Ο ΒΑΜΒΑΚΑΣ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ



Προχθές στου Ρέντη βρέθηκε συνεργείο του ΕΣΚΑΝ για ξαφνικό έλεγχο ντόπινγκ στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Αυτή η είδηση έδωσε αφορμή σε ορισμένους να σχολιάσουν με αρκετή χολή το ''πόσο έτρεχε ο Ολυμπιακός με την Μπενφίκα'', στα γνωστά βαζελο-sites και στα πάντοτε πρόθυμα για τέτοιου είδους συνωμοσιολογικά σενάρια ραδιόφωνα. Φυσικά, τίποτε δεν προέκυψε από αυτόν τον έλεγχο, απλώς οι αντιολυμπιακοί έχουν κάτσει στον άξονα, δεν έχουν τι να πουν εναντίον του Θρύλου, που πάει παντού μια χαρά και βρήκανε την καραμέλα της ντόπας. Ας θυμηθούμε λοιπόν μια ωραία, παλιά ιστορία, που αφορά ΑΕΚ και ΠΑΟ μαζί.
 
Κυριακή 1 Μαρτίου 1998. Ο ΠΑΟ υποδέχεται ως γηπεδούχος την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της σεζόν 1997-98. Το ματς είναι πολύ κρίσιμο, αφού στην πρώτη θέση ισοβαθμούν Ολυμπιακός και Παναθηναικός με 58 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ είναι 5 πόντους πίσω και θέλει τη νίκη για να ξαναμπεί στο κόλπο. Εκείνη την χρονιά η ΑΕΚ είχε κερδίσει μέσα-έξω τον Ολυμπιακό με σκορ 1-0, ενώ είχε κερδίσει και τον ΠΑΟ στα Φιλαδέλφεια στον πρώτο γύρο, με σκορ 2-1. Ήταν το τέταρτο και τελευταίο ντέρμπυ που θα έδινε μέσα στην χρονιά. Παραμονές της αναμέτρησης, ο Μένιος Σακελλαρόπουλος δημοσίευσε ένα πολύ αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο ''ΦΩΣ''. Για όσους (νεότερους) δεν το γνωρίζουν, ο Μένιος, ο γνωστός ρεπόρτερ του Παναθηναικού στο MEGA, ήταν για πολλά χρόνια ρεπόρτερ Παναθηναικού και στο ''ΦΩΣ''. Αν και έχουμε το κείμενο του Μένιου από το ''ΦΩΣ'', θα προτιμήσουμε να το αναδημοσιεύσουμε από την στήλη ''Κύριε Πρόεδρε'' στον ''Αδέσμευτο Τύπο'', την οποία υπέγραφε ο Σωτήρης Πουλόπουλος, μετέπειτα εκδότης του ''Πρωταθλητή''. Ο λόγος που το κάνουμε αυτό, είναι τα πολύ εύστοχα σχόλια του Σωτήρη, που συμπληρώνουν την εικόνα του παζλ.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ 26-2-1998 ΣΤΗΛΗ ''ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ''
 

 

 

 

 

 

 

 
Για την ιστορία, η ΑΕΚ κέρδισε και αυτό το ντέρμπυ με σκορ 1-0, με ένα γκολ του Μαλαδένη.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 3-3-1998
 

 

 

 
Έτσι κατάφερε η ΑΕΚ να γίνει ''φόβος και τρόμος βάζελων και γαύρων'', όπως μας λέει ο Χατζημούσιας, αλλά έτσι κατάφερε και ο ΠΑΟ να πάει στους ''4'' του Champions League και να κάνει το διπλό στο Άμσντερνταμ το 1996 (πέρα από τη συνεισφορά του Sir Manos Mavrokoukoulakis). Πώς?
 
ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗ.
 
Ο οποίος Βαμβακάς δουλεύει και σήμερα στην ΑΕΚ, ενώ ξαναπέρασε από τον ΠΑΟ μετά το 1998...

Σχόλια

Εικόνα V0R4D0R

Θυμάστε τί έλεγαν τα χανούμια, τον καιρό που κρέμαγαν τα πανό για τον Μπάγιεβιτς? "Να πάρετε του χρόνου τον Ραβούση, τον Βαμβακά καινούριο γυμναστή...". Τώρα ο Ντούσαν πηδάει και δέρνει πάλι στην προσφυγοπούλα, αφού ξεχάστηκαν τα πανό και τα πιάτα, ο Ραβούσης ξεμπάρκαρε γρήγορα και γλύτωσε η προπονητική, ενώ σταθερά του συστήματος είναι ο Βαμβακάς. Χρήσιμος θα είναι, για να συμφωνεί και ο Ντούσαν. Δεν χρειάζεται να πάτε μακριά πάντως, αφού μαρτυρούσαν άδαρτοι οι ίδιοι οι παίκτες της ΑΕΚ για τις ενέσεις που τους πάταγε στην κοιλιά ο Τζέκος.

ΥΓ: Θυμάμαι και την περιβόητη εγχείρηση του Βανδίνιο στη μέση, αλλά μου διαφεύγει αν ήταν επί Βαμβακά ή όχι.

Εικόνα savvas gridlock

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131010/original-21-epaggelma...

Τώρα έγιναν πλήρως ανεξάρτητοι στην ORIGINAL και δεν έχουν πρόβλημα με τον Μπάγεβιτς. Παλιότερα που ήταν μερικώς ανεξάρτητοι, ή τμηματικά εξαρτημένοι, είχαμε τα ''προδότη δεν ξεχνώ''. Και δώσ'του τα πανιά για τη ''Βασιλεύουσα'' και τις ''αλύτρωτες πατρίδες'', αφού ''ΑΕΚ σημαίνει προσφυγιά ξεριζωμένη'', αλλά ταυτόχρονα είμαστε και αναρχο-αυτόνομοι, antifa, αφού ''ΑΕΚ σημαίνει φασίστες κρεμασμένοι''. Παρακολούθα την ORIGINAL φίλε. Μιλάμε για συνέπεια και μπέσα, όχι παίξε-γέλασε...