Θέματα για τους πρωτοετείς της Νομικής, προσφορά του Dr. Baltakos



Γράφει ο Κατακόκκινος Πρωτοετής Νομικής
 
Είναι πάντα δύσκολο να παλέψεις με έναν γίγαντα σαν τον Τάκη Μπαλτάκο.  Το επιχείρημα περί πατάτας και μανάβη θα μείνει εις τους αιώνας των αιώνων ακατάρριπτο (indisputable θα έλεγε αναμφίβολα το CAS).  Ας προσπαθήσουμε όμως.
 
 
Λέει ο Τάκης ότι αφού επικυρώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος, πάει η ποινή για την πολυϊδιοκτησία, πέταξε, είναι λέει σαφής ο αθλητικός νόμος.
 
Διαβάζουμε αθλητικό νόμο:  «Σε περίπτωση που η παράβαση διαπιστώνεται μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου η ως άνω ποινή επιβάλλεται για το επόμενο πρωτάθλημα».
 
Το CAS είπε, και πανηγύρισαν γι’ αυτό οι μούτσοι του Golendri, πως το πόρισμα της Ε.Ε.Α. δεν είναι υποχρεωτικό για την επιτροπή εφέσεων, σωστά;  Άρα, η επιτροπή εφέσεων θα συνέλθει, όποτε τέλος πάντων συγκροτηθεί (Οκτώβριο μας λένε οι πάντα ενημερωμένοι σε τέτοια , σαγώνιες) και θα μπει υποτίθεται στην ουσία και θα αποφανθεί αν υπάρχει ή όχι πολυϊδιοκτησία (χωρίς να δεσμεύεται και καλά από το πόρισμα της Ε.Ε.Α.). 
 
Αν πει λοιπόν δεν υπάρχει πολυϊδιοκτησία, όλα καλά (δεν τίθεται θέμα ποινής).  Αν πει όμως πως υπάρχει πολυϊδιοκτησία, ρωτάμε εμείς οι άσχετοι, από το πρώτο έτος της νομικής δηλαδή, πότε διαπιστώνεται η πολυϊδιοκτησία, δηλαδή η παράβαση;  Όχι όταν το λέει η αρμόδια, σύμφωνα με το CAS, για να κρίνει επί της ουσίας, επιτροπή εφέσεων;  Πείτε μας καλέ, είναι S.O.S. στην εξεταστική του Σεπτέμβρη, στη Νομική Θεσσαλονίκης.