Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ



Ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά η τιτανομαχία ΠΑΟ-Νίκη Βόλου στη Λεωφόρο, με νίκη των ''πρασίνων'' με σκορ 1-0. Κατάφεραν έπειτα από συγκλονιστική εμφάνιση να κερδίσουν τη Νίκη των 5 δικών τους δανεικών οι βάζελοι, αλλά έβαλε το χέρι του και ο διαιτητής Αμπάρκιολης.
 
- Έκλεισε τα μάτια σε δύο χτυπήματα εκτός φάσης παικτών του ΠΑΟ σε συναδέλφους τους της Νίκης, του Σίλντενφελντ στον Κοτσαρίδη στο 43' και του Κουτρουμπή στον πεσμένο κάτω Κυζιρίδη στο 49'.
 
- Έκλεισε τα μάτια σε καθαρή ανατροπή του Νικλητσιώτη από το Δώνη στην περιοχή του ΠΑΟ στο 67', φάση που ήταν πέναλτυ, αλλά δεν σφυρίχθηκε.
 
- Ανακάλυψε δεύτερη κίτρινη και απέβαλε τον Αργυρίου της Νίκης για ένα απλό φάουλ στο 84', ενώ ένα λεπτό πριν του είχε δείξει την πρώτη κίτρινη, για να ''δέσει'' το ότι ο ΠΑΟ δεν θα κινδυνεύσει στο τελευταίο δεκάλεπτο.
 
- Ξεπέρασε τον εαυτό του στις καθυστερήσεις, όταν έδινε τα φάουλ ανάποδα (μην γίνει καμιά γιόμα και ισοφαρίσει με καμιά στραβοκλοτσιά η Νίκη) και έβλεπε πλάγια άουτ, ενώ η μπάλα δεν είχε περάσει την γραμμή, για να τελειώσουν οι επιθέσεις της Νίκης.
 
Ο ''γαύρος'' Αμπάρκιολης όλα αυτά, σε ένα ματς απέναντι σε μια ομάδα που έχει ρόστερ Β' Εθνικής. Τα στατιστικά των δύο ημιχρόνων το επιβεβαιώνουν.
 

 

 
Στην κωμωδία συμμετείχαν και οι οπαδοί του ΠΑΟ από την Μπύρα 13, που φώναζαν
 
Γαμηστε τους το σπίτι και τη μανα
Γαμηστε και την Δουρου την πουτανα
 
Είχε στοχοποιηθεί στα μέσα της εβδομάδος που μας πέρασε η Ρένα από διάφορα πράσινα ΜΜΕ, για ένα post της στο fb.
 

 
Ήρθε και η φάπα από το Ελεγκτικό Συνέδριο, που ακύρωσε την χρηματοδότηση των έργων στη Λεωφόρο από την Περιφέρεια Αττικής και έδεσε το γλυκό. Στον δρόμο που χάραξαν τα αεκάκια της Φλ-original βαδίζουν και οι λαγοί. Σε λίγο θα αρχίσουν κι αυτοί το ''Δούρου καριόλα ο ΠΑΟ πάνω από όλα''.
 
Aυτό το μαρκάρισμα χθες, που είναι 5 κόκκινες μαζί, δεν δώθηκε έστω φάουλ.
 

 
Σήμερα ο Αργυρίου έφαγε 2 κίτρινες σε δύο λεπτά. Α ρε ΜΑΡΙΝΑΚΗ, έχεις καταστρέψει το ποδόσφαιρο με τις διαιτησίες σου...
 
Υ.Γ. Και για να μην ξεχνιόμαστε, σκεφτείτε τι θα γινόταν αν έβριζαν πολιτικό του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. γαύροι στο γήπεδο...
 

Σχόλια

Εικόνα delos777

Γεια σας και απο μενα παιδες.Νεος στη παρεα αν και ακολουθω καιρο δε συμμετειχα στα σχολια.Δειτε λιγο σας εχω στειλει κατι ενδιαφερον (λογικα θα το εχουν πιασει τα ρανταρ σας).

Εικόνα clark gheibol

καλώς ήρθες φίλε

Εικόνα delos777

Στο φεισμπουκ

Εικόνα Bad7

Σε λίγο θα αρχίσουν κι αυτοί το ''Δούρου καριόλα ο ΠΑΟ πάνω από όλα'' χαχαχαχαχαχαχα

Εικόνα koropi48

Αδέρφια δεν ξέρω πού το βρίσκετε το κουράγιο και αισιοδοξείτε, εγώ απογοητεύτηκα πλήρως. Ούτε με τη Νίκη Βόλου παίξαμε μπάλα διαρκείας, ούτε με τον Παναιτωλικό, ενώ με τον Ατρόμητο ήμασταν για γέλια. Τέτοιο ανερμάτιστο σκορποχώρι, χωρίς στόχο και πλάνο, τέτοιο θίασο βαριεστημένων και κουρασμένων παληκαριών, δεν έχω ξαναδεί. Όταν δεν παίζουν μετά το γενάρη, λέμε ότι σχεδόν πήραν το πρωτάθλημα και δεν έχουν κίνητρο, όταν δεν παίζοπυν στην αρχή, λέμε ότι είναι νωρίς και δεν έχουν δέσει. Όλο δικαιολογίες, όταν για να παρακολουθήσουν αυτό το ρεμπέτ ασκέρ υπάρχουν αδέλφια που ταξιδεύουν όλη νύχτα με καράβι από νησιά, με αυτοκίνητα και τρένα απ όλη την ελλάδα, ακόμη και αεροπορικώς από την κύπρο. Τί να πεις σ αυτούς τους ανθρώπους που κάνουν αιματηρή οικονομία για διαρκείας και ναύλα! Και πώς περιμένουμε να γεμίσει ο ναός. Με τέτοιες εμφανίσεις; Δεν ξέρω...

Εικόνα savvas gridlock

Νωρίς είναι ακόμη, φίλε. Έχουμε καινούρια ομάδα, περιμένουμε να δέσει.

Εικόνα Bad7

σωστος

Εικόνα Σάββας Γαύρος

Είδα τον Βάζελο από το 70 και μετά. Πριν δεν ξέρω τι έγινε. Στα λεπτά που είδα η διαιτησία ήταν κυριολεκτικά 80-20. Δεν υπάρχει καμιά αποβολή στον Αργυρίου και όλα τα φάουλ κοντά στην περιοχή του Βάζελου τα σφύριζε ανάποδα. Δεν άφησε περιθώριο στην Νίκη να πλησιάσει στα καρέ τους. Ο Αμπάρκιολης είναι πανέξυπνος διαιτητής.
Ας δούμε και τον Θάνο στην Τούμπα πως θα παίξει. Αν και εκεί δέσει το γλυκό,ας πάρουν τα μέτρα τους στην διοίκηση.

Εικόνα el trick

Επρεπε ήδη να έχουν πάρει τα μέτρα τους.
Ακόμη βέβαια δεν είναι αργά αλλά πρέπει αυτό το θέατρο του παραλόγου να σταματήσει εδώ.
Πρέπει όλοι να χωνέψουν ότι ο ΘΡΥΛΟΣ είναι η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΜΑΔΑ
Αν δεν το χωνεύουν πρέπει να τους δωθεί με ΥΠΟΘΕΤΟ

Εικόνα Σάββας Γαύρος

Το πρωτάθλημα το έχουμε πάρει. Για του χρόνου γίνεται κουβέντα. Δεν πρέπει να αφήσει η διοίκηση να περάσουν λάθος μηνύματα στους διαιτητές. Ο Παππάς που μας σφύριξε στο Αγρίνιο και κατά κοινή ομολογία έπνιξε πέναλτι-κεφαλοκλείδωμα στον Κασάμι και στο πειθαρχικό έλεγχο τα έκανε μαντάρα,δεν τιμωρήθηκε. Έμεινε εκτός ορισμών για ένα μόνο ματς,κάτι που γίνεται πάντα. Πολύ σπάνια ένας διαιτητής σφυρίζει δύο συνεχόμενα ματς. Περνάει έτσι το μήνυμα ρίξτε στο ψαχνό,δεν υπάρχει θέμα. Ο Καλογερόπουλος που μας έδωσε το αμφισβητούμενο πέναλτι με την Βέροια,να δούμε πότε θα οριστεί. Αν δεν οριστεί την ερχόμενη αγωνιστική έστω και ως τέταρτος διαιτητής,υπάρχει θέμα και μάλιστα ΠΟΛΥ σοβαρό.

Εικόνα savvas gridlock

Έτσι μπράβο.