''ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ'' ΒΑΖΕΛΟΙ ΚΑΙ USTASE



Στον προχθεσινό αγώνα μπάσκετ ΠΑΟ-Ερυθρός Αστέρας για την Ευρωλίγκα στο ΟΑΚΑ, τα ''δημοκρατικά'' λαγουδάκια σηκώσανε πίσω από τον πάγκο των Σέρβων αυτό το πανί.
 

 
Διάφορα άλλα που σηκώσανε σε αυτό το ματς, όπως φερ'ειπείν αυτό
 

 
κι αυτό
 

 
θα μπορούσε κάποιος να πει ότι ήταν για να ''πικάρουν'' εμάς και τα αδέρφια μας. Πανί για Ustase όμως ρε ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ? Ρε ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ρε τρύπες, ποια Ustase ρε ντροπή του ανδρικού φύλου?
 

 
Εδώ δεν μιλάμε τώρα για ''και καλά'' συνεργάτες των Ναζί, όπως προσπαθούν κάποιοι σύγχρονοι ιστορικοί να πούνε ότι υπήρξανε ορισμένοι ''πατριώτες'' ή ''αντάρτες'' εκείνη την εποχή σε διάφορες χώρες. Μιλάμε για ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ των Ες Ες. Βέβαια, τα βαζελάκια μια χαρά τα ξέρουν αυτά, αφού είναι στα κωλογλειψίματα με τα ''αδερφάκια'' τους από πάνω. Είναι τόσο γνωστές οι ναζιστικές τάσεις των οπαδών της Ντυνάμο Ζάγκρεμπ, που πριν 2 χρόνια είχαν αντιδράσει έντονα εναντίον τους κάποιοι οπαδοί της Σέλτικ, μεταξύ άλλων, ενώ είναι περιττό να βάλουμε εδώ φωτογραφίες από το τι σηκώνουν στο πέταλό τους, όπου οι σβάστικες και τα στοχάδια είναι στην ημερήσια διάταξη.
 
Η ''δημοκρατία'' τρέχει απ'τα μπατζάκια των λαγών στις κερκίδες τους. Κάποια βαζελογαυράκια τους ζηλεύουν και για το ότι ''αυτοί δεν έχουν φασίστες στο πέταλό τους''. Μιλάμε η προπαγάνδα πάει σύννεφο.
 
ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΠΑΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ USTASE ΣΤΟΝ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΤΕΓΙΑΝ ΜΠΟΝΤΙ-ΡΟΜΠΑ, ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ, ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ...

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Θα το ξέρετε, στη Σερβία έχει γίνει ένας μικρός χαμός για το θέμα. Τα blogs έχουν πάρει φωτιά. Όπως και στην Κροατία που γελούν με τους Σέρβους. Δε νομίζω να μείνει αναπάντητο αυτό...

Υ.Γ. Έψαξα δεξιά, έψαξα αριστερά, έψαξα παντού. Πουθενά δεν είδα κάτι στα ελληνικά sites...

Y.Γ.2. Ο Ομπράντοβιτς τους έχει ξεχάσει κιόλας ρε συ.

Εικόνα savvas gridlock

Τι περιμένεις να δεις ρε Θωμά γι'αυτό το θέμα. Ποιος να γράψει και τι. Αν ήταν μέσα ο Ολυμπιακός και οι δικοί μας οργανωμένοι, θα γέμιζε το Internet με μύδρους εναντίον της ''φασιστικής'' θύρας 7, που ''είναι μαγαζάκι της Χρυσής Αυγής πλέον''. Δεν θα τα γράφανε μόνο ΑΡΔ, που όλοι ξέρουμε το ρόλο τους, ''βαράτε το γαύρο για να τσιμπάμε κλίκια, αφού όλη η Ελλάδα είναι αντιολυμπιακή'', αλλά και Ολυμπιακοί οπαδοί θα γράφανε τέτοια πουστριλίκια. Τι Ολυμπιακοί? Νέας κοπής, με ξυρισμένα μπούτια και τακτική αποτρίχωση. Τώρα κο-κο-κο. Το αντίστοιχο, για να συνεννοηθούμε, θα'ταν π.χ. να παίξουμε με τη Μακάμπι από το Ισραήλ στην Ευρωλίγκα και πίσω από τον πάγκο τους στο ΣΕΦ να βγούνε σβάστικες και πανιά για Νταχάου και Άουσβιτς. Κάτι τέτοιο φερ'ειπείν.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130320/dimokrates-opadoi-toy...

Εικόνα Νίκος Γόδας

χο χο χο. Από πού να πρωτοπιαστείς μ' αυτούς τους "αναρχικούς".

Εικόνα ΔΙΑΣ

μιλαμε για πατοσουφρες! ομοιδεατες του γαβαλα και του πρετεντερη... κατα τα άλλα ειναι "αντιεξουσιαστες" αλλα μόνο όταν καίνε βανάκια ή σπανε γήπεδα.