ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ''ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥ''



Μετά το χθεσινό μας άρθρο για τη συνέντευξη του κυρίου Δημητρίου Γιαννακόπουλου, τσαντίστηκε με όσα διάβασε εδώ σε εμάς ο ''Πρασινοφρουρός'' της ''ΠΡΑΣΙΝΗΣ'', εφημερίδα ιδιοκτησίας Δημητρίου Γιαννακόπουλου και άρχισε τις απειλές (δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω στη φωτογραφία, για να διαβαστεί πιο άνετα).
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΤΗΛΗ ''ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ'' 21-9-2014
 

 
Θυμίζουμε ότι και πριν λίγο καιρό μας απειλούσε ανοιχτά. Εμείς μηνύσεις δεν κάνουμε (όπως θα μπορούσαμε σε αυτήν την περίπτωση), ούτε απειλούμε κανέναν από απόσταση. Αυτά (και τα 2) είναι αδερφίστικα πράγματα. Αφιερώνουμε λοιπόν στον ''Πρασινοφρουρό'' ένα ωραίο τραγουδάκι.
 
 
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ.
 
Υ.Γ. Για την ταμπακέρα φυσικά και τα συγκεκριμένα στοιχεία που αναγράφονται στο άρθρο μας, ούτε κουβέντα ο ''Πρασινοφρουρός''. Αλίμονο. Μήπως έχει να πει τίποτε;

Σχόλια

Εικόνα nea7liosia

ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΕΛΑ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΕΧΩ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ!!!ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΛΙΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ!!!!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Συγχαρητήρια Σάββα! Μακάρι να απειλούσε κι' εμένα η κωλοφυλλάδα. Όσο για σας που κοροϊδεύετε τα λίγα φύλλα που πουλάει, μάθετε αυτό. Φταίνε τα περίπτερα που δεν την έχουν κρεμασμένη. Εγώ ήθελα να πάρω χθες, αλλά δε βρήκα στο περίπτερο και πήρα τηλέφωνο στο 210........

Εικόνα clark gheibol

πάλι καλά που δεν πήρες στο 090...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Δεν ήθελα να πάρω κατ' ευθείαν στο σπίτι του Τράκη. Δεν έχω την απαραίτητη οικειότητα, καταλαβαίνεις....

Εικόνα Chief Bromden

Σοβαρευτείτε μαλάκες περιπτεράδες γιατί γίνονται πολλές ληστείες και στα περίπτερα...

Εκτός της Πράσινης αγνοείτε και η ''Σούπερ Κατερίνα''...

Εικόνα Bad7

Τελικα εκει στη πρασινη αποφασιστε ειναι καφενειο η Ατλετικο ή ειναι ομαδαρα οπως λεγτε πριν απ'το ματς στο Φαληρο;;;

Εικόνα Bad7

Μια διορθωση ομαδαρα ειναι μονο ο Ολυμπιακος η Ατλετικο ομως σιγουρα δεν ειναι καφενειο

Εικόνα Bad7

Ο πρασινοφρουρος θα εμφανιστει σαν αλλος Γιωργος Φουντας και θα μας απειλει κραταω μαχαιρι κραταω μαχαιρι

Εικόνα jimakos

Πολύ ωραία τα ΄πατε όλοι.Το μόνο που μου μένει να συμπληρώσω είναι μια πρόσκληση προς τον πρασινοφρουρό και τους ¨ληστές¨.
ΕΛΑΤΕ ΚΟΥΤΣΑ ΚΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΚΛΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΠΟΥΤΣΑ

Εικόνα CrimsonRed

Μάγκες τα πράγματα είναι απλά ...

Ο συγκεκριμένος "άνθρωπος" , είναι κατευθυνόμονος των αφεντικών του με μία και μόνο αποστολή . Να προσπαθήσει να κάνει το άσπρο-μαύρο , μπας και με αυτό τον τρόπο ( του αποπροσανατολισμού και φθηνού φανατισμού ) , καταφέρει και κρατήσει κάποιους "ανεγκέφαλους" οπαδούς του ΠΟΑ ( γιατί αυτοί με προσωπικότητα έχουν "κόψει ρόδα μυρωμένα" εδώ και πολύ καιρό ) στο γήπεδο .
Πολύ απλά , γιατί ΔΕΝ υπάρχει ΑΛΛΟΣ τρόπος ...
Μία ματιά στις προοπτικές των δύο συλλόγων ( τους αναφέρω και σαν σύλλογο τρομάρα τους ) και τους πιάνει πανικός και ζαλάδα ! Πώς να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα ;
Ο Βαγγέλας επενδύει , οι άλλοι ζητιανέουν τσάμπα γήπεδα , τσάμπα χορηγίες , τσάμπα παίχτες .Για αυτό και τους χαρακτηρίζει και η ... τσάμπα μαγκιά ...
Ο Θρύλος έχει γήπεδο , αυτοί ένα ερείπιο που καλούνται αυτοί να βάφουν .
Σύγχρονο προπονητικό κέντρο εμείς , στην ζητιανιά αυτοί ...
Ούτε λόγος βέβαια για το πανταπλάσιο μπάτζετ ...
Ο Γκατούζο έλεγε ότι ο Θρύλος είναι απο άλλον πλανήτη . Ο προπονητής της Βέροιας ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα .
Η προπαγάνδα είναι το μοναδικό τους "όπλο" . Αλλά και αυτή , απευθύνεται κυριολεκτικά σε "πρόβατα" αφού όπως προανέφερα , οι σοβαροί οπαδοί της ομάδας τους δεν ασχολούνται πια ...
Ας τους αφήσουμε να υπάρχουν για να ... γελάμε . ΜΟΝΟ εμείς γελάμε με ΤΙΤΛΟΥΣ , άτιτλοι , ΕΣΕΙΣ θα χαίρεστε όταν βαφτίζεστε οπαδοί της εκάστοτης ομάδας που σπάνια θα κερδίσει τον Θρύλο μας .
Έτσι κι αλλιώς ο συγκεκριμένος , γνωρίζει καλά ότι η "φυλλαδίτσα" του , συντηρείται απο το αφεντικό του . Γιατί αλλιώς , κάθε μέρα "μπαίνει μέσα" με τις πωλήσεις που κάνει ...

Υ.Γ. "Κύριε" πρασινοφρουρέ ( φρουρός του αφεντικού σου είσαι βέβαια και όχι της ομάδας σου ) ,
όποιος είναι μάγκας , ψάχνει και βρίσκει αυτόν με τον οποίο έχει πρόβλημα και του τα λέει "στα ίσια" . Αυτό σημαίνει σταμπουκάς και αντριλίκι ... Αλλά ξέχασα ... Αυτά είναι χαρίσματα Πειραιώτικα , λιμανίσια . Πού να ξέρεις εσύ απο αυτά ;
Συνέχισε έτσι ! Πρόσεχε μήν θυμώσει το αφεντικό σου κσι σου κόψει το "χαρτζιλίκι" .

Εικόνα john

Εγω πάλι πιστεύω οτι αυτός που κάνει τη στοχοποιηση και απειλεί ανοικτά,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ

Εικόνα CrimsonRed

Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό που λες ... Ίσως ...
Επί του θέματος πάντως , θα έπρεπε να επιληφθεί ο πρόεδορς και απο ... εχθές κιόλας ...
ΔΕΝ είναι μονάχα οι απειλές . Αλλά και οι διάφοροι ξυλοδαρμοί αλλά και γενικά όλο το παρασκήνιο αλλά και η προπαγάνδα κατά του Ολυμπιακού μας . Έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο , που πλέον οι διαιτητές φοβούνται να σφυρίξουν πέναλτυ υπέρ του Ολυμπιακού για να μήν τους χαρακτηρίσουν "υπάλληλους" . Ένα πέναλτυ υπέρ του Ολυμπιακού και 6 που δεν δόθηκαν ( βάζω και το χθεσινό πάνω στον Κασάμι στο πρώτο ημίχρονο ) και οι ΑΡΔ "αντικειμενικοί" άρχισαν πάλι να μιλούν για παράγκες και τα σχετικά . Έχουν καταφέρει να κάνουν το άσπρο-μαύρο και η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο ! "Δρεπάνια" κατά της ενδοξότερης ομάδας της Ελλάδος και ΔΕΝ τιμωρούνται ! Τα ίδια και εχθές που πήραμε εμείς τρείς κίτρινες και οι αντίπαλοι μόνο μία !!
Το αφεντικό που λες , ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ μπροστά στον Βαγγέλα . Ούτε αυτός , ούτε οι άλλοι δύο-τρείς του ποδοσφαίρου ... Όπως στην αρχή τους διέλυσε συνεχίζοντας το έργο του μεγάλου Σωκράτη Κόκκαλη , τώρα πρέπει να τους ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ απο τον χάρτη !
Υ.Γ. Με αλλόθρησους και δη "υπαλλήλους-αλλόθρησκους" ΔΕΝ υπάρχει λογική . ΑΥΤΟΙ , ΜΟΝΟ ΜΕ "ΦΑΠΕΣ" ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ !!

Εικόνα Spiros Legend

Aφηστε ρε καφροι-παλιογαυροι τους ανθρωπους(καλα,πλακα κανω,δεν κυριολεκτω,πασα ομοιοτητα με ανθρωπους πλασματικη...)στον πονο τους,μην τους ξυνετε τις πληγες,εχουν τοσες ανοιχτες,εχουν γινει ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ απο τις τρυπες που τους ανοιγει ο καθε πικραμενος που τους γλενταει χωρις σαλιο,ερχεστε και σεις τωρα να απαντησετε στις γραφικοτητες του ΤΟΤΕΜ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑΣ...Και τι περιμενατε,αντρικη συμπεριφορα απο Πρασινους Πουσταραδες?Μεχρι εκει φτανει η ψευτομαγκια του πρασινου αδερφατου,αντε και σε κανεναν ανυπερασπιστο Καλκαβουρα ή Βετακη,εχοντας την ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ οτι οι εισαγγελεις με τους οποιους συνεργαζονται οι Πρασινοι ΧΑΦΙΕΔΕΣ,δεν προκειται ποτε να κανουν τα αυτονοητα,να βαλουν τους ηθικους και φυσικους αυτουργους(που εχουν ηδη κατονομαστει δημοσιως απο τους θιγομενους!)στην φυλακη,εκει που ανηκουν τα παο-βρασματα και τα σκουπιδια με μορφη ανθρωπου. Παλια,την δεκαετια του 1980 κυριως,ακουγοταν το συνθημα,ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ!,ε λοιπον,εδω μεσα,στο RATM,θα γινεται καθημερινα η κηδεια σας και θα ανοιγει ολο και μεγαλυτερος ο λακος της Πρασινης Πουστοοικογενειας,για να χωραει οσο περισσοτερους καθυστερημενους γινεται...Το εχετε καταλαβει οτι ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ απογονοι του Γκεμπελς,γι αυτο σκουζετε ετσι.Περαστικα...Υ.Γ.Ουτε σε φιλικο τα δευτερα της ΤΣΣΚΑ Δημητρακη?ΚΑΙ ΚΕΙ ΤΟΝ ΡΟΥΦΗΞΕΣ(ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΕΝΝΟΩ)?Μα με 4ποντο και αφου εχασε 4 βολες ο Σουτοβολιδης?Η πλακα ειναι οτι πριν τις βαρεσει,αυτο το πρασινο ΠΙΚΠΑ της Νεριτ που λεγεται Νάτου,μας διαβεβαιωνε οτι το να βαραει βολες ο Διαμαντιδης ειναι σαν να βαζεις λεφτα στην Τραπεζα!!!Μετα ξεροκαταπινε ο Νατου,δεν καταλαβα ακριβως τι...Καποιο παχυρρευστο Ρωσσικο ποτο πρεπει να ηταν...ΚEEP ON ENJOYING US,GREEN FUCKING HORNS,εχετε γινει η μεγαλυτερη Πουτανα στην ιστορια του Ευρωπαικου Αθλητισμου,σε ολα τα σπορ φυσικα,ο μονος τροπος για να σταυρωσετε καπου νικη ειναι να παιξετε εσωτερικο διπλο και παλι παιζεται,μπορει να καταφερετε να χασουν και τα 2 πρασινα μπουρδελλα ταυτοχρονα!

Εικόνα kg

ΠΡΑΣΙΝΟ-ΦΡΟΥΡΙΤΣΑ!

ΔΙΚΑΙΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ

Α Δ Ε Ρ Φ Η ...ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!

ΑΛΛΑ ΡΕ ΣΥ.......ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ..

(ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΑΝ ..ΤΡΕΛΗ ΤΟ SITE...)

ΚΟΨΕ ΤΗΝ ...ΗΡΩΙΝΗ ΡΕ!

ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ

ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ........ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ!

Εικόνα xristoforas

ΤΑ ΜΙΣΑ ΦΥΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ 1235 ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΤΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΤΟ RATM
ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΟΠΑΝΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ RATM (ΣΕ ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΡΟΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΣΑΙΤ?
ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ''ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΗΣΕΙ'' ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΞΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΙΤΣΑ ? ΄΄ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ?'' )

Η ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡΚΑΠ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΤΣΛ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΣΥΝΑΜΑ, ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ? ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ? ΟΤΑΝ ΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΖΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΕΔΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΕΓΡΑΦΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ-ΜΙΤΣΕΛ-ΠΑΙΧΤΕΣ-ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟ 3-2 (Ο ΠΑΟ ΕΧΑΣΕ 2-3 ΑΠΟ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΗ ΝΩΠΑ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΤΣΛ ΤΟΤΕ..Η ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Η ΒΑΖΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΑΠΟ ΑΤΛΕΤΙΚΟ) ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙΣ? ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΒΑΛΕ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΖΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΑΤΛΕΤΙΚΟ?

1235 ΦΥΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ..ΤΑ ΜΙΣΑ ΕΛΕΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΑΙΤ ΡΑΤΜ...ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ (ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ)
ΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ
http://www.europenet.gr/summary.asp?catid=31014

Εικόνα john

Ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Σε αυτη την περίπτωση η μήνυση δεν συνιστά πουστικη συμπεριφορά αλλα ειναι η μονη σωστή λύση.

Εικόνα Ben

Σκυλί που γαβγίζει, ποτέ δεν δαγκώνει, λένε...
Δεν ξέρω, όμως, τι γίνεται στην περίπτωση των λαγών...

Εικόνα vagio

Στην αρχη ελεγα 'καλα, τι ασχολουνται τα παιδια με μια φυλλαδα που μετα βιας πουλαει 3000 φυλλα..'.
Τελικα εχει γουστο, ξεμπροστιαζονται μονοι τους αφου στα επιχειρηματα και αδιασειστα στοιχεια που παραθετετε, απαντουν με αναρθρες κραυγες και εξ αποστασεως τσαμπουκαδες.
Ειναι ενα μικρο παρασημο για τον κοπο και το χρονο σας βεβαια.
Το σημαντικοτερο ειναι πως σας (μας) κανουν τζαμπα διαφημιση.

Εικόνα NikolaOS

Σας διαβάζω τόσους μήνες... Δεν άντεξα! Καλώς σας βρήκα λοιπόν... και ας αρχίσω με κανα δυό σχολιάκια...
1. Πόσα;;; 3000 φύλλα δεν παίζουν! Έχω πληροφορίες ότι όταν ξεπερνάν τα 2500 ο DPG σε συνεργασία με τον Al-Afouz, κερνάνε το προσωπικό σουβλάκια! (Γιατί άυξηση μισθού ή... μισθός δεν παίζουν!)
2. Προσκαλώ κι εγώ τον Πρασινοφρουρό να... κάνει την βόλτα του κι από την γειτονιά μου στη Νίκαια. Μα τι λέω... ο πρασινοφρουρός δεν είναι μόνο ένας, οπότε δεν ξέρω ποιόν να πρωτοκαλέσω. και αν έρθουν για... ληστεία, δεν θα έχω και τόσα πολλά να τους τρατάρω.
3. Δεν έχω τρίτο. Μιας που έκανα όμως την εγγραφή, θα ρίχνω και κανένα σχόλιο... Παιδιά κάνετε τρομερή δουλειά... συνεχίστε και μην φοβάστε τίποτα. πολύ απλά... γιατί είμαστε πολλοί!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς!
NikolaOS

ΥΓ. Παραλίγο να το ξεχάσω!!! ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ!!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Καλως ορισες φιλε και συγγαυρε στο πιο ΑΝΤΙ- αντιΟλυμπιακο σαϊτ της χωρας! Να μπαινεις οποτε θελεις. Μιλαμε για ΓΝΗΣΙΟ, ΓΑΥΡΙΚΟ ΣΤΕΚΙ! Οαση ειλικρινειας, τεκμηριωμενης αποψης, θαρρους, ευρηματικοτητας, ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ και πατριαρχειο ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΟΣ!

Εικόνα NikolaOS

Παραλίγο να ξεχάσω και το άλλο... Ακόμα και η Ψώρα του Φρίσκις, πιό πολλά φύλλα πουλάει!!!
Πηγή: http://www.europenet.gr/summary.asp?catid=31014

Εικόνα REDHERAKLIO

Σιγά φλώροι μη σκίσετε κανένα καλσόν

Εικόνα rasputin7

Κατι θα ξερει απο ληστειες

Εικόνα figurered

Εμένα άλλο πάλι με απασχολεί, δλδ πάντα το είχα απορία απλώς δεν είχα διαβάσει τις προηγούμενες απειλές.

Ρε παιδιά, όταν περνάς τη νοητή ζώνη του λυκόφωτος, εκεί κάπου Ψυχικό, γηροκομείο και πάνω, συναντάς ΆΛΛΟΝ κόσμο;

Εννοώ, εντάξει δεν περιμένω να τα σέρνουν κιόλας, το μόνο που σέρνεται εκεί επάνω είναι αυτό κάτω από το όχημα του δήμου που καθαρίζει το δρόμο και κάτι ξενέρωτες γκόμενες που αναρωτιέσαι αν η γόβα είναι 12ποντη ή αν είναι απλώς μόνο η κορυφή του παγόβουνου γιατί το υπόλοιπο έχει μπει στον κώλο,

αλλά καλά θα τρελαθώ δεν ξέρουν τους RATM;!

Στο κάτω κάτω αυτοί δεν επαναστατούν όποτε περνάνε τη ζώνη του λυκόφωτος και κατεβαίνουν μέχρι το μεταξουργείο να πιουν το ποτό τους;

Τι στο καλό, και τότε, σε πιο ανθρώπινες περιοχές εννοώ, εξακολουθούν να ακούνε Καγιαλόγλου, παλιές γαλλικές επιτυχίες του 60 και γιουροβίζον;

Και να φανταστείς ότι κάποτε πίστευα ότι ΔΕΝ είναι ταξικό το θέμα

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Φίλε έχεις άδικο, και οι περιοχές που λες ολυμπιακοκρατούμενες είναι, πλέον δεν είναι θέμα τάξεων, κοινωνικών δηλαδή, αλλά αυτοτελώς ομάδων. Εννοώ ότι αρκεί και μόνο να είσαι Ολυμπιακός (ανεξαρτήτως τάξης, δουλειάς και χρημάτων) για να είσαι περήφανος και αλάνι, αρκεί και μόνο να είσαι βαζέλα, για να είσαι ύπουλη κουφαλίτσα και χαμελαίων. Όλα αυτά σε ένα μέσο βαθμό με τις εξαιρέσεις να υφίστανται και για τις δύο περιπτώσεις.
Η αλήθεια πάντως είναι ότι (από παλιά κιόλας) τα μέρη που αναφέρεις έχουν περισσότερους ολυμπιακούς, και όχι ό,τι κι' ό,τι, δικά μας παιδιά, από αυτά που συνεννοούμαστε εδώ μέσα!

Εικόνα apostolos gaganis

Εχει σιγουρα μια φινετσα και κοφτερο χιουμορ το γραπτο σου...Να σε βλεπουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ συχνοτερα...Ανεβαζεις, οπως και αλλοι, το πηχυ και γουσταρουμε να σε διαβαζουμε...GO ON!

Εικόνα REDNYC

Δεν στό έγραψα ότι αυτό θα έκανε η κότα; Το άσχημο για εσένα πρασινοφρουρίτσα είναι οτι αυτό που έγραψες ισχύει και για εσένα....πρόσεχε λοιπόν πρασινοφρουρίτσα γιατί η λιμανίσια βοηδόπουτσα θα σου φτάσει στο λαρύγγι. Άντε με τις υγείες σου και χαιρετίσματα στον κοκάκια με την ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΒΑΤΑ - άντε μαζόχες!