ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!



Προχθές σχολιάσαμε την είδηση που «έσκασε» ξαφνικά, για την χρηματοδότηση με ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΜΟΥ (δηλαδή δικά μας , των φορολογούμενων ελλήνων, όχι της Ευρωπαικής ένωσης) του γηπέδου της Λαγοφλώρου με 7 εκατομμύρια ευρώ, του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Εθνικού Πειραιώς (ή Μάνης?) με 2.5 εκατομμύρια ευρώ και του κλειστού του Πανιώνιου με 17.5 εκατομμύρια ευρώ! Ποιος είναι ο «αβέρτος»? Μα ποιος άλλος  από τον Περιφερειάρχη Αττικής, λάτρη του μνημονίου, και πιστό  υπάλληλο του Σαμαρά και του Βενιζέλου, Σγουρό……. Αν προσθέσουμε και τα 20 εκατομμύρια που θα διαθέσει για το γήπεδο της Αεκούλας, μαζεύεται ένα ποσό περίπου 50 εκατομμυρίων ευρώ. Αρα? ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Για τα γνωστά κολοσωματεία μόνο…..

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131003/oi-ellines-peinane%E2%80%A6-aytoi-epixorigoyn-poa-koylapanionio-kai%E2%80%A6-ethnikaki
 
Χτες, το θέμα είχε και συνέχεια. Τι διαβάζουμε στον ΑΡΔικειμενικό  Sport-FM?

http://www.sport-fm.gr/article/ki-alla-xrimata-gia-ti-lewforo/725352

«Το σχέδιο Διπλής Ανάπλασης έχει εγκαταλειφθεί προ πολλού για τον Παναθηναϊκό από τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος έχει αποφασίσει να διατηρήσει την ομάδα στην ιστορική της έδρα όχι προσωρινά, αλλά… για πάντα." 

Είδες οι κορμοράνοι? πάει το Βοτανοπέδιο… Ανοίξαμε, κάναμε φασίνα και σας περιμένουμε…

"Όμως το «Απόστολος Νικολαΐδης» σύντομα δεν θα έχει καμία σχέση με την εικόνα που υπάρχει τώρα. Πέρα από τα βελτιωτικά έργα που έχουν γίνει ήδη και συνεχίζονται για να γίνει περισσότερο καλαίσθητο και λειτουργικό, θα υπάρξουν κι άλλα που θα το αναβαθμίσουν. Χθες ανακοινώθηκε πως θα διατεθούν 7 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της Περιφέρειας Αττικής για το γήπεδο. Τα χρήματα αυτά θα εκταμιευτούν άμεσα και θα διατεθούν τόσο για εργασίες εντός και στον περιβάλλοντα χώρο του, όσο και για την αύξηση της χωρητικότητάς του κατά 4.000-4.500 θέσεις, προκειμένου να φτάσει τις 20.000. Το κόστος για αυτό υπολογίζεται στα 2-3 εκατ. ευρώ και ήδη ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει προχωρήσει σε επαφές με πολιτικούς μηχανικούς και συγκοινωνιολόγους, όπως και με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη που έχει τον έλεγχο του γηπέδου".

Μα ο Περιφερειάρχης μας είπε ότι το αίτημα ήταν του Ερασιτέχνη ΠΟΑ! Χρειάζεται ο Ερασιτέχνης ΠΟΑ, ο σύλλογος ΠΟΥΘΕΝΑ, που με το ζόρι συντηρεί κάποια τμήματα, ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 4.000 – 4.500 θέσεων στη Λαγοφλώρο? Ποιόν δουλεύετε ρε τρύπιοι? Και αφού ο Ερασιτέχνης υπέβαλε το αίτημα γιατί τις επαφές με τους επιστήμονες τις  έκανε ο Τζόνι CAS ή Τουίτι? Είναι μάλλον ειδικός στις επαφές…. τέτοιου τύπου…..

"Σύντομα θα γίνουν επαφές με το Δήμο Αθηναίων για να κατατεθεί συγκεκριμένο πλάνο και στόχος είναι οι εργασίες να γίνονται παράλληλα με τη διεξαγωγή των αγώνων του Παναθηναϊκού, προκειμένου να μη χρειαστεί να μετακομίσει η ομάδα προσωρινά σε άλλο γήπεδο. Μάλιστα, στον Παναθηναϊκό εκτιμούν ότι τα 7 εκατ. ευρώ είναι μόνο η αρχή και σύντομα περιμένουν κι άλλο κρατικό κονδύλι για το γήπεδο της ομάδας, προκειμένου να αξιοποιηθεί κι αυτό για τη βελτίωση του γηπέδου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας".

Κε Περιφερειάρχα! Μη ξεχνιόμαστε! Το γήπεδο της Λαγοφλώρου ΑΝΗΚΕΙ στο Δήμο Αθηναίων.  Ότι και να σκαρφιστείτε, το γήπεδο στο ζελέ από το παράθυρο δεν χαρίζεται…
Για διάβασε εδώ τεράστιε….

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/120929/leoforos-aleksandras-gipedo-toy-dimoy-athinaion

Ταυτόχρονα, ο περιφερειάρχης «όλων» των κατοίκων  της  Αττικής έδωσε συνέντευξη στο ίδιο ραδιόφωνο, για να «εξηγήσει» την απόφαση. Μη μου πείτε ότι θα αιφνιδιαζόσασταν αν σας έλεγα, ότι ο πρώτος που ερμήνευσε τον προφήτη - περιφερειάρχη ήταν ο αγαπημένος ρεπόρτερ των RATM, Τάσος Νικολογιάννης?  Για να δούμε τι είπε όμως ο μέγιστος των περιφερειαρχών……

http://www.sport-fm.gr/article/anagkaia-i-anabathmisi-sti-lewforo/725397

"Σημαντικά για τον αθλητισμό, τους νέους και το περιβάλλον χαρακτήρισε τα έργα που θα γίνουν με κονδύλια που έχουν αποταμιευτεί από την Περιφέρεια Αττικής ο Γιάννης Σγουρός μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Ο περιφερειάρχης Αττικής ανέλυσε τους λόγους που εγκρίθηκε κονδύλι 7 εκατ. ευρώ για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν για τα 20 εκατ. ευρώ που έχουν εξασφαλιστεί για το γήπεδο της ΑΕΚ, ενώ απάντησε σε όσους ασκούν κριτική για τη διάθεση τόσο μεγάλων ποσών για αθλητικά έργα σε περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης".

Ο λογιστής Τσόχος πάντα παρών όταν πρόκειται για χρηματοδοτήσεις στον ΠΟΑ….

"Αναλυτικά, ο Γιάννης Σγουρός μίλησε στον Σωτήρη Κωσταβάρα και τον Μιχάλη Τσόχο για: 

-τα χρήματα που διαθέτει η Περιφέρεια Αττικής για αθλητικά έργα: «Η Περιφέρεια Αττικής συνέβαλε και συμβάλλει για να γίνονται έργα όχι μόνο για τους νέους, αλλά και με προοπτική ανάπτυξης σε περιοχές της Αττικής. Όλες αυτές οι αποφάσεις του περιφερειακού συμβουλίου, που έχει τηρήσει τη νόμιμη διαδικασία, είναι για να ολοκληρωθεί ένας σχεδιασμός που θα είναι για όλα τα αθλήματα σε συνεργασία με τους Δήμους και τη ΓΓΑ. Από το 1950 και μετά η ΓΓΑ επιχορηγούσε χρήματα για να γίνουν αθλητικά έργα. Τώρα δυστυχώς δεν υπάρχουν αυτά τα χρήματα. Εμείς με τη σωστή διαχείριση που έχουμε κάνει από το 2003 μέχρι σήμερα, έχουμε συγκεντρώσει κάποια χρήματα. Είμαστε ο μοναδικός οργανισμός που έχει αποθεματικό καταχωρημένο μόνο για έργα. Αυτά τα χρήματα είναι μέσα και περιμένουν». 
-τα οφέλη από τα έργα: «Αυτά τα έργα θα δώσουν πνοή και διέξοδο στους νέους. Τα χρήματα πηγαίνουν στα ερασιτεχνικά σωματεία και τις ομάδες, όχι σε επιχειρηματίες. Η Περιφέρεια Αττικής συμβάλλει σε αυτά τα έργα και είμαστε προσεκτικοί γιατί αυτά τα έργα είναι πολύ σημαντικά".

Σε πήρε ο πόνος για τους νέους της Αττικής μεγάλε? Και σε ενδιαφέρει η ανάπτυξη σε περιοχές της Αττικής? Και νοιάζεσαι για τα ερασιτεχνικά σωματεία? Τότε γιατί δε χρηματοδοτείς το Μοσχάτο! Ή τον Ασπρόπυργο! Ή Το Καπανδρίτι! Πάλι το συνοικιακό σωματείο Γκύζη – Αμπελοκήπων επέλεξες «τυχαία»? Και την Αεκούλα (του επενδυτή των φρίσκις), που έχει φεσώσει τους έλληνες φορολογούμενους με πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ?

"-το κονδύλι για τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας: «Ο Παναθηναϊκός, με υπογραφή του προέδρου του Ερασιτέχνη, κ. Μιχαλαριά, μας έστειλε επιστολή στην οποία αναφέρει ότι προσπαθούν να κάνουν την επέκταση του γηπέδου, την στατική ενίσχυση και όλα τα αναγκαία έργα για να αναβαθμιστούν τα τμήματα της ομάδας. Το αίτημα αφορούσε 9,5 εκατ. ευρώ, που εκτίμησαν με μία προμελέτη, εμείς σε πρώτη φάση βάλαμε τα 7 εκατ. ευρώ, αλλά όταν παρουσιαστεί η μελέτη πιθανώς να τροποποιηθούν και τα κονδύλια. Η περιοχή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας χρειάζεται αναβάθμιση και θέλουμε να γίνει ανάπλαση με πεζογέφυρα και χώρους πρασίνου. Εγκρίναμε ένα κονδύλι που θα μελετηθεί και θα φτάσει στο σημείο να παίζει ο Παναθηναϊκός να παίζει στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και να έχει γύρω του μία πολύ ωραία κατάσταση. Δεν θα είναι μόνο η αναβάθμιση του γηπέδου, αλλά μπαίνουν και μια σειρά ζητήματα, όπως περιβαλλοντικής ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής. Όλα αυτά αφορούν μία ιδιαίτερα σημαντική περιοχή του αστικού ιστού της Αθήνας".

Καλά το καταλάβαμε! Τα 2.5 εκατομμύρια που εξήγγειλες δήθεν για το Εθνικάκι για το ζελέ προορίζονται. Ρε πόσο ξεφτίλες είστε! Θα βρείτε ένα ωραίο πρόσχημα επειδή ούτε χώρος υπάρχει στον Πειραιά, ούτε με 2.5 εκατομμύρια φτιάχνεται γήπεδο (εκτός αν εννοείτε 5χ5…) και θα τα δώσετε στην αγαπημένη σας ΔΕΚΟ ώστε να πάρουν συνολικά τα 9.5 εκατομμύρια που σου ζήτησαν. ΟΥΣΤ!!!

"-τις διαδικασίες για το γήπεδο της ΑΕΚ: «Έχει ανακοινωθεί ένα κονδύλι 20 εκατ. ευρώ. Περιμένουμε από την ΑΕΚ να καταθέσει μελέτη και σε συνεργασία με τη ΓΓΑ, το Δήμο και την Ερασιτεχνική ΑΕΚ και άλλους ιδιωτικούς φορείς, ο φορέας υλοποίησης θα αναλάβει να φέρει σε πέρας το έργο. Για κάθε έργο και κάθε επιχορήγηση χρειάζεται καθ’ ολοκληρία να υπάρχει νομοθεσία που να καλύπτει τις ενέργειες». 

-την κριτική για την επένδυση τόσων μεγάλων ποσών σε περίοδο κρίσης: «Το 1922 μετά τη Μικρασιατική καταστροφή, οι άνθρωποι που έφυγαν από την Πόλη ήρθαν θεόφτωχοι και έφτιαξαν το 1928 το γήπεδο της ΑΕΚ. Τότε δεν ήταν ανάγκη; Και ήρθαν μετά οι νεότερες γενιές και το γκρέμισαν. Ο Πανιώνιος, ο Παναθηναϊκός δεν έχουν ιστορία; Η νεολαία έχει ανάγκη χώρους να αθλείται. Είναι κοινωνικό αγαθό ο αθλητισμός για τους νέους. Και τα έργα αυτά προσφέρουν ανάπτυξη, γιατί δίνουν ζωή σε όλη την περιοχή. Όλα τα λεφτά πιάνουν τόπο. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν υπερκοστολογήσεις".

Ο Ολυμπιακός , ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας, περιφερειάρχη της πλάκας, δεν έχει ιστορία? Επειδή ξεβρακώνει σε όλα τα αθλήματα τις αθλητικές ΔΕΚΟ που υποστηρίζετε τον αφήνουμε στην απέξω? Στα φρύδια μας γράφουμε τα χρήματά σας ρε τρύπιοι! Οι Πρόεδροι του ΘΡΥΛΟΥ (ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ) γράψανε το  ξεφτιλισμένο κράτος σας κανονικά! Χρηματοδοτούν μόνοι τους το σύλλογο και ΟΛΑ του τα τμήματα. Με ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ τον απίστευτο κόσμο μας. Αλλά δε θα σας αφήσουμε και να χαρίζεται εκατομμύρια στα κολοσωματεία σας….

Αφού είσαι τόσο καλός Περιφερειάρχης και μάζεψες αυτά τα χρήματα, κοίτα να ξεβουλώσεις το δίκτυο ομβρίων  (τα φρεάτια που λέτε εσείς οι μορφωμένοι) της περιφέρειάς σου, γιατί έρχονται βροχές και θα πλημμυρίσουμε πάλι. Και επειδή έρχεται βαρύς χειμώνας, κοίτα να βρεις  τρόπο να ζεστάνεις τα γερόντια και κάνα άνεργο, γιατί θα κάψουν πάλι στις ξυλόσομπες  μέχρι τις γαλότσες τους. Και η αιθαλομίχλη θα μα πνίξει. Που σε πήρε ο πόνος για το περιβάλλον των Αμπελοκήπων. Άντε που μου έγινες και οικολόγος για να δικαολογήσεις τις ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ – ΣΚΑΝΔΑΛΟ σε σωματεία που παραπαίουν αθλητικά και οικονομικά. Ενίσχυση ο Μελισσανίδης και ο Αλαφούζος δεν χρειάζονται. Να βάλουν το χέρι στη τσέπη όπως κάνουν οι Πρόεδροι του ΘΡΥΛΟΥ. Εσένα και τα αφεντικά σου Σαμαρά και Βενιζέλο σας βλέπουμε….. και περιμένουμε τις εκλογές…..

ΥΓ. Περιμένουμε από τις «δημοσιογραφάρες» Συρίγο, Χελάκη. Τσόχο, Μπραουδάκη, Καραλή, Vergis και όλα τα άλλα ΑΡΔακια που μίλησαν για σκάνδαλο όταν ο ΤΙΤΑΝΑΣ Σωκράτης  και ο λαός του ΘΡΥΛΟΥ φτιάχναμε μόνοι μας το σπίτι μας, να μας πουν πως χαρακτηρίζουν τις χρηματοδοτήσεις αυτές και μάλιστα στη δυσκολότερη οικονομική στιγμή της χώρας μετά τον πόλεμο.  Μπουκωμένοι είσαστε ……

Σχόλια

Εικόνα red apple

Mε έφτιαξες τόσο πολύ που λέω να πάω να κρεμάσω τη σημαία του Θρύλου μας από το μπαλκόνι.
Χρήματα για τους δήμους και για κοινωφελή έργα, για νηπιαγωγεία τα σπρώχνουν σε εταιρείες διαλυμένες, απαξιωμένες και τρύπιες και έχει πέσει όλο το σύστημά τους είτε δια της μούγκας είτε δια της παραπληροφόρησης για να στηρίζει αυτά τα αισχότατα αίσχη.
Όταν πρόκειται για Εταιρείες δεν υπάρχει λύπηση.
Ο Αλαφούζος και ο Μελισανίδης είναι χρόνια τώρα, οικονομικοί παράγοντες στη χώρα -δεν μπαίνω καν στον κόπο να χαρακτηρίσω το σκανδαλώδες πόθεν έσχες τους, για τις αυξήσεις μτχ κεφαλαίου της Καθημερινής που προσπόρισαν ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ κεφάλαια για τον στόλο των πειρατικών τάνκερ του κυρίου Τουίτι και δεν κουνήθηκε φύλλο...- και δεν χρειάζονται καμία επιχορήγηση από κρατικά χρήματα.
Αποδεικνύουν όμως αυτό που ο κόσμος τόχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι όταν δεν τολμούν να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να χρηματοδοτήσουν τα κωλοχανεία που διοικούν και επαφίονται στα χρήματα που θα έπρεπε να διατίθονται για κοινωνικούς σκοπούς.

Και η κορωνίδα του σκανδάλου και της μαύρης τους ψυχής είναι πως έχουν το θράσος να ασχολούνται με το να λοιδωρούν, καταγγέλουν και βρίζουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ του οποίου οι διοικήσεις από τις αρχές της δεκαετίας του '90 έχουν ματώσει να αποπληρώνουν χρέη, να επενδύουν σε υποδομές γήπεδα, ποδοσφαιριστές.

Στην Ελλάδα της υποκρισίας και της αμορφωσιάς, της ακρισίας και του ψευτοτσαμπουκά, κανείς δεν έχει το θάρρος να τους ξεσκεπάσει. Το αντίθετο!

Επιβάλλεται ο Μαρινάκης να προστατεύσει το νευρικό μας σύστημα και να τους ξεπατώσει. Αυτή θα είναι η συμβολή του στην ψυχική μας υγεία!

Σγουρέεεε επιχορήγησε το ευαγές σωματείο Ο ΑΓΙΟΣ ΑΔΑΜ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ...Τώρααααα

Εικόνα savvas gridlock

Έλα ρε φίλε. Γίνονται ''περίεργες'' αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου στην ''Καθημερινή'', με κεφάλαια που ''δεν ξέρουμε από πού προέρχονται'', ε? Αποκλείεται. Δεν σε πιστεύω.

Εικόνα red apple

Trully I say to thee!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Παιδιά συγνώμη για τη γλώσσα, αλλά. Μωρή γαμιόλα Σγουρέ, επιχορηγήσεις στη ζέλα; Από πού κι ως πού; Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα χρηματοδοτηθεί μωρή τσιμούχα, πού κολλάει ο ερασιτέχνης; Από πουστιά σε πουστιά πάτε ρε γαμιόληδες. Ποια ανάπτυξη και ποια νεολαία. Ξεδιάντροποι μια ζωή, υποκριτές του κώλου, υπηρέτες του φιλοκυβερνητικού αυτού σωματείου, της ομάδας του βασιλιά και της χούντας. Αν ενδιαφέρεστε ρε για τη νεολαία να επιχορηγήσετε με αυτά τα λεφτά τις άνεργες και πολύτεκνες οικογένειες της Αττικής, που αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα. Ανώτερο πρόβλημα από την έλλειψη εκγύμνασης. Και το λέω εγώ που ξέρω τι πάει να πει αθλητισμός και πρωταθλητισμός ρε γαμημένοι.
Αρδάκια της πούτσας και της πλάκας σας εύχομαι μέσα από την ψυχή μου ΟΑΕΔ και πείνα. Τσακίρη, που γράφεις στο βαζελέττα, σου εύχομαι τα χειρότερα.
Υ.Γ. Δεν φτάνει που κατακρεουργούν την ελληνική περιουσία μια ζωή τα κωλοσωματεία τους, τολμάνε και πιάνουν στο στόμα τους τον Θρύλο μας. Ο Τσακίρης, που το μπουρδέλο που υποστηρίζει παίζει στη Γ' εθνική και δεν έχει γήπεδο εδώ και δέκα χρόνια επειδή ήταν στόκοι και το γκρεμίσανε μόνοι τους χωρίς να βρεθεί χρηματοδότης και χωρίς να έχει υπογραφεί κάποια σύμβαση με το δημόσιο, πιάνει στο στόμα του το Καραϊσκάκη και τον Ολυμπιακό μας. Το γήπεδο μας ρε! Απόκτησε δικό σου ρε μαλάκα, με δικά σου λεφτά και μετά κρίνε το Καραϊσκάκη. Ψωριάρηδες, άστεγοι και αγάμητοι, που θα μιλήσετε εσείς για το μεγαλείο του Θρύλου.
Υ.Γ.2 Μαρινάκη ξεφτίλισέ τους. Μην τους αφήσεις, όχι λεφτά να πάρουν, να υπάρχουν. Εξαφάνισε τους από τον χάρτη με όποια μέσα θέλεις. Ακόμα και εμφύλιο κάνε. Δηλώνω πρώτος το παρών και παίρνω το όπλο. Γάμησέ τους Μαρινάκη!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Κι' εσείς εφημερίδες του Θρύλου βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Κάθε πρωτοσέλιδο απάθειας κάθε πρωτοσέλιδο που δεν ξεμπροστιάζει τις μεθοδεύσεις τους, σας καθιστά συνυπεύθυνους στο έγκλημα. Φαντάζεστε με τι εξώφυλλ θα κυκλοφόραγε η εφημερίς του πρεζάκια σε αντίστροφη περίπτωση;

Εικόνα savvas gridlock

Aυτό είναι το πιο εκνευριστικό. Ύπνο βαθύ τα ΜΜΕ ''μας'' και δώσε για τον ''ΚΜ11'', για την κλάση του Σαβιόλα και τα παπάρια μας κουνιούνται.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Έτσι ακριβώς. Και τα παπάρια μας κουνιούνται. Εδώ μας πιάνουν κότσο από παντού κι' εμείς τον ύπνο του δικαίου.