ΑΡΓΥΡΗ ΚΑΡΙΟΛΗ ΦΕΡ'ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ



Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 1991. Στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της σεζόν 1991-92, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Δόξα Δράμας, την οποία κερδίζει με σκορ 2-1.
 

 
Tο τι συνέβαινε στον Ολυμπιακό εκείνη την περίοδο, το έχουμε δει εδώ κι εδώ. Μέσα σε αυτό το κλίμα αντι-σαλιαρελισμού και φυσικά αντι-βαρδινογιαννισμού, αφού μόνο βλαμμένοι δεν καταλάβαιναν ότι ο Ανάργυρος ήταν αχυράνθρωπος του Βαρδινογιάννη, είχαμε το ιστορικό σύνθημα της θύρας 7 (δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω σε όλες τις φωτογραφίες -ακόμη κι αν δεν μπορεί να κάνει αριστερό κλικ κανείς επάνω τους- για να μεγεθυνθούν και να διαβαστούν πιο άνετα).
 
EΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-12-1991
 

 

 

 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 9-12-1991
 
 
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 10-12-1991
 

 
ΑΡΓΥΡΗ ΚΑΡΙΟΛΗ ΦΕΡ'ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ

Σχόλια

Εικόνα KCS

Εχω την υπερηφάνεια ότι ήμουν μέσα σ'αυτό το ματς. Εκανε γαμημένο κρύο. Τα συνθήματα που ζέσταναν την ατμόσφαιρα ήταν "Αργύρη καρ..όλη δως το πορτοφόλι" και "Αργύρη που...ρά,πορτοφολά".

Θα'θελα να μπορούσα με μια μηχανή του χρόνου να έπαιρνα όλους τους μπουχτισμένους -και καλά- από τα πρωταθλήματα και να έβλεπαν τι καταστάσεις ζούσαμε τότε στον Ολυμπιακό στα λεγόμενα πέτρινα χρόνια. Αν και μετά από αυτό δεν εκτιμούσαν κάποια πράγματα θα τους έλεγα να κόψουν την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο και να το ρίξουν στη φυσιολατρία. Θα ήταν καλύτερα για όλους.

Εικόνα jorge rojo

Θυμάμαι ότι το σύνθημα είχε πρωτοβγεί μετά από μία ανακοίνωση απο τα μεγάφωνα ότι χάθηκε πορτοφόλι κάποιου και στο καπάκι βγήκε το σύνθημα.

Εικόνα μαουνιέρης

Ακριβώς! Καπάκι σκαρώθηκε με την ανακοίνωση.

Εικόνα μαουνιέρης

Δυστυχώς, σύγγαυρε, είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να καταλάβουν οι φρεσκόγαυροι τί έχουμε τραβήξει και γιατί έχουμε ΚΑΤΑΡΑΣΤΕΙ στον αιώνα τον άπαντα το Αντιολυμπιακό Μέτωπο.

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

Κανενα ηχητικο υλικο απο αυτο το συνθημα υπαρχει?

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Περήφανοι που τότε γίναμε Ολυμπιακοί και ήμασταν μέσα σε αυτό το παιχνίδι!
Όποιος τώρα κάνει κριτική και λογιστικές πράξεις (ειδικά αν έχει περάσει πέτρινα χρόνια), όπως είπε και ο Γιώργος Πρίντεζης... "απλά γαμιέται".
Αν πάλι είναι νεώτερος, κακομαθημένος ή ντροπιασμένος, ας αρχίσει να μελετάει ιστορία να ξεστραβωθεί.
Τώρα χρειάζεται ομοψυχία και προσέλευση στο γήπεδο, αυτό τους πονάει και αυτό δεν μπορούν να πολεμήσουν, όση λάσπη και αν ρίξουν όσα ΜΜΕ και αν (εξ)αγοράσουν. Άντε μπράβο γιατί πολλά μας τα 'πανε και σε κάποια φάση πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι τι παιχνίδι παίζεται κατά του Ολυμπιακού και του Προέδρου του, στις πλάτες μας.

Εικόνα apostolos gaganis

Είχα καιρό να σε δω κι αναρωτιώμουνα... Είσαι από΄κείνους που διαβάζω πάντα μ΄ενδιαφέρον. Να...σε βλέπουμε λοιπόν συχνότερα. Το ΚΑΘΑΡΟ περιβάλλον διώχνει εξάλλου και...τις μύγες.

Εικόνα lets79

Μετά από ενάμιση χρόνο εκτός Ελλάδας,κατέβηκα να δώ τον Ολυμπιακό στο μάτς με τον Μπάογκ είσαι αφού!!!!Είχα μαζί μου και την κοπέλα μου,(βλέπει σαν τρελή τον Θρύλο από πέρυσι με την Γιουνάϊτεντ,η οποία αν και Πολωνή,αν και δεν ήθελα να την πάω στην 7 για...ευνόητους λόγους,για να δει ΄πιο ήρεμα το μάτς(ήμασταν στην 22 τελικά),έβγαλε όλη την εβδομάδα με strepsils και τσάϊ από την φωνή που έριξε στο γήπεδο....και δεν ήξερε καν ελληνικα....και τις έκανε παρατήρηση ένας βλακαμάς που έτρωγε πατατάκια,γιατί σηκωνόταν από το κάθισμα(!!!!)....Τι θέλω να πώ με αυτό το....προσωπικό σχόλιο;;;;Ανέκαθεν ήμουν ενάντια στην οπαδική βία....αλλά εάν στην τούμπα συναντούσα ποτέ τέτοια ατμόσφαιρα,θα τους έριχνα δέκα γκόλ!!!!νομίζω πως εσείς οι μεγαλύτεροι με καταλαβαίνετε καλύτερα....το κάναμε ΣΕΦ και το Καραϊσκάκης;;;;Για να είμαι και ειλικρινείς πιο πολύ από την ήττα με πείραξε το ότι έβαλε τα κλάμματα αυτή στο τέλος,που μαθαίνει τι εστί Ολυμπιακός,εδώ και 7 μήνες και δεν είναι καν ελληνίδα....και οι μισοί μετά το μάτς εκεί που ήμου εγώ,βγάζανε selfies....ΕΛΑ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Φίλε, το κορίτσι πρέπει να σ΄αγαπάει πολύ για να τα δίνει έτσι όλα για την ομάδα σου... Άμα είναι και καλό παιδί, είσαι τυχερός...

Εικόνα savvas gridlock

Έπρεπε να ξηγηθείς έτσι.

https://www.youtube.com/watch?v=DljxDY2PLhw

Εικόνα apostolos gaganis

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ το μονόλεπτο βίντεο με την αφήγηση του Λάκη Νικολάου για την διαφορά του ΘΡΥΛΟΓΑΥΡΟΥ σε σχέση με τις βαζέλες και τις χανούμισες, στη θέση των οποίων θα μπορούσε άνετα να βάλει κανείς τους ΄΄σκεπτόμενους΄΄ και τους ΄΄ντροπιασμένους΄΄ νεόγαυρους... Δεν το΄ξερα, και θεωρώ πως θα πρέπει να το δούνε ΟΛΟΙ απολύτως. Και μάλιστα λόγια βγαλμένα απ΄το στόμα αλλόθρησκου ( σοβαρού όμως και ειλικρινούς ), γιαυτό κι έχουν ιδιαίτερη ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ αξία...

Εικόνα nikos michalopoylos

Τοτε ο κοσμος του ολυμπιακου εριχνε διοικησεις! Εχτες φιλε Σαββα εφαγα χερι επειδη στην αρχη του ματς εκραξα τον κοντοε αυτον τον γενιτσαρο. Κι οχι βριζοντας μανες σπιτια κτλ. Γυρισε φιλε ολυμπιακος ,απ αυτους τους καινουριους που ξενερωσαν με το πεναλτι χθες, και μου ειπε ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ.Αφου τον γαμησα(οχι στο ξυλο) κι αφου αργοτερα τον εβριζε εν χωρο ολο το γηπεδο γυρισε και μου δωσε το χερι. Το θεμα ειναι ομως οτι υπαρχουν πολλοι σαν κι αυτον τον τυπο σημερα μες το καραισκακη και δεν μπορεις να δεις ματς χωρις να μανουριασεις!

Εικόνα PHANTOM7

KAI LIGA TOY KANES..KALHMERES KAI XRONIA POLLA GIA TO SAVATTO SYGGAVRE.OPOS TA LEEI KAI O SYGGAVROS APOKATO,EXOYME PHKSEI STIS "MPALATSINOUDES".OUSTOUDIAOULOU POUTANES...

Εικόνα nikos michalopoylos

Ευχαριστω γιγα μου να εισαι καλα!

Εικόνα savvas gridlock

Πού έγινε αυτό που λες, Νίκο? Σε ποια θύρα? Κανονικά έπρεπε να τον αρχίσεις στις κουτουλιές αυτόν τον πούστη που υπερασπίστηκε τη δεσποινίδα Κοντοέ. Δεν υπάρχει διάλογος στο Καραισκάκη, διάλογος υπάρχει στα καφενεία, στα ραδιόφωνα και στο Ιnternet. Στο Καραισκάκη υπάρχει φάπα.

Εικόνα nikos michalopoylos

Εχω διαρκειας στη 17. Γαμησε τα φιλε.Παλεψα με τα ρουχα μου για να μη τον κανω μαυρο αλλα επιδη ειναι δυσκολοι καιροι και κατι τετοιοι υπουλοι τυποι σε τρεχουν στα δικαστηρια για ψυλλου πηδημα τον γαμησα στο προφορικο!

Εικόνα vagio

Ευγε που κρατηθηκες φιλε, αλλα ευγε και στον πρωτο που θα αρχισει τις μαπες καμια φορα να ξεβρωμισουμε απο τους μαλακες. Και τοτε Σαββα, ας κοβουμε και 10.000 εισητηρια, στ΄αρχιδια μου.

Εικόνα PHANTOM7

MARINAKH PARE KAI DOSE EISHTHRIA PANTOU KAI THA KSEVROMISOUME MIA KAI KALH...EXOUME GEMISEI "NTROPIASMENOUS" SAN THN MPALATSINOU.PARE EISHTHRIA NA VLEPOUME TA MATSAKIA AGGALITSA ME TOUS ALLOTHRISKOUS.NA MILAME KAI EMEIS ME EPIXEIRHMATA OXI MONO OI MOSOGRAFOI.MESA APO DIALOGO ETSI?

Εικόνα savvas gridlock

Δες στην ανάρτηση τα εισιτήρια που κόπηκαν σε αυτό το ματς στο Καραϊσκάκη, δες τη βαθμολογική θέση που είχαμε την στιγμή που έγινε το ματς, σκέψου το ότι είχαμε να πάρουμε 4 χρόνια πρωτάθλημα, σκέψου ότι ήταν πεποίθηση όλων των γαύρων πως το αμέσως προηγούμενο πρωτάθλημα, αυτό του 1991, ήταν κλεμμένο από το βαρδινογιαννικό παρακράτος (την τελευταία αγωνιστική με τον Άρη τον Ιούνιο του 1991 κάναμε φιέστα, ενώ ο ΠΑΟ είχε κάνει νταμπλ) και κατάληξε σε συμπέρασμα. Δεν είναι εύκολο ούτε για'μένα να το κάνω, γι'αυτό και το σχολιάζω.

Εικόνα PHANTOM7

Γαμησε τα.Τα χω ζησει ενεργα τα πετρινα και χωρις να σημαινει αυτο που θα πω τιποτα ασχημο για τισ νεοτερες γενιες ενα θα πω:Οι γαυροι που τα εζησαν εστω και στο ελαχιστο σκεφτονται διαφορετικα..Καλημερες...

Εικόνα savvas gridlock

Ξέρεις ποιοι ψάχνονται για μηνύσεις, έτσι? Τα'χει πει ο Λάκης Νικολάου, που'χει ανθιστεί μια χαρά τη φάση, αν και Αεκτζής.

https://www.youtube.com/watch?v=f5NCG57vIuM

Εικόνα KCS

Εύχομαι να μην υπάρξει ποτέ καιρός που οι Ολυμπιακοί θα κάνουν αυτό που λέει ο κ.Νικολάου για τους βαζέλες.

Να πούμε βέβαια ότι αυτό που λέει για τους αεκτζήδες νομίζω το κάνουν αρκετοί δικοί μας. Αλλά δεν είναι κακό.

Ρησπεκτ στο γιατρό.

Εικόνα vagio

Αυτο το βιντεο ειναι ο ολυμπιακος χωρις πολλα λογια ρε φιλε, που το ξεθαψες..Με τη μια στα bookmarks!