Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ 2010 (VIDEO)



Εν όψει του αυριανού ημιτελικού Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, ετοιμάσαμε ένα βιντεάκι. Θα δούμε τη μεγαλύτερη σφαγή στην ιστορία του ελληνικού ομαδικού αθλητισμού. Μπορεί να είναι και του παγκοσμίου, αλλά του ελληνικού είναι σίγουρα. 27 λάθη εις βάρος μίας ομάδος.
 
27 ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΛΑΘΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΟΣ. ΕΙ-ΚΟ-ΣΙ-Ε-ΠΤΑ.
 
Φυσικά, κανένας μπασκετικός ΑΡΔ δεν πήρε γραμμή τίποτε. Σαν να μην έγιναν αυτά τα λάθη. Προέχει ''το καλό του μπάσκετ'' και η Εθνική ΒΑΖ-Ελλάδος. Έτσι, διαβάζαμε για τη μεγάλη ανατροπή του βάζελου και την καρδιά πρωταθλητή της κυρίας Δέσπως. Τρίτος τελικός play off 2009-10. Διαιτητές Τανατζής, Αναστόπουλος, Χριστοδούλου.
 

 
Αύριο στο ΟΑΚΑ διαιτητές θα είναι οι Σχινάς, Τανατζής και Αναστόπουλος. Δύο εκ των τριών του τρίτου τελικού στο ΟΑΚΑ το 2010. Ελπίζουμε να δούνε αυτό το βίντεο στην ΚΑΕ και να δούμε αύριο τους κυρίους Αγγελόπουλους μαζί με παίκτες-προπονητή στο γήπεδο, στην πρώτη γραμμή της μάχης, ώστε να διασφαλίσουν πως δεν θα ξαναζήσουμε κάτι παρόμοιο. Η υπομονή ΟΛΩΝ μας έχει εξανλτηθεί προ πολλού και τα νεύρα ΟΛΩΝ είναι στην τσίτα. Νέα σφαγή δεν θα γίνει ανεκτή. Κανονίστε ΟΛΟΙ την πορεία σας να δούμε μία νορμάλ διαιτησία αύριο κι ας χάσουμε. Σε διαφορετική περίπτωση...

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ωχ Χριστέ μου. Ωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχ.

Τι να πρωτοπώ για αυτήν την αποφράδα ημέρα; Το κλάμα από τα νεύρα μου; Τα δέκα χρόνια ζωής που έχασα; Τις βρισιές που εκστόμισα σε φίλους μου βάζελους, που αργότερα ντράπηκα; Τη σιχαμάρα που ένιωσα για τα πάντα; Τι να πρωτοπώ;

Από τότε δεν ήθελα να ξανακούσω το όνομα του Μαγουλά. Θάνατος.
Από τότε σιχάθηκα τον Διαμαντόπουλο.
Από τότε σιχάθηκα τους Αγγελόπουλους.

Σκουντής: Ξανά εδώ το 51-60 από την ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ του Γιασικεβίτσιους στη λήξη της περιόδου.
Μαγουλάς: Ήταν και λίγο βηματάκια.
Σκουντής: 51-60.

Γαμώ το μουνί που σε ξεπέταγε ρε πούστη Σκουντή. Τα έξι βήματα της Λιθουανής αδερφής είναι ποικιλία μωρή πουτάνα Σκουντή; Ψόφα ρε πούστη να κάνω τριήμερο γλέντι.

Ρε Μαγουλά, ρε μπαστάρδι, δε σε διαφωτίζει το replay 100% στο διώξιμο του Τσίλντρες στο στεφάνι; Γαμώ τις ελιές σου παλιομαλάκα.

Υπάρχουν περισσότερες φάσεις και τις δείχνει ο Toure7 σ' αυτό το βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=6PJNnwb8aMo&list=PLEF08570644262155&index=1 Η πιο χαρακτηριστική είναι αυτή στο 2:53 όταν ο Μπασταρδίδης γκρεμίζει τον Πεν σε φάση ανύποπτη και χωρίς λόγο που σηκώνει ντισκαλιφιέ.

Μία διόρθωση Σάββα. Στην τάπα του Νίκολας στον Βούισιτς πριν την τάπα κάνει φάουλ με τον αγκώνα του στον αγκώνα του Βούισιτς. Μετά κάνει κι' άλλο φάουλ στην παλάμη...

Τα κινητά σκριν του Μπατίστ πρέπει να διδάσκονται σε σεμινάριο. Κανένας δημοσιογράφος δεν τα βλέπει. Κανένας μπασκετικός δεν τα αναγνωρίζει ως φάουλ. Είμαστε τρελοί. Γαμώ τα συστήματα, τα pick 'n roll και τις weak sides σας καριόλες του μπάσκετ. Γαμώ κάθε μάνα των μπασκετικών ΑΡΔ.

Ας βρεθεί ένας να μου εξηγήσει πώς τρεις άνθρωποι δεν είδαν τον Μπατίστ να πατάει με τα δύο πόδια ένα μέτρο έξω από την τελική γραμμή. Δεν θέλω κάτι άλλο από το παιχνίδι, μόνον αυτό. Ένας γαμώ το κέρατό μου.

Το μυαλό του Μπουρούση δεν έφτανε για να τα κάνει λίμπα. Ο Παπαλουκάς έχει φίλους τους Παναθηναϊκούς και δεν αντιδράει. Ο Σχορτσιανίτης θα ευχόταν από μέσα του να κερδίσει ο βάζελος. Οι υπόλοιποι Έλληνες τον παίζουν. Οι ξένοι με πρώτους τους Μπέβερλι και Κλέιζα δεν πιστεύουν αυτά που βλέπουν. Α, ρε Χόλλιγουντ, Έντουαρντς, Γουντς, Ρισασέ και Τόμιτς που σας χρειάζονται ρε βαζέλες...

Πόσο βάζελος πρέπει να είσαι μωρή Σαρούνας για να αγκαλιάζεις τους παίχτες του Ολυμπιακού με γελάκια προς το τέλος του ματς, όταν όλα πια είχαν κριθεί και όταν σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια ήσουν η επιτομή του κλαψιάρη; Πόσο αδερφούλα μωρή γαμιόλα Λιθουανή; Πόσο;

"Είσαι ο χειρότερος άνθρωπος", αυτό είπε δύο μήνες αργότερα ο μέγιστος Ντούντα στον Χριστοδούλου. Στον επεισοδιακό αγώνα με τη Σερβία, όταν οι διαιτητές βλέπανε στο πρόσωπο του Ντούντα του Τεόντοσιτς και του Κέσελ τον Ολυμπιακό και σφάξανε την Σερβία σε έναν φιλικό αγώνα. Αυτό που δεν μπορούν να κάνουν χρόνια τώρα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, το είπε ο Ντούντα σε ανύποπτο χρόνο. Πόσο λάτρεψα τον Μίλος εκείνη την ημέρα και κάθε φορά που αντιδρούσε με τον τρόπο που ξέρει στις πράσινες πουστιές και αλητείες;

Τότε ακουγόταν ήδη ότι ο Σπανούλης είχε κλείσει στον Ολυμπιακό. Παρ' όλα αυτά τον έβριζα εν χορώ και τον καταριόμουν. "Πώς θα έρθεις μετά από όλο αυτό", αναρωτιόμουν. Δε θα το ξεχάσω ποτέ. Βέβαια, αποδείχτηκε πως ο Σπανούλης είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ με αξίες και ίσως αυτό το παιχνίδι-κόλαφος να αποτέλεσε την ταφόπλακα του στο βάζελο και την αρχή για εξιλέωση. Σπανούλη είσαι μεγάλος μάγκας. Ομοίως κι' εσύ Περπέρογλου. Στο ίδιο τσουβάλι με τον Μπίλαρο σε βάζω.

Αδέρφια, γαμήστε τους. Μην τους αφήνετε να αλωνίζουν. Πηγαίντε στο ΟΑΚΑ προκαλέστε τον κόσμο, βρίστε τους διαιτητές και αν γίνει το παραμικρό ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ να εκκενωθεί το γήπεδο. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΙΤΕ ΚΙ' ΕΣΕΙΣ. Γαμήστε τους τη μάνα.

Μπαρτζώκα, ξέρω ότι κι' εσύ έκλαψες εκείνη την ημέρα. Ξέρω ότι κι' εσύ το ένιωσες αυτό. Το βίωσες και στο Μαρούσι, όταν θα τους κέρδιζες στην κανονική περίοδο και σε σφάξανε. Όταν σου δώσανε δύο τεχνικές ποινές. Μην τους ανέχεσαι! Πέτα το σακάκι σου, κάνε ένσταση, πες τους στην πρώτη στραβή ότι είναι οι χειρότεροι άνθρωποι.

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι αν συνεχιστεί αυτό το "βιολί" δε θα υπάρξουν σοβαρές επιπτώσεις στους διαιτητές.

Καλό μας τσαμπουκά αύριο. Να κάνουμε την αρχή για το πιο δύσκολο νταμπλ στην ιστορία των ομαδικών αθλημάτων.

Υ.Γ. Στον δεύτερο τελικό είχα κατέβει στον Πειραιά για τον αγώνα. Μετά τη νίκη ήμουν τόσο καυλωμένος που αποφάσισα να πάω και στο ΟΑΚΑ να δω τον τρίτο τελικό. Κατέβηκα, λοιπόν, στη Λεωφλόρο για να πάρω εισιτήριο αλλά προς μεγάλη μου τύχη είχαν τελειώσει τα φθηνά και είχαν απομείνει τα 40ρια. Ειλικρινά, θεωρώ ότι ήταν η πιο τυχερή μέρα στη ζωή μου. Κάποιος θεός με προστάτεψε. Δε θα έβγαινα ζωντανός εκείνη την ημέρα.

Εικόνα Εν Αθήναις

Έπος.

Ήδη διαβάστηκε στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Δέκα νοματαίοι γελάνε μέχρι δακρύων, οι τρεις κάτω στα χαλιά.

Δεν μπορεί, τρολλάρεις.

Α, και κάτι ακόμα.

51-60

Ξέχασα κι αυτό:

51-60

Κλείνοντας,

51-60

Έλα, μη μου κλαις, σε πειράζω!

Καλά Χριστούγεννα με υγεία και σε εμάς και σε εσάς...

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

@Εν Αθηναις Θα θελα να σε μπινελικιασω ασχημα αλλα δε θα πεσω στο επιπεδο...Απλα θα πω μια εκφραση που χει χρησιμοποιησει πολλακις ο Θωμας..."Ευτυχως που δεν εισαι ολυμπιακος φιλε"....Τωρα οσο για την παρεα κ τα γελια στα χαλια,ε οταν εχει φτασει οισοφαγο φυσικο τετοιες αντιδρασεις

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πάντα οξύθυμος Βασίλη! Η αλήθεια είναι ότι μόνο που μας έρχεται στο μυαλό εκείνη η αποφράδα ημέρα μας πιάνει ταχυκαρδία. Και ξέρουμε πολύ καλά οι δυο μας πώς βιώσαμε εκείνο το βράδυ...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Μερικές φορές αδυνατώ να σε καταλάβω. Ειλικρινά. Γράψε ρε άνθρωπε δυο επιχειρήματα. Με τι γέλασες; Εξήγησέ μου σε παρακαλώ.

Καλή υγεία και σε σένα, να είσαι δυνατός να διαβάζεις το σάιτ και να μορφώνεσαι.

Εικόνα ASTERIX

Δέκα νοματαίοι βάζελοι δακρύζετε ε; και οι τρεις είναι κάτω στο χαλί. Αλλαξοκωλιές κάνετε Χριστουγεννιάτικα διαβάζοντας RATM; Επειδή είστε άνθρωποι κατά βάθος και κάποια στιγμή το έντερο μπορεί να γλύφει το πάτωμα με τις Χριστουγεννιάτικες αλλαξοκωλιές που οργανώνετε πάρτε διαβάστε και άλλα να σας δίνει κουράγιο μέχρι την Πρωτοχρονιά. Πηδηχτείτε άφοβα:

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130601/olympiakos-pao-110-68

Ποιος έχει φάει 42 πόντους σε ματς Κυπέλλου?

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130519/73-38-35-esy-pote

Ποιος έχει φάει 35?

http://www.youtube.com/watch?v=MWrnYGXEJiY

Τι συνέβη το 2002 με ξένους διαιτητές?

http://www.youtube.com/watch?v=XX_QtzatLgc

Τι συνέβη το 1997, με ξένους διαιτητές στο ΟΑΚΑ?

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130413/saragosa-1995

Τι συνέβη το 1995, που βρεθήκαμε με ξένους διαιτητές στη Σαραγόσα?

http://www.youtube.com/watch?v=I1JEtgqqBPI

Τι συνέβη το 1994, που βρεθήκαμε με ξένους διαιτητές στο Τελ Αβίβ?

http://www.redplanet.gr/basket/a1_basket/article675025.ece

Πώς τιμωρήθηκαν Τανατζής-Χριστοδούλου-Αναστόπουλος για την σφαγή του τρίτου τελικού του ΟΑΚΑ το 2010?

http://www.redplanet.gr/basket/a1_basket/article675034.ece

Ποια η τιμωρία της Δέσπως για την χλέπα στο Μίλος?

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130830/klemmeno-protathlima-...

Ποια ομάδα έκλεβε πρωταθλήματα ΠΡΟ χούντας?

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/121113/pao-tsska-aionio-deyt...

Ποια ομάδα έκλεψε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την ΤΣΣΚΑ και όχι ψεύτικα, όπως λένε τις βρωμιές τους για τα νερά του 1995 στο ΣΕΦ? Πόσο κρατάει άραγε ένα δευτερόλεπτο στα παιχνίδια του ΠΑΟ?

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/120720/pao-fintes-ekso-oi-kl...

Ποια ομάδα έπαιρνε ευρωπαϊκές προκρίσεις επί χούντας με κλοπές της γραμματείας και αλλοιώσεις του σκορ?

http://news.kathimerini.gr/4Dcgi/4Dcgi/_w_articles_columns_2_05/05/2009_...

Ποιος πετούσε χαρτονομίσματα σε Μπερτομέου-Αρτεάγκα στο Βερολίνο?

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/121108/play-mpasket-1996

Ποιος πρόεδρος ομάδας μπάσκετ μπούκαρε στο παρκέ σε ημιτελικό play off, που κρινόταν η πρόκριση στον τελικό και τραβολογούσε το διαιτητή Κορομηλά, με αποτέλεσμα να αλλάξουν οι διαιτητικές αποφάσεις και να ζήσουμε άλλη μία ''μεγάλη ανατροπή'' αυτής της ομάδος? Οπαδοί ποιας ομάδας έδειραν τον Ντούντα σε αυτό το παιχνίδι?

Είναι αρκετά αυτά; αντέχει άλλα η σούφρα σας;

Εικόνα Εν Αθήναις

1.Τους 42 πόντους τους φάγαμε σε παιχνίδι στο οποίο οι δικοί μας έκαναν «λευκή» απεργία, δηλαδή κωλοβαρούσαν επίτηδες, λόγω οικονομικών διαφορών με τη διοίκηση. Το 1963 χάσατε κι εσείς με 42 πόντους (90-48).

2. Τους 35 πόντους τους φάγαμε σε παιχνίδι στο οποίο απουσίαζε ο καλύτερος μας -μακράν- παίκτης, ο Ντομινίκ. Νομίζω πως μεγαλύτερη ντροπή είναι να χάνεις με 30 πόντους στην έδρα σου και να παίζω με το Σάκοτα για να μην φτάσει η διαφορά στους 40+.

3. Πάλι η «καραμέλα» για τους ξένους διαιτητές...Δες λίγο πόσες βολές έχει ο ΟΣΦΠ και πόσες ο ΠΑΟ στα μεταξύ τους παιχνίδια τα τελευταία 5, 10, 15 χρόνια. Βάλε όσα εσύ θέλεις.
Για κάθε φάση που υποστηρίζεις πως αδικήθηκες στην Α1 ή στο κύπελλο, εγώ έχω άλλη μία να σου παραθέσω.
Φωνάζατε για non call το 2007, το 1995 όμως εμείς χάσαμε ένα πρωτάθλημα από non call που έγινε σχεδόν μέσα στη ρακέτα και όχι στο κέντρο του γηπέδου, όπως το 2007. Και μάλιστα σε πέμπτο τελικό, όχι τέταρτο.
Γιατί ακόμα και αν έδινε το φάουλ ο Πηλό, είσαι σίγουρος ότι ο Πεν θα ευστοχούσε καιστις δύο βολές; Kαι ακόμα και αν ευστοχούσε, είσαι βέβαιος πως θα κέρδιζες στον πέμπτο;
Πριν τη φάση με τον Πεν έχουμε αδικηθεί σε φάση που ο Τσαρτσαρής «κλέβει» καθαρά την μπάλα και ο διαιτητής δίνει ανύπαρκτο φάουλ. Δες λίγο το ματς και θα με θυμηθείς.

4. Αμάν πια με αυτή τη «σφαγή» του 2010. Χάσατε παιχνίδι από +14.

5. Στο μπάσκετ έχετε πάρει πρωτάθλημα μετά από ένσταση (1949). Εντάξει, ας μη μιλήσουμε για την εποχή που η Ιωαννίδειος μαφία, του αυτοαποκαλούμενου «καθηγητή της αλητείας» οργίαζε. Δέκα πρωταθλήματα έχετε κατακτήσει, το ένα με ένσταση, τα άλλα δύο με ένα σωρό ομογενείς, τα άλλα πέντε με τον «ξανθό» να κάνει ό,τι του γουστάρει (όχι ότι δεν τα αξίζατε όλα), και άλλο ένα το 2012 με τα χίλια ζόρια.

6. Πριν τη χλέπα του ΔΔ, δες λίγο τί έχει κάνει ο Μίλος στον ΔΔ και μετά έλα και πες μου εάν έκανε σωστά που τον έφτυσε.

7. Ένα δευτερόλεπτο του ΠΑΟ κρατάει όσο τρία δευτερόλεπτα στο ΟΣΦΠ-Ρεάλ 75-73 το 1994. Εκπρόθεσμο καλάθι για 3'' δεν έχει ξαναγίνει...Θες να μιλήσουμε και για το ΟΣΦΠ-Απόλλων Πατρών το 2004;
Ξεχνάς πώς μας έκλεψε η ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό του 2012 ή στον τελικό του 2009; (εκεί ευτυχώς δεν τα κατάφερε). Ξεχνάς τα αλοπεριντίν το 1995; Mε τριάντα πόντους είχατε χάσει στη Μόσχα και βάλατε τα μεγάλα μέσα στον Πειραιά. Νύχτα ντροπής για το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Εικόνα Νίκος Γόδας

1) Βλέπω είσαι τακτικός πελάτης του Σκουντή. Δε βγάζει τσάμπα το ψωμάκι του στο βαζελέττα. Δεν είδα όμως κάποια απόδειξη γι' αυτό το θέμα. Δεν προκύπτει από πουθενά, πέραν της κεφάλας του Σκουντή.

2) Ο Ντομινίκ έλειπε και από τον τέταρτο τελικό, πώς μας νικήσατε; Το 2007 και το 2008 δε μετράει το πρωτάθλημα που πήρατε γιατί ο Ματσιγιάουσκας έλειπε στο πρώτο και δεν ήταν ο εαυτός του στο δεύτερο. Επίσης, το 2002 είναι σαν να το πήραμε εμείς το πρωτάθλημα, αφού ο Σούμποτιτς δεν έβαλε τον καλύτερο μας παίχτη, τον αείμνηστο Αλφόνσο Φορντ. Ωραία λογική... Παναθηναϊκή. Δηλαδή, ρίξατε ταχύτητες τότε ε; Σαν δεν ντρέπεσαι λέω εγώ. Ο Αλβέρτης γιατί χτυπιόταν και έφυγε κλαίγοντας σχεδόν;;;

3)Δηλαδή μόνο οι βολές υπάρχουν στο μπάσκετ για σένα; Εδώ, κινητοποιήθηκε ολόκληρος κρατικός μηχανισμός για ένα δημοσίευμα του Χίου, που αποδείχτηκε μάλιστα πως είναι εκτός τόπου και χρόνου. Τι να λέμε τώρα;

4) Όσο και να μην το θες, θα είμαστε εδώ να σου θυμίζουμε εκείνη την ημέρα. Τη μέρα που ξεφτιλίστηκες σε όλο το πανελλήνιο. +15 ήταν οι πόντοι, 46-61. Τότε άρχισε το θέαμα. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Μάτια έχεις και βλέπεις. Ευθιξία δεν έχεις, απ' ότι βλέπω.

5) Κάτι συγκεκριμένο έχεις να προσάψεις στον Ιωαννίδη; Δε θέλω πολλά, ένα πράγμα θέλω. Σε χάλασε που ερχόταν στο σπίτι σου και στο έκλεινε με τον τσαμπουκά; Τώρα καλοέμαθες σε Γιαννάκηδες κλπ...

6) Πες μου κι' εσύ για ποιο λόγο στην αρχή του παιχνιδιού πηγαίνει η Δέσπω να την πει στον Μίλος την ώρα που διαμαρτύρεται στους διαιτητές και ενώ ο Ομπράντοβιτς έχει καλέσει τάιμ άουτ. Ήταν μήπως η πρώτη φορά που παίχτης διαμαρτύρεται στους διαιτητές; Τι ήθελε να πετύχει η Δέσπω; Τι έκανε ο Μίλος τον απώθησε. Ούτε τον χτύπησε ούτε τίποτα. Είναι σαν να του είπε "άντε φύγε κι' εσύ μωρή λουλού".

7) Αν είναι δυνατόν μετά από αυτό το άρθρο να συνεχίζεις την προπαγάνδα σου http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130316/ta-nera-i-tsska-kai-t...
Στον τελικό του 2007 ήταν καλή η διαιτησία; Έχεις ξαναδεί πολλές φορές 44 βολές σε έναν αγώνα και δη τελικό ευρωλίγκας; Πώς ένιωθε τότε ο Βατούτιν άραγε; Στον ημιτελικό του '12 δεν έγινε απολύτως τίποτα. Δεν θα καθόμαστε τώρα να αναλύουμε τα αυτονόητα επειδή έτσι το αποφάσισε ο σπίκερ Χατζηγεωργίου και ο Παπαδογιάννης. Άσε μας τώρα. Ναι, ήταν λάθος απόφαση και ευνοηθήκαμε στο 75-73. Ωστόσο, δεν έκρινε κάποιον τίτλο, όπως ο τελικός ευρωλίγκας το 1996. Για κάθε Απόλλωνα Πατρών εγώ χίλιες τέτοιες μικρές ομαδούλες για σένα. Μαρούσι το 2010, όταν με Μπαρτζώκα θα έχανες το πλεονέκτημα έδρας, Άρης το 2005 στον τελικό κυπέλλου, Παοκ το 2011 -αν δεν κάνω λάθος στη χρονολογία-. Και επειδή η χρονιά αυτή είναι περίεργη, θα σου πω το εξής. Τι έγινε στα πλέι οφ που συναντηθήκαμε εσύ σαν πρώτος κι' εγώ σαν όγδοος; Έγινε ή όχι η μεγαλύτερη μέχρι τότε σφαγή στα μεταξύ μας παιχνίδια;

Εικόνα ASTERIX

Επτά από τα δεκατρία, κάτι παραπάνω από τα μισά δηλαδή.

Πριν ανοίξουμε κουβέντα για τα επτά .... για τα υπόλοιπα; βρήκαν λαρύγγι-φάρυγγα; αβαβά; τα έκρυψες στον άβυσσο του βαζέλικου εντέρου;

Εικόνα criminal_mind

ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ BASKET...ΠΛΕΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ...1)ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ 2)ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ (Π.Χ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ) ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ BASKET ME ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΙΣΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ.
Υ.Σ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ..ΤΟΥΣ 5 ΕΝΤΟΣ ΠΑΡΚΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ...ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ...

Εικόνα vagio

Πιστευω, και δεν το λεω με δοση υπερβολης, πως πραγματικα αδικεις το εργο των διαιτητων στο συγκεκριμενο ματς.
Φαινεται σαν να δειχνεις επιλεγμενες φασεις. Αρκει πραγματικα να βαλεος τα τελευταια 15 λεπτα να παιξουν. Σερι.
Να φανει η πραγματικη αλληλουχια των σφυριγματων, σε ποια φαση του ματς και με ποσο διαφορετικα κριτηρια σφυριζαν τα καθικια που να τους βρει ο,τι χειροτερο μπορει να τους βρει.
Να φανει πως για να ερθει το πλει μας φατσα με το καλαθι εγραφε 12" στο χρονομετρο της επιθεσης.
Τη μερα εκεινη που θα τους γαμησουμε με προκλητικη διαιτησια υπερ μας, αμα ζω, θα το γιορτασω ξεφρενα.
Αντε, μας εκανες τα νευρα κροσια βραδιατικο.