ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΚΙΝΔΗΛΙΑ



Την ώρα που ο πρεζάκιας νομίζει ότι τρολάρει, με υποτιθέμενες προτάσεις για το Μάντζαρη,
 
 
ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας, στέλνει μία επιστολή προς το Βαζελακόπουλο, με την οποία διαλύει ολόκληρη τη μασονική αντιολυμπιακή προπαγάνδα. Αντιγράφουμε από το ''αγαπημένο'' μας site της οδού Δαβάκη στην Καλλιθέα.
 
«Κύριε Βασιλακόπουλε,
Με μεγάλη έκπληξη λάβαμε γνώση ότι, την Τρίτη 10 Ιουνίου 2014, αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, μέρος (απόσπασμα) του ασφαλιστηρίου συμβολαίου που φέρεται να έχει υπογραφεί με την ασφαλιστική εταιρία Arch και αφορά στην ασφαλιστική κάλυψη των αθλητών της Εθνικής Νέων Ανδρών.
Ήδη, για πρώτη φορά, από τις 12 Ιουνίου 2012 - έχοντας κατακτήσει τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος - και στη συνέχεια με τις από 27 Ιουνίου 2013, 20 Μαΐου 2014 και 23 Μαΐου 2014 επιστολές μας, ζητήσαμε επανειλημμένα από την Ε.Ο.Κ. να μας πληροφορήσει με λεπτομερή στοιχεία για την ασφαλιστική κάλυψη των διεθνών αθλητών και να μας παραδώσει τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που έχουν καταρτιστεί γι’ αυτόν τον σκοπό.
Σε όλα τα παραπάνω εύλογα αιτήματά μας κωφεύσατε επιδεικτικά, αρνούμενοι αναιτιολόγητα και μη νόμιμα, για δύο και πλέον χρόνια, να μας παράσχετε τις απαιτούμενες διαβεβαιώσεις για την επαρκή ασφαλιστική κάλυψη των διεθνών αθλητών.
Είναι χαρακτηριστικό ότι αντί γόνιμου διαλόγου, επιλέξατε να καταφύγετε στην τακτική των «ανεπίσημων διαρροών», μέσω των οποίων υποστηρίζατε ότι είναι αδύνατον να δοθούν τα ασφαλιστήρια συμβόλαια στις ομάδες, καθώς σε αυτά περιλαμβάνονται νούμερα και στοιχεία που είναι απόρρητα.
Περιττό να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με την οικεία ασφαλιστική νομοθεσία, τόσο οι αθλητές, όσο και οι ομάδες που καταβάλλουν τα ασφαλιζόμενα ποσά των συμβολαίων που έχουν κατατεθεί στον Ε.Σ.Α.Κ.Ε., έχουν άμεσο έννομο συμφέρον και δικαίωμα να λάβουν γνώση όλων των όρων των ασφαλιστηρίων συμβολαίων που έχουν τυχόν καταρτιστεί.
Μάλιστα, εσείς ο ίδιος, αποδεχόμενος την πλημμελή και ανεπαρκέστατη ασφαλιστική κάλυψη των διεθνών παικτών, είχατε στο παρελθόν δεσμευτεί ότι η Ομοσπονδία θα μεριμνήσει για τη σύναψη επιπρόσθετου ασφαλιστήριου συμβολαίου που θα καλύπτει πλήρως όλους τους αθλητές των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων. Αντίστοιχα ασφαλιστήρια συμβόλαια έχουν συνάψει και άλλες ευρωπαϊκές εθνικές ομοσπονδίες καλαθοσφαίρισης, όπως αυτές της Ισπανίας και του Βελγίου.
Βέβαια, στην προκείμενη περίπτωση, η ύπαρξη επαρκούς ασφάλισης δεν προκύπτει επουδενί από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο της Εθνικής Νέων Ανδρών που αναρτήθηκε μερικά στην ιστοσελίδα σας. Έτσι, μία απλή επισκόπηση του συγκεκριμένου ασφαλιστηρίου είναι αρκετή για να αντιληφθεί κανείς ότι αυτό δεν καλύπτει επαρκώς ούτε καν τα συμβόλαια των τριών αθλητών του Ολυμπιακού, πολύ δε περισσότερο του συνόλου των αθλητών της Εθνικής Νέων Ανδρών.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ενώ τα ισχύοντα συμβόλαια των αθλητών μας Παπαπέτρου, Χριστοδούλου και Αγραβάνη προβλέπουν, μέχρι τη λήξη της συμβατικής τους διάρκειας, συνολικές απολαβές που ανέρχονται στο συνολικό ποσό των ΕΥΡΩ 4.208.667,09, το μέγιστο ποσό της αποζημίωσης που δύναται να λάβει η Ε.Ο.Κ. για όλους του αθλητές της Εθνικής Νέων Ανδρών ανέρχεται μόλις στο ποσό των ΕΥΡΩ 644.850,00. Άλλωστε, το συγκεκριμένο ασφαλιστήριο συμβόλαιο φαίνεται να καλύπτει τις απολαβές των ασφαλιζομένων αθλητών για ένα μόνο χρόνο του συμβολαίου Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και όχι μέχρι τη λήξη της συμβατικής του διάρκειας, όπως θα έπρεπε.
Αντιπαρερχόμενοι, λοιπόν, όλα τα παραπάνω και έχοντας ως μοναδικό γνώμονα την προστασία των αθλητών της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, σας καλούμε για πολλοστή φορά να μας παραδώστε ολόκληρα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που έχουν τυχόν καταρτιστεί τόσο για την Εθνική Νέων Ανδρών, όσο και για την Εθνική Ανδρών, προκειμένου να λάβουμε επιτέλους γνώση του συνόλου των όρων και της επάρκειας ή μη της ασφαλιστικής κάλυψης σε σχέση με τα ισχύοντα συμβόλαια αυτών, όπως έχουν κατατεθεί στον Ε.Σ.Α.Κ.Ε.
Επισημαίνουμε ότι αναφορικά με την Εθνική Ανδρών, καθόσον δεν έχουμε λάβει γνώση των όρων οποιουδήποτε ασφαλιστηρίου συμβολαίου, εύλογα θεωρούμε ότι οι αθλητές μας είναι πλήρως ανασφάλιστοι.
Για την Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός
Γιώργος Σκινδήλιας
Αντιπρόεδρος»
 
Αν και τα επιχειρήματα είναι ατράνταχτα, συνοψίζουμε.
 
- Εδώ και 2 χρόνια/3 καλοκαίρια ζητάει η ΚΑΕ Ολυμπιακός τα ασφαλιστήρια των διεθνών, αλλά η ΕΟΚ κωφεύει.
 
- Με βάση τη νομοθεσία, εφόσον οι ΚΑΕ καταθέτουν τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των αθλητών τους στον ΕΣΑΚΕ, δικαιούνται να έχουν στα χέρια τους τα ασφαλιστήρια με όλους τους όρους για τις διεθνείς τους υποχρεώσεις. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τις Ομοσπονδίες των ξένων αθλητών του Ολυμπιακού (π.χ. με το Λοτζέσκι, που με το που υπέγραψε στον Θρύλο, η Ομοσπονδία μπάσκετ του Βελγίου έστειλε στην ΚΑΕ Ολυμπιακός το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του). Η προστασία των προσωπικών δεδομένων και η πολιτική του απορρήτου ισχύουν μόνο για την ελληνική ΕΟΚ πανευρωπαϊκά;
 
- Ο Βαζελακόπουλος δεσμεύτηκε στο παρελθόν να καλύψει με επιπρόθετο ασφαλιστήριο συμβόλαιο τους διεθνείς, αλλά δεν το έκανε.
 
- Με βάση τις διαρροές του επισήμου και του ανεπισήμου γραφείου Τύπου της Ομοσπονδίας για τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των αθλητών της Εθνικής Νέων και της Εθνικής Ανδρών, δικαιώνεται πλήρως ο Ολυμπιακός. Οι παίκτες είναι ανασφάλιστοι.
 
O ανεπίσημος εκπρόσωπος Τύπου του Βαζελακόπουλου, κύριος ΠαπαΡογιάννης, ας καταλάβει επιτέλους πως η προπαγάνδα του απευθύνεται μόνο σε στημένους ή/και μπασκετικούς οπαδούς της Εθνικής ΒΑΖ-Ελλάδος. Και ας προσέξει λίγο τους χαρακτηρισμούς και τις συγκρίσεις του, γιατί όλα έχουν ένα όριο και η λίστα προγραφών στο ΣΕΦ θα επανέλθει. Καταλαβαίνουμε πως δεν θέλει να γίνει Ασπρούλιας, Καλκαβούρας και Βετάκης, αλλά υπάρχει και ενδιάμεση κατάσταση από το ΤΣΑΤΣΙΛΙΚΙ. Η ουσία είναι μία.
 
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΠΟΣΟ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ Η ΚΑΕ ΠΑΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ. ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ. ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.
 
Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό, είναι είτε έμμισθος τσάτσος του ''σωλήνα'', είτε καθυστερημένος.
 
Υ.Γ. Σε προσεχή ανάρτηση θα αναφερθούμε στις κωλοτούμπες του μασονικού συστήματος ΑΡΔ-παραγόντων-οπαδών σχετικά με τους παίκτες του ''πολυνίκη-winner-υπερεπιτυχημένου-εξάστερου'' ΠΑΟ που αποδεσμεύθηκαν αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται, τους παίκτες του ''αποτυχημένου-loser-καρπαζοεισπράκτορα-πελάτη'' Ολυμπιακού που είναι μήλον της έριδος για όλη την Ευρώπη, τις δηλώσεις του πρεζάκια και βέβαια θα δούμε το τι συμβαίνει αυτές τις μέρες στην Τουρκία με το λιποτάκτη-φονιά-μεθύστακα Ομπράντοβιτς, το είδωλο όλων των λαγών οπαδών και ΑΡΔ.

Σχόλια

Εικόνα nea7liosia

για κουτούκι κι όλα τα συναφή είμαι κι εγώ πάντα εδώ ρε Σάββα!!!!

Εικόνα savvas gridlock

Θα βαρέσουμε προσκλητήριο, μέσα στο καλοκαίρι.

Εικόνα Chief Bromden

Το θέμα με τον Μάντζαρη βλέπω να συνεχίζεται και σήμερα μέσω της Πράσινης (πρωτοσέλιδο) δεν ξέρω που αποσκοπεί ο τράκης, να πλήξει τους Αγγελόπουλους δημιουργώντας θέμα από το πουθενά έστω και αν δεν υφίσταται; Σαν φάρσα χωρίς περαιτέρω περιεχόμενο; Ανόητο, αλλά για τον τράκη μιλάμε εξάλλου…
Το ζήτημα που με απασχολεί είναι αν υπάρχει παρασκήνιο που αγνοούμε…
Και στις δύο περιπτώσεις ο Μάντζαρης οφείλει να βγει και να ξεκαθαρίσει την θέση του και να ξεφτιλίσει τον Τράκη, ο οποίος Τράκης υποστηρίζει πως ένας παίχτης του Ολυμπιακού μας ασφυκτιά και ανυπομονεί να φορέσει τα πράσινα…
Ο Μάντζαρης το οφείλει στους Αγγελόπουλους οι οποίοι τον πίστεψαν και τον έφεραν στον Θρύλο δίνοντας του την ευκαιρία να γίνει Δις πρωταθλητής Ευρώπης και πρωταθλητής Ελλάδας (φυσικά με την αξία του), το οφείλει στον κόσμο αλλά και στους συμπαίχτες του που λίγες μόλις μέρες πριν μάχονταν στο πλάι του ενάντια στο πράσινο σύστημα, ένα σύστημα που τώρα τον εμφανίζει να επιθυμεί να ενταχθεί σε αυτό…
Θεωρώ πως θα ακολουθήσουν και άλλα επεισόδια, εγώ προσωπικά αν δεν δω κίνηση από το Μάντζαρη να ξεκαθαρίσει το τοπίο θα το ερμηνεύσω πως αφήνει πόρτες ανοιχτές σε περίπτωση μη παραμονής του στον Ολυμπιακό.

Εικόνα V0R4D0R

Τί άλλο να πει ο Μάντζαρης, πέρα από ότι έχει ήδη πει: http://www.rednews.gr/permalink/51054.html
Από κει και πέρα, ο Μάντζαρης δεν είναι υποχρεωμένος να ανανεώσει ούτε τώρα, ούτε ποτέ. Και στην τελική, όποιος παίκτης του Ολυμπιακού ασφυκτιά και θέλει να πάει στις αγκάλες του Τράκη να αναπνεύσει λιβάνια, τότε για 'κει είναι και στο καλό να πάει.

Εικόνα vagio

Οπως το βλεπω εγω, η κινηση του πρρεζακια δειχνει ποσο για το μπουτσο μας εχουνε. Αν το ειχε κανει πχ ο Σωκρατης στο βαζελο πριν καποια χρονια, θα απολαμβαναμε το δουλεμα που τους ριχνει. Κοινως ¨μας χορευει¨.

Εικόνα apostolos gaganis

Συνεχισε ετσι Σαββα. Κατι μου λεει οτι η φετινη σεζον των επεισοδιων του...μακροχρονιου σιριαλ ΄΄Το διασωληνωμενο μπασκετικο συστημα της Ψωροκωσταινας και οι πουστιες του΄΄, θα΄ναι ιδιαιτερα ενδιαφερουσα με πολλα και ισως εκρηκτικα απροοπτα...Ολοι οι γαυροι περιμενουμε καυλωμενοι, γιατι τα...preliminary samples απ΄τη μερια μας υποσχονται κατι τετοιο. Ιδωμεν...

Εικόνα Chief Bromden

Τι τρέχει Σαββα με τον Μάντζαρη; Τι ειναι πάλι αυτό; Υπάρχει ρήτρα 300.000 € για αποδέσμευση; Η μήπως του έπεσε βαριά η άχνη απο τα λουκουμια πάλι;
Για την εθνική ας ρίξουμε λίγο νερό στο κρασί μας και να στείλουμε τον Μπακατσια για φέτος, του χρόνου βλέπουμε...

Εικόνα savvas gridlock

Πάει να τρολάρει ο κουραμπιές, αλλά μόνον οι στημένοι και χαρτζιλικωμένοι από αυτόν ΑΡΔ-οπαδοί γελάνε. Πάντως χάνουν μεγάλες ευκαιρίες για τρολάρισμα στην ΚΑΕ μας. Έπρεπε να στείλουν επιστολή απάντησης στην ΚΑΕ ΠΑΟ, όπου θα τους πρότειναν να ανταλλάξουμε το Μάντζαρη με τη διοίκηση της ΚΕΔ. Ζαβλανό-Κορομηλά εσείς, Μάντζαρη εμείς.

Εικόνα Chief Bromden

Σωστός, αυτό χρειαζόταν, Να του βγει απο τη μύτη, το γέλιο εννοώ ...
Βέβαια αυτοί ειναι δεμένοι με προικοσυμφωνα , αυτά δεν λύνονται εύκολα, μακροχρόνια η συμβίωση, ειναι θέμα τιμής€€€....

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εύγε!

Εικόνα apostolos gaganis

Εσυ, που κατα δηλωση σου εισαι αθεος ( και καλα κανεις, ο καθενας ειναι ελευθερος να επιλεγει ο,τι γουσταρει για την παρτη του ), εχεις μια τετοια ΨΥΧΑΡΑ και τοσο ΦΙΛΟΤΙΜΟ και ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ, οπως εξωφθαλμα ΄΄βγαινει΄΄ απ΄τα κειμενα σου, που εχεις σχεδον αγγιξει τη ΘΕΩΣΗ... Απλα δεν το΄χεις παρει χαμπαρι... Και σοβαρολογω...Εισαι δηλαδη, σαν να λεμε, ενας ΕΝ-ΘΕΟΣ Α-ΘΕΟΣ...Συνεχισε, συνεχισε ετσι, και στο τελος δεν αποκλειεται να σε δω με φωτοστεφανο...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Τι να πω ρε Απόστολε. Με συγκίνησες πραγματικά. Ευχαριστώ πολύ. Φωτοστέφανα δε θέλω πάντως, μου φέρνουν συνειρμούς με ξανθές μπούκλες και χρυσά μαλλιά. Αδερφίστικα πράγματα δηλαδή.

Υ.Γ. Είναι λάθος η στιγμή να ανταποδώσω τα ωραία λόγια, αλλά νιώθω "υποχρεωμένος" να το κάνω. Είσαι "φάρος" Απόστολε. Και 'συ και πολλοί άλλοι εδώ μέσα. Χαίρομαι που είμαι μέλος αυτής της παρέας. Από τότε που άρχισα να σχολιάζω και να αναπτύσσω επαφές με τα παιδιά και τους σχολιαστές του σάιτ, το μόνο πράγμα που γυροφέρνει στο μυαλό μου είναι να βρεθούμε all together σε κάνα κουτουκάκι, να φάμε, να πιούμε, να τραγουδήσουμε και να μιλάμε όλο το βράδυ για Ολυμπιακό και τα βιώματά μας γύρω από αυτό. Πολύ ωραία θα ήταν.

Εικόνα savvas gridlock

E άντε κανόνισε. Κατέβα κάνα 3ήμερο να βγούμε Πειραιά να γουστάρουμε.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Είναι δύσκολο, φίλε. Φράγκα δεν υπάρχουν και ημερομηνίες επίσης. Διανύω την προτελευταία εξεταστική και παράλληλα παρακολουθώ σεμινάρια προπονητικής στο άθλημά μου, τα οποία θα διαρκέσουν μέχρι τον Ιούλιο. Θα κατέβω Πειραιά, μόνο σε περίπτωση που πάω διακοπές σε κανά νησί και έρθω για πλοίο. Αλλά δύσκολο το τελευταίο λόγω χρημάτων... Από Σεπτέμβριο και βλέπουμε δηλαδή.