ΟΙ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΣΕΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠ



Δίχως δικά μας σχόλια, παραθέτουμε αυτούσιο το κύριο θέμα της εφημερίδας ''ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ'' του Σαββάτου 26 Ιουλίου 2014.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 26-7-2014
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Σύμφωνα με την εφημερίδα ''ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ'' λοιπόν:
 
- Γίνεται έρευνα τις τελευταίες εβδομάδες από τον ανακριτή Δημήτρη Φούκα, η οποία είναι πολυσέλιδη.
 
- Για την έρευνα έχει ειδοποιηθεί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος ζήτησε να επισπευσθούν οι δικαστικές εξελίξεις και να υπάρξουν συλλήψεις.
 
- Παρακολουθείται μέχρι και το Μέγαρο Μαξίμου.
 
- Στην ιστορία εμπλέκονται ''αμφιλεγόμενοι'' επιχειρηματίες. Ποιοι είναι αυτοί; Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
 
Εμείς κρατάμε αυτό.
 

 
Το ότι υπέγραψε το βούλευμα ένας εισαγγελέας λοιπόν δεν συνεπάγεται σώνει και ντε πως όλα τα τηλέφωνα που παρακολουθούνται, σωστά παρακολουθούνται. Η ΕΥΠ ήδη άλλαξε τους τμηματάρχες και τους υπευθύνους που ήταν επιφορτισμένοι με τις απομαγνητοφωνήσεις των συνομιλιών.
 
Φυσικά αναμένουμε τη συνέχεια σε αυτήν την υπόθεση. Ελπίζουμε να πάει μέχρι το τέρμα, ειδικά στο κομμάτι των συλλήψεων...
 
Υ.Γ. Με την ευκαιρία παραθέτουμε και κάποια ακόμη ενδιαφέροντα πράγματα που διαβάσαμε στα ''ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ'' της 26ης Ιουλίου 2014. Πρώτα από όλα, για τον Τουίτη, που υποθηκεύει ακίνητά του στη Σαντορίνη για να πάρει δάνεια από την Εθνική Τράπεζα. 7 εκ. ευρώ έχει ήδη πάρει, ενώ η FORTHNET ζητάει περισσότερα από 8 εκ. ευρώ, με αγωγή της εις βάρος του αλαφουζοκάναλου.
 

 
Ο άλλος λαθρέμπορας, ο ''τίγρης'' των Friskies Δημήτρης Μελισσανίδης, μετά την εφημερίδα ''Δημοκρατία'' και την ''Εspresso'', πάει να χωθεί και στον ''Ελεύθερο Τύπο'', ενώ έχει λέει ''πολύ καλές σχέσεις'' με την ''Ώρα για Σπορ'' (περίεργο, δεν το'χαμε καταλάβει...). Σχεδιάζει και ποντιακό site.
 
 
Τέλος, ο πρώην ''Πρασινοφρουρός'' και πρώην διευθυντής του vazeletta, Βασίλης Παπαθεοδώρου, πέρα από το να ασχολείται με δημοσκοπήσεις για τα οπαδικά φρονήματα των Ελλήνων, σχεδιάζει την εξαγορά ενός site. Ποιο να'ναι, ποιο να'ναι...
 

Σχόλια

Εικόνα dimitris1961

Χαιρετώ όλους τους σύγαυρους!!!
Εγώ ένα πράγμα μόνο θα γράψω και θυμηθείτε με !!!
Πλησιάζουν οι αγώνες της Τουμπας και της Λεοφώρου, δεν είναι τυχαίο το τάιμινγκ !!!
Αρχίζουν να συσπειρώνουν τα πρόβατα για τα όργια που θέλουν να κάνουν !!!
Υ.Γ. Βρε παιδιά μπορεί να με ενημερώσει κάποιος εαν υπάρχει αντιτόπινγκ κοντρολ στους αγώνες γιατί βλέπω πολλές <<ιώσεις>> πέφτουν τελευταία στους Λαγούς , μπουγατσες και σε άλλες ομάδες , <<ιώσεις>> οι οποίες κρατάνε πολλές βδομάδες !!!

Εικόνα ALEXIS7GER

εγω την βλεπω την δουλειά και δεν θέλω κανέναν κοριό και καμμιά κατσαρίδα γιά να μου το πεί

1. ο tweety είναι ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ

2. Ολοι θυμάστε τον Συλβεστρο , τον γάτο ντε που αιωνίως κυνηγάρι το " βρωμόπουλο " στο ομώνυμο καρτούν..ΕΕΕΕΕ , κάποια στιγμή το πιάνει και το καταπίνει..ΑΜΑΣΗΤΟ... χαχα τρεμε tweety

Εικόνα antifaathens

Και όλα αυτα στα παραπολιτικά αντικειμενικη εφημερίδα.....οτι η βάζελοι έχουν ρουφιανους μέσα,σε,διακαστηρια εισαγγελείς κτλ ειναι γνωστο....αλλα μην προσπαθούμε αν τυχονββγει καμια φωνή στον αερα και είναι κάποιο γνωστού πολύ να λέμε ας και οι αλλοι ειναι λαμογια γιατι βγάλαν το δικο μας λαμογιο....,και όχι τους αλλους.....οποιος αποδειχτεί λαμογιο να,τιμωρηθεί και καλά θα πάθει.τελος με τα βελάσματα εαν αποδειχτεί κάτι πρωταεμεις πρέπει να τον αποκαθηλωσουμε και μετά η δικαιοσύνη έτσι πιστεύω εγώ απλως όλα αυτα εαν αποδειχτούν....,όσο αφορά το πολεμο μεγαλοκαρχαριων-εφοπ-ληστων εγώ είμαι με το μέρος τ λαού και μένα ένα αφεντικο....προσοχη στη ελληνική,δικαιοσύνη εαν αποδειχτεί κάτι την πληρώνουν η φυσική και ηθικοο αυτουργοί δεν πρόκειται να τιμωρηθεί οσφπ για λαμογιες Προέδρων εαν έχουν,γινει ποτέ ξεχαστετο.....ΠΟΤΕ!!!!!

Εικόνα Bad7

Ελεος ρε φιλε

Εικόνα savvas gridlock

Φιλε, εδω δεν μιλαμε για ρουφιανους. Εδω μιλαμε για οργανωμενο δικτυο παρακολουθησης. Και μην στεκεσαι στα Παραπολιτικα. Τα υποτιθεμενα στοιχεια εναντιον του Μαρινακη απο το βουλευμα του Κορεα, στον ΣΚΑΙ του Αλαφουζου βγηκαν. Οπως εκει υπαρχει εισαγγελικη ερευνα απο πισω, ετσι κι εδω υπαρχει ερευνα του ανακριτη Φουκα. Κουβεντα ομως δεν εβγαλαν και δεν βγαζουν γι'αυτα τα ΜΜΕ. Τιποτε ρε παιδι μου, σαν να μην υπαρχει θεμα. Αυτα ολα δεν σε προβληματιζουν; Πιστευεις οτι γινονται λογω Μαρινακη η λογω Ολυμπιακου; Γιατι και με τον Κοκκαλη τα ιδια γινονταν.

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

ρε παλικάρι έλεος,στις 3μιση το πρωί πάλι με τον Μαρινάκη τα βάζεις;Κάτι τέτοια δημιουργούν ή προέρχονται από ψυχολογικά προβλήματα.Τι σου έχει κάνει αλήθεια;

Εικόνα antifaathens

Επειδή βρίσκομαι μακριά η ώρα που γραφω ειναι 5 ώρες μπροστά απο Ελλάδα...απλα σχολιασμό φίλε τίποτα παραπάνω ούτε μ,έχει κάνει τίποτα ούτε λεφτά δινειουτε με,εβαλε σε καμια δουλεια... για να ζήσω απλως λόγο ότι κάνει κουμάντο τώρα στον Ολυμπιακό αν δεν έκανε δεν θα μ καιγόταν καρφί..

Εικόνα antifaathens

Και με κανένα αφεντικο ήθελα να,γραψω

Εικόνα Raul 7

αυτες οι υποκλοπες δεν προκειται να βγουν στην επιφανεια γτ απλα δεν τους συμφερει(μακαρι να βγουν ολες).πρεπει ομως ο υπολοιπος κοσμος να δει τις πραξεις τους κ να σταματησει να τρωει σανο.δεν γινεται ατομα που εχουν καταδικαστει απο το κρατος για διαφορα αδικηματα, το ιδιο το κρατος να σε αφηνει να βολοδερνεις στην κοινωνια κ να κανεις οτι γουσταρεις.αυτα δεν τα βλεπει καποιος απο ψηλα;ή μαλλον εχουν καποιο οφελος κ αυτοι;δεν γινεται οι φιλαθλοι των εκαστοτε ομαδων να θελουν ενα ελληνικο πρωταθλημα καλυτερο κ να το παιζουν εξυγιαντες κ να υποστηριζουν τυφλα τετοιους προεδρους.λιγη τσιπα δεν εχουν πανω τους;που πανηγυριζουν οταν λασπολογουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ κ δεν κοιτανε την ανυπαρξια τους.

Εικόνα apostolos gaganis

Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ ΄΄ΕΑΝ΄΄...

Εαν λοιπον, ξαναλεω εαν, αληθευουν πραγματι ΟΛΑ οσα δημοσιευει η εφημεριδα, τοτε μπορω κι εγω - λογικα - να κανω τις ακολουθες υποθεσεις, σε σχεση με τον Αλαφουζο και τον Μαρινακη:

1. Ο Αλαφουζος ενδεχεται να ΄΄συνεργαζεται΄΄ με το αναφερομενο στο δημοσιευμα δικτυο των ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ μυστικων υπηρεσιων, προκειμενου να εξοντωσει αθλητικα τον μισητο του αντιπαλο, Μαρινακη, και μεσω αυτου να ΄΄τιναξει στον αερα΄΄ την κυριαρχια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, παρελθουσα, παρουσα και μελλοντικη. Τουλαχιστον ΑΥΤΟ φαινεται καθαρα απο την ολη μεχρι σημερα τακτικη του.

2. Η εντυπωσιακα απολυτη ΜΟΝΟΜΕΡΕΙΑ των γνωστων, αλλα και των... ημι-αποκαλυπτόμενων τηλεφωνικων υποκλοπων, δηλ. υποκλεπτουμε ειδικα τον Μαρινακη και τους περι αυτον, ενω δεν υπαρχει γρι, απ΄οτι ως τωρα γνωριζουμε, για τηλεφωνικες επικοινωνιες π.χ. ( πιθανον λεω τωρα...) Αλαφουζου - Κουγια ή Αλαφουζου - Σαγωνια ή Κορεα, ή Κουγια - Σαγωνια ή δεν ξερω τί αλλο σχετικο, εμμεσα ΕΝΙΣΧΥΕΙ τον προηγουμενο συλλογισμο.

3. Θεωρω οτι το περι ου ο λογος ΙΔΙΩΤΙΚΟ δικτυο των κατασκοπων, θα πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να διασυνδεται με ατομα της ΕΘΝΙΚΗΣ Υπηρεσιας Πληροφοριων, διατι αλλιως, το βλεπω αδυνατο να λειτουργουσε ΟΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ (;) ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

4. Δεν γνωριζω, πού, πότε και ΕΑΝ θα καταληξει καπου οριστικα και παθογνωμονικά, η εν λογω ερευνα του ανακριτη κ. Δ. Φουκα. Η προσωπικη πρωθυπουργικη παρεμβαση αποτελει θετικο στοιχειο, αλλα ΟΧΙ και ΑΠΟΛΥΤΟ, ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ, για το αν θα μαθουμε λ.χ. κι εμεις οι κοινοι θνητοι τ΄αποτελεσματα αυτης της διερευνησης ή εστω μερους της. Ειναι, βλεπετε, πολυπλοκαμη και τα γραμματα ψιλα...Ελπιζω σε αποκαλυψεις, για το καλο ΟΛΩΝ και κυριως για να μαθουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ, οποια και να΄ναι αυτη...Εχω παντως πολυ συγκρατημενη αισιοδοξια, με βαση την εμπειρια του παρελθοντος...

5. Εκεινο που φαινεται, οπως κι αν εχει το πραγμα, ειναι οτι τελικα μερικοι ισως ΄΄ επαιζαν και παιζουν΄΄ σε γηπεδα που ΔΕΝ χωρανε παιχνιδια... Κι αυτο γιατι: 1) ΄΄Πισω εχει η αχλαδα την ουρα΄΄, δηλαδη ΚΑΙ οι παρακολουθουντες παρακολουθουνται στο συγκεκριμενο ειδος του κοσμου, 2) ΄΄Οποιος σκαβει το λακκο τ΄αλλουνού, πεφτει ο ιδιος μεσα΄΄ ( κατι μου θυμιζει ρε παιδες αυτο...), και 3) Ο,τι υλικο εχει συλλεγει απο τουτη την ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ δραστηριοτητα ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ και το ιδιο ισχυει φυσικα ΚΑΙ για ΟΛΟΥΣ ΤΟΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ στην υποθεση...

ΑΥΤΑ ΟΛΑ, ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ...

Εικόνα Bad7

Ελα ρε εχει καλες σχεσεις με την ωρα για σπορ....χαχαχαχαχα

Εικόνα Bad7

συγγνωμη με τη ψωρα για σπορ