Ο ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗΣ ΚΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ''ΓΑΥΡΟΠΑΡΑΓΚΑΣ'' (VIDEO)



Ετοιμάσαμε δύο βίντεο για τα υπέροχα ''χρόνια της παράγκας''. Μιλάμε για την περίοδο από το 1996 και μετά, που ''ο γαύρος έχει σαρώσει τα πάντα, μόνο με διαιτησία κερδίζει''. Την πρώτη ιστορία την έχουμε δει ήδη εδώ
 
και πλέον την κάναμε και βίντεο.
 

 
Προσέξτε το ειρωνικό γέλιο του speaker του Supersport, της σημερινής NOVA δηλαδή, για αυτό το γελοίο πέναλτυ. Μιλάμε πάντοτε για το ίδιο πρωτάθλημα με αυτό που δώθηκε το περίφημο πέναλτυ στο Καραισκάκη από τον Παπουτσέλη και μάλιστα νωρίτερα από το ντέρμπυ Ολυμπιακού-Παναθηναικού, έτσι?
 
Πάμε και σε ένα άλλο ματς. Πρεμιέρα της σεζόν 1998-99 στο ΟΑΚΑ, Παναθηναικός-Πανηλειακός. Eνώ το σκορ είναι 1-1, ο Βαζέχα βουτάει 1,5 μέτρο έξω από την περιοχή και ο διαιτητής Στεφανόπουλος σφυρίζει πέναλτυ, για να γίνει το τελικό 2-1. Η NETMED, ''μαμά'' της NOVA, είχε αγοράσει ένα πανάκριβο μηχάνημα ανάλυσης αμφισβητούμενων φάσεων, το Virtual Replay. Τη συγκεκριμένη φάση λοιπόν την έβγαλε ''ανύπαρκτο πέναλτυ'' το Virtual Replay. Ο ''καπετάνιος'' Γιώργος ΚΑΡΚΙΝΟ-γιάννης τσαντίστηκε και το μηχάνημα αποσύρθηκε, αποκαλύπτοντας τους πραγματικούς σκοπούς της NETMED, που ήταν να σπιλωθεί ο Ολυμπιακός. ''Για το γαύρο το πήραμε, όχι να μιλάμε και για τον ΠΑΟ''.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 24-8-1998
 
 
Η νίκη-λύτρωση ήρθε καθυστερημένα στις καθυστερήσεις (7' κράτησε ο Στεφανόπουλος, δικαιολογημένα, αφού οι παίκτες του Πανηλειακού απροκάλυπτα προσπαθούσαν με τεχνάσματα να ροκανίσουν το χρόνο) με... πέναλτι. Ο Βαζέχα ανατράπηκε από τον Κόλτζο ενάμισι μέτρο έξω από την περιοχή, αλλά έπεσε μέσα, ξεγελώντας τον Στεφανόπουλο! Από τα έντεκα μέτρα ο Μιλόγεβιτς έγραψε εύκολα το τελικό 2-1.
Στο διαιτητή φόρτωσε τα πάντα ο Γιάννης Κυράστας.
«Δεν ξέρεις τι σφυράς, δεν βλέπεις, ρε απατεώνα; » φώναξε στο 90' ο τεχνικός του Πανηλειακού στον Πειραιώτη Στεφανόπουλο (όταν ο Μίκλαντ πήγε να σηκώσει από το έδαφος τον Τόγια, που έκανε τον ψόφιο... κοριό). Κι εκείνος βέβαια τον απέβαλε. Λίγα λεπτά κατόπιν, στην αίθουσα συνεντεύξεων, ο Κυράστας κατηγόρησε τον ρέφερι για «αλλοίωση αποτελέσματος»... σέρνοντάς του κι άλλα τινά:
«Ο Πανηλειακός είναι ο ηθικός νικητής της συνάντησης» - ο ηθικός αυτουργός της κακοποίησης του ποδοσφαίρου ποιος άραγε είναι; «ο Στεφανόπουλος σφύριξε 35 φάουλ σε βάρος μας και έβαζε συνέχεια τον ΠΑΟ στην περιοχή μας». «Aν είναι έτσι ο ορισμός διαιτητών, καλύτερα να καταργηθεί, κρίμα να δολοφονούνται οι μικρές ομάδες». «Ο Στεφανόπουλος δεν θα γίνει διεθνής στην πλάτη του 
 

 
Πω πω σπρώξιμο ο γαύρος. Ντροπή σου ΚΟΚΚΑΛΗ να μας ξεφτιλίζεις έτσι. Μόνο ο ΠΑΟ κερδάει στα γήπεδα, εμείς δυστυχώς είμαστε βρώμικοι...
 
Υ.Γ. Για να ζεσταινόμαστε είναι αυτά τα βιντεάκια. Σε λίγες μέρες θα βγάλουμε υλικό για αρκετές χρονιές ακόμη...

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Οκτώ -όχι επτά- λεπτά καθυστέρηση είχε κρατήσει ο επίγονος του Σπανέα.

(Δεν κοιτάνε οι Βάζελοι τις ενδεκάδες τους, να δούνε σήμερα με τί παίχτες κατέβαιναν να παίξουνε τότε; Θα φτιάξουνε άνετα τη "Μικτή Σαπάκηδων".)

Εικόνα savvas gridlock

Έβλεπα την χθεσινή 11άδα τους στο Παγκρήτειο και σκεφτόμουνα ''καλούς παίκτες πήρε φέτος ο Εδεσσαικός''. Πριν 12 χρόνια είχαν αναπληρωματικό επιθετικό τον Βλάοβιτς, που'ναι 2 κλάσεις ανώτερος του μοναδικού παίκτη που έχουν τώρα, ο οποίος κάπως στέκεται, του Μπεργκ. Για λύπηση και για δούλεμα.

Εικόνα μαουνιέρης

Με το καλό σήμερα. Παρόλο που δεν είμαι καλά, κατέβηκα από το νησί για το Καραϊσκάκη.

Εικόνα savvas gridlock

Θεραπεύει και τις ιώσεις ο Θρύλος. Μοιράζει ''ιαματικές'' πεντάρες φέτος...

Εικόνα red apple

Έχω να παρατηρήσω, επίσης, πως οι πυτζαμούλες που φόραγαν τότε, οι κόρακες ήταν πολύ εξαίσιες.. Μάλλον προς τιμή του Τριβέλα που είχε εμφανιστεί σε κείνη την αλήστου μνήμης εκπομπή στην τηλεόραση με την νυχτικιά του!!!

αχααααααααααααααααα

Εικόνα savvas gridlock

''Πού πάτε κύριε Τριβέλλα με τις πυτζάμες? Εδώ είναι τηλεόραση'', που του'χε πει ο Σταύρος Τσώχος, ε? Μετά γαμήθηκε ο Καίσαρης στον ''Αποδυτηριάκια'' στο Φίλαθλο να τονε λέει ''πυτζάμα'' τον Τριβέλλα...

Εικόνα dono

Για να μην θυμηθούμε και τις κραυγές του Ροδέλα από τα επίσημα για τον βαζελοτριβέλα...

Εικόνα dono

Ο Κυράστας τα είπε αυτά φόρα παρτίδα στην συνέντυξη τύπου, όχι κανένας γαυράκος. Ο Κυράστας που μόλις πέρασε την πύλη της Παιανίας σαν προπονητή του λαγού το γύρισε τον χορό σε τσάμικο και όλοι μιλούσαν για την ΄΄ομαδάρα΄΄ που δημιούργησε. Εκεί δεν έβλεπε ούτε σπρώξιμο ούτε τίποτα.

Εικόνα red apple

Θέλω να καταγγείλω τον κύριο Dono επειδή μου υπέκλεψε τη σκέψη!

α χαααααααααααααααα

Ο Κυράστας, ο συχωρεμένος, ο κύριος ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΥΡΑΣΤΑ... Που το χάσανε με κάτι αδιανόητες κοτέτσικες ισοπαλίες με κάτι Παναχαικές και κάτι Ιωνικούς -αν θυμάμαι καλά.
Αλλά μετά τους έφταιγε η ...παράγκα του Κόκκαλη

ΔΩΣΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΟΝΟ ΒΑΓΓΕΛΗΗΗΗ