ΤΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΞΕΜΥΤΙΣΑΝ



Βρέχει σήμερα όλη μέρα σε Αθήνα και Πειραιά κι έχουν βγει τα πρασινοκίτρινα σαλιγκάρια. Αυτά τα γλοιώδη όντα, που ήταν κρυμμένα στις φωλιές τους εδώ και πολλά χρόνια, εμφανίστηκαν στο προσκήνιο, αφού απέκτησε νόημα η ύπαρξή τους. Όλο το Ενιαίο Αντιολυμπιακό Μέτωπο πανηγυρίζει, όπως βλέπουμε στο σημερινό πρωτοσέλιδο της κιτρινόμαυρης Ψ-Ώρας για Σπορ των 2.600 φύλλων πανελλαδικής κυκλοφορίας.
 

 
Όταν τόσα χρόνια τους τον έχεις κάνει σουρωτήρι και δεν μπορούν να κάτσουν σε καρέκλα, λογικό είναι με αποτελέσματα σαν το χθεσινό να ξεσαλώνουν. Σουρωτήρι σας τον έχουμε κάνει ρε ξεφτιλισμένοι.
 

 
Καφενεία δεν θα γίνουμε από εδώ να βρίζουμε αυτούς που αποθεώναμε 5 μέρες πριν, μετά τη νίκη με τη Γιουνάιτεντ. Όταν έχεις κερδίσει φέτος στο ίδιο γήπεδο την Μπενφίκα, τη Γιουνάιτεντ, την Άντερλεχτ και τον ΠΑΟΚ, που είναι πολύ καλύτερες ομάδες από το πράσινο μπουρδέλο, η εξήγηση για το 0-3 δεν είναι αγωνιστική. Οι παίκτες ''άδειασαν'' και δεν είχαν δίψα για τη νίκη. Υποτίμησαν τον αντίπαλο και το πλήρωσαν. Στις 26 Απριλίου, όπως όλα δείχνουν, θα ξανασυναντηθούμε στον τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ. Μέχρι τότε δεν θα πούμε κάτι, αφού η χρονιά τρέχει και μπορούμε να γράψουμε ιστορία, με νταμπλ και πρόκριση στους ''8'' (ή και πιο ψηλά) στο Champions League. Η χρονιά δεν τελείωσε και ΔΕΝ θα την καταστρέψουμε για μία βραδυά που γίνεται ανά 50 χρόνια, σε ματς που το πρώτο σουτ προς την εστία μας τα βαζέλια το κάνανε στο 41'. Το μόνο που θα πούμε όμως από τώρα σε όλους εκεί στην ομάδα μας, είναι αυτό.
 
ΣΤΙΣ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΒΑΖΕΛΙΑ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΑΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΥΑΛΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΣΑΣ.
 
Υ.Γ. 1 Αυτή εδώ η ανάρτηση στριφογυρίζει από χθες στο μυαλό μου. Καλό είναι να μην φτάσουμε εκεί, γιατί αν ανοίξουμε τέτοιες ιστορίες και θυμηθούμε τα παλιά, θα γυρίσει τούμπα το έργο.
 
Υ.Γ. 2 Κακώς γράφουν κάποιοι ότι ''ο ΠΑΟ κατέβηκε δίχως οπαδούς στο Καραϊσκάκη''. Τα αδέρφια τους οι κωλόμπατσοι ήταν στο γήπεδο. Στρουμφάκια ανθρωποειδή, που δέχεστε τις δωρεές του Πατέρα, του Γιαννακόπουλου και προστατεύετε το τριόροφο δίπλα από τα κεντρικά σας, αυτό που κάνατε χθες θα έχει συνέχεια.

Σχόλια

Εικόνα apostolos gaganis

Στηριζουμε την ομαδα γιατι την αγαπαμε και φετος μπορουμε να παμε για μεγαλα πραματα. Η κοκκινη προταση ομως στο τελος της αναρτησης, λες και βγηκε απ΄την ΨΥΧΗ ΜΟΥ...

Εικόνα nikos michalopoylos

Οχι μονο εκαναν το πρωτο σουτ στο 41 αλλα και ολο τους το παιχνιδι ηταν κοβω διωχνω μπροστα κι οτι κατσει στην αντεπιθεση. Κι ετσι" ο αναστασιου εδεσε κομπο τον μιτσελ" σ ενα ματς που ολα γαμηθηκαν απ την αρχη με την πτωση ολαιταν, τον τραυματισμο του μαρκανο,το χαμενο πεναλτι,το μουφα τριτο γκολ και με 70-30 κατοχη! Βουντου και μια ζωη κωλαρες, συνομωτησε το συμπαν.
Υ.Γ.1 Ας μην φτασουμε ακομα εκει Σαββα, σωστα μιλας.
Υ.Γ.2 Μας ειχαν πρηξει τ αρχιδια για την αστυνομια στον πρωτο γυρο και τα ειδαμε χθες εντος κι εκτος γηπεδου

Εικόνα red apple

Αυτό που ΔΕΝ κάνουμε με το μπάσκετ αρνούμαι να το κάνω στο ποδόσφαιρό μας

Εικόνα yiage

Αναδρομικη ΠΟΥΤΣΑ στο κυπελλο για εξιλεωση.