10 ΕΚ. ΕΥΡΩ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ



Είχαμε δει το ρεπορτάζ των ''Παραπολιτικών'' πριν λίγες μέρες, τώρα έρχεται και από αλλού η επιβεβαίωση.
 

 
Το νούμερο είναι μεγάλο, ειδικά για το συγκεκριμένο ''απλοχέρη'' εφοπλιστή. Αν πάντως αληθεύει, ας αναρωτηθούν οι οπαδοί της ΑΕΚ το πόσα λεφτά έχει βάλει στην ομάδα τους ο Μελισσανίδης και γιατί προτιμά να επενδύσει πολλά περισσότερα χρήματα σε ένα κανάλι. Εμείς οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα περάσουμε σίγουρα πολύ καλά με τους δύο λαθρέμπορες ενωμένους εναντίον του Θρύλου...
 
Υ.Γ. Ο Τουίτης διαψεύδει, αλλά οι φωνές που μιλούν για οριστική συμφωνία ολοένα και πληθαίνουν. Για να δούμε τι θα δούμε.

Σχόλια

Εικόνα ase_ree

ποιος τουιτης και παπαριες.ο λαγος ειναι ο αλαφουζος ο μπροστινος να φενεται που θελει και δημοσιοτητα ο αλλος δεν τον παιρνει και παει απο πισω του,οπως εγινε και στο σπορ φμ που θελει και μεγαλυτερα στεγανα.ολα καλα αυτα αλλα τι συμφωνια θα επικρατησει οταν ερθει το αναποδο σφυριγμα?

Εικόνα Aprosarmostos17

Καλά, κάτσε να δεις πως θα σκοτωθούν μεταξύ τους για την πρώτη θέση στα πλέι-ωχ του χρόνου (αν ανέβει το γατάκι εντωμεταξύ).

Εικόνα ase_ree

Αν στραβωσει η δουλεια και δεν υπαρχει σαμαρας θα βρει γωνια να φυγουν απο μονοι τους,τα ρεστα τους ειναι να μην γινουν εκλογες και αν γινουν να διατηρηθουν αλλιως και τα δυο πανε για σκαψιμο.

Εικόνα apostolos gaganis

΄΄ Ο εχθρος του εχθρου μου, ειναι φιλος μου΄΄. Υπαρχουν κοινες επιδιωξεις, τοσο στον επιχειρηματικο οσο και στον πολιτικο και αθλητικο χωρο. Προφανης στοχος της συμμαχιας, οπως αναφερει και το δημοσιευμα, η πολυεπιπεδη αυξηση της επιρροης της με αντιστοιχο, αναμενομενο οφελος. Ο ΄΄τιγρης΄΄ αποκτα ισχυρη προσβαση σε ΜΜΕ πανελληνιας εμβελειας, ενω ο ασφυκτικος οικονομικος βροχος γυρω απ΄το λαιμο του Γιαννακη, χαλαρωνει... Υπαρχει αναμφιβολα, σχεδιο. Ενας(;) απο τους αντιπαλους, σαφως ο Μαρινακης και κατ΄επεκταση για ΄μας ο Ολυμπιακος. Γιαυτο και το θεμα μας ενδιαφερει. Δεν γνωριζω κατι παρα πανω απ΄ο,τι οι περισσοτεροι, φανταζομαι. Οποιαδηποτε ετσι πληροφορια ή σκεψη, καλοδεχουμενες.

Εικόνα CrimsonRed

Αγαπητέ Απόστολε ,
Ποιός "τίγρης" ;;; Γατάκι είναι με τα όλα του ο θρασύδειλος που ήθελε να κάνει και συγκέντρωση στον Πειραιά αλλά τελικά ... έχασε τον δρόμο ...
Όσο έχουν γνώση "οι φύλακες" δεν ανησυχώ ...
Υ.Γ. Άραγε στους εφιάλτες του βλέπει ακόμα τον Σωκράτη Κόκκαλη ;;; Ξέρει αυτός ...

Εικόνα apostolos gaganis

Αγαπητε Βαθυκοκκινε,

Εγω θα λεω συνεχεια ΄΄τιγρης, τιγρης, τιγρης...΄΄, ως πασχων απο αυτο-ηχολαλία ( και παλιλαλία να το ΄πεις, δεν ειναι λαθος )...
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΣΥΓΓΑΥΡΕ!

Εικόνα savvas gridlock

Μόλις προσέθεσα και την άποψη του Τουίτη, που διαψεύδει τη συμφωνία. Τσέκαρε ξανά την ανάρτηση, Απόστολε, για να'μαστε σωστοί.

Εικόνα apostolos gaganis

Την τσεκαρα. Ωραια. Τί να πω; Εισαι ακριβης και υπευθυνος, ως συνηθως. Οσο για το πώς θα εξελιχθουν τα πραγματα, ΄΄υγειαν εχω και υγειαν επιθυμω και δι΄υμας΄΄... Εκρινα με βαση τα δεδομενα που ειχα εκεινη τη στιγμη στα χερια μου κι εφτιαξα ενα λογικοφανες σεναριο. Οι εχοντες τα γενια, εχουν και τα χτενια...Ουφ! Ας παω για ενα δευτερο καφεδακι τωρα...