Η ''ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ'' ΚΑΙ Ο ΚΟΡΕΑΣ, PART 3



Το γέλιο που μας προσφέρει απλόχερα η ''ΔΙΚΗ'' του ΣΚΑΙ και του Κυριάκου Θωμαϊδη, συνεχίστηκε και προχθές. Νέες ''μεγάλες αποκαλύψεις'' για τη ''διαφθορά του ποδοσφαίρου'', από τις ''νόμιμες'' υποκλοπές του υπερκοριού της ΕΥΠ, οι οποίες όμως δεν πείθουν ούτε τους ίδιους τους βάζελους που τις ακούνε.
 

 
01/06/12 πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ (Β) συνομιλεί με αντιπρόεδρο ΕΠΣ (Ν) :
B: Έλα Nίκο τί γίνεται πως πάει ;
N: Καλημέρα, καλά. Εσύ τί κάνεις ;
B: Εγώ αυτό που εξήγησα είναι το εξής: υπάρχουν διάφορα περιστατικά που εμένα με έχουν πείσει πλέον ότι δεν υπάρχει επόμενη μέρα με τον Πιλάβιο. Όπως το βλέπω εγώ, έτσι ;
N: Μάλιστα
Β: Απλώς λόγο Euro και λόγο της ιστορίας δεν ήθελα εγώ να δημιουργήσω θέμα.
N: Πολύ καλά έκανες. Άλλο είναι το ζήτημα. Αυτό είναι οριστικό ; Άμα είναι οριστικό...
B: Οριστικό, οριστικό είναι...
N: Τελείωσε, άμα είναι οριστικό τελείωσε.

 
Δεν γούσταρε ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ τον Πιλάβιο=''ψηλό Σισέ'', έτσι; Μιλάμε για ''ανακάλυψη του τροχού'' εν έτει 2014. Το τι έκανε για να επιβάλλει τη θέλησή του σε άλλες Ενώσεις ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ, αν απείλησε-εκβίασε-χρημάτισε κάποιον/κάποιους, ώστε να ρίξει τον Πιλάβιο, (ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ), δεν περιγράφεται στην παραπάνω ''αποκαλυπτική'' συνομιλία. Γιατί άραγε; Mήπως επειδή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;
 
01/06/12, ώρα 13:41 ο πρόεδρος της μεγάλης ΠΑΕ (Β) συνομιλεί με τον αντιπρόεδρο της ίδιας ΠΑΕ (Γ)
Γ: Έλα με ξανάπιασε ο Πιλάβιος και του λέω κοίταξε για να μη κρυβόμαστε θέλουμε να ψηφίσουμε παρών. Τί ρε δεν καταλαβαίνω, έχεις καμία διοίκηση που δεν επιδέχεται κριτικής του λέω, μη τρελαθούμε.
B: Μμμ...
Γ: Αυτή είναι η θέση μας του λέω. Τώρα για τον ΟΠΑΠ εγώ σου λέω να πάρω τον Άρη ένα τηλέφωνο...
B: Ναι πάρτον, ναι...
Γ: Εντάξει, εντάξει ; Έγινε.
B: Και την Κέρκυρα...
Γ: Και τον ΟΦΗ ;
B: Ναι. Και τον ΟΦΗ και την Κέρκυρα.
Γ: Εντάξει, έγινε.

 
Μιλάνε ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ με το Γιάννη Βρέντζο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και κανονίζουν την στάση που θα κρατήσουν απέναντι στον ΟΠΑΠ, προφανώς στο θέμα της χορηγίας προς τις ΠΑΕ. Το ότι λένε πως θα επικοινωνήσουν με τον Άρη, τον ΟΦΗ και την Κέρκυρα, τι συνεπάγεται; Πως αυτές οι 3 ΠΑΕ είναι ''γαυροπαραρτήματα''; Δηλαδή οι ψηφοφορίες στη Superleague πώς ακριβώς γίνονται; Δεν υπάρχει επικοινωνία παραγόντων των διαφόρων ομάδων, για να προωθήσουν μια κοινή στάση σε ορισμένα θέματα; Αλήθεια, πώς ακριβώς εξελέγη φέτος πρόεδρος της Superleague ο κύριος Αγραφιώτης; Δεν υπήρξε επικοινωνία Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, όπως παραδέχτηκε και ο Αλαφούζος, με το Σωπήλη του ΠΑΟ να εκλέγεται αντιπρόεδρος; Το ότι επικοινώνησε ο Αλαφούζος με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και εν τέλει πρότεινε παράγοντα του Ολυμπιακού για πρόεδρο της Superleague, σημαίνει πως και ο βάζελος έγινε ''γαυροπαράρτημα'';
 
27/06/12, ώρα 23:55 συνομιλούν στέλεχος μεγάλης ΠΑΕ (Α) με αντιπρόεδρο ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης (Γ)
Γ: Λοιπόν άκου δυο πράγματα. Πρώτον αυτός ο παπάρας των Ιωαννίνων που λέγαμε, θυμάσαι ;
A: Ναι.
Γ: Έχω έναν τύπο που δούλευε για εμένα και τώρα δουλεύει στα Γιάννενα και μου είπε ότι ψαχνόταν αυτός να βάλει ένα Χαλκιδαίο στην ομάδα. Μου λέει ο δικός μου γιατί δεν πας να του μιλήσεις να του ζητήσεις το management.
A: Ναι.
Γ: Και του έχει πει αυτός και θέλει να μου μιλήσει. Να παω να τον δω ή να το πω στον Βαγγέλη και να μην πάω ;
Α: Εε;
Γ: Καταρχήν δεν θα αναφέρουμε για Βαγγέληδες και τέτοια.
Α: Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να τον δεις.
Γ: Εντάξει θα πάω, συζητάω , το βλέπουμε και τέτοια.
Α: Ναι.
Γ: Αυτός μου είπε ότι έχει άνοιγμα στο ένα εκατομμύριο με ένα διακόσια.
Α: Ναι.
Γ: Ωραία. Πες του όμως ότι θα πάω να τον δω, κατάλαβες ;

 
Υποθέτουμε ότι συνομιλούν ο Αιμίλιος Κοτσώνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός με το Γιάννη Κόντη, που ήταν τον Ιούνιο του 2012 αντιπρόεδρος στον Άρη Θεσσαλονίκης. Το σενάριο σε γενικές γραμμές είναι ότι μέσω Κόντη, ο Ολυμπιακός προσπάθησε να κάνει ''γαυροπαράρτημα'' τον ΠΑΣ Γιάννινα. Παρακάτω. Έγινε η επαφή Κόντη με τον τύπο που ''δουλεύει στα Γιάννενα''; Καλύφθηκε το άνοιγμα 1-1,2 εκ. ευρώ του ΠΑΣ Γιάννινα; Έδωσε λεφτά κάποιος από την ΠΑΕ Ολυμπιακός γι'αυτόν το λόγο; Αυτό θα ήταν το επιλήψιμο. Το τι λέει ο καθένας στο τηλέφωνο, δεν αποτελεί στοιχείο, εκτός αν βρεθούν χειροπιαστές αποδείξεις, π.χ. κινήσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς. Υπάρχουν τέτοια πράγματα; Αν ναι, πού είναι;
 
10/05/12, ώρα 11:48 εισερχόμενο SMS σε πρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ (Β) από συνεργάτη του (Α) : '' Κανόνισε να βρεθούμε σήμερα ή αύριο να δούμε τι θα γίνει με τον λογαριασμό σου. Όταν όμως αναλάβω την ΑΕΚ θα με αφήνεις και εμένα καμία που και που. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται με mails, sms ή τηλέφωνα''.
01/06/12 , ώρα 21:36 στέλεχος μεγάλης ΠΑΕ (Α) συνομιλεί με συνεργάτη του (Ν):
Ν: Ο Αργύρης μπορεί να πάρει και Α' Εθνική ομάδα, έτσι ; Α' Εθνική. Τον Πανιώνιο, την ΑΕΚ. Πόσα χρωστάει η ΑΕΚ, 50 εκατομμύρια ; Άμα ήταν Αεκτσής έτσι ; Μπορούσε να την πάρει την ΑΕΚ.
Α: Γιατί δεν παίρνει τον Πανιώνιο ;
N: Όχι μωρέ, εντάξει. Δεν είναι τρελός με το ποδόσφαιρο.
A: Εάν πάρει τον Πανιώνιο 1.5 εκατομμύριο τον χρόνο θέλει.

 
 
Μιλάει ο Αιμίλιος Κοτσώνης (προφανώς) με το ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ και με κάποιο συνεργάτη του. ''Αργύρης'' λογικά είναι ο Ανάργυρος Σαλιαρέλης, που μέσω Ξενιάδη είχε ακουστεί για ένα διάστημα ως πιθανός ''επενδυτής'' στην ΠΑΕ ΑΕΚ (επενδυτής ο Ανάργυρος. Μπρρρ...). Μάλιστα, ο γραφικός Ανάργυρος είχε αρπάξει ξύλο, με αποτέλεσμα να σκούζει μετά πως ''κατεβάσαμε κι εμείς τα παντελόνια του Μαρινάκη'' (στον ύνπο του μάλλον...). Υποτίθεται ότι η ΑΕΚ προοριζόταν για ''γαυροπαράρτημα'', αλλά το πώς ακριβώς θα γινόταν αυτό, δεν το μαθαίνουμε από τις συγκεκριμένες συνομιλίες. Το ''θα με αφήνεις και εμένα καμία που και που'', μεταφράζεται ως ''θα με αφήνεις Βαγγέλη Μαρινάκη κι εμένα που θα πάρω την ΑΕΚ καμιά νίκη-ισοπαλία που και που, εσύ που κάνεις κουμάντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο'' που λέει και ο Θωμαϊδης στη ''ΔΙΚΗ'', μπορεί να είναι όμως και πλάκα που κάνουν μεταξύ τους δυο φίλοι. Πώς ακριβώς προσπάθησε να εμπλακεί στην ΠΑΕ ΑΕΚ ο Κοτσώνης ή ο οποιοσδήποτε παράγοντας της ΠΑΕ Ολυμπιακός; Υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία για μια τέτοια απόπειρα; Αν ναι, πού είναι;
 
ΣΤ) 21/06/12 εισερχόμενο SMS από πρώην πρόεδρο ΕΠΟ σε πρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ (Β): ''Κύριε πρόεδρε, προφανώς από λάθος πληροφόρηση, σας αναφέρω ότι ασχολήθηκα με την υπόθεση Γαζώρου, με τη Νίκη Βόλου. Σας δηλώνω ότι ουδεμία σχέση έχω με την υπόθεση, ούτε ασχολήθηκα ούτε με ενδιέφερε να ασχοληθώ. Παραμένω πάντα στη διάθεσή σας''.
 
Ας πούμε ότι είναι ο Γκαγκάτσης αυτός που στέλνει το συγκεκριμένο SMS στο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ. Τι το επιλήψιμο υπάρχει; Kαι στο παρελθόν ο Γκαγκάτσης εργάστηκε ως νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, επί ΚΟΚΚΑΛΗ. Ταυτόχρονα υπήρξε νομικός σύμβουλος και αρκετών ακόμη ΠΑΕ της Α' Εθνικής. Πιθανόν να ήθελε να μην κλείσει την πόρτα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε ενδεχόμενη μελλοντική συνεργασία τους, ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. Το ότι κάποιος συμπεραίνει από το παραπάνω ''βαράνε όλοι προσοχές στο Μαρινάκη, για να μην τους εξαφανίσει από τον ποδοσφαιρικό χάρτη'', δεν σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο αδίκημα. Αλίμονο αν οι δικογραφίες συντάσσονται τη σήμερον ημέρα με τα βαζελο-συμπεράσματα των οργανωμένων οπαδών της Μπύρας 13 και όχι με στοιχεία. Ή μήπως έτσι ακριβώς συντάσσονται;
 
11/06/12, ώρα 09:35 συνομιλία προφυλακισμένου ποδοσφαιρικού παράγοντα (Μ) με στέλεχος μεγάλης ΠΑΕ (Α)
Μ: Υπάρχει ενδεχόμενο να βγει σήμερα η απόφαση.
A: Ναι.
M: Και υπάρχει και μεγάλο ενδεχόμενο την εγγύηση που μου έχουν βάλει να τη ζητάν επιτόπου. Να μη δώσουν προθεσμία. Σε αυτή τη περίπτωση ενεργοποίησε τον φίλο μας να βρει έναν άνθρωπο.
A: Ναι.
M: Πρέπει να βρει τον κατάλληλο άνθρωπο που θα πάει να τα βάλει στο όνομά του.
Α: Ωραία.
M: Ενεργοποιηθείτε.
Α: Πόσο είναι η εγγύηση ;
Μ: Δεν ξέρω πόσο θα βάλουν ρε παιδί μου. Μπορεί να βάλουν 150, 200 , 300 , ξέρω εγώ ;
A: Πρέπει να τα έχεις μαζί σου εκείνη την ώρα ;
Μ: Ναι με το που θα βγει η απόφαση να κατατεθούν στο ταμείο παρακαταθηκών και δανέιων. Αλλά βρείτε το όνομα εμπιστοσύνης που θα τα καταθέσει στο όνομά του για λογαριασμό δικό μου.
ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...
Μ: Την έχουμε την επιταγή ;
A: Όχι ακόμα.
Μ: Πότε ξέρουμε ;
A: Δεν ξέρω, δεν ξέρω ακόμα. Μέχρι τί ώρα πρέπει να την έχουμε ;
M: Πρέπει μέχρι τις 13:30 ένα μηχανάκι αν μπορεί να πάει παρακαταθηκών και δανείων να γυρίσω να πάω Ευελπίδων και μέτα για το αποφυλακιστήριο. Να προλάβουμε αδελφέ. Κίνησε γη και ουρανό.
ΝΕΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...
Μ: Ρε συ μίλησες με τον ίδιο και σου είπε ότι δεν έχει τη δυνατότητα αυτή ;
Α: Ναι. Πώς θα τα βρει τώρα ;
Μ: Δεν το ξέρω αυτό ρε συ αδελφέ. Εγώ αν βγώ μισή ώρα έξω μπορώ να βρώ ένα εκατομμύριο και δεν μπορεί να βρει αυτός τριακόσια χιλιάρικα ; Από πέντε φίλους αδελφάκι μου.
Α: Εντάξει μην αγχώνεσαι.
Μ: Εγώ είμαι μέσα ένα χρόνο ρε μάγκα και τώρα μου λένε βγες έξω και καθόμαστε μέσα τώρα για τριακόσια χιλιάρικα ;
Α: Δεν το περιμέναμε αυτό το πράγμα. Ο άνθρωπος τρελάθηκε μόλις του το είπα. Αφού μου λέει οτι ξέρεις οτι δεν έχω εδώ πέρα.
Μ: Βρες τα ρε αδελφάκι μου.
Α: Αυτό κοιτάμε.
Μ: Τρελαίνομαι ξέρεις είναι ντροπή αυτό το πράγμα. Αλλιώς αφήστε με μέσα ρε μάγκες!
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΓΩΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ
 
Προφανώς μιλάει ο Αιμίλιος Κοτσώνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον Αχιλλέα Μπέο, μια μέρα πριν αυτός αποφυλακιστεί. Γίνεται μία προσωπική εξυπηρέτηση προς τον Μπέο. Ούτε για ανταλλάγματα διαβάζουμε (να κάνει ο Ολυμπιακός Πειραιώς παράρτημα τον Ολυμπιακό Βόλου), ούτε για εκβιασμούς, ούτε για απειλές. Ένας άνθρωπος που είναι ''μέσα'' και βγαίνει η εγγύηση για την αποφυλάκισή του, θα χτυπήσει όποια πόρτα μπορεί, μπας και συγκεντρώσει τα απαιτούμενα χρήματα για να αποφυλακιστεί. Το σημαντικό βέβαια είναι το για ποιο λόγο προφυλακίστηκε ο Μπέος. Τι ακριβώς έκανε; Έστησε κάποιο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ματς; Εκβίασε-απείλησε-δωροδόκησε κάποιον άνθρωπο; Για ποιο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ αδίκημα μπήκε μέσα ο Μπέος, μάλιστα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΝ, κάτι που αποτελεί κατάφωρη παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων; Μήπως μπήκε μέσα μόνο και μόνο επειδή είναι ο Μπέος; Ακόμη και σήμερα, 3 και πλέον χρόνια μετά την προφυλάκισή του, δεν έχουμε μάθει. Αντί να ασχολείται η Ελληνική Δικαιοσύνη με αυτό το θέμα και να αποδώσει ενδεχομένως τις ευθύνες που αναλογούν στις εισαγγελείς που ενεπλάκησαν (λέμε και καμιά μαλακία...), ασχολείται με το ''ποιος έδωσε τα λεφτά στον Μπέο για να βγει από την μπουζού''.
 
28/06/12 , πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ (Β) συνομιλεί με δικηγόρο (Μ)
Β: Έλα.
Μ: Έλα ρε μπλόκαρε το μυαλό μας. Αφού είχαμε το δικόγραφο. Ο Γ είναι περιβάλλον Αθανασίου . Ήταν όμως αυτός που ήταν και στην τριμελή, που ήταν λίγο αρνητικός απέναντί μας, τότε στην αναστολή. Ζαμάνφου τύπος, έχει σπίτι στη Πέτρα της Μυτιλήνης, έχω μάθει είναι περιβάλλον Μπάμπη. Πάντως και πρόεδρος αν δεν αλλάξει τώρα 30/06 μεθαύριο, ο Κ , αυτός είναι Κερκυραίος. Η βασική δουλειά είναι ο εισηγητής, τώρα εμείς θα τσεκάρουμε αύριο αν συνταξιοδοτούνται 30/06. Πάντως, είναι περιβάλλον... Από κανένα, δύο πρόχειρα σκαναρίσματα.
B: Πώς σου φάνηκε ο Χ ;
Μ: Τέλος παντων θα τα πούμε από κοντά.
ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ (Μ) ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΕ (Γ):
Μ: Έλα, είχε μπλοκάρει το μυαλό μου. Αφού τα είχαμε τα ονόματα: Γ, Κ και δεν έιχαμε πει ότι το Γ τον είχαμε και στη τριμελή. Το είπα και στον πρόεδρο το είπα και στον Χ, ο Γ είναι Μυτιληνιός , περιβάλλον του συνονόματου του άλλου που λέγαμε, κατάλαβες του Χαράλαμπου εκεί. Ζαμάνφου και στην πέτρα Μυτιλήνης. Τώρα θα δούμε όλα τα άλλα και να ξέρεις ότι ο Σωκράτης τον σιχαίνεται τον Χ για διαφόρους λόγους για αυτό δεν θέλω να του πούμε... γιατί θα στενοχωρεθεί ο πρόεδρος, θα πει που μπλέξατε με τον μαλ... Το ξέρει ο πρόεδρος, κατάλαβες ;
Γ: Ναι. Ok.
M: Για κάποιους λόγους αλλά θα σου πω κάποια άλλη στιγμή.
 
Και; Για ποιο λόγο περιλαμβάνονται τα παραπάνω στη δικογραφία; Το ότι συζητούν κάποιοι παράγοντες του Ολυμπιακού (ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ-Βρέντζος) με ένα δικηγόρο για κάποιους δικαστές-εισαγγελείς, τι συνεπάγεται; Ότι τους ελέγχουν; Πώς ακριβώς το κάνουν αυτό; Τους χρηματίζουν; Tους απειλούν; Τους εκβιάζουν; Δηλαδή η κυρία Ιωάννα Μάνδρου, δικαστική ρεπόρτερ στον ΣΚΑΙ (και ''κυρία φως-νερό-τηλέφωνο'' σύμφωνα με το Reuters), πριν πάρει πρώτη από όλους τα βουλεύματα των εισαγγελέων, τα οποία διαβάζει για κάνα μισάωρο στο κανάλι που εργάζεται (πολλές φορές πριν καν τα παραλάβουν ο κατηγορούμενος και ο συνήγορός του, κάτι πρωτοφανές στα παγκόσμια δικαστικά χρονικά...), δεν συνομιλεί με το αφεντικό της, τον κύριο Αλαφούζο, για τους συγκεκριμένους δικαστικούς που εμπλέκονται στην υπόθεση που εξετάζει; Αυτές οι συνομιλίες τι αποδεικνύουν; Πως ο κύριος Ιωάννης Αλαφούζος έχει ''του χεριού του'' ανθρώπους στην Ελληνική Δικαιοσύνη;
 
SMS, 28/5/2012, ώρα 20.35, από Αγνωστο σε πρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ (Β): " Πρόεδρε καλησπέρα σας, ευχαριστώ για την πρόσκληση. Αν θέλετε στείλτε πρόσκληση στον εισαγγελέα στο e-mail molonlave480@gmail.com
 
Αυτό το καλύψαμε παραπάνω, με το γιατί ΔΕΝ υπάρχει τίποτε επιλήψιμο στις επαφές με εισαγγελείς (αλλιώς να κληθεί να απολογηθεί και ο Αλαφούζος ή να βάλουμε σε γυάλα τους δικαστικούς λειτουργούς, ώστε να μην έρχονται σε επαφή με κανέναν άνθρωπο), αλλά αρκετοί στέκονται στο mail. Σου λένε δηλαδή ''molonlave; Γουστάρει την Αρχαία Σπάρτη, άρα Χρυσαυγίτης είναι ο εισαγγελέας. Ορίστε η απόδειξη για τις σχέσεις Μαρινάκη-Χρυσής Αυγής''. Αφήνουμε κατά μέρος το ''όποιος γουστάρει την Αρχαία Σπάρτη είναι Χρυσαυγίτης'' και πάμε παρακάτω. Αλήθεια, οι Χρυσαυγίτες γιατί πανηγυρίζουν στην ιστοσελίδα τους για τις συγκεκριμένες ''αποκαλύψεις'' του ΣΚΑΙ; Τι σημαίνει αυτό άραγε; Mήπως πρέπει κι εμείς να συμπεράνουμε ότι ο Αλαφούζος χρηματοδοτεί την Χρυσή Αυγή; Εφοπλιστής δεν είναι κι αυτός; Το λέμε για αυτούς που ισχυρίζονται ότι ''εφοπλιστές χρηματοδοτούν την Χρυσή Αυγή, ο Μαρινάκης είναι εφοπλιστής, άρα ο Μαρινάκης δίνει λεφτά στην Χρυσή Αυγή''.
 
Περιμένουμε εναγωνίως να έρθει η επόμενη Δευτέρα, να γελάσουμε και πάλι. Τέτοια ''στοιχεία'' μόνον ο Θωμαϊδης μπορεί να βρει, το ανεπίσημο Γραφείο Τύπου του εισαγγελέα Κορέα. Και ξέρετε τι θα ακολουθήσει, έτσι; Δεν θα γίνει τίποτε απολύτως (αυτά τα ''στοιχεία'' δεν αντέχουν σε έλεγχο με βάση την κοινή λογική, σκέψου να πάμε και στις δικαστικές αίθουσες) και θα σκούζουν οι αντιολυμπιακοί οπαδοί ανά την Ελλάδα ''κουκούλωσαν αυτά τα φοβερά και τρομερά στοιχεία, μόνο και μόνο για να ευνοηθεί ο γαύρος. Όλα του τα πρωταθλήματα είναι στημένα''. Τσαπρρρ...
 
Υ.Γ. Τις ''αποκαλύψεις'' Βελλή τις εξετάσαμε στην πρώτη σχετική ανάρτηση. Αντιγράφουμε αυτό που είχαμε πει εκεί για το μεγαλομέτοχο του Απόλλωνα.
 
Κατάθεση του Βελλή με ένα κάρο αοριστολογίες. Του πρότεινε ''κάποιος'' που δεν μας λέει ποιος είναι, να πάρει ''κάποιον προπονητή παλαίμαχο του Ολυμπιακού'', τον οποίο δεν μας κατονομάζει, όπως και να αποκτήσει ως δανεικό έναν ικανό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού που επίσης δεν μας κάνει την τιμή να μας εμπιστευθεί το όνομά του, αλλά αυτός αρνήθηκε, επειδή είναι φτωχός πλην τίμιος οικοδόμος, που έλεγε και ο Χάρρυ Κλυνν. Επίσης, μαθαίνουμε πως ο Ολυμπιακός ευνοείται διαιτητικά και πως αρκετές ομάδες της Superleague είναι παραρτήματά του, επειδή δανείζονται παίκτες από αυτόν. Είπαμε, δεν μιλάμε για εισαγγελικό βούλευμα. Μιλάμε για το πάνελ της ''ΔΙΚΗΣ'' του ''σαγόνια''.
 
Για γέλια και για κλάματα...

Σχόλια

Εικόνα Bad7

Η ΦΡΙΚΗ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Εικόνα RED HELL

Ασχετο με το θεμα αλλα παντα επικαιρο το ποσο μαλακες ειναι οι βαζελοι.Ενας καλος φιλος που δεν πολυασχολειται αλλα υποστηριζει το λαπατο μου εστειλε αυτο.http://greenvoice13.blogspot.gr/2014/09/blog-post.html?m=1.Φυσικα οταν του μιλησα τον ρωτησα ποσο μαλακας ειναι.Παρτε ματι λογικη οπαδων μπυρας 13

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Νομικά ειναι τα πάντα αστειότητες, από άποψη όμως εντυπώσεων "φτιάχνουν κλίμα". Αν, όπως υποψιάζομαι και έχω ξανασημειώσει, μπουν οι υποθέσεις στο αρχείο, πρέπει να γίνει σημαία μας και ο Βαγγέλας να τους αλλάξει την πίστη.

Εικόνα katsou 7

Ρε αδέρφια ας μου πεί κάποιος,πώς είναι δυνατόν και συνεχίζει και περπατάει όρθιος ο σαγόνιας;Δηλαδή η πίεση κάθε Δευτέρα βράδυ χτυπάει 200!!Και απο κοντά σήμερα και η live,με πρωτοσέλιδο.Α,ρε ρουφιάνοι οαεδ που θέλετε!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Απογεματακι, ηλάκος, δεν φυσαει, κι απ΄το ανοιγμα που κανουν οι αγριοκαστανιες βλεπω απεναντι καθισμενος στην πολυθρονα μου κατα σειρα απο δεξά προς ζερβά, Σκιαθο, Σκοπελο, Αλονησο... Ολα ησυχα και γαληνια...Αριστερα στο βαθος, το δευτερο και τριτο ποδι της Χαλκιδικης...Σκετος παραδεισος...Ομως εγω, μολις εχω διαβασει την αναρτηση σου κι εχει αρχισει μια περιεργη ταραχη μεσα μου...Κατι σαν ναυτια...Νιωθω το στομα μου στεγνο, η καρδια μου εχει ξεκινησει αποτομα εναν καλπασμο χτυπωντας δυνατα το στηθος μου κι οι παλαμες μου ιδρωνουν...Τρεμουν ελαφρα.. Τα μηλιγγια μου τα βαρανε κλωτσες...Αισθανομαι ασχημα, σαν να πνιγομαι...Φερνω το χερι στη βαση του λαιμου μου γραπωνοντας τον...Οι αποκαλυψεις του Σαγωνια στο Catastrophy channel, που μας παρουσιασες, φαινεται μ΄ επηρεασαν πολυ...Φοβαμαι...Φοβαμαι για τον Βαγγελα μας, για τον Θρυλο μας, για τα πρωταθληματα μας....Λες ν΄ακυρωθουνε; Λες ρε να μας τα παρουνε πισω; Κι αν - ο μη γενοιτο - μας τα παρουνε, ολοι εκεινοι οι αγωνες στο Τσ.λ. που΄χουμε δωσει, θαναι ακυροι; Και με τις αλλες ομαδες που παιξαμε μαζι τοσα χρονια; Τί θ΄απογινει μ΄αυτες; Το σκεφτηκες αδελφε; Αυτες που νικησαμε, θα ζητανε ακυρωση και τετοια; Ω ρε πουστη μου, κολαση του Δαντη στο Ευρωπαϊκο ποδοσφαιρο! Λες ν΄αδειασει η Λεσχη μας απο τροπαια; Δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι...Και θα πανε πουουου; Στην κατηραμενη Βαζελα και σ΄εκεινους τους...βορειους με το μαυροασπρο ορνιο και το ΄΄βαρυ΄΄ λαμδα; Ουαί, βαβαί, παππαί, ιαταταί...ΤΊ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΕ-ΝΕΙΕΙΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΟΟ-ΛΙΟΥΟΥΣ...

Σηκωνομαι αλαφιασμενος, αρπαζω το λαστιχο κι αρχιζω να ποτιζω μηχανικα τις ορτανσίες...

Εικόνα Chief Bromden

Η καλύτερη δουλειά που μπορούσατε να κάνετε κ. Απόστολε...
Ευδοκιμούν αρκετά στα μέρη σας από όσο ξέρω, παίξτε με τους χρωματισμούς αλλάζοντας το ph.

Γνώμη μου πως το καλύτερο θα ήταν να προχωρήσει η διαδικασία όσο το δυνατόν συντομότερα για να βγούμε και εμείς επιτέλους στην αντεπίθεση και να τελειώνει η ιστορία. Να προχωρήσει η διαδικασία βέβαια βάση στοιχείων και νόμιμων ενεργειών και όχι με γνώμονα τα επικοινωνιακά παιχνίδια των διάφορων κέντρων...
Από όσα έχουν βγει προς τα έξω δεν νομίζω πως έχουμε να φοβηθούμε κάτι, αυτό το μονόπλευρο σφυροκόπημα κάνει κακό.

Εικόνα REDNYC

Poly swsta kai tekmiriwmena osa grafeis Savva. Apla na rwtisw, giati afinoun ton sagonia kai tous karagiozides na petoun laspi kai na katigoroun anthropous XWRIS NA TOUS EXOUN APAGELTHEI KATHGORIES? Auto einai anikousto! Giati den kanoun oi thigomenoi mia agwgi na tous GAMHSOUN KAI NA TOUS PAROUN OTI EXOUN KAI DEN EXOUN?

Aparadekta auta ta pragmata, ena ardaki na antikathista tin dikaiosyni kai na katigorei asystola...Elipzw na exei kai gia auton O VAGGELAROS!

Me filikous xairetismous apo NYC
Giannis

Εικόνα savvas gridlock

Αν διαβασεις προσεκτικα, ο τροπος που παρουσιαζονται τα "στοιχεια" του Θωμαιδη, δεν τα καθιστα μηνυσιμα. Ειναι χτενισμενα απο δικηγορους, ωστε να μην μπορει καποιος να τους συρει στα δικαστηρια. Π.χ. μιλουν για "προεδρο μεγαλης ΠΑΕ". Δεν ονοματιζουν, ωστε να μην μπορει να τους πει καποιος οτι τον σπιλωνουν.

Εικόνα clark gheibol

Έβγε φίλε, κατάφερες και την είδες πάλι την εκπομπή, ε;
εμένα με πιάνει ύπνος, ξυπνάω μες στα σάλια και δεν ξέρω αν είναι τα δικά μου ή του Θωμαΐδη