''ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΕΘΑΝΑΝ, ΚΥΡΙΕ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ''



Γυρίζουμε 10 χρόνια πίσω. Φεβρουάριος του 2004 και ο Ολυμπιακός, όπως είδαμε και προχθές στο ''σαν σήμερα'', κερδίζει με 1-0 τον Πανιώνιο στη Ριζούπολη για το Κύπελλο. Ο Μπέος και οι κολαούζοι του κάνουν διάφορα καραγκιοζιλίκια, με αποκορύφωμα το εμετικό σύνθημα για τους νεκρούς μας από τα ελάχιστα γατάκια-Πανιωνάκια στην κερκίδα, που είχαν μαζί τους και τους μπράβους του κουράδα Αχιλλέα. Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα ορισμένων ΜΜΕ που εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα του ΠΑΟ, στα οποία είχαμε τα γνωστά παραμύθια περί ''παράγκας του γαύρου'', πασπαλισμένα με μπηχτές για ''χαρισμένο Καραϊσκάκη'' από την ''ΕλευθεροτΡυπίΔα'' του κυρίου Βαρδινογιάννη και το συγχωρεμένο Φίλιππα Συρίγο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σαν σήμερα, 13 Φεβρουαρίου 2004, την παρακάτω ιστορική ανακοίνωση.
 

 
Αντιγράφουμε για μία ακόμη φορά.
 
»Όπως πάντα συμβαίνει πριν από τις κρίσιμες αναμετρήσεις μαζί μας, εμφανείς και αφανείς παράγοντες της ΠΑΕ Παναθηναΐκός, ενορχηστρωμένα, πυροδοτούν την ένταση και τον τυφλό φανατισμό. Το ίδιο έργο παρακολουθούμε αυτές τις μέρες, με τους ίδιους πρωταγωνιστές και με διπλό μάλιστα στόχο. »Αφενός να συσκοτίσουν την πραγματικότητα για το θέμα του γηπέδου στο Γουδί, αφετέρου να διαμορφώσουν κλίμα τρομοκρατίας εν όψει της συνάντησης των ομάδων μας. Οι Έλληνες φίλαθλοι, γνωρίζουν ότι η ισοτιμία, σημαίνει 1=1. Εκτός αν, οι παράγοντες του Παναθηναϊκού, έχουν σπουδάσει σε άλλα σχολεία και ξέρουν άλλη αριθμητική. »Καλούμε λοιπόν, την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, να αποδείξει στην πράξη τις προθέσεις της και να ζητήσει για την κατασκευή γηπέδου ρύθμιση, ακριβώς ίδια με εκείνη που υπογράφτηκε ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη γενική Γραμματεία Αθλητισμού για το Καραϊσκάκη και να μην ρίχνει στάχτη στα μάτια των φιλάθλων περί δήθεν, ευθύνης τρίτων. Το τζάμπα και τα κορόιδα, έχουν πεθάνει κύριε Βαρδινογιάννη. Αυτά προς το παρόν και χαιρετίσματα στο παράρτημα».

Αυτή ήταν η διαφορά του ΣΩΚΡΑΤΗ από τον κύριο Βαρδινογιάννη. Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ δεν ήταν στο τζάμπα. Πλήρωνε. Ο Βαρδινογιάννης ήθελε γήπεδο τζάμπα, πρωταθλήματα τζάμπα και να του συμπεριφέρονται όλοι όπως οι φίλοι του οι πολιτικοί, που στέκονται σούζα όποτε ζητήσει κάτι.
 
 
 

 
ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΚΥΡΙΕ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ.
 
Ιστορικές στιγμές του κολοσσού ΣΩΚΡΑΤΗ, του μεγαλύτερου προέδρου στην ιστορία μας.
 

 
Υ.Γ. 1 Στις μπηχτές και στη λάσπη του Βαρδινογιάννη και των τσάτσων του για το Καραϊσκάκη, έχουμε φυσικά απαντήσει στο παρελθόν. Και δεν χρειαζόταν να απαντήσουμε εμείς. Απάντησε ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ με τις πράξεις του.
 
Υ.Γ. 2 Εντάξει, Φεβρουάριος είναι, αλλά δεν ξέρω αν σας τα'παμε. Να τα πούμε;
 

Σχόλια

Εικόνα Ben

Παίδες,καλησπέρα σας. Είμαι καινούργιος στον ιστότοπό σας και θέλω να πω ότι τα σπάτε!
Δεν υπάρχει πιο πλήρες και ενημερωμένο σάιτ απ'αυτό!
Εδώ και πολύ καιρό τσακώνομαι με υπερφίαλους ζελέδες (ξέρετε,"εμείς δεν τα κάναμε ποτέ αυτά,προπαγάνδα των γαύρων,σανό,πρόβατα" και λοιπές μαλακίες),χωρίς να μπορώ να τους παραθέσω γραπτά ντοκουμέντα για τις "ατασθαλίες" τους... Ευτυχώς,μέσω ψαγμένων φίλων μου,σας ανακάλυψα και γω!
Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά και,αν είναι δυνατό,προσπαθείστε να βρείτε και άλλα,όπως,π.χ.,εύνοια βάζελου στην Ευρώπη (τρανό παράδειγμα ΠΟΑ-Μπαρτσελόνα 1-0 το 2001,με το πέναλτι που ανάγκασε τον Αμπελάρδο να βγάλει μαλλιά και να τα ξεριζώσει),τον αγώνα Προοδευτική-ΠΟΑ το 2004,που το έδειξε το STAR (πρώτη και τελευταία φορά που έδειξε αγώνα πρωταθλήματος),με την Προοδευτική να φορά για μία και μόνη φορά φανέλα με χορηγό MOTOR OIL,και άλλα που δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή,αλλά είμαι σίγουρος ότι εσείς,ως αίλουροι που είστε (Θρυλέοντες συγκεκριμένα),θα βρείτε!
Τα λέμε,παίδες!
Υ.Γ. Η φωτογραφία μου δεν είναι τυχαία...Προσπαθώ να αναδείξω τα καλά της θάλασσας του Πειραιά!

Εικόνα virus

ο Σωκρατης τους γαμησε και ο Βαγγελας τους τελειωνει...ερχεται συντομα ο καιρος που θα ακουν κοκαλης και θα αναπολουν αυτες τις εποχες,γιατι ο χοντρος δεν παιρνει χαμπαρι..

Εικόνα clark gheibol

τελικά ψέματα έλεγαν
το τζάμπα ζει και βασιλεύει στο ελληνικό πρωτάθλημα