Ο ΤΡΑΚΗΣ, Η ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΕΑΣ



Στο site rednews.gr διαβάσαμε τα παρακάτω.
 

 
Πράγματι, έτσι ακριβώς έγιναν τα πράγματα, όσον αφορά τουλάχιστον το ότι ο κύριος Κορέας υπέγραψε την παραγγελία για ''κατεπείγουσα'' εισαγγελική έρευνα στο θέμα του στοιχηματισμού στη Μαλαισία του κυρίου Δημητρίου Γιαννακόπουλου το 2012, που αφορούσε το περιβόητο ματς Ξάνθη-ΠΑΟ 3-2 το 2008.
 

 
Επίσης, είναι αλήθεια πως πριν 20 μέρες συναντήθηκε ο κύριος Γιαννακόπουλος μόνος του με τον αθλητικό εισαγγελέα κύριο Κορέα. Ναι, το ίδιο πρόσωπο είναι με πάνω, ο ίδιος κύριος Κορέας.
 

 
Όπως θυμόμαστε μάλιστα, τα ΜΜΕ ιδιοκτησίας Δημητρίου Γιαννακόπουλου υπερθεμάτισαν πάνω στην απόφαση αυτή του αφεντικού τους και συγκεκριμένα στο γιατί επέλεξε να συναντήσει μόνος του, δίχως να'ναι μπροστά οι κύριοι Αγγελόπουλοι, τον εισαγγελέα κύριο Κορέα.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 18-1-2014
 

 
Το τι είπανε ακριβώς σε αυτήν τη συνάντησή τους ο κύριος Γιαννακόπουλος με τον κύριο Κορέα, δεν το ξέρουμε και δεν μπορούμε να το μάθουμε. Το μυαλό μας μπορεί να πάει και στο γνωστό θέμα του στοιχηματισμού στη Μαλαισία, αλλά στοιχεία δεν έχουμε κι εφόσον δεν έχουμε, δεν μπορούμε να μιλάμε. Το σίγουρο είναι πάντως πως οφείλει ο κύριος Κορέας να μας ενημερώσει το τι ακριβώς συνέβη με αυτήν την ''κατεπείγουσα'' εισαγγελική έρευνα που διέταξε. Κατεπείγουσα έρευνα που διατάσσεται το Σεπτέμβριο του 2012 και 1,5 χρόνο μετά αγνοείται το πόρισμά της, δεν υπάρχει. Γελάει ο κόσμος με κάτι τέτοιες ενέργειες των λειτουργών της Δικαιοσύνης στη χώρα μας. Δεν λέμε πως είναι ένοχος ο κύριος Δημήτριος Γιαννακόπουλος. Αυτό θα το κρίνουν οι Αρχές. Λέμε πως πρέπει να μάθουμε το τι συμβαίνει. Φανταζόμαστε το ίδιο θέλουν και οι υγιείς οπαδοί του ΠΑΟ, που δεν μπορούν να ανεχτούν να βγάζει λεφτά κάποιος παράγοντάς τους ποντάροντας στην ήττα της ομάδος τους, μία ήττα μάλιστα καθοριστική στην πορεία τους για τον τίτλο εκείνη την χρονιά στο πρωτάθλημα, σεζόν 2007-08. Όχι επειδή ας πούμε κάποιοι πηγαίνουν ΤΖΑΜΠΑ εκδρομές χρόνια ολόκληρα, παίρνουν ΤΖΑΜΠΑ προσλήσεις στα επίσημα τελικών Κυπέλλου και όχι μόνο, αλλά ανοίγουν και ΤΖΑΜΠΑ συνδέσμους σε κατακόκκινες περιοχές, με αποτέλεσμα αυτά,
 

 
να παίρνει η μπάλα όλο τον κόσμο του ΠΑΟ ή αν το θέλετε κι έτσι όλους τους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟ. Δεν θέλουμε να σκεφτούμε πως υπάρχουν παράγοντες που ευθύνονται για τη συγκεκριμένη κωλυσιεργία της Δικαιοσύνης. Δεν θέλουμε να αναφερθούμε και πάλι στον κύριο Μπαλτάκο, γενικό γραμματέα της κυβέρνησης του ΜΠΟΥΛΗ Σαμαρά, που είναι πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ ΠΑΟ, ούτε να θυμηθούμε κάποιες δωρεές του ''ευεργέτη της Αστυνομίας'' κυρίου Δημητρίου Γιαννακόπουλου. Περιμένουμε το πόρισμα των Εισαγγελικών Αρχών, το οποίο θα αποδεχτούμε πλήρως, όποιο κι αν είναι. Δεν βγάζουμε σώνει και ντε ένοχο τον κύριο Δημήτριο, αλλά 1,5 χρόνο ''κατεπείγουσα'' εισαγγελική έρευνα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Τα κορόιδα ξύπνησαν...

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πριν από λίγο δημοσιοποιήθηκε η προ τριημέρου απεσταλθείσα επιστολή των Αγγελόπουλων προς τον κύριο Βαζελακόπουλο. Τελικά αποφάσισε και η διοίκηση να ασχοληθεί ΕΠΙΣΗΜΑ με το θέμα. Είναι κάτι άκρως θετικό που δείχνει ότι ξεκίνησε για τα καλά η "επανάστασή" τους. Επίσης, είναι κάτι που δεν περίμενα και το είχα πει εδώ πριν από λίγες μέρες σε ένα φίλο μας. Τώρα έχω την απαίτηση από τους αφούς να φτάσουν την υπόθεση στα άκρα.

Εικόνα savvas gridlock

Είπαμε, κάτι πάει να κινηθεί φέτος. Για να δούμε...