ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΤΣΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ...



Διαβάζουμε αυτό από την τρέχουσα ποδοσφαιρική επικαιρότητα.

Οι παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Γιάννη Αναστασίου δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια και μετά τον Τοτσέ αναμένεται να καταθέσουν προσφυγή κι άλλοι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ο Ισπανός επιθετικός αξιώνει περισσότερο από 1 εκ. ευρώ, ποσό που αναλογεί στα δεδουλευμένα της περυσινής σεζόν αλλά και σε όλο το φετινό του συμβόλαιο.
Ο Τοτσέ δεν είναι ο μόνος που εμφανίζεται ενοχλημένος από τη στάση της διοίκησης αφού οι Πίντο, Βελάσκες ετοιμάζονται να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.
Αντίθετα ο Κουίνσι δείχνει να είναι πιο διαλλακτικός και δεν σκοπεύει να προσφύγει στα δικαστήρια.

 
Λοιπόν για να συνοψίσουμε, έχουμε και λέμε για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.
Είδαμε πως ο παναθηναϊκούλης κλέβει το κράτος και άμεσα τον Έλληνα φορολογούμενο. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, τα λεφτά που χαρίζονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο από τις ομάδες, δεν σβήνονται, δεν γράφονται στο χιόνι, τα πληρώνουμε κανονικότατα έμμεσα και άμεσα όλοι μας.
Είδαμε πως παίρνει, εκτός κάθε λογικής, κρατικές επιχορηγήσεις, κρατικά λεφτά δηλαδή, που είναι εντελώς παράνομες και εκτός κάθε έννοια λογικής και ευνομίας.
Είδαμε ο μπασκετικός παναθηναϊκούλης, aka εξάφαπος, να μην πληρώνει το κρατικό ΟΑΚΑ, να χρωστάει ένα υπέρογκο ποσό και να υπάρχουν κυβερνητικοί παράγοντες που να του χαρίζουν ουσιαστικά τα χρέη του.
Σε όλα τα παραπάνω ήρθε η πρώτη προσφυγή του Τοτσέ για να επαναφέρει λίγο την ομάδα του καρτούν (τουίτη) στην πραγματική της θέση και μοίρα. Όποιος νόμιζε, οπαδός ή παράγοντας της αλογοτροφής, ότι οι ποδοσφαιριστές που θέλει να διώξει ο Αναστασίου, θα φύγουν οικειοθελώς και θα πληρώσουν κι από πάνω για την τιμή που έπαιξαν στο τριμπούρδελο της Ελλάδας, νομίζω ότι βρίσκονται αλλού γι΄ αλλού.  Οι εποχές του πιστολέρο προέδρου που έδενε ή έλυνε συμβόλαια ποδοσφαιριστών με το κουμπούρι, ή με διάφορους ανάλογους εκβιασμούς, η εποχή των μηδενικών συμβολαίων, των κλοπών ποδοσφαιριστών, ΠΡΕΠΕΙ να την θεωρούμε όλοι και να είναι παρελθόν. Φαίνεται όμως ότι οι πρακτικές που ακολουθεί η τωρινή διοίκηση του ζέλα, μάλλον κινείται και επαναφέρει αυτή την κατάσταση. Ξαναβλέπουμε οπαδικά μπουλούκια να την πέφτουν σε 16χρονια παιδιά που δεν προκάλεσαν, δεν επέδειξαν προκλητική συμπεριφορά. Βλέπουμε οργανωμένα ντου οπαδών τους σε συνδέσμους μας με άτομα (ανεξαρτήτως ΄΄στρατοπέδου΄΄) να κινδυνεύει η ζωή τους και να χαροπαλεύουν στο νοσοκομείο. Από την άλλη τι παρατηρούμε? Ούτε ΜΙΑ ανακοίνωση από την ομάδα των ρουφιάνων και των λαμογιών, έστω μια λέξη ρε παιδί μου για την αρρωστημένοι αυτή κατάσταση των οπαδών τους. Ο Τουίτη κάνει δημόσιες σχέσεις με τον Ιβάν, αλλά καμία κουβέντα για  όλα τα άλλα που συμβαίνουν. Ούτε ένα τιτίβισμα για να μας θυμίσει ότι ζει. Το τι έλεγαν τώρα βλέποντας τον μεταξύ τους φιλικό αγώνα, είναι άλλο θέμα…
Ελπίζω όλοι να βάλουν μυαλό. Πολιτεία, ΑΡΔάκια, ζέλας και λοιπά συνεταιράκια. γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει προ πολλού. Όταν πιπιλίζεις, γκεμπελίζεις συνέχεια με τα ΄΄σκάνδαλα΄΄ ή τις ΄΄ανομίες΄΄ του Ολυμπιακού, σπρώχνοντας την σκόνη και τα προβλήματά σου κάτω από το χαλάκι, τότε αυτά απολαμβάνεις. Όταν σπέρνεις ανέμους θερίζεις θύελλες που λέει και ο πάνσοφος λαός μας. Αλήθεια μετά το περιστατικό στην Λαυρίου είχαμε εβδομάδες επί εβδομάδων αναφορά στα ΜΜΕ και εκπομπές περί οπαδικής βίας. Τώρα μετά τα τωρινά, που είναι όλοι τους? ΑΛΗΤΕΣ!!!!!
Εγώ δεν θέλω να μου στεναχωριέται κανένα ζελάκος. Είναι οι καλύτεροι πελάτες μας και πρέπει να δείχνουμε έναν σεβασμό. Αν δεν έχουν να πληρώσουν τον Τοτσέ ή όποιον άλλον ζητήσει χρήματα (που μάλλον θα είναι πάρα πολλοί σε 1-2 μήνες), το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να κτυπήσουν την πόρτα του Περιφερειάρχη Σγουρού κι αυτός θα τους βρει μια λύση στα προβλήματά τους, όπως το έχει κάνει πολλές φορές. Αν όμως είχε κάνει προσφυγή και ζητούσε χρήματα ΕΝΑΣ ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα είχε γίνει πρωτοσέλιδο σε όλες τις εφημερίδες. Για το ΄΄ευαγγέλιο΄΄ δεν το συζητάμε, έτσι κι αλλιώς πιο πολύ φιλοαπολλωνιστές είναι πια, παρά Ολυμπιακοί.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Σχόλια

Εικόνα savvas gridlock

Λογικό είναι ρε dono. Πέρασε ο Σεπτέμβρης που έπρεπε να πληρωθούν τα λεφτά των διακανονισμών στα χρέη του λαγού, άρχισαν να σκάνε οι προσφυγές. Ούτε σάλιο δεν υπάρχει στο βάζελο. Τα τμήματα των Ακαδημιών τους, μετά την ''εμπνευσμένη'' απόφαση Τουίτη να τους πάει στο Απήλιον, που το βαφτίσανε ''Γεώργιος Καλαφάτης'', είναι στον αέρα. Γήπεδα για να προπονηθούν στο Απήλιον δεν υπάρχουν και ζητιανεύουν σε Γλυκά Νερά και Κορωπί, μπας και βολευτούν τα πιτσιρίκια. Το ερώτημα παραμένει.

ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΣΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ?

Να το ρωτήσουμε καλύτερα.

ΠΩΣ ΕΔΩΣΕ Η ''ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΠΟ ΤΟΥ ΣΑΡΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ'' ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΕΙ?

Κι έχεις τα βαζελογαυράκια να σου τσαμπουνάνε ''εμείς αλλιώς τον μάθαμε τον Ολυμπιακό, αηδία έχει καταντήσει η κατάσταση με την εύνοιά μας στο παρασκήνιο''.

Εικόνα red apple

Όπως τα λες συγπρόσφυγξ! Μεγάλη ψυχή αυτός ο Σγουρός, που λες. Να, τις προάλλες είχε πάει να τονε δει ο ανιψιός μιας θείας μου, ήταν άνεργο το παληκαράκι , τον δέχτηκε αμέσως στο γραφείο του, τον άκουσε με ευλάβεια καιστο τέλος του έδωσε τ΄αρχ.... του.. Μεγάλη ψυχή σου λέω! Πώς να μην έχουν high hopes εκεί, πέρα, στην Tweet-o-land;

Εικόνα dono

Γιατί τι νομίζεις τελικά ότι θα πάρουν όλοι αυτοί που περιμένουν λεφτά? Εγώ απλά θα ξαναρωτήσω κάτι απλό. Ο Στουρνάρας τα ξέρει και τα εγκρίνει τα κονδύλια του Σγουρού?

Εικόνα red apple

Η σιωπή τους είναι χρυσός