Κέρδα πρώτα τον ΑΟ Περιστερίου και μετά βγάλε γλωσσίτσα.
 
ΥΓ: Μπορεί να επικαλεστεί κανείς τα λάθη της διαιτησίας και τις δύο κραυγαλέες λάθος υποδείξεις, ειδικά αυτή του γκολ του Πόποβιτς, που δεν μέτρησε, αλλά και στη φάση του Πλατέλλα. Ωστόσο, επιτρέψτε μου να γράψω, πως αν αρχίσουμε ν’ ασχολούμαστε με τη διαιτησία και στην Γ΄Εθνική, τότε μικραίνουμε πολύ σαν ομάδα.
 
Χαχαχαχα. Πήγε να μου φύγει το laptop από τα χέρια. Λυπήσου με ρε, μόλις το πήρα. Τι έγραψες ρε σκατόπουστα...

Σχόλια

Εικόνα red apple

Έλα ρε Σάββα και μόλις ετοιμαζόμουν για νάνι

Μου άναψαν τα γλομπάκια ρε συ...

Εδώ μόνος κάθομαι και σκέφτομαι τί θα γινόταν αν ο πρόεδρός μας συζητούσε για ...μέτωπα και κούτελα με άλλους προέδροι και μούρχεται τρέλα