Πως δρα η ομάδα κρούσης των υποβιβασμένων εξυγιαντών



Χθες ο κατά φαντασίαν δικαστής ξαναχτύπησε... Με κείμενο από το πορτοκαλί αμπάρι του Golendri.
 
 
 
Με την αφορμή αυτή, γράψαμε στη σελίδα μας του facebook τα ακόλουθα:
 
Λοιπόν....
Βασικό αποδεικτικό στοιχείο, του ότι στήσαμε το Ολυμπιακός-Ατρόμητος και φυσικά ατράνταχτο επιχείρημα ύπαρξης συμμορίας (η εγκληματική έχει τελειώσει προ πολλού) ποιο λέτε ότι είναι;
 
"Οι νομίμως υποκλαπείσες συνομιλίες Μαρινάκη – Κουρίδη για την υπόθεση του Εθνικού Γαζώρου Σερρών και του Τυρνάβου."
 
Άμα θες να στήσεις ματσάκι με τον Ατρόμητο , παίρνεις τηλέφωνο τον Κουρίδη και συζητάς για το μεγαθήριο ΓΑΖΩΡΟ !!! και τη συμμορία από εκεί την ξεκινάς! όχι παίζουμε.... Βάζεις στο κόλπο τον Εθνικό Γαζώρου και παίρνεις σερί πρωταθλήματα.
 
Κορόιδο Καρπαζίδη πήγες κι αγόρασες σαλέ στη Ξάνθη; Δυο τηλέφωνα στο Χολέβα για τον Κιλκισιακό κι έχεις ήσυχο το κεφάλι σου..
 
Κολογαυροι...... ΠΕΣΑΜΕ.....
 
ΥΓ. Το ότι όλα όσα αναφέρει ο virtual judge τα έχει πετάξει στα σκουπίδια η ποινική διαδικασία πέντε χρόνων τι να λέει στους νομικούς ογκόλιθους Λαλλλλλακη, Κολλλλλλλκα, Αλέξη, Καρλή, Αυλακιώτη, Καθηγητή, Ντομινικ.......
 
Αυτό το ΠΡΩΤΑΦΑΝΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ προς την Ελληνική Δικαιοσύνη και του Έλληνες Δικαστές κείμενο του «τηλεοπτικού δικαστή», ο ΑΡΔακος Δημήτρης Μπούζας,  το αναπαρήγαγε σήμερα (δηλαδή το έγραψε χθες) στο οπισθόφυλλο της εφημερίδας MetroSport.
 
 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ. Χθες κείμενο του Θωμαίδη στον πορτοκαλί βόθρο, σήμερα δημοσιευμένο (άρα γραμμένο χθες), στο δημοσιογραφικό εργαλείο του «πρωταθλητή Πρεσπών». Δεν περίμενε ούτε να γυρίσει η μέρα η «συμμορία των υποβιβασμένων εξυγιαντών» και ΔΥΟ ΜΜΕ που την αβαντάρουν έσπευσαν να το διαδόσουν.
 
ΜΕ ΤΙ ΣΤΟΧΟ;
 
Να στοχοποιήσουν  και να τρομοκρατήσουν την Πρόεδρο Πρωτοδικών Κα. Γλυκερία – Λουίζα Ιωαννίδου. Και συνολικά την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.
 
ΠΩΣ;
 
Με πρόσχημα , ότι «δεν αξιοποιήθηκαν στοιχεία του πορίσματος Κορέα»!
 
Ποια είναι αυτά τα στοιχεία;
 
ΜΑ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ!!!!
 
Ο οποίος Εθνικός Γαζώρου, αυτό το μεγαθήριο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, που χωρίς αυτό, η «εγκληματική» θα ήταν ανίσχυρη, ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ από το 2012. Τα στοιχεία που επικαλούνται τα δύο ΑΡΔακια, κατά τη διάρκεια μιας ποινικής διαδικασίας ΣΧΕΔΟΝ ΕΞΙ ΧΡΟΝΩΝ έχουν πεταχτεί από τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !!!
 
Κι όμως !!!!
 
Με ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ, δύο ανύπαρκτα ΑΡΔακια, ΜΕΜΦΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΙΚΑΣΤΗ!
 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ, ότι …

ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ δίπλα σε αυτά των Κ. Σκολαρίκη και Σκουτέρη !!! (Μπούζας, 25/5/2020 οπισθόφυλλο MetroSport).

 
Ποιος είναι ο Κος Σκουτέρης;
 
Είναι ο Αθλητικός Δικαστής που τον Ιούνιο του 2018 παύθηκε από τον Άρειο Πάγο.
 
Η πειθαρχική έρευνα του Αρείου Πάγου για τον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Δημήτρη Σκουτέρη, σήμανε το τέλος της καριέρας του ως αθλητικός δικαστής, σύμφωνα με εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.
Όπως αναφέρθηκε, ο κ. Σκουτέρης δεν μετείχε στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις της Επιτροπής και αποχωρεί, παρότι η θητεία του έληγε τον Αύγουστο.
Η αρεοπαγίτης Διονυσία Μπιτζούνη συνέστησε στον κ. Σκουτέρη να πάψει να μετέχει στα αθλητικά δικαστήρια, μέχρι να περατωθεί ο εναντίον του πειθαρχικός έλεγχος για προσβολής του κύρους της Δικαιοσύνης.

Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, έκανε προσφυγή κατά απόφασης που είχε απαλλάξει τον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων από άλλο πειθαρχικό αδίκημα.
 
Κατά της  απόφασης του Αρείου Πάγου,  έκανε προσφυγή Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΑΝΩΜΑΛΙΑ! Ο Σταύρος Κοντονής!!!! Αλίμονο!!!!
Και μετά κατηγορούν τον Αυγενάκη για παρεμβάσεις!!!
 
 
Εξαφάνισε το -3 του ΠΑΟΚ αλλά και την τιμωρία των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, ποινή που αρχικά είχε επιβληθεί στον ΠΑΟΚ, για τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που δεν ξεκίνησε ποτέ, λόγω τραυματισμού του Προπονητή του Ολυμπιακού.
 
Αντί να πουν κι ευχαριστώ στον Κο Σκουτέρη, που με την εξαφάνιση της ποινής, έπαιξαν το ντέρμπι με την ΑΕΚ με κόσμο , και η διαγραφή του -3 , τους έδωσε το δικαίωμα να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, τον ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ!!!! ΠΟΣΗ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΠΙΑ!!!
 
Αυτή είναι η μεθοδολογία της συμμορίας. Γράφει ένας, αναπαραγάγουν άλλα 10, 20, ακροβολισμένα ΑΡΔακια σε «φίλια» ΜΜΕ, σχολιάζουν οι "Ντομινικ", "Καθηγητής", "In DPG we trust" και δεκάδες ακόμα τρολ προφιλ …..
 
Η Εντολή είναι : ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΣΤΕ, ΕΒΙΑΣΤΕ, ΑΠΕΙΛΕΙΣΤΕ όποιον μας σταθεί εμπόδιο.