Του ταυλιασμένου βάζελου ο Καμίνης του φταίει



Η @αυλα μετά το χτεσινό ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΘΡΙΑΜΒΟ του ΘΡΥΛΟΥ μας, δε λέει να ξεθυμάνει. Προβλέπεται να διατηρηθεί και να επαυξηθεί την Κυριακή, που περιμένουμε στο Φάληρο τους καλούς μας πελάτες (αν βρουν το δρόμο….). Τώρα αν θα εκτονωθεί την Κυριακή αυτή ή την επόμενη στη πατρίδα του κολλλλλλκα, θα σας γελάσω…. Εμείς πάντως μέχρι τις 19 Μαρτίου πριαπισμένοι αντέχουμε!

Τα αγωνιστικά τα διαβάσατε και δεν χρειάζονται περεταίρω ανάλυση. Τα βαζελολάγνα όμως ΜΜΕ σήμερα είχαν θεματάκι. Είχαν το πρόβλημα αφενός να προβάλλουν με διθυραμβικούς τίτλους την μεγάλη επιτυχία του ΘΡΥΛΟΥ (μπας και τσιμπήσουν κάνα ευρουδάκι από κάνα γαύρο), από την άλλη όμως  να φαίνεται ότι ακόμα υπολείπεται από τις «επιτυχίες» του κολοσωματείου που στηρίζουν. Πώς να αποδεχτούν ότι πρόκειται για τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΝΙΚΗ που έχει πετύχει ποτέ ελληνικός σύλλογος? Αυτοί πανηγυρίζανε ιστορικές προκρίσεις επί της Λίτεξ Λόβετς…. Έτσι βάφτισαν τον Θρίαμβο του ΘΡΥΛΟΥ ως τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας του. Συγκεκριμένα :

Η βαζελολάγνα του νταβατζή των διοδίων (όπως τον βάφτισε ο σύζυγος της Νατάσσας), μιλάει για «Το μεγαλύτερο ΕΠΟΣ της Ιστορίας του Ολυμπιακού».

Η «αριστερή» της Καλλιθέας αναφέρεται σε «ΕΠΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ του ΘΡΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ».

Η Τρίτη και χειρότερη του Vergis τη βαφτίζει «κορυφαία ερυθρόλευκη εμφάνιση όλων των εποχών».

Εντάξει ωρέ κλεφτόπουλα! Σας συμπονάμε. Περιμένουμε τα πρωτοσέλιδά σας της Δευτέρας με αγωνία. Εκεί κι αν θα’ χετε πρόβλημα. Μέχρι τότε Βιξ για τα λαιμά.
 
Και μέσα στα «καταναγκαστικά πανηγύρια» των ΑΡΔικειμενικών για το Θρίαμβο του ΘΡΥΛΟΥ, προσπαθούν να περάσουν @ουστικα, όπως αυτοί ξέρουν να αβαντάρουν τη ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΚΟ , τη προπαγάνδα τους σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΛΑΓΟΦΛΩΡΟΥ. Αφορμή ένα έγγραφο του Δήμαρχου Αθηναίων Καμίνη για τη Λαγοφλώρο.

Τι διαβάζουμε στη φυλλάδα του Vergis?
“BOMBA KAMINΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ"

Τι διαβάζουμε στη φυλλάδα του νταβατζή των διοδίων?
"ΠΑΟ: ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ"

Ρε πισωκίνητοι ΑΡΔικειμενικοί, ρε ξεφτιλισμένη φάρα που για 20 ευρώ πουλάτε μάνα κι αδελφή, ποια κυριότητα αμφισβητεί ο Καμίνης? Θέλετε να πιστέψουμε ότι δε γνωρίζετε σε ποιόν ανήκει το γήπεδο? Θέλετε να πιστέψουμε ότι δεν αβαντάρετε για μια ακόμα φορά τη ΔΕΚΟ με το ιρλανδικό λάπατο? Το κολοσωματείο ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗ και ΦΟΡΟΦΥΓΑ ταυτόχρονα! Ας δείξουμε καλή διάθεση και ας πιστέψουμε προς το παρόν ότι πλανηθήκατε.

Το θέμα της κυριότητας και πως περιήλθε ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ στους λαγούς έχει αναλυθεί εδώ

Κατά καιρούς παράγοντες των λαγών έχουν πει τις παπαριές τους, τονα τάλλο και τα πάντα όλα για την κυριότητα του γηπέδου και τα έχετε αναπαραγάγει αμάσητα.

Επίσης κατά καιρούς και διάφοροι κυβερνητικοί παράγοντες (συνήθως καρακόλια του συστήματος) έχουν χαρίσει με το στόμα το γήπεδο στον ΠΟΑ. Και αυτά τα έχετε παρουσιάσει αμάσητα στον αγνό γκοζμάκη του ζελέ, τον αδικημένο και ταλαιπωρημένο από το «κόκκινο κατεστημένο». 

Και επειδή έχουμε σήμερα καλή διάθεση θα σας επιμορφώσουμε ώστε να μη ξανακάνετε το ίδιο λάθος και θεωρηθείτε από κάνα εισαγγελέα συνεργοί σε καταπάτηση δημόσιας έκτασης. Διαβάστε λοιπόν και ξεστραβωθείτε ξεφτιλισμένοι

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131228/gipedo-leoforoy-kai-xrisiktisia-ena-taksidi-sto-magiko-prasino-kozmo

Κάτω τα χεριά από το γήπεδο (που είναι περιουσία όλων των ελλήνων) λαγοί. 

Το γήπεδο ανήκει στο δήμο αθηναίων και εφόσον ο ΠΟΑ παίζει εκεί, κάνεις δεν μπορεί να τον πετάξει έξω. Αν όμως θέλει να πάει άλλου, δεν έχει δικαίωμα ούτε να πουλήσει το γήπεδο, ούτε να το ανταλλάξει, ούτε να το νοικιάσει, ούτε να το γκρεμίσει.

Το παραμύθι ''η Λεωφόρος ανήκει στον ΠΟΑ, άρα αν θέλουμε την πουλάμε ή την ανταλλάσσουμε με άλλο γήπεδο'', ξεχάστε το βαζελακια. Η Λεωφόρος ανήκει στο Δήμο Αθηναίων και δεν μπορεί να την πουλήσει ο ΠΟΑ.

Κάντε κάνα αστείο εσείς της κυβέρνησης να τους χαρίσετε το γήπεδο και μετά ψάξτε χωρά να μεταναστεύσετε. Το γήπεδο ανήκει στο Δήμο Αθηναίων.
 
ΥΓ. Καμίνη γερά! ρίξε τα μπετά! Σαν έδρα τους να έχουνε τα Ασπρα Χώματα!

Σχόλια

Εικόνα vagio

Περιμενουμε ολοι αρθρο πριν το ματς με τη βαζελα. Εχουμε μια δουλεια να τελειωσουμε, και πρεπει να τα πουμε..

Εικόνα TROUMPAS

μου ήρθε και κάτι καλύτερο.να τους 'φιλοξενήσουμε' πχ στο γήπεδο του Κερατσινίου μέχρι να βρουν και πάλι το σπίτι τους...πούτσα μπάλα και καράτε τίποτα άλλο

Εικόνα savvas gridlock

Πού; Στις Σιταποθήκες; Κάτσε καλά ρε, ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ. Αν θέλουν ας πάνε στο ΣΕΦ πίσω από τη Γέφυρα ή στη Χαραυγή. Και ποια Χαραυγή, παραχώρηση κάνω τώρα, αλλά είναι που είμεθα και σθηματίοι...

Εικόνα μαουνιέρης

Ο ιδεολογικώς αφοσιωμένος γερμανοτσολιάς εμφανίζεται (μετά τη συντριβή του Ναζισμού) ως αντιστασιακός. Τούτ' αυτό ισχύει και με τον ΠΑΟ: Καταπατά αλλότρια ιδιοκτησία και μετά εμφανίζεται ως κύριός της. Βίοι παράλληλοι...

Εικόνα TROUMPAS

Πρόεδρε άκου πρόταση..το αγοράζεις το αυθαίρετο και το κάνεις το μεγαλύτερο μπουρδέλο των Βαλκανίων. Ετσι κι αλλιώς τη 'φήμη' την έχει λόγω θρύλου κυρίως και από 'κοπέλες' η γειτονιά είναι φουλ.Μιλάμε για κορυφαίο business plan.

Εικόνα ΔΙΑΣ

τα μπουρδελα ειναι στο κεντρικο τμημα του Δημου τους... εκει στους Λαχανοκηπους ειναι πιο ΧΑΙ.... εχει studios....

Εικόνα red apple

Κλεφτοκοτάδες μια ζωή ΔΙΑ μου