Η ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ SPORT FM



Με αφορμή κάποια σχόλια ραδιοφωνικών παραγωγών του NOVA SPORT FM πριν λίγο για τη διαιτησία στο ΟΦΗ-ΠΑΟ, ας δούμε κάποια πράγματα για το συγκρότημα της οδού Δαβάκη στην Καλλιθέα.
 
Ξεκινάμε από την ανάλυση των φάσεων του ματς, που βρίσκονται εδώ. Πριν το 0-1 του Κλωναρίδη, προηγείται ΚΡΑΧΤΟ φάουλ του Μπεργκ στο Ζε Εντουάρντο, το οποίο ο διαιτητής Κουτσιαύτης δεν καταλογίζει, αν και βρίσκεται 3 μέτρα από την μπάλα. Παγώνοντας την εικόνα στο 01:48, βλέπουμε αυτό.
 

 
Πριν το πέναλτυ που κερδίζει ο ΟΦΗ, για το οποίο δεν υπάρχει αμφιβολία (μόνο τυφλός δεν βλέπει το Ρισβάνη να τραβάει το Ροβίθη), υπάρχει συζήτηση για το αν στο ξεκίνημα της φάσης ο παίκτης του ΟΦΗ είναι οφσάιντ. Παγώνοντας την εικόνα στο 04:30 του βίντεο βλέπουμε αυτό.
 

 
Φαίνεται ελάχιστα πιο μπροστά από την γραμμή ο Ροβίθης, αλλά μήπως εδώ βρίσκει εφαρμογή η οδηγία της FIFA προς τους βοηθούς ''η αμφιβολία υπέρ του επιτιθέμενου''; Κοιτάς και ξανακοιτάς για το αν είναι κάποιους πόντους μπροστά το δεξί πόδι του Ροβίθη από το πόδι του τελευταίου αμυντικού του ΠΑΟ και άκρη δεν βγαίνει. Μήπως για τέτοιες φάσεις έβγαλε την οδηγία η FIFA;
 
Πώς τώρα τα παραπάνω μεταφράστηκαν ως ''οφσάιντ πριν το πέναλτυ του ΟΦΗ'' και σκόρπιες, ελάχιστες αναφορές στο φάουλ του Μπεργκ στο Ζε Εντουάρντο πριν το 0-1, εγώ δεν το καταλαβαίνω. Συζητήσεις επί συζητήσεων στον αέρα για το ''αν βρίσκει τελικά ο Μπεργκ στην προβολή τον αντίπαλο ή αυτός βουτάει'', αλλά σιγουριά για το ''μισό σώμα μπροστά ο Ροβίθης πριν το πέναλτυ του ΟΦΗ''. Δικαίωμά τους, θα πει κάποιος, αλλά ας δούμε το παρακάτω.
 

 

 
Αν εξαιρέσεις τον Μπάμπη, που φυσικά είναι γαύρος, τι συμβαίνει με τους υπόλοιπους; Μετοχές έχει ο κύριος Θεμιστοκλής Αλαφούζος, αδερφός του ''Τουίτη'' Γιάννη Αλαφούζου της ΠΑΕ ΠΑΟ. Βεβαίως έχει το 3,5% των μετοχών, αλλά παλιότερα είχε περισσότερες και δεν τις έχει δώσει όλες ακόμη και σήμερα. Εμείς έχουμε δει πως ο Θέμης Αλαφούζος είναι γαύρος και από μικρός πήγαινε στου Ρέντη με τον πατέρα του, ώστε να παρακολουθήσουν παρέα προπονήσεις του Θρύλου, αλλά πιστεύει κανείς ότι σήμερα, με τον αδερφό του στην ΠΑΕ ΠΑΟ, ενδιαφέρεται για την ομάδα που υποστήριζε μικρός; Μήπως νοιάζεται ΜΟΝΟ για τα συμφέροντα της οικογένειάς του;
 
Ας δούμε και το τι εστί Ανδρέας Μπέκιος. Μιλάμε για τον πρώην εμπορικό διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ επί Ντέμη, αλλά και της ΠΑΕ ΠΑΟ με εισήγηση Ανδρέα Βγενόπουλου. Αργότερα δούλεψε στη NOVA και με το που προσελήφθη, απολύθηκαν ο Μανώλης Δράκος και ο Βαγγέλης Μπραουδάκης, με τον τελευταίο να πληρώνει την κριτική που έκανε στον αέρα για το πέναλτυ που ανακάλυψε ο κύριος Δαλούκας στην επαφή Χαβίτο-Βύντρα στο ''Βικελίδης'' το 2010, στο περιβόητο Άρης-ΠΑΟ 0-1. Ποια ήταν η άποψη του Βαγγέλη άραγε για την απόλυσή του;
 

 
Οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟ ζητούσαν από το Νικόλα Πατέρα να απολυθούν από τη NOVA όσοι δημοσιογράφοι δεν τους ήταν αρεστοί κι αυτοί φυσικά απολύθηκαν. Επί των ημερών Μπέκιου πάντοτε. Στο ντέρμπυ ΠΑΟ-Ολυμπιακός 2-1 τον Οκτώβριο του 2010, πώς ακριβώς ήταν η μετάδοση του ντέρμπυ από τη NOVA, σύμφωνα με το gossip-tv.gr, ιδιοκτησίας Δημητρίου Γιαννακόπουλου;
 

 
Λίγα replay στις αμφισβητούμενες του Ολυμπιακού, με εντολή από ψηλά. Νικόλας Πατέρας και Κάντζα, λέει, είχαν καλές σχέσεις. Εκείνη την περίοδο Πατέρας-Γιαννακόπουλοι ήταν στα μαχαίρια στον πολυμετοχικό ΠΑΟ και γράφονταν πολλές αλήθειες σε ΜΜΕ του ενός για τον άλλον.
 
Αυτά και για τον Μπέκιο. Για τον κύριο Σωτηρακόπουλο, που ψάχνεται να φύγει κιόλας από εκεί μέσα, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι, όπως και για τον κύριο Χελάκη, που λέει ότι είναι Ολυμπιακός, αλλά παλεύει να το κρύψει. Κατά τα άλλα, ''ο Sport FM είναι γαυροσταθμός'', όπως λένε οι οργανωμένοι οπαδοί του βάζελου, τα μηρυκαστικά που σέρνουν πίσω τους και δυστυχώς και πολλοί Ολυμπιακοί...

Σχόλια

Εικόνα nikos michalopoylos

Πριν λιγο ο νικολογιαννης ειπε πως ο ποα ειναι η ομαδα εναντιον της οποιας εχουν σφυριχτει τα περισοτερα φαουλ στο πρωταθλημα! Βεβαια ξεχασε να πει πως τα δρεπανοφορα που εχει βαρανε και τη μανα τους! Αφου καταπιε δε το φαουλ πριν το γκολ τους,εκλεισε με την προτροπη να δουμε το ματς που μολις τελειωσε στο καραισκακη για να καταλαβουμε!
Εγω ξερω οτι της κοντης ψωλης τα μαλλια της φταινε και περιμενω με ανυπομονησια το ματς στο ναο αλλα και το κυπελο!

Εικόνα el trick

Έχω ξαναγράψει ότι εγώ τουλάχιστον διαμορφώνω τη γνώμη μου μέσα από το παιχνίδι που παρακολουθώ είτε ζωντανά είτε από τηλεοράσεως. ΠΟΤΕ δεν εμπιστεύτικα δημοσιογράφο.
Αν ο καθένας μας για να διαμορφώσει τη γνώμη του θέλει "βοήθεια" από τους ΑΡΔ τότε μάλλον χρειάζεται και "βοήθεια" για την παίδευση της νόησης.
Όσο για την "παράγκα" και την "κοκκινη" διαιτησία, μια απλή παράθεση των γεγονότων αρκεί. Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω. Ο ΘΡΥΛΟΣ μόλις και με το ζόρι παρ΄ότι έιναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα πολύ μακράν της δεύτερης και θα έπρεπε θεωρητικά να "παίρνει" σφυρίγματα όπως ΑΚΡΙΒΩΣ παίρνουν στις χώρες τους όλες οι πρώτες ομάδες δυστυχώς μόμο ένα πολύ μικρό ποσοστό απίρνει ίσα ίσα για να μην λέμε ότι τον "έσφαξε στο γόνυ", αν και μερικές φορές και αυτό συμβαίνει. Μιλάμε για πολύ "παράγκα".