Το κόκκινο κωλοδάχτυλο



Με αφορμή την αθώωση του προέδρου της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το «περίφημο» βίντεο, στον πρόσφατο αγώνα μπάσκετ ΘΡΥΛΟΥ – ΠΟΑ, και την άνετη νίκη επί της αστείας ομαδούλας της ΣΤΟΑΣ, η συμπαθής  σε εμένα φυλλάδα ΜΟΛΟΧΑ, κυκλοφόρησε σήμερα με «χτύπημα» στην κορυφή του πρωτοσέλιδου «Θα γίνει του ….. κωλοδάχτυλου».

Παραβλέπω την απειλητική διάσταση της φράσης, ενόψει μάλιστα και του προσεχούς αγώνα με το ΘΡΥΛΟ,  της αγωνιζομένης ομάδας του ΠΟΑ να διασωθεί εις την μεγάλην κατηγορίαν. Με εντυπωσίασε η αισθητική και καλλιτεχνική  διάσταση της φράσεως.

Δεν έχω καμία αμφιβολία για την επιλογή του χρώματος της λέξεως «ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ». Εμφανώς επηρεασμένοι από τις διαρκείς, συνεχόμενες και δίχως τέλος καρπαζιές,  ο εκδότης , ο αρχισυντάκτης και το δημοσιογραφικό επιτελείο της φυλλάδος, έκρινε ότι η λέξη «ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ», έπρεπε να τονιστεί (ΟΡΘΑ κατά τη γνώμη μου) με κόκκινο χρώμα.

Κόκκινο λοιπόν το κωλοδάχτυλο που σας θωπεύει 88 χρόνια τώρα, αφού κόκκινος είναι ο εραστής σας (αθλητικά πάντα… μη πάει αλλού το πονηρό μυαλό σας…). Ευτυχώς πάντως που μέσα στην κατανοητή έξαψή σας δεν τονίσατε άλλο κόκκινο διαμήκες και διεμβολιστικό όργανο, που φέρει ο ΘΡΥΛΟΣ , γιατί  δε θα θέλαμε να  έχετε θέματα με τις αρμόδιες αρχές που τηρούν την δημοσιογραφική δεοντολογία.

ΥΓ. Για τον προσεχή μεταξύ μας αγώνα στη Λαγοφλώρο, θα επιθυμούσαμε να ακούγεται από τα μεγάφωνα του γηπέδου κατά τη διάρκεια του αγώνος το γνωστό άσμα «ΑΓΑΛΜΑΤΑ».....

http://www.youtube.com/watch?v=qy1VZj9mITM (η παναθηναϊκή έκδοση)

http://www.youtube.com/watch?v=eRaQBj9evV4 (η ορίτζιναλ  έκδοση)

Σχόλια

Εικόνα Mihas

...ίνα πληρωθεί το ρηθέν υπό του προφήτου: "Μην το 'χετε μέσα σας αυτό"