TO ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ ΖΗΦΚΑ ΣΤΟ ΣΑΡΑΒΑΚΟ



Μια και τα κωλοδάχτυλα είναι στην επικαιρότητα λόγω μπάσκετ, ας θυμηθούμε μία παλιά ιστορία, για να εξακριβώσουμε το ποιος τα τρώει διαχρονικά και γουστάρει.
 
Σεζόν 1984-85 και στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α' Εθνικής, ο ΠΑΟ ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή. Η ομάδα της ''συμπρωτεύουσας''-λαλαδούπολης κερδίζει το ματς με σκορ 3-2, αλλά οι παίκτες και οι παράγοντες του Παναθηναικού διαμαρτύρονται για κλίμα τρομοκρατίας στα αποδυτήρια και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 31-12-1984
 

 
Ο ΠΑΟ, που ''ποτέ δεν κάνει ενστάσεις'', θα κάνει 5-6 απανωτές γι'αυτόν το λόγο και η υπόθεση θα φτάσει στον αθλητικό δικαστή. Εκεί, ο τότε αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟ, Γιάννης ΚυρΠάστας, θα προβεί σε ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για την ''στενή'' σχέση που ανέπτυξαν μέσα στο παιχνίδι του Καυταντζογλείου ο αμυντικός του Ηρακλή Ζήφκας και ο κύριος Δημήτριος Σαραβάκος. Το ρεπορτάζ του ΦΩΤΟΣ υπογράφει ο Μανώλης Γαβαθιώτης.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 18-1-1985
 

 

 

 

 
Ο αρχηγός του ΠΑΟ τα είπε αυτά, έτσι? Η απάντηση στα κωλοδάχτυλα του Ζήφκα στο Σαραβάκο, που κατήγγειλε ο ΚυρΠάστας, ήταν όλα τα λεφτά. ''Εντάξει ρε παιδί μου, το'φαγε το δαχτυλάκι. Γι'αυτό το λόγο έπεσε η απόδοσή του?''. Σαν να λέει δηλαδή ''αφού όλοι ξέρουμε πως η Δημητρούλα...ε, ο κύριος Δημήτριος Σαραβάκος, δουλεύει το ρουλεμάν''. Εδώ ζήτησε αλλαγή, λέει, στο ημίχρονο, γιατί τον έπιασαν τα ψυχολογικά του. Μάλλον έπρεπε να σκεφτεί κάποια πράγματα γύρω από την ταυτότητά του, ίσως έψαχνε το Ζήφκα για να ολοκληρώσουν ό,τι άρχισαν, ποιος ξέρει. Αμ ο άλλος, που έπιασε το Σαραβάκο από το χέρι, επειδή ''κάνανε μπάνια μαζί το καλοκαίρι, μην τον βαράτε, δικός μου είναι''?
 
Espresso γίναμε...

Σχόλια

Εικόνα V0R4D0R

Αυτά τα λέτε γιατί είστε αρκουδιάρηδες στο σεκς. Τί θέλατε δηλαδή, να του τονε φορέσει κατευθείαν χωρίς προκαταρκτικά? Ου να χαθείτε, αδαείς.

ΥΓ: Διαιτητής ο κύριος Βασιλάκης? Και ακυρωθέν γκολ του Ηρακλή? Για δες κατι συμπτώσεις!

Εικόνα red apple

Είχε και ...lubricant;

Εικόνα savvas gridlock
Εικόνα ΔΙΑΣ

τελικά, ανέκαθεν δεν τους ένοιζε το χρώμα... αρκεί κάτι νάχουν από πίσω τους....

Εικόνα savvas gridlock

Εγώ πάντως γονάτισα εκεί που σκάει ο άλλος και του λέει ''άσ'τον αυτόν, δικός μου είναι, κάναμε μαζί μπάνια''. Φάση φυλακές, ''δικό μου αυτό το γιουσουφάκι''...

Εικόνα nikos michalopoylos

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!Ναι ρε φιλε εχω κλασει στο γελιο!