Τι όμορφη που είσαι όταν κλαις…… πράσινη…. εθισμένη στην ΑΤΙΤΛΙΑ ομαδούλα…



Χθες , 20 Μαΐου 2020, είχαμε την ανακήρυξη της γυναικείας ομάδας Volley του Ολυμπιακού ως πρωταθλήτριας 2019-2020, από την ΕΟΠΕ.
 
ΟΓΔΟΟ ΣΕΡΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΥΡΙΝΕΣ .
 
 
Το πρωτάθλημα διακόπηκε δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, με τον Ολυμπιακό ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟ, με δύο νίκες, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, επί της δεύτερης ΘΗΡΑΣ. Κρίμα για αυτή την ΟΜΑΔΑΡΑ, γιατί χάθηκε η συμμετοχή σε ένα ακόμα ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ.
 
 
ΟΚΤΩ βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Θήρα.
 
ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ βαθμούς διαφορά από τον τρίτο παναθηναικούλη με ΦΑΠΕΣ  εντός εκτός.
 
ΕΙΚΟΣΙ βαθμούς διαφορά από την τέταρτη Θέτιδα
 
ΕΙΚΟΣΙΔΥΟ βαθμούς διαφορά από τον πέμπτο παοκούλη.
 
Κι όμως βρέθηκε ένα σωματείο , το γνωστό συνοικιακό σωματείο Γκύζη – Αμπελοκήπων, το ΕΘΙΣΜΕΝΟ στην ……. ΑΤΙΤΛΙΑ, να θεωρήσει ότι δεν έπρεπε να ανακηρυχτεί πρωταθλητής ο Ολυμπιακός. Για να δούμε τα επιχειρήματά του.
 
Kύκλοι του τριφυλλιού σχολίασαν, ότι «Ο Γιώργος Καραμπέτσος είναι τίμιος. Ο Γιώργος Καραμπέτσος σε κάθε άτυπη τηλεδιάσκεψη αλλά και στις δημόσιες τοποθετήσεις του, λέει περήφανα ότι είναι Ολυμπιακός και αυτό το ξέρουμε όλοι και αυτό είναι προς τιμήν του».
 
Όπως αναφέρουν στον Ερασιτέχνης Παναθηναϊκό: «Ένας τίμιος Ολυμπιακός, λοιπόν, για να μην αδικήσει την ομάδα του που είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας επέλεξε να αδικήσει τις υπόλοιπες έντεκα και τον ιδρώτα όλων των κοριτσιών. Τίμιος ο πρόεδρος…».
 
Ο Καραμπέτσος είναι Ολυμπιακός και ενοχλείται ο αποτυχημένος φίλαθλος που ανέλαβε τον ερασιτέχνη παναθηναικούλη ,αλλά δεν κατάφερε να τον σηκώσει από τα ΤΕΣΣΕΡΑ.
 
Συνεπώς, αφού ο Καραμπέτσος είναι Ολυμπιακός, τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού είναι «χάρτινα». Για ποιά ομάδα τα λένε αυτά;
 
Για την ΟΜΑΔΑΡΑ του Ευρωπαϊκού Τίτλου, και των δύο Ευρωπαϊκών Τελικών τα τελευταία τρία χρόνια, που λόγω κορονοϊου, έχασε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε ΤΡΙΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
 
Για την ΟΜΑΔΑΡΑ που έχει μία ήττα τις τελευταίες τρεις σεζόν, και τρείς ήττες τις τελευταίες πέντε σεζόν.
 
Για τον Βαζελακόπουλο του «Φάρου» που τρεμοσβήνει, που είναι τελειωμένη βαζέλα, δεν ενοχλείται ο αποτυχημένος φίλαθλος. Στο Μπάσκετ υπάρχει «πράσινη αυτοκρατορία». Αν δεν ήταν για ΛΥΠΗΣΗ θα ήταν για ΓΕΛΙΑ.
 
Αλλά λένε κάτι ακόμα οι «κύκλοι» του φίλαθλου (τυχαίο γεγονός ότι το ανάπτυγμα ενός κύκλου είναι ….γραμμή). Λένε ότι αδικήθηκε ο ιδρώτας των κοριτσιών των υπόλοιπων ομάδων. Πως ακριβώς αδικήθηκε ο 11ος Ηλυσιακός επειδή πήρε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός; Ή ο 10ος Αίας; Είχαν μήπως ελπίδα να πάρουν το πρωτάθλημα;
 
Μήπως αδικήθηκε ο ΠΕΜΠΤΟΣ παοκούλης; Ούτε στη τετράδα των ημιτελικών δεν ήταν.
 
Οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΑΤΙΤΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, θέλουν να μας πουν απ’ έξω απ’ έξω, ότι αυτοί αδικήθηκαν. Πως ακριβώς; Θα πέρναγαν την δεύτερη Θήρα σε ημιτελικό με μειονέκτημα έδρας; Θα τους ΚΑΤΑΠΙΝΕ το γραφικό νησί των Κυκλάδων με την εξαιρετική ομάδα του. Ας πουν ευχαριστώ, που γλίτωσαν κι άλλες ήττες από το ΘΡΥΛΟ, και το σερί εμεινε λόγω κορονοϊου στα μεχρι το Φλεβάρη πλαίσια (50-1).
 
Και τελικά τι ήθελε ο εραστής της κατακόρυφης παύλας; Να αδικηθεί ο ιδρώτας των ΑΗΤΤΗΤΩΝ κοριτσιών του ΘΡΥΛΟΥ;
 
Η επικύρωση της βαθμολογίας αποτελεί ακριβώς τη ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ , μέχρι τη στιγμή που ο κορονοϊός χτύπησε ΚΑΙ τον παγκόσμιο αθλητισμό. Παντού σε όλο τον πλανήτη, όπου τα πρωταθλήματα δεν ολοκληρώνονται, επικυρώνονται οι βαθμολογίες.
 
Και στην Ελλάδα αυτό γίνεται, αρκεί να μην είναι πρώτος ο Ολυμπιακός.
 
Και ας δεχτούμε ότι έχουν σαν αρχή τους την παύλα (η μόνη αρχή τους είναι το συμπλεγματικό αντιολυμπιακό μένος, λόγω 95χρονης παραμονής στη στάση «στα τέσσερα», επόμενη στάση της «Κολιάτσου»).
 
Προχθές ανακηρύχτηκαν πρωταθλητές στο Χάντμπολ αντρών και γυναικών (με ακριβώς τον ίδιο τρόπο, επικυρωση βαθμολογίας από την Ομοσπονδία Χάντμπολ) , η αεκούλα και ο παοκούλης αντίστοιχα. Μάλιστα στους άντρες, αεκούλα και ΘΡΥΛΟΣ ήταν ισόβαθμοι στη πρώτη θέση , με τον αγώνα Κούλα-ΘΡΥΛΟΣ να εκκρεμεί.
 
 
Κι όμως…. Οι ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΙΑΝΟΛΕΣ τουμπεκί….
 
Χθες τουμπεκί
 
 
Σήμερα ΠΟΝΟΣ
 
 
ΒΑΖΕΛΑ ΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ
 
ΥΓ. αφιερωμένο….