Σαν Σήμερα 19/7



Ιστορίας ΘΡΥΛΟΥ συνέχεια…
 
(δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω στις φωτογραφίες, για να διαβαστούν πιο άνετα)
 
19/7/2020  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ   SuperLeague  Play off 10η Αγωνιστική   3 – 0  10’ Βαλμπουενά, 21’ Ραντζέλοβιτς, 73’ Καμαρά
Γήπεδο: Γ. Καραισκάκης – Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου
 
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Μπα (74' Παπαδόπουλος), Σισέ, Γκασπάρ, Γκιγέρμε, Καμαρά, Φορτούνης (88' Χριστοδουλόπουλος), Ραντζέλοβιτς (62' Μασούρας), Βαλμπουενά (74' Τοροσίδης), Ελ Αραμπί (62' Μπουχαλάκης)
 
ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος (86' Σαμπανάτζοβιτς), Αλμπάνης (46' Κρίστιτσιτς), Βέρντε (61' Λιβάια), Αραούχο (61' Ολιβέιρα)
 
 
 
 
Ιδανικό τέλειωμα μια απίστευτης σεζόν που ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2019 και τελείωσε τον Ιούλιο του 2020. Η ΟΜΑΔΑΡΑ του Μαρτίνς, τελείωσε ΑΗΤΤΗΤΗ την κανονική σεζόν, νίκησε δύο φορές στην Τούμπα τον πρωταθλητή Πρεσπών, σάπισε στο γκολ τους προσφυγοκάπηλους και έριξε και μια ΤΡΙΑΡΑ μεταξύ άλλων στη ΖΕΛΑ, που στα χρόνια της εξυγίανσης γλίτωνε χάρη στην απίστευτη εύνοια των «εργαλείων». Μοναδική ήττα , που όμως δεν ήταν ικανή να χαλάσει την εικόνα, την προτελευταία αγωνιστική των paly offs στο Καραϊσκάκη, από τον ΠΑΟΚ, από τον οποίο η τελική βαθμολογική διαφορά στο ΧΟΡΤΑΡΙ ήταν 18 βαθμοί.
Ταυτόχρονα στους ομίλους του CL με αντιπάλους Μπάγερν, Τότεναμ και Αστέρα, πήρε την Τρίτη θέση, βγάζοντας όμως την ψυχή, των δύο μεγαθήριων. Στη συνέχεια πρόκριση επί της Αρσεναλ στο Europa League στη φάση των 32, με ΔΙΠΛΟ στο Λονδίνο, και αποκλεισμός ΣΚΑΝΔΑΛΟ από τη Γουλβς στη φάση των 16, με τον επαναληπτικό να γίνεται τον…. Αύγουστο λόγω κορονοιού και να ακυρώνεται ΓΚΟΛΑΡΑ του Καμαρά.
Ιδανικός αντίπαλος για ΦΙΕΣΤΑ ποιος άλλος από τους ΠΡΟΣΦΥΓΟΚΑΠΗΛΟΥΣ; Με μια ξεγυρισμένη ΤΡΙΑΡΑ δόθηκε η έναρξη ξέφρενων πανηγυρισμών στον Πειραιά που κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. ΚΑΗΚΕ ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ για το 45ο, μετά από δύο χρόνια εξυγιαντικών παρεμβάσεων, ώστε να μη κατακτά το πρωτάθλημα ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.