ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ



Έχουμε δει το πρώτο μέρος των σχέσεων του vazeletta της εποχής, της ''Αθλητικής Ηχούς'', με ονομαστούς χουντικούς κατά την επταετία των ''Επαναστατών''. Σήμερα θα παρουσιάσουμε τη συνέχεια.
 
Στις αρχές του 1975 η ''Αθλητική Ηχώ'' ξεκίνησε ''πόλεμο'' εναντίον του τότε προπονητή του ΠΑΟ, Στέπαν Μπόμπεκ, τον οποίο δεν θεωρούσαν κατάλληλο για τον πάγκο της αγαπημένης τους ομάδος οι περισσότεροι συντάκτες της ''μεγαλυτέρας αθλητικής εφημερίδας των Βαλκανίων'', όπως αρέσκονταν να αποκαλούν τη φυλλάδα τους.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ ΝΕΑ 23-1-1975
 

 
Με αφορμή αυτήν την ιστορία, άρχισαν να δημοσιεύονται κάποια χαρακτηριστικά περιστατικά διαπλοκής συντακτών της ''Ηχούς'' με ''Επαναστάτες'', όχι σε μέσα ''του γαύρου'', αλλά στα καταπράσινα ''Παναθηναϊκά Νέα'', όπου δούλευαν και αρκετοί δημοσιογράφοι της ''Ηχούς''. Μιλάμε για κανονικό ξεβράκωμα, με όλα τα χουντικά βαζελο-άπλυτα του πράσινου Τύπου να βγαίνουν στη φόρα.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ ΝΕΑ 23-1-1975
 

 

 

 

 

 
Αντίστοιχα κείμενα δημοσιεύονταν στα ''Παναθηναϊκά Νέα'' και κατά την επόμενη αγωνιστική περίοδο, 1975-76.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ ΝΕΑ 7-3-1976
 

 
Την προνομιακή αντιμετώπιση της ''Ηχούς'' από τη χουντική ΓΓΑ στηλίτευε και το ''ΦΩΣ'' κατά την επταετία.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 25-2-1973
 

 
Αυτή είναι η πραγματική ιστορία της ''αντικειμενικής'' βαζελο-Ηχούς, την οποία φυσικά ελάχιστοι θυμούνται σήμερα και για την οποία δεν μιλάει ΚΑΝΕΙΣ. Η Χούντα δεν τα είχε καλά μόνο με τη διοίκηση του ΠΑΟ, αλλά με το σύνολο του παναθηναϊκού κόσμου. Οπαδοί, παράγοντες, δημοσιογράφοι προσκυνούσαν την ''Επανάσταση της 21ης Απριλίου''...

Σχόλια

Εικόνα TROUMPAS

ΠΑΛΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ? ΤΣΤΣ ΠΩΣ ΚΙ ΕΤΣΙ,ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΓΑΥΡΟ ΜΠΑΜΠΑΑΑ