Κάντε στην άκρη να περάσουν οι πράσινοι Ναδάλ!



Μια ενδιαφέρουσα είδηση που πέρασε στα «ψιλά», φαίνεται να έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, και ίσως να έχει και «ουρά» που θα μας απασχολήσει πιθανότατα μετά τις Δημοτικές εκλογές.

http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/paraxwreitai_ston_erasitexnh_panathhnaiko_to_skate_park.2706121.html
 
«Δημοτικό Συμβούλιο στο Μέγαρο της πλατείας Κοτζιά συγκάλεσε την Τετάρτη 26/3, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, πιθανώς το τελευταίο της τρέχουσας θητείας του. Ανάμεσα στα θέματα προς συζήτηση είναι η υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας ανάμεσα στο Δήμο και στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και η παραχώρηση του Skate Park για την κατασκευή ενός μικρού αθλητικού χώρου (γήπεδα τένις).
Για την έγκριση τους απαιτείται η απόλυτη πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων, κάτι που αναμένεται να συμβεί αφού έχει εκδηλωθεί η στήριξη από τις παρατάξεις του Γιώργου Καμίνη και του Νικήτα Κακλαμάνη.
Προηγουμένως, το θέμα είχε τεθείς προς ψήφιση και στο συμβούλιο του 7ου Διαμερίσματος, όπου εγκρίθηκε με ψήφους 8 υπέρ, 2 κατά, 1 λευκό και 1 παρών.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο θα παρουσιαστεί η σύμβαση που θα υπογραφεί από τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές και ο Δήμαρχος θα κληθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις της αντιπολίτευσης. Για το τυπικό της υπόθεσης, απαιτείται και η έγκριση της Περιφέρειας Αττικής μετά την ψήφιση από το Δήμο.
Υπενθυμίζεται ότι για την παραχώρηση του Skate Park έχουν αντιδράσει λίγοι κάτοικοι της περιοχής, ο πολιτιστικός σύλλογος Άνω Αμπελοκήπων και το ποδοσφαιρικό σωματείο Αμπελόκηποι.»

Το προηγούμενο διάστημα με αφορμή το θέμα του γηπέδου της Λαγοφλώρου είχε ξεσπάσει έντονη διαμάχη μεταξύ του Δημάρχου Αθηναίων Καμίνη και της ΠΑΕ ΠΟΑ. Είχαμε δει κάποιες πτυχές αυτής της κόντρας

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140226/toy-tayliasmenoy-bazeloy-o-kaminis-toy-ftaiei

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140301/papagalakia-katapatiton

αλλά φαίνεται πως οι φωνούλες των πράσινων καρδούλων είναι αρκετά δυνατές, τόσο που θορύβησαν τον Δημαρχούκο. Και για να ηρεμήσει κάπως τα πράσινα κλεφτόπουλα (μην έχει και καμιά «αυθόρμητη» επίσκεψη από το Φορέα της τρεχάλας και χαλάσουν οι δημοσκοπήσεις…) είπε να τους εξευμενίσει λίγο.

Στο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Δημοτικό Συμβούλιο λοιπόν θα συζητηθεί ΜΝΗΜΟΝΙΟ (έλεος ρε σεις , έχει κι άλλες λέξεις η ελληνική γλώσσα) συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Ερασιτέχνη ΠΟΑ, ώστε μία έκταση πλησίον της Λαγοφλώρου, που τώρα χρησιμοποιείται από την πιτσιρικαρία των Αμπελοκήπων σαν Skate Park, να μετατραπεί σε γήπεδα τένις , ώστε να προπονούνται οι πράσινοι Ναδάλ. Πλησιάζει και Ρολάν Γκαρός, οπότε πρέπει να υπάρχει ένας άνετος χώρος προετοιμασίας. Μας έχουν φλομώσει βλέπετε σε τόσα Γκραντ Σλαμ οι πράσινοι τενίστες που δεν έχουμε που να τα βάλουμε…

Τι κι αν διαμαρτύρονται κάτοικοι, πολιτιστικοί σύλλογοι και μικρά ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία?  Αυτοί για τους οποίους νοιάζεται ο Σγουρός μωρέ… για την άθληση της νεολαίας… Η ΠΑΝΑΘΑ πάνω απ όλα!

Εμείς αρνούμαστε να το εμπεδώσουμε και θα το παρακολουθούμε το θεματάκι…

Σχόλια

Εικόνα REDHERAKLIO

ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΜΠΟΧΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ....ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Εικόνα savvas gridlock
Εικόνα ΔΙΑΣ

πόση κακία υπάρχει σαυτή την παλιοκοινωνία πια! στο βοτανικό ήταν οι κορμοράνοι... τώρα μια μικρή μειοψηφία αντιδρά και δεν αφήνει τους πράσινους τενίστες να προετοιμαστούν για ρολαν γκαρός γουίμπλεντον και αυστραλιανό οπεν... τι ωραίες εποχές τότε που ο ασλανας αποφάσιζε και διέταζε...