VAZELETTA, ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ''ΑΔΕΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ''



Έχουμε γράψει πολλά άρθρα εδώ μέσα για τη μειωμένη προσέλευση θεατών στο Καραϊσκάκη. Το μόνο που δεν μπορεί να μας καταλογίσει κάποιος είναι το ''υπάρχει πρόβλημα και δεν το βλέπετε, το κρύβετε κάτω απ'το χαλάκι για να αβαντάρετε την ΠΑΕ''. Ειδική κατηγορία-tag έχουμε για τους νεόκοπους Ολυμπαικούς, τους νεόγαυρους και έχουμε γράψει πολλά και εκεί. Έχουμε αναφερθεί στην οικονομική κρίση, που στερεί από τους πολλούς βασικά αγαθά της καθημερινότητας, με αποτέλεσμα η διασκέδαση του γηπέδου να μοιάζει πολυτέλεια. Αναφερθήκαμε στους λίγους, που ενώ μπορούν να πάνε γήπεδο, κάθονται στον καναπέ τους και φαρδαίνουν τους κώλους τους, καλομαθημένοι από τις επιτυχίες. Πιάσαμε ακόμη και τους ελάχιστους, που πιστεύουν ότι ''η θύρα 7 έχει γεμίσει υπαλλήλους-φασίστες'' και αποδίδουν εκεί τα λίγα εισιτήρια που κόβουμε φέτος, λες και το γήπεδο γεμίζει ή γέμιζε ποτέ στο παρελθόν μόνο από τη ΘΥΡΑ 7, των θυρών 3-7 στο πέταλο του γηπέδου μας και όχι από τις υπόλοιπες θύρες, 33 τον αριθμό (καλά, στην ουσία του επιχειρήματος, για υπαλλήλους και φασίστες στη ΘΥΡΑ 7 δεν μπαίνουμε, γιατί δεν πιστεύουμε στα Νεφελίμ, ούτε θα κάτσουμε να ασχοληθούμε με οπαδούς του fb και του google, που δεν ξέρουν ούτε ποιους προέδρους έχουν οι σύνδεσμοι της 7, αλλά κατά τα άλλα ξέρουν ποιος παίρνει και χαρτζιλίκι). Κάπου όμως το πράγμα καταντά και γραφικό. Διαβάζουμε σήμερα στο vazeletta.gr ένα tweet του κυρίου Δήμου Μπουλούκου, σχετικό με το θέμα.
 

 
Aπό κοντά και ο slo-gun στο συγκεκριμένο site, με τις κλασικές εξυπνάδες του που μόνο στο τριόροφο της Λαγοφλώρου Αλεξάνδρας λένε.
 
 
Κύριε Μπουλούκο και λοιποί εκεί στο vazeletta, σύμφωνα με το επίσημο site της Superleague, στο Καραϊσκάκη σήμερα κόπηκαν 14.243 εισιτήρια.
 

 
Ημέρα Σάββατο, με ώρα έναρξης 17:15, που πολλοί άνθρωποι είτε δουλεύουν, είτε μόλις έχουν τελειώσει τη δουλειά (εγώ έχασα το πρώτο τέταρτο σήμερα), περισσότεροι από 15.000 άνθρωποι βρέθηκαν στο γήπεδο για να δουν ένα παιχνίδι απέναντι στο Λεβαδειακό του κυρίου Καραγεωργίου, με τους Μουλόπουλους και τους Κώτσιους στην 11άδα του. Αν μάλιστα εξετάσουμε το γενικό μέσον όρο εισιτηρίων του Ολυμπιακού φέτος, από την ίδια πηγή, το επίσημο site της Superleague,
 

 
θα δούμε ότι διαμορφώνεται στις 17.145 εισιτήρια. Όπως είδαμε σε προηγούμενο άρθρο μας και συγκεκριμένα εδώ, ο μέσος όρος εισιτηρίων του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη τη σεζόν 1996-97, όταν πήραμε το πρώτο πρωτάθλημα έπειτα από 9 πέτρινα χρόνια, ήταν 16.935 εισιτήρια. Φέτος κόβουμε περισσότερα εισιτήρια και με δεδομένο ότι στο δεύτερο γύρο έχουμε φιέστα και βάζελο στην έδρα μας, ο μέσος όρος θα ανέβει στο τέλος της χρονιάς κι άλλο. Αν τώρα πρέπει να σκεφτούμε το γιατί έχουμε 10.000 λιγότερα εισιτήρια περίπου ως τώρα σε σχέση με την πρώτη μας χρονιά στο Νέο Καραϊσκάκη, 2004-05, ελπίζουμε να έχει πάρει γραμμή ο κύριος Μπουλούκος το τι εστί οικονομική κρίση και το ότι στις κεντρικές θύρες, που τα εισιτήρια κάνουν 25 και 30 ευρώ, παρατηρείται η χαμηλότερη προσέλευση.
 
Επειδή όμως προβληματίζεται ο κύριος Μπουλούκος για τα εισιτήρια στο ''άδειο'' Καραϊσκάκη, θα του πούμε ότι όταν δει τον Ολυμπιακό να κάνει νταμπλ, αλλά μία άλλη ομάδα, με μικρότερης χωρητικότητας γήπεδο από το Καραϊσκάκη, να τον περνάει στο γενικό μέσον όρο του πρωταθλήματος, όπως συνέβη με την ομάδα που υποστηρίζει και τον Θρύλο τη σεζόν 1990-91, μπορεί να γράψει ό,τι θέλει. Όταν δει επίσης παίκτες και προπονητές του Ολυμπιακού να ειρωνεύονται τον κόσμο του Ολυμπιακού για τη μειωμένη προσέλευσή του στο γήπεδό μας, αλλά και παραδοσιακά ΜΜΕ που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό να στηλιτεύουν το φαινόμενο των άδειων εξεδρών στο Καραϊσκάκη, όπως έχει συμβεί επανειλημμένως με την ομάδα που υποστηρίζει, μπορεί να γράψει ό,τι θέλει. 100 εισιτήρια στο Καραϊσκάκη, 3 μήνες πριν παίξει η ομάδα μας στους ''4'' του Κυπέλλου Πρωταθλητριών και πάρει το πρωτάθλημα, εμείς δεν κόψαμε ποτέ. Πρόεδρος ομάδος μας δεν βγήκε ποτέ να πει για εμάς ''για ποιος να κάνω μεταγραφές; Πού είναι αυτός ο κόσμος του ΠΑΟ που μου λέτε;''. Αυτά τα κάνουν οι ''στις χαρές και στις λύπες μαζί'' και ''ΠΑΟ παντού και πάντα'', οι επαγγελματίες οπαδοί της μπύρας 13 δηλαδή, που αποτελούν και την πλειοψηφία των αναγνωστών στο site του. Επίσης, όταν δει ο κύριος Μπουλούκος φαινόμενα σαν κι αυτά, δηλαδή ονομαστούς βάζελους να κράζουν τον κόσμο τους και να αποθεώνουν τους γαύρους, μπορεί να γράψει ό,τι θέλει.
 
Να δούμε τι άλλο θα δούμε σε αυτήν τη ζωή. Μας κουνάνε το δάχτυλο για τα εισιτήρια που κόβουμε βάζελοι. Λίγη ακόμη προπαγάνδα για την ένδοξη μπύρα 13 και θα πιστέψουμε πως είναι και περισσότεροι από εμάς. Εδώ βέβαια σε δημοσκόπηση το vazeletta έβγαλε ΚΑΙ αυτό το αποτέλεσμα...

Σχόλια

Εικόνα teethoflions

και μονο το συγκεκριμενο site και μονο το ονομα του μπουλη μαρτυρανε απο μονα τους τι εστι υπαλληλισμος...μια ματια μονο στα σχολια που περνανε σε καθε αρθρο των οπαδων της μοδας να δεις φτανει(τι γινεται εκει κοβουν και χαρτζιλικι στα κολλεγιοπαιδα να πουμε?)...εδω μας ζαλιζουν το οσχεο καθε εβδομαδα που μαθανε και τους hawkwind και το κανανε και τραγουδακι...ψευτοδημοσιογραφοι της πλακας εκει μεσα ολοι......τα πουτανακια της μοδας ομως το δουλευουν καλα το πουλακι τσιου....βεβαια για αλλες εποχες και αλλες δεκαετιες ολως τυχαιως δεν θυμαται κανεις τις αδειες τουμπες...τα αδεια χαριλαου, τα αδεια γηπεδα της γριας, το αδειο οακα....τα ευρωπαικα των ταπεινωμενων με 1000 εισητηρια...οχι τοτε ηταν ολα καλα....

Εικόνα savvas gridlock

Aν δούμε τους μέσους όρους εισιτηρίων π.χ. της ''μεγάλης'' ΑΕΚ στην τριετία 1991-94, που όλα ήταν αγνά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η αδικημένη προσφυγοπούλα με τα μπούτια άνοιχτά έσπασε το κατεστημένο, θα γελάσουμε με την καρδιά μας. Έδρα τα Φιλαδέλφεια, όχι το ΟΑΚΑ, έτσι;

Εικόνα μαουνιέρης

Αστεία ανθρωπάκια, ζουληγμένα, καταπιεσμένα, γι' αυτό και ευφάνταστα, και πολυλογούδικα. Κανονικά δεν χρειάζεται καμμία ανάλυση - απλώς η αναγραφή του ονόματός τους: τα λέει όλα από μόνο του.

Εικόνα red apple

Δηλαδή, Γιώργο μου, εντοπίζεις συμπτώματα εγκεφαλικού ζουλήγματος στον εν λόγω κιοφτέ-Αρδίτη;

Υπερβολλές

χοχοχοχο

Εικόνα μαουνιέρης

Τους απολαμβάνω, όταν γελάνε όλη η MEGΑλοπαρέα ηλιθίως κάτι βράδυα με μπάλλα στο οχετοκάναλό τους.