ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΖΑΡΝΤΙΜ ΠΡΟ-ΠΟ-ΝΗ-ΤΑ-ΡΑ



Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι και επισήμως ο νέος προπονητής της Μονακό.
 
"H Moνακό είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έλευση του Λεονάρντο Ζαρντίμ ως προπονητή για τις σεζόν 2014-15 και 2015-16, με οψιόν για έναν ακόμα χρόνο. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα ηγηθεί της επαγγελματικής ομάδας με τους συνεργάτες του από τις 30 Ιουνίου. Η παρουσίαση του Λεονάρντο Ζαρντίμ θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα. Εν τω μεταξύ, ο νέος τεχνικός ήθελε να δώσει στα γαλλικά την πρώτη του συνέντευξη στο επίσημο τηλεοπτικό κανάλι της Μονακό".
Από την πλευρά του, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα εργαστώ στην Μονακό, καθώς πρόκειται για ένα σπουδαίο σύλλογο. Έχω πλήρη πίστη σε αυτό το πρότζεκτ και θεωρώ ότι θα γίνει καλή δουλειά με το επιτελείο. Η Μονακό είναι μία ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και πολλούς ταλαντούχους. Θα κάνω τα πάντα για να προοδεύσουν. Το πρώτο πράγμα είναι να αρχίσω να μαθαίνω και να μιλώ γαλλικά. Έχω κάνει μαθήματα αρκετές ημέρες τώρα. Είναι ένα είδος σεβασμού προς τους φιλάθλους, τους ανθρώπους του συλλόγου και τη Ligue 1".
Ο Βάντιμ Βασίλιεβ, αντιπρόεδρος της ομάδας του πριγκιπάτου, τόνισε: "Πρόκειται για έναν τεχνικό που είχε εκπληκτικά αποτελέσματα, όπου κι αν εργάστηκε. Έχει ισχυρό κίνητρο και αποτελεί μέλος της νέας γενιάς. Θα μας προσθέσει νέα δυναμική επειδή είναι φιλόδοξος σαν κι εμάς. Αυτό ακριβώς είναι το προφίλ που αναζητούσαμε. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι ο άνθρωπος που θα εκπονήσει το πρότζεκτ μας για το μέλλον. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί του".
 
Και τι δεν είχε ακούσει στην Ελλάδα αυτός ο άνθρωπος. Τι ότι ''θα μας αλλάξει το DNA'', τι ότι ''είναι ο νέος Φερνάντο Σάντος'', τι ότι ''μας κάνει να παίζουμε όπως ο βάζελος του Μαρκαριάν''. Τώρα ο πάμπλουτος Ριμπολόβλεφ τον εμπιστεύεται για να σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή στη Γαλλία, κόντρα στην πανίσχυρη Παρί. Για να τον πάρει, έδωσε 3 εκ. ευρώ στην Σπόρτινγκ και δίνει 2 εκ. ευρώ ετησίως στον ίδιο το Ζαρντίμ. Όπως είχαμε κάνει λοιπόν για τον άλλον ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ που είχαμε παλιότερα στην ομάδα μας, τον Ερνέστο Βαλβέρδε που υπέγραψε στην Μπιλμπάο, έτσι λέμε και τώρα
 
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΖΑΡΝΤΙΜ ΠΡΟ-ΠΟ-ΝΗ-ΤΑ-ΡΑ.
 
Μακάρι να ξεχάσεις το τι πέρασες εδώ πέρα και το τι σου γράφανε οι διάφοροι ''φωστήρες''.
 
Υ.Γ. Το έχουμε πει πολλές φορές. Το μοναδικό λάθος του μεγάλου μας προέδρου ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ σε αυτά τα 4 χρόνια που είναι μεγαλομέτοχος στην ΠΑΕ, είναι η απόλυση Ζαρντίμ. Τα γράφαμε και τότε. Λάθη κάνουν όλοι και φυσικά έχουμε προχωρήσει παρακάτω, απλώς η συγκεκριμένη ιστορία είναι παράδειγμα για όλους, ακόμη και σήμερα. Παράδειγμα για το πού καταλήγει μία διοίκηση που παρασύρεται από τους παρορμητικούς της εξέδρας (από εδώ ξεκινήσαμε για να φτάσουμε σιγά σιγά στο ''πόσο το έπαιξες χοντρέ;'' του ντέρμπυ με το βάζελο στο Καραϊσκάκη), για την αμπαλοσύνη των ΑΡΔ και των περισσοτέρων οπαδών, αλλά και για το πώς προοδεύει ένας δουλευταράς άνθρωπος στη ζωή του, παρά τις αντιξοότητες και τα εμπόδια που συναντά ακόμη κι εκεί που δεν τα περιμένει. Πιστεύω πως ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ πήρε το μήνυμα (απόδειξη η μη απόλυση ΜΙΤΣΕΛ πέρυσι το καλοκαίρι, όταν όλοι το'χαν σίγουρο πως θα φάει ''σουτ''). Θα ήθελα να πω το ίδιο και για τους άλλους, αλλά δεν μπορώ...

Σχόλια

Εικόνα Marios

12/11/2017 Ο Ζαρντιμ την περσινη χρονια παρουσιασε ενα υπερθεαμα,μια ομαδα που ετρεχε σαν δαιμονισμενη,που εβγαλε παικτες απο της ακαδημιες της και εβγαλε την Παρι εκτος τιτλου,φετος ακομα ψαχνει τα πατηματα της γιατι εχασε ολα τα αστερια της,αλλα το μελλον ειναι μπροστα του.Κριμα,πραγματικα κριμα,προπονητης που δουλευε σε αλλο επιπεδο,ολη μερα στο Ρεντη ηταν,εχεις γραψει και αρθρο για αυτο,πηρα αφορμη να το διαβασω απο ενα αρθρο στο fb,τελος παντων ελπιζω ο προεδρος να καταλαβε τι μαλακια εκανε την επομενη φορα που θα βρει τοσο σοβαρο ανθρωπο να μην παρασυρθει απο κανεναν!

Εικόνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2014

Ο Ζαρντίμ είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Εξάλλου, τα αποτελέσματα δικαιώνουν την δουλειά του, αλλά και τη διαρκως ανοδική του πορεία. Σ εότι αφορά τον Ολυμπιακό, όταν έφυγε, τη χρονική περίοδο που έφυγε, πολύ κακώς έφυγε. Έπρεπε να ολοκληρώσει την σεζόν και μετά να αποφάσιζε ο πρόεδρος τι θα κάνει. Ωέβαια, εκ του αποτελέσματος, η επιλογή Μίτσελ δικαιώθηκε. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι ο Ζαρντίμ ήταν άχρηστος. Μην ξεχνάμε και πολύ σωστά αναφέρθηκε, ο Βαλβέρδε, την πρώτη φορά του στον Ολυμπιακό, παρα τρίχα τη γλύτωσε μετά τον αποκλεισμό από την Ανόρθωση. Μην τα ξεχνάμε αυτά.
Το κακό του Ζαρντίμ ήταν ένα. Ήταν αντιεπικοινωνιακός! Ενώ ο Μίτσελ είναι απόλυτα επικοινωνιακός, απόρροια και της ενασχόλησής του με την τηλεόραση. Ειλικιρνά, εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία στον Ζαρντιμ. Γιατ΄'ι εκτός από πολύ καλός προπονητής, είναι και Κύριος.

Εικόνα Palaia Kokkinia7

Σωστά

Εικόνα LAKIS

ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΜΙΤΣΕΛ ΔΕΝ ΝΑΣ ΒΓΗΚΕ ΣΕ ΚΑΛΟ?

Εικόνα savvas gridlock

Kαλός προπονητής ο Μίτσελ. Καλός και ο Ζαρντίμ. Το θέμα είναι ότι όταν εμπιστεύεσαι έναν καλό προπονητή, πρέπει να τον αφήνεις να τελειώνει το έργο του κι όχι να τον αντικαθιστάς με έναν επίσης καλό προπονητή.

Εικόνα Palaia Kokkinia7

Μπράβο ρε μάγκα όντως έτσι είναι,πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στον προπονητή της ομάδας.........

Εικόνα Palaia Kokkinia7

εγώ πάντος πιστεύω ότι ο Ζαρντίμ όταν έφηγε ήταν σε λάθος χρονική στιγμή σε ότι αφορούσε την Ευρώπη.......
Κάλη τύχη!!!!!!!!!

Εικόνα Count Cagliostro

Εξακολουθεί να μη μου γεμίζει το μάτι ο Ζαρντίμ ρε γαμώτο. Ίσως επηρεάστηκα και από τους δημοσιογράφους που επειδή ήταν μαγκούφης και μοιάζει με τον Γκούφη αποφάσισαν να τον θάψουν, αλλά έβαλε κι αυτός το χεράκι του με κάτι περίεργες ενδεκάδες.
Λάθος της διοίκησης που δεν τον κάλυψε μεταγραφικά αλλά ακόμα χειρότερα τρομερά άστοχο το timing της απόλυσης λίγο πριν την Λεβάντε οπότε και ακολούθησε η μεγάλη ξευτύλα του αποκλεισμού που ακόμα πιστεύω πως θα είχε αποφευχθεί με τον Ζαρντίμ στον πάγκο.

Περίεργη περίπτωση προπονητή...

Εικόνα nmavronas

ΣΥΜΦΩΝΏ ΑΠΌΛΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΡΙΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΨΥΧΟΥ ΥΛΙΚΟΥ! ΤΑ 'ΑΛΛΙΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ' ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. ΑΞΙΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΤ, ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Καλή επιτυχία στον Ζαρντίμ.

Εικόνα PHANTOM7

SIMFONO RE SAVVA..KAI MENA O TYPOS MOU KANE KAI PISTEVO OTI AN EIXE MEINEI THA XE VALEI TIS VASEIS GIA KATI POLY KALO.OMOS PANTOTE YPARXOYN OI "PROPONHTES THS EKSEDRAS",GIA THYMHSOU PALIO KARAISKAKH KAI PANTOTE PREPEI H DIOIKHSH NA KLEINEI TA AFTIA THS.PAROLA AYTA NA MAS KOUNAEI TO DAXTYLO O MISTHOFOROS OLYMPIAKOS KARAPAPAS GIATI SE MERIKA MATS YPHRXAN APODOKIMASIES KATA THS OMADAS POU DEN APEDIDE PARAPAEI.AFTA YPHRXAN KAI THA YPARXOUN STON OLYMPIAKO.KAI DEN MPOREI KSAFNIKA KAPOIOI NA TA ANAKALYPTOUN EN ETEI 2012,SIMAINEI OTI H DEN KSEROUN THN ISTORIA THS OMADAS H KANOUN TO XAZO.H DIOIKHSH XARAZEI TYHN OMADA ORTHOLOGIKA,O KOSMOS POU KAI POU THA GRINIAKSEI KAI SINEXIZOUME.OSON AFORA TO ''πόσο το έπαιξες χοντρέ; APARADEKTO APO MIA MERIDA POLY MALAKON..ALLO TONA ALLO TO ALLO

Εικόνα savvas gridlock

Δεν ξέρω αν και πότε ο Κώστας κούνησε το δάχτυλο στον κόσμο. Ξέρω όμως πως οι αποδοκιμασίες και τα συνθήματα θέλουν μέτρο. Δεν μπορούμε να λέμε ''και στα πέτρινα όταν χάναμε τα κάναμε όλα πουτάνα'', γιατί στα πέτρινα δεν παίρναμε τίτλους. Τώρα που είμαστε γεμάτοι τίτλους, δεν γίνεται στην πρώτη στραβή να θέλουμε να φέρουμε τούμπα όλη την ομάδα. Στο κάτω κάτω της γραφής, αν χάσουμε κάνα πρωτάθλημα, να δεχτώ να αντιδράσουμε. Τώρα παίρνουμε το πρωτάθλημα με 15-20 βαθμούς διαφορά και μερίδα του κόσμου τσαντίζεται που ''δεν πέφτει γιούχα στο χοντρό''. Αυτοί τι είδους Ολυμπιακοί είναι άραγε; Καλομαθημένοι; Nέας κοπής;

Εικόνα PHANTOM7

KOITA OSOI ARXISAN PERI STHSIMATON EINAI POLY MALAKES.THN HMERA EKEINH PROSOPIKA KONTEPSA NA PIASTO STA XERIA ME ENAN.SAFOS KAI THELEI METRO KAI PROSOPIKH APOPSI EINAI OTI H PARATAKSI STO MEGALYTERO THS SYNOLO ENA PROTATHLIMA XAMENO TO ANTEXEI XORIS DRAMATA KAI SPASIMATA.OSON AFORA TO MARINAKH,NAI TOY EXO ASKHSEI KRITIKH ALLA O "XONTROS" O "DEIKSE" O "MPEIKSE" SE ENAN ANTHROPO POU VGIKE MPROSTA OTAN O SOKRATHS KOURASTHKE KAI APOXORHSE EINAI POLY MALAKIA.OSON AFORA TO KARAPAPPA TO XEI KOUNHSEI TO DAXTYLAKI TOY.ME TOYS DHMOSIOGRAFOUS-OLYMPIAKOYS DEN TA PAO KATHOLOU KALA ME EKSAIRESH KANADYO.