ΜΑΛΜΕ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ



Το αποψινό ματς με τη Μάλμε δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Αν ο Ολυμπιακός είναι όπως πρέπει να είναι, θα έρθει και το αποτέλεσμα που όλοι περιμένουμε. Για να είμαστε όπως πρέπει, οφείλουμε να έχουμε την μπάλα χαμηλά (όλοι, όχι μόνον οι παίκτες...), να μην υποτιμούμε τον αντίπαλο και να μην πανηγυρίζουμε προκαταβολικά για τη νίκη. Πρώτα παίρνουμε τη νίκη και μετά πανηγυρίζουμε. Οι δηλώσεις αυτού του σούργελου που παριστάνει τον προπονητή στη Μάλμε ελπίζουμε να τσίτωσαν τους παίκτες μας και να απέκτησαν έναν ακόμη λόγο για να αποδείξουν την ανωτερότητά τους στο χορτάρι. Περιμένουμε από όλους τους ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν σήμερα την ερυθρόλευκη να μας στείλουν (ονειρικά, όχι σωματικά εννοείται...) στη Valhalla.
 

 
Mε πάθος και Ολυμπιακό τσαμπουκά (Champions League είναι στο κάτω κάτω, όχι Περιστέρι...) το βράδυ θα πανηγυρίζουμε.
 

 
ΦΩΝΑΞΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Σχόλια

Εικόνα Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Λεβεντη ΑΠΟΣΤΟΛΑΡΕ,ειναι η πρωτη φορα που σου απευθυνομαι ονομαστικα.
Ηθελα να το κανω και αλλες φορες αλλα το εκοβα γιατι καθε σου σχολιο με εκφραζει στο 100%,οποτε το δικο μου θα ηταν μια απλη κοπια.
Εχω νιωσει ξεφτιλικια πολλες φορες στη ζωη μου.
Εχω νιωσει και απο την αρρωστεια μου,την ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ μου πολλα ξεφτιλικια.
Να θυμηθω κατι χαμενους τελικους,κατι τριαρες απο απολλωνακι στο ναο και κατι καλαματιανα ρεζιλικια.προχειρα ολα αυτα...

Καμια στιγμη δεν εκανα πισω,κυριως στα πετρινα.
Γιατι αυτη η ομαδα ειναι το σαρακι μου.Μου τρωει τα σωθικα απο μικρο παιδι.
Οσο και να μου γαμαει τα νευρα αλλο τοσο θα με κανει εγκληματια ιδεολογιας.

Οσο για σενα ΑΠΟΣΤΟΛΑΡΕ,παιρνω δυναμη απο την λεβεντια σου και ολη τη δυναμικη που βγαζουν οσα μας κανεις την τιμη και σχολιαζεις στο RATM.

Παρα τα γαμημενα νευρα μου:
ΘΡΥΛΕ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ..

Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Εικόνα apostolos gaganis

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ...

Εικόνα Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Καλημερα αδερφια.
Εχω απο τις 7 που βλεπω τα πρωτοσελιδα και ακουω διαφορες κριτικες.
Τωρα γραφω λιγο πιο ηρεμα.
Τα πραγματα ειναι απλα.Τους μαζευεις Μιτσελ στα αποδυτηρια,κανετε μια αυστηρη αυτοκριτικη,παιζετε και μπουκετα αν χρειαστει αλλα...
ΑΛΛΑ την επομενη φορα που θα βγειτε στο γηπεδο θα βαστατε το μαχαιρι στα δοντια και θα μπειτε μεσα
με πριαπισμο 3 εβδομαδων..
Γαμας μπουγατσα και ζελα,κλεινεις στοματα σαν ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ προς ολους εμας και ζειτε εσεις καλα και εμεις οι ψυχασθενεις καλυτερα..
Σας πιστευουμε στο φουλ ρε μαλακισμενα,αλλα παιξτε με νευρο,παιξτε για εμας που δεν λογαριαζουμε τιποτα για παρτη σας..
Την μιση την ψυχη που βγαζουμε να βγαλετε δεν εχετε να φοβηθειτε τιποτα..

Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Εικόνα apostolos gaganis

Μπραβο ΣΑΚΑΦΛΙΑ γιαυτο σου το σχολιο! Παθιασμενο, ολο λατρεια για τον Ολυμπιακο! Δεν θ΄αλλαζα ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΛΕΞΗ απ΄οσα εγραψες. Αμα μιλαει μια ΑΓΝΗ ψυχη, ολα τ΄αλλα παραμεριζουν...

Εικόνα apostolos gaganis

Δυο χοντρα αμυντικα και δυο καταδικαστικα διαιτητικα λαθη, διαμορφωσαν το αποτελεσμα. Υπαρχει αναμφιβολα θεμα στο κεντρο της αμυνας. Ολοι τωρα απο 3 βαθμους. Συνεχιζουμε. Η απουσια του Μανωλα, φαινεται να κρινει δυστυχως αγωνες. Μεχρις ωρας τουλαχιστον. Θεωρητικα παντως δεν ειναι γυμνος απο λυσεις ο Μιτσελ, το ζητουμενο ομως ειναι να του ΄΄βγουν΄΄. Οπωσδηποτε, δεν βοηθανε υστεριες, κραυγες ουτε και ΄΄τα΄λεγα εγω΄΄ κ.λ.π. Οι ΄΄προφητες΄΄ οσο ευκολα θριαμβολογουν τοσο ευκολα επισης κωλοτουμπιαζουν... ΤΩΡΑ ξερουμε περισσοτερα, χωρις να΄χει χαθει ακομα ΤΙΠΟΤΑ. Οι 3 βαθμοι δεν ειναι λιγοι. Θα μπορουσαμε π.χ. να ειχαμε και 1 ( ηττα με Αθλετικο, ισοπαλια με Μαλμε ) που δεν ειναι παραλογο ή και 2 ( δυο ισοπαλιες ) και να ειμαστε ευχαριστημενοι κιολας, αλλα ακομα και 0 βαθμους, δηλ. ασχημο ξεκινημα αλλα οχι και...τρελο σεναριο. Ετσι, για να μην αεροβατουμε. Ερχεται πλεον το ματς με τις Μπουγατσες κι εκει δεν χωρανε πολλα λογια. Α!...μην ξεχασω:

1. Γραψτε στ΄ΑΡΔια σας ο,τι μαλακια θ΄ακουσετε απ΄ολα τα αντιΟλυμπιακα τσουτσεκια. Προσπαθηστε τουλαχιστον. Οι απαντησεις που καινε πραγματικα, δινονται σ΄αυτους ολους ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Και,

2. Η...γαλαζια Βαλχαλα, δεν ειναι τελικα κακη ομαδα. Καθολου... Εκει μεσα - τουλαχιστον - λογικα θα δυσκολευτει κοσμος, γιαυτο και χρειαζεται ΓΕΝΙΚΩΣ μεγαλη προσοχη μιας κι εμεις οι Ελληνες, το΄χουμε αυτο, νομιζουμε ουτε λιγο ουτε πολυ πως Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...Ειναι κι αυτο μια απο τις...συνιστωσες του ΄΄Παραληρηματος μεγαλειου΄΄ απ΄το οποιο υποφερουμε χρονια τωρα...

Εικόνα savvas gridlock

O όμιλος φέτος είναι πολύ ισορροπημένος. Ούτε (πολύ καλές ομάδες, αλλά ) αφελείς Ντόρτμουντ και Μονπελιέ υπάρχουν, ούτε Άντερλεχτ. Όλα τα ματς θα κρίνονται στην κόψη του ξυραφιού. Πουθενά δεν είμαστε σίγουροι για νίκη, ούτε για ήττα. Πολεμάμε παντού και πάμε βήμα βήμα.

Εικόνα apostolos gaganis

Ετσι το βλεπω κι εγω. Το παιχνιδι, λογικα, θα παιζεται μεχρι τελους σε αβεβαιο κλιμα. Περσι, μην ξεχναμε, η ευρωπαϊκη μας πορεια στηριχθηκε κατα μεγα μερος σ΄εναν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ( και...απερίμεντο ) Μητρογλου κι εναν ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ( κυριολεκτικα ) Ρομπερτο. Αυτα φετος, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Φαγαμε πραγματι χθες φτηνα γκολ. Αν δεις ομως π.χ. τον αγωνα της Μπαρτσελονα ας πουμε με την Παρί, τα 2 τουλαχιστον απ΄τα 3 γκολ που ρουφηξε ( η Μπαρτσα ε;) ηταν σχεδον...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ. Αυτο βεβαια δεν ΄΄μαλακωνει΄΄ το αμυντικο μας προβλημα. Ειπαμε, ΤΩΡΑ ο Μιτσελ ξερει περισσοτερα και περιμενω τις κινησεις του. Υστερικες κραυγες, νεογαυρισμους και τα τοιαυτα δεν θελω, αφου ο... πρωτοθριαμβολογιστης(!) ειναι συνηθως και πρωτοκωλοτουμπιστης...Την ΑΛΕΦΑΝΤΙΑΣΗ, θα την απολαυσουμε πλουσιοπαροχα για καποιες μερες...Υπομονη.

Εικόνα savvas gridlock

Eδώ η Λούζερπουλ πάλι τον ήπιε σήμερα από τη Βασιλεία ρε Απόστολε, πλάκα κάνουμε τώρα; Ομάδα που πέρυσι διεκδίκησε μέχρι τελευταία αγωνιστική το πρωτάθλημα Αγγλίας έχασε από την πρωταθλήτρια Ελβετίας. Αν ήμασταν εμείς στη θέση της Λούζερπουλ και χάναμε από τη Βασιλεία, πιστεύεις ότι οι αντιδράσεις των ''αλεφαντόγαυρων'' που λες κι εσύ, θα διέφεραν από τις αποψινές τους αντιδράσεις, μετά την ήττα από τη Μάλμε; Εμείς νομιμοποιούμαστε να θέλουμε νίκες επί της Ατλέτικο, της Γιούβε και της Γιουνάιτεντ, αλλά η Μάλμε είναι καφενείο και μας ξεφτίλισε, επειδή χάσαμε ένα ματς. Το ποδόσφαιρο αλλάζει σε όλα τα επίπεδα χρόνο με τον χρόνο, μέρα με τη μέρα. Υπάρχουν ομάδες που δουλεύουν σωστά, ενισχύονται και πρωταγωνιστούν σε διεθνές επίπεδο ακόμη και από χώρες που δεν γεμίζουν το μάτι σε αρκετούς ''γνώστες''. Στο χέρι μας είναι να παρακολουθούμε τις εξελίξεις και να προσαρμοζόμαστε ως οπαδοί, ώστε να βοηθάμε όσο μπορούμε στην ομάδα με την στάση μας, την κριτική μας και τη γενικότερη συμπεριφορά μας εντός κι εκτός γηπέδου. Αλλιώς, όπως λέει και ο Άκης στην εκπομπή της Θύρας 7, δίνουμε 10 εκατομμύρια στις πλαστικές για να φύγει το σημάδι από το ταγάρι στον ώμο και σταματάμε να ασχολούμαστε με μπάλα.

Εικόνα john

Φίλε Απόστολε θα σε ρωτήσω το ίδιο που ρώτησα και τον Σαββα.
Σαν πολύ ψύχραιμα δεν πήρες την ήττα?Εγω εχω ΣΚΑΣΕΙ κυριολεκτικά,καιρο είχα να φάω τέτοια νιλα απο τον Ολυμπιακο

Εικόνα apostolos gaganis

Φιλε Γιαννη,

Εχω σκασει τοσες και τοσες φορες στη ζωη μου, που εχω γινει πια αρκετα ΣΚΛΗΡΟΠΕΤΣΟΣ σε τετοιου ΄΄ειδους΄΄ βραδιες. Ειναι η λεγομενη αναπτυξη ΑΝΟΧΗΣ ( TOLERANCE ). Φυσικα κι εχω περιθωρια για...σκασιματα. Αλλα οχι με ΚΑΘΕ ανεπιθυμητο αποτελεσμα. Μαθαινει κανεις με τον καιρο... Ειναι αυτη η πουτανα, που ονομαζουμε ΠΕΙΡΑ...Γιατι ησουν 100% ΒΕΒΑΙΟΣ οτι θα κερδιζαμε χθες; Απο πού κι ως πού; Και οι ηττες, γενικα στη ΖΩΗ, δεν ειναι παντα...ηρωϊκες ή δικαιες. Υπαρχουν και οι αδικες, οι αδοξες αλλα και οι εξευτελιστικες. Τί να κανουμε; Θες να σου πω πού, οχι μονο θα σκασω αλλα θα πλανταξω και θα επαναστατησω του κερατα; Αμα π.χ. χασουμε εστω και μισο βαθμο με ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, τοσο στα ματς που ερχονται αλλα και σ΄εκεινα του δευτερου γυρου ή χασω το πρωταθλημα...Εκει, ναι... Κοντολογις, ΄΄διαλεγω΄΄ πια ματς που θα ΣΚΑΣΩ. Στα υπολοιπα στενοχωριεμαι, μουτρωνω, ειμαι αμιλητος, εκνευριζομαι κι΄ αρπαζομαι με το πρωτο κ.τ.τ, αλλα το...σκασιμο το΄χω για τους λιγους, τους... εκλεκτους καθως και οταν κρινεται ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ κατι... Χθες βραδυ, δεν ηταν αυτη η περιπτωση. Θα χαρακτηριζα λοιπον συμπερασματικα την σταση μου, με τον όρο: ΕΚΛΟΓΙΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΄΄ΣΚΑΣΙΜΑΤΟΣ΄΄. Να΄σαι καλα.

Εικόνα Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Μολις τελειωσα το τελευταιο μου τσιγαρο.Για τις επομενες 10 μερες θα ειμαι ατσιγαρος γιατι δεν υπαρχει σαλιο.Εκατσα να δω την αρρωστεια μου.Την μονη παρηγορια σε αυτους τους κωλοκαιρους.
ΝΤΡΑΠΗΚΑ...
Εσυ Μητρογλου ντραπηκες;
Εσυ ποδοσφαιρικο εκτρωμα μποτια ντραπηκες;
Εσυ Μιτσελ ντραπηκες;οταν σε ειχαν για κλωτσιες εγω μαλωνα για παρτη σου γιατι σε πιστευω μαλακα μου..
Γιατι ρε γαμημενα ανθρωπακια μας το κανετε αυτο;
Γιατι ρε γαμω το σπιτικο σας δεν καταλαβαινετε που παιζετε;
Σας ζητησαμε δανεικα ρε καριολια;Σας ζητησαμε να κανετε κατι υπερανθρωπο;
Γιατι μας γαματε την ψυχολογια ρε γαμω τον αντιχριστο σας;
Και εσυ Βαγγελα τερμα οι ευγενειες.ξεκωλιασε τους.
Στειλε τον γαμημενο τον μποτια στην πεθερουλα του με την πρωτη πτηση.
Πιασε τον Μητρογλου απι το αυτι και σκαστου και δυο μπατσες στον σβερκο γιατι την εχει δει καπως τωρα τελευταια.
ΔΙΩΞΕ ΤΙΣ ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΤΙΜΑΝΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
Θελω να γραψω πολλα αλλα το κοβω εδω.μας γαμησατε την ψυχολογια.
Αυτα απο καποιον που απο αυριο θα ειναι ατσιγαρος και θα μετραει ακομα και τις μπουκιες που τρωει γιατι δεν ξερει αν του φτασει το φαι μεχρι τελος του μηνα.

Εικόνα figurered

Α, ρε Σάββα, έβαλες και Μπάθορι...

Τι να καταλάβει η ομάδα, δυστυχώς είναι πολύ soft, μάλλον στο γκάλαξι το έχουν το ραδιόφωνο τα παλληκάρια...

Μποτία, Αμπιντάλ, Τζίμυ, Μήτρογλου...

Μας πούλαγαν τσαμπουκά οι Σουηδοί...

Εικόνα apostolos gaganis

Μην τους υποτιμας, αδελφε, τους Σουηδους και μη νομιζεις πως εχουμε την αποκλειστικοτητα στο τσαμπουκαλικι ( και...αν ). Τους ξερω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, αφου τους εχω ζησει - σε πολλα επιπεδα - για ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. Πανω απο δυο ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. Ειναι πολυ σκληρος ΚΑΙ πειθαρχημενος λαος. Δεν ΄΄παιζουνε΄΄...

Εικόνα Σάββας Γαύρος

Όταν μιλούσα 1,5 μήνα πριν για τον ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ Μποτία και για τον Αμπιντάλ που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να παίξει στόπερ με ΤΙΠΟΤΑ και ΠΟΤΕ όταν μας τον παρουσίαζαν οι εφημερίδες και πολλοί δικοί μας ως άρχοντα(!) - πριν καν παίξουμε στο Τσου Λου - , δεν το έκανα από κακία. Μερικά πράγματα είναι εξόφθαλμα και μόνο τυφλοί,άσχετοι από μπάλα ή οπαδοί που παραμυθιάζουν τους εαυτούς τους δεν τα βλέπουν. Όσο για το καραγκιοζάκο με την φράντζα ας μείνει στην πατρίδα του να ησυχάσουμε. Πλήρες ρόστερ και τα αρχίδια μας κουνιούνται.

Καλή επιστροφή στα παιδιά που ανέβηκαν.

ΓΑΜΙΕΤΑΙ ο Παπανικολάου που και καλά είναι και γαύρος. Ο ορισμός της ΜΑΥΡΗΣ ΓΑΤΑΣ, της ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΑΣ, της ΜΙΡΛΑΣ, της ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ και ΠΡΙΧΤΗΣ μέχρι αηδίας. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ μαζί με τον ΒΑΖΕΛΑΚΟ που είχες για παρέα.

ΡΩΣΕ ΨΟΦΑ ΤΩΡΑ ΚΑΘΙΚΙ.

Εικόνα john

Για τον Μποτια εχω μερικές επιφυλάξεις πριν κάνω τελική κρίση.ο Αμπινταλ στην αρχή μου άρεσε πολύ αλλα όσο περνάει ο καιρός.....Τελος πάντων δε θα πω τίποτα γιατι σέβομαι την περιπέτεια της υγείας του. Ο jimmy με τη γυναικα κομμώτρια έως τωρα ειναι ενας απο τους πιο αντιπαθητικους παίκτες που εχω δει στον Ολυμπιακο.Για το καλο όλων καλα θα κάνει να συνέλθει γιατι μπάλα ξέρει αυτο βγάζει μάτι

Εικόνα john

ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΖΩΗ.ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ.ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΤΟΥ ΤΣ Κ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΩΤΑΡΑ ΜΕ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ ΣΦΑΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΟΝ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ

Εικόνα RED HELL

Μολις φαγαμε το 2ο.Οπως το πε και ο σπικερ η αμυνα ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑ-ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ.ΛΕΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗ ΜΑΛΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.ΟΙ 3 ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΜΠΙΝΤΑΛ ΜΠΟΤΙΑ(ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΑΜΟΣΠΙΤΟΣ)ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ.Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΑΛΟΣ.ΤΑ ΧΑΜΕ ΟΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ.ΚΡΙΜΑ ΠΗΓΕ ΤΖΑΜΠΑ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΜΕ ΑΤΛΕΤΙΚΟ...

Εικόνα john

Άν πω αυτα που πραγματικά σκέφτομαι θα το μετανιώσω αργότερα.Εχω και την κάμερα να δείχνει συνεχώς αυτόν τον κωλογερο τον αλαζόνα τον προπονητή τους.Δηλαδη αυτός τωρα εάν φάει κανένα μπουκάλι στο δόξα πατρι στο Καραϊσκάκη ποιος θα φταίει ?

Εικόνα john

ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΚΟΡΑΚΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΣΟΥ

ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ ΠΑΝΕ ΝΕΟΣ ΜΠΕΝΚΟ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ

Εικόνα john

Ημίχρονο.Τα νεύρα ειναι τεντωμένα και τσιτωμενα μέχρι εκεί που δεν παίρνει.Εχουμε γυρίσει 15 χρονια πίσω. Εάν χάσουν αυτο το κωλοπαιχνιδο να ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ

Εικόνα RED HELL

Αυτα τα γκολ μονο εμεις μπορουμε να τα φαμε τους σιχαθηκα πια

Εικόνα ALEXIS7GER

ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ρε Σαββα να ακουστεί και καμμιά ροκιά τρελλη εδώ μέσα...χαχα αν και ξέρω, το ανέβασες λόγω της περιστάσεως..ΨΥΧΗ θελει σημερα και ολα τα αλλα ερχονται..προβλεψη..1-2 με ανατροπή..κρατα το..

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Αντε ρε Θρύλε, ό,τι και να γίνει με ΔΥΝΑΜΗ-ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ-ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ!

Εικόνα clark gheibol

καλή ομάδα είναι η Μάλμε, βόρεια, τρεχαλατζήδικη και κουτή. Ομάδα να την πιάσει κώτσο και ο βάζελος ακόμη. Θυμίζει κάπως την Ντόρτμουντ των προηγούμενων χρόνων, η μπάλα πάει συνέχεια μπροστά και οι παίχτες ανεβαίνουν όλοι μαζί με την μπάλα. Θεαματικό τόπι γενικά, παιχνίδι για πολλά γκολ το δικό της.
Με τη Γιούβε έπαιξε, έμαθα, πιο σφιχτά απ' ό,τι στο σουηδικό πρωτάθλημα, γι' αυτό και δυσκολεύτηκε η Γιουβέντους να ζμπρώξει το τόπι μέσα. Εμείς είμαστε καλύτεροι νομίζω σ' αυτόν τον τομέα γιατί τελειώνουμε πιο γρήγορα τις επιθέσεις μας, κυρίως σε αντεπίθεση σε πρώτο και δεύτερο χρόνο.
Νομίζω ότι θα τους κεράσουμε μπόλικα μπαλάκια. Εγώ το έχω παίξει καρέ

Εικόνα savvas gridlock

Nα βγάλεις το δελτίο να το δούμε, όπως την προηγούμενη φορά με την Ατλέτικο που έπαιξες ακριβές σκορ 3-2. Αλλιώς δεν πιστεύω τίποτε.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εγώ έχω μία αίσθηση ότι σήμερα η έδρα της Μάλμε θα βράζει... από τους 1.200 οπαδούς μας! Θα δώσουν ρεσιτάλ σήμερα τ' αδέρφια μας! Μιλάνε όλοι για την έδρα της Μάλμε. Ρε σούργελα, όπου έχουν πάει ερυθρόλευκοι οπαδοί μετέτρεψαν σε Καραϊσκάκη το γήπεδο. Και μιλάμε για γηπεδάρες τώρα, όχι Μάλμε και πούτσες μπλε. Σήμερα το βράδυ, το "Ολυμπιακός-Ολυμπιακός" θα δονεί το γήπεδο της Μάλμε και οι παιχταράδες μας θα παίζουν με φτερά στα ποδάρια! Μόνο νίκη Θρύλε μου!!!

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

Station ID: ISKNEMAL1
Lat: 55.60 Lon: 13.08 Elev: 5 m

Current
Forecast
Graph

Τετάρτη 10/01 14 | 12 ° C
Wed 10% Precip.

Νεφελώδης. Μέγιστη θερμοκρασία 15C. Άνεμοι ΝΑ με ταχύτητα 15 έως 30 χλμ.
Wed Night 10% Precip.

Κυρίως νεφελώδης. Ελάχιστη θερμοκρασία 11C. Άνεμοι ΝΝΑ με ταχύτητα 10 έως 15 χλμ.

Εικόνα Ψηλός

Έλα, ρε Θρύλε, βούλωσε τα στόματα των ξυλοκόπων. Με λίγη σοβαρότητα, αυτή η νίκη δε χάνεται. (Διόρθωση: ο Ντουρμάζ δεν είναι Μωαμεθανός, στην καταγωγή είναι Σύρος της Τουρκίας και Χριστιανός Κόπτης. Μετά από ένα γκολ που έβαλε, πανηγυρίζοντας έκανε το σταυρό του. Πάντως, το νόημα δεν αλλάζει, ως... Μεσογειακός τύπος μεγαλωμένος στη Σουηδία, μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμος.) Αντε, με τη νίκη, παιδιά!

Εικόνα Spiros Legend

Για να αναψουν λιγο τα αιματα,γιατι με τον χθεσινο κλοουν μαλλον διασκεδασαμε,οπως ειπε και ο Μιτσελ,παρα θυμωσαμε,τι να μας πει αυτος ο ανυπαρκτος?Εδω ειναι τα φραγκα(κυριολεκτικα και μεταφορικα!),παιχτε το βρε ολοι Άσσο ημιχρονο-τελικο να τα κονομησετε!Αν και αυτος ο παλιοχαρακτηρας ο Χαρειντε με αυτα που ειπε μπορει και να χαλασει την φτιάξη! http://www.sport-fm.gr/article/asos-pou-ton-emplekse-o-xareide/789257 Διαβαστε ολο το κειμενο,αξιζει,θα μαθετε οτι η Ατλετικο Μαδριτης δεν ξερει τι να κανει την μπαλα οταν της την δινουν,γι αυτο εχασε απο τον Ολυμπιακο!Στο τελος δεν γουσταρει ουτε καν να μας πει με το ονομα μας και λεει ο συλλογος της Σουπερ Ληγκ!Και για το ξεκαρφωμα,ευχες να μην επιβεβαιωθουν ολα τα ξερασματα που εγραψε ο κ.Γκαραγκάνης...ΚΑΛΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ...!ΑΝΕΡΓΙΑΣ!(Για το γουρι και το καλο της ημερας δεν τον περιλαμβανω στα μπινελίκια!)

Εικόνα KICKASS

ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα Chief Bromden

Εγώ λέω να στείλουμε απόψε στην Valhalla τον γέρο Χαρέϊντε να παίζει ξύλο ολημερίς με κοτσιδάτους Βίκινγκς. Για μας ας φροντίσουν οι Σκανδιναβοθρεμμένοι μουσουλμάνοι μας Ελαμπντελαουί και Ντουρμάζ να μας στείλουν μετά τον αγώνα προς τα δικά τους τα λημέρια και να πηδάμε ολημερίς παρθένες!

Δυνατά και έξυπνα απόψε, μεγάλη η ποιοτική διαφορά των δυο ομάδων, αποκλειστικά στο χέρι μας είναι...

Εικόνα Aprosarmostos17

Εγώ πάντως μετά από τέτοιες δηλώσεις αντίπαλου προπονητή, θα έμπαινα με το μαχαίρι στα δόντια, έτοιμος να πάρω κεφάλια. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σημαίνει ΠΑΘΟΣ και τέτοιες δηλώσεις ρίχνουν κηροζίνη στη φωτιά του ΠΑΘΟΥΣ.

Εικόνα jimakos

Αυτοί που θα παίξουν σήμερα πρέπει να δείξουν ότι κατάλαβαν τι έγινε το Σάββατο, τι τους είπε ο Μαρινάκης και ο Μίτσελ, πόσο τους μείωσε ο ανύπαρκτος Σουηδός προπονητής. Δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα αλλά μπορείς να δίνεις τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Τότε, εγώ, ακόμα κι αν το αποτέλεσμα δεν είναι το ιδανικό για μας θα είμαι ικανοποιημένος.Σεβόμαστε όλους τους αντιπαλους, αλλά
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ

Εικόνα apostolos gaganis

Για να΄δω ποσα-ποσα θαρθουνε σημερα ο ασπροκοκκινος Ταρταρος με την μπλε Βαλχαλα. Τη μιση ψυχη και το μισο φιλοτιμο απ΄οσα εχουμε΄μεις να δειξουν εκει πανω, ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΑΝΕΤΑ.