Ο ΑΡΟΥΛΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΟ



Ο μεγάλος πολιτικός άνδρας που λέγεται Άρης Σπηλιωτόπουλος προέβη σε βαρυσήμαντες δηλώσεις χθες.
 

 

 

 
Τη φιλοξενεία μουσείου του Παναθηναϊκού στους χώρους του πολιτιστικού κέντρου «Μελίνα» προτείνει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος. Την Τρίτη ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα μπορείς» επισκέφθηκε τους χώρους του πολιτιστικού κέντρου όπου φιλοξενούνται σημαντικές εκθέσεις από την ιστορία της Αθήνας, αλλά υπάρχει και άπλετος χώρος ανεκμετάλλευτος. Τους χώρους αυτούς πρότεινε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ως πρόσφορους για την φιλοξενεία του μουσείου της ομάδας των Αθηνών. Όπως είπε «η πολιτισμική, συλλογική, ιστορική μνήμη της Αθήνας, είναι συνδεδεμένη και με την ιστορία της ομάδας της, τον Παναθηναϊκό. Έτσι λοιπόν σήμερα με τους συνεργάτες μου, επισκεφτήκαμε το πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα» στο Θησείο, Σε αυτόν εδώ το χώρο προτείνουμε να φιλοξενηθεί προσωρινά το "Μουσείο του Παναθηναϊκού", έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα οι κάτοικοι της Αθήνας, να δουν και την ιστορία μιας ομάδας, που προσέφερε πάρα πολλά στην πόλη μας». Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος πρότεινε τα έσοδα από το συμβολικό εισιτήριο να διατίθεντα και στην ιστορική ομάδα του Παναθηναϊκού, προκειμένου να είναι πολύ πιο εύκολη η μετάβαση στα καινούρια κτίρια, μόλις οι καινούριες αυτές εγκαταστάσεις υπάρξουν.
 
Τι πρότεινε δηλαδή ο Αρούλης; Να φιλοξενηθεί το Μουσείο του ΠΑΟ σε ένα χώρο του Δήμου Αθηναίων, να μπει ένα εισιτήριο (έστω συμβολικό) για τους επισκέπτες και τα έσοδα να πηγαίνουν στα ταμεία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Πάλι στην κονόμα δηλαδή οι λαγοί και να την βγάλουν στο τζαμπέ. Λίγες μέρες πριν τσίμπησαν το skate park από τον Καμίνη. Τώρα ήρθε η σειρά του Αρούλη, που επειδή κινείται γενικώς αρκετά με την όπισθεν, άργησε να μπει στο κόλπο, αλλά τελικά μπήκε. Φανταστείτε τώρα κάποιον υποψήφιο δήμαρχο στον Πειραιά να πρότεινε κάτι αντίστοιχο για τον Θρύλο. Θα γεμίζαμε με τσατσο-αναρτήσεις τύπου luben.tv πάλι, για ''τα πρόβατα του Πειραιά, που ψηφίζουν ό,τι έχει σχέση με Ολυμπιακό'', άρθρα που είναι λες και γράφτηκαν από τα χέρια υπαλλήλου της μπύρας 13 και του Φορέα της τρεχάλας. Τώρα δεν τρέχει κάτι. Σιγά τώρα που θα νοιαστούν οι ''αντικειμενικοί'' και πάνω από όλα ''δημοκράτες'' για το ότι επιχειρούν να πλειοδοτήσουν σε παναθηναϊκοφροσύνη ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Αθήνας. Στον Πειραιά μόνο μην γίνει κάτι τέτοιο, με ''τα πρόβατα τους γαύρους''.
 
Ρε τον Αρούλη ρε. Με τέτοιες ''πετυχημένες'' ιδέες έχτισε τη μεγάλη καριέρα του στο χώρο της πολιτικής, αφήνοντας τεράστιο έργο από όπου κι αν πέρασε. Θαυμάστε εδώ πολιτικό άνδρα.
 

 

 
Υ.Γ. 1 Πέρα από την πλάκα, μιλάμε για τον υποψήφιο που πήρε το χρίσμα της Νέας Δημοπρασίας για το Δήμο Αθηναίων. Δεν έχει σημασία που γελάει ο κόσμος μαζί του και θα ξεφτιλιστεί στις εκλογές. Ο τύπος αποτελεί προσωπική επιλογή του Αντώνη Σαμαρά. Του υποτιθέμενου γαύρου πρωθυπουργού μας. Το βαρέλι δεν έχει πάτο ρε ΜΠΟΥΛΗ Σαμαρά.
 
Υ.Γ. 2 Υποψήφιος φυσικά με το συνδυασμό του Αρούλη είναι ο Κριστόφ Βαζέχα, ο μέγας βουτηχτής των ελληνικών γηπέδων. Το ξαναγράφουμε, γιατί κάποιοι τρελαίνονται όποτε ορισμένοι παλαίμαχοι του Θρύλου αποφασίζουν να κατέβουν στην πολιτική. Πονάνε πολύ κάποιοι για τον Αμανατίδη, τον Ανατολάκη και το Φασούλα. Πονάνε στο ίδιο σημείο που συνήθως πονάει και ο Αρούλης, άσχετα που αυτός δεν το παίρνει ως πόνο, λέμε τώρα...

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

"κινείται γενικώς αρκετά με την όπισθεν" χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!! Εγώ θα προσθέσω άλλη μία αποκάλυψη. Στο αυτοκίνητό του υπάρχει μόνο η όπισθεν, δεν έχει άλλες ταχύτητες. Πέρα από την πλάκα, ας ενημερώσει κάποιος τον Άρη και τους λοιπούς υποψηφίους ότι η δεξαμενή ψήφων των βάζελων δεν είναι και τόσο... μεγάλη. Πόσοι είναι ρε παιδιά;;;