ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: ''ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ''



Το μέγα ''Παναθηναϊκάρα'' Κώστα Αντωνίου, φανταζόμαστε πως όλοι τον γνωρίζουν. Αφού θυμηθούμε το ''καταπράσινο'' παρελθόν του από το blog του pesetero, θα γυρίσουμε 26 χρόνια πίσω. Δευτέρα, 11 Ιουλίου 1988 και το ΑΣΕΑΔ συνεδριάζει με θέμα την προσφυγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός εις βάρος της μονομερούς ανανέωσης συμβολαίου του Αντωνίου από την ΠΑΕ ΠΑΟ. Είχε προηγηθεί η απόφαση της βαζελο-ΕΠΑΕ (η αντίστοιχη σημερινή Superleague, για όσους δεν την θυμούνται με αυτό το όνομα), που κατακύρωνε τον παίκτη στον ΠΑΟ. Με ψήφους 4-1, το ΑΣΕΑΔ απορρίπτει την προσφυγή του παίκτη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός (δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα, για να διαβαστούν πιο άνετα οι φωτογραφίες).
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 12-7-1988
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ 12-7-1988
 

 
Ο ''Αποδυτηριάκιας'' στο ''ΦΙΛΑΘΛΟ'' μας ενημερώνει για το πώς κρίθηκε δικαστικά αυτή η ιστορία.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΣΤΗΛΗ ''ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ'' 13-7-1988
 

 

 
Ο Βαρδινογιάννης που -σύμφωνα με τον ''Αποδυτηριάκια''- έστηνε τις κληρώσεις της ΟΥΕΦΑ (αποκλείεται, ψέματα θα'ναι, όπως κι αυτό που είδαμε παλαιότερα), έπαιζε αυτές τις υποθέσεις στα δάχτυλα. Χολωμένος ο Αντωνίου που το μεγάλο του όνειρο να φορέσει τα ερυθρόλευκα δεν έγινε πραγματικότητα, πάνω από όλα όμως τσαντισμένος που έβλεπε τα πολλά λεφτά του Κοσκωτά να μην καταλήγουν στην τσέπη του, κάνει την επομένη τις παρακάτω ιστορικές δηλώσεις.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ 13-7-1988
 

 

 

 

 

 

 
Ας δούμε και τη σύνοψη της ιστορίας από τον ''Αποδυτηριάκια''.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΣΤΗΛΗ ''ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ'' 14-7-1988
 

 
ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ.
 
Τελικά βέβαια γύρισε και σήμερα θεωρείται ''πρότυπο Παναθηναϊκοφροσύνης'' από πολλούς βάζελους, ειδικά μετά την στάση που κράτησε την περίοδο της πολυμετοχικότητας, με τις συγκρούσεις του με τον (πρώην φίλο του) Κώστα Γκόντζο...

Σχόλια

Εικόνα xristoforas

ο Θειος μου Σαββα ηταν στην προπονηση του Ολυμπιακου και πιανει τον αποστολακη και του λεει ''δε θα πας ποτε στο βαζελο ετσι?'' και ο αποστολακης απαντησε ''οχι ποτε...δεν κανω τετοια''...και την επομενη εκλεισε στον παο !!!
απλα με αφορμη το ποστ σου..το ανεφερα κ αυτο!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Ευστοχη αναρτηση.