Ο ΨΕΥΤΗΣ ''ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ'' ΚΑΙ Ο ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ



Έχουμε δει ξανά στο παρελθόν το θέμα, αλλά με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις αυτού του καραγκιόζη προπονητή της Μάλμε, ο νούμερο ένα προπαγανδιστής στο χώρο του αθλητικού Τύπου ''Πρασινοφρουρός'' ξαναχτύπησε σήμερα.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΤΗΛΗ ''ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ'' 1-10-2014
 

 
Το ίδιο παραμύθι μας λένε οι βάζελοι 11 χρόνια τώρα. Αυτοί το φτιάξανε, μόνοι τους.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-4-2003
 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ DERBY 9-4-2003
 

 
Αυτό το non-paper μοίρασε η τότε διοίκηση της Αγγελικούλας Φιλιππίδου και των Βαρδινογιάννηδων στους ρεπόρτερ του ΠΑΟ, για να σπιλώσουν τον Θρύλο και να πολώσουν το κλίμα ενόψει του ντέρμπυ τίτλου στη Ριζούπολη, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί ένα μήνα αργότερα, το Μάιο του 2003. Οι ρεπόρτερ του ΠΑΟ φυσικά κατάπιαν αμάσητο το non-paper. Πάμε να δούμε για μία ακόμη φορά τις πραγματικές δηλώσεις του sir Alex, από ξένο site, που δεν έχει κανένα συμφέρον να παραποιήσει την αλήθεια υπέρ του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού.
 

 
"The key factor in European games is respect, whether we are playing Inter Milan or Real Madrid. Real Madrid deserve that recognition any way, their record speaks for itself," said Ferguson.
 
''Είτε παίζεις με την ΙΝΤΕΡ είτε με τη Ρεάλ, πρέπει να δείχνεις σεβασμό'', είπε ο sir Alex. Δεν είπε ''είτε παίζεις με τον Ολυμπιακό είτε με τη Ρεάλ, πρέπει να δείχνεις σεβασμό''.
 
Απατεώνα ''Πρασινοφρουρέ'', πόσο καιρό θα συνεχίσεις να λες το ίδιο ψέμα;

Σχόλια

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

Γραψτε ενα αρθρο για τις μαλακιες που ειχαν στο πρωτοσελιδο τους.
ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΗΘΟ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΑΞΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΡΕΑΛ.
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ
ΘΡΥΛΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΟΥ

Εικόνα xristoforas

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ

ΞΕΦΤΙΛΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕ -Ι
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ -Υ ΟΠΩΣ Η ΛΕΞΗ ΦΤΥΝΩ....
ΒΛΑΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ,ΣΑΣ ΞΕΦΤ--Ι--ΛΙΖΟΥΝ ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ!

ξεφτιλίζω και ξευτιλίζω (λαϊκό)
παθητ. φωνή ξεφτιλίζομαι-ξευτιλίζομαι, παθητ. μετοχή ξεφτιλισμένος-ξευτιλισμένος.

εκμηδενίζω την αξία κάποιου.
ο πληθωρισμός έχει ξεφτιλίσει τελείως το χρήμα.
με τη συμπεριφορά μου προκαλώ την ηθική μείωση, ταπείνωση ενός προσώπου
άρχισε να φωνάζει και να τον κατηγορεί μπροστά σε όλο τον κόσμο. Τον ξεφτίλισε τελείως.

Εικόνα ΔΙΑΣ

ο green guardian ελεγε ψεμματα απο μικρος. Γιαυτο η δασκαλα τον σηκωνε συνεχεια για μαθημα. Οταν ηταν αδιαβαστος τον εβαζε ορθιο στη γωνια πισω απο το αριθμητηριο να μετραει τα πρωταθληματα του ΘΡΥΛΟΥ και τα γκολ που εχουν φαει εντος κι εκτος...Το teachers leave the kids alone οτι ειχε κυκοφορίσει...

Εικόνα clark gheibol

Δεν ήξερα ότι ακούς και πινκφλόι. Μήπως γουστάρεις και Νεϊμάρ;

Εικόνα ΔΙΑΣ

και πινκφλοι και Eloy αμα λαχει

Εικόνα Χατζηκυριακειο

πρασινοΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ,ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ πρασινη.ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛ?Η ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ?

Εικόνα Spiros Legend

Χα,χα!Σωστός φιλάρα,σκέφτομαι το σκηνικό και έχω λυθεί στο γέλιο!Θα έρθει ο ίδιος ο Σ-Τράκης να μαλώσει τον Περιπτερά!Σ-Τράκη ΠΑΤΩΝΕΙΣ?Που λέει και μια ψυχή!Φέτος τα πουσταριά θα φτύσουν το γάλα της μάνας τους,θα το ρίξουν στο ράγκμπυ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΠΟΥΣΤΡΑΚΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ,ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ 10 ΟΚΤΩΒΡΗ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ,ΘΑ ΤΑΙΣΕΙ ΜΕ ΝΕΟ ΣΑΝΟ ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΧΩΡΙΔΗ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΟΥΛΗ!

Εικόνα Aprosarmostos17

Το ψέμα το έχουν μέχρι και στον ύμνο τους.

Εικόνα xristoforas

ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΠΑΟ ΤΟ 1948...ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ''ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ'' ΣΤΗ WIKI ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ...ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΛΙΑ!ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ''ΕΧΟΥΝ'' ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ
ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΑΠΛΑ ΞΕΡΕΙΣ...ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΣΤΟΡΙ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ...

Εικόνα savvas gridlock

Γιατί, το θεωρούν επίσημο τίτλο το φιλικό του 1948;

Εικόνα xristoforas

ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟ 1955 (ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΤΙΤΛΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ)

ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΛΗΜΜΑ ΣΑΒΒΑ,ΣΤΗ WIKIPEDIA

Κύπελλο φιλίας και αλληλεγγύης
1948: Οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (πρωταθλητής και κυπελλούχος της σεζόν 1947-48) διοργάνωσαν δύο αγώνες για το "Κύπελλον των Πρωταθλητών", όπως αποκλήθηκε, στους οποίους επικράτησε ο ΠΑΟ με δύο νίκες. Οι δύο αγώνες έγιναν με την έγκριση της ΕΠΟ αλλά τη διοργάνωση είχαν οι δύο σύλλογοι. Διεξηχθησαν στο γηπ. Λεωφόρου με γηπεδούχους εναλλάξ τις δύο ομάδες, οι οποίες πήραν και τις εισπράξεις. Το πείραμα δεν επαναλήφθηκε τα επόμενα χρονια.

ΣΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΑΝ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ.ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΥ...ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟΤΕ Ο ΤΥΠΟΣ!
ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΒΕΒΑΙΑ,ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ) ΤΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΩ ΠΑΣΟ!

ΠΑΛΙΑ ΝΑΙ...ΣΤΟ ΛΗΜΜΑ ΠΑΟ ΓΡΑΦΑΝΕ 5 ΣΟΥΠΕΡΚΑΠ.....
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΛΗΜΜΑ ΣΟΥΠΕΡΚΑΠ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΑ 2 ΜΑΤΣ ΤΟΥ 1948,ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΔΕ ΓΡΑΨΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ (21&28 ΙΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡΚΑΠ ΕΛΛΑΔΟΣ)....ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ (ΑΠΟ ΟΣΑ ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΡΑΤΜ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΡΑΤΜ)....ΔΕΝ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΩΙΜΗ ΜΟΡΦΗ ΣΟΥΠΕΡΚΥΠΕΛΛΟΥ! ΤΕΣΠΑ..ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ..

Εικόνα savvas gridlock

Φόρη, φαντάζομαι τα βαζέλια δεν θεωρούν την Ηχώ ''εφημερίδα του γαύρου'', έτσι; Γράφει καθαρά πως ήταν φιλικά παιχνίδια, ανεπίσημα. Τώρα το τι λέει ο κάθε μυρωδιάς greenwebfan, αφορά αυτόν. Ας μας δείξει τα στοιχεία του, πού το διάβασε, αν έγινε απονομή αυτού του Κυπέλλου και καμιά φωτογραφία από όλα αυτά και αναθεωρούμε. Για το 1955 δεν ξέρω κάτι, θα το κοιτάξουμε. Σε κάθε περίπτωση, το να βρούμε άλλη αθλητική εφημερίδα πλην της ''Ηχούς'' συγκεκριμένα για το 1948, είναι λίγο δύσκολο, αφού το ΦΩΣ βγήκε τον Απρίλιο του 1955 και το 1948 πρέπει να υπήρχε μόνον ο ''Αθλητισμός'', έκδοση που σήμερα έχει καταργηθεί και τρέχα γύρευε πού βρίσκονται τα τεύχη της (εννοώ τα μεταπολεμικά τεύχη, όχι αυτά πριν το 1940). Σίγουρα όμως μπορούμε να βρούμε αρκετές πολιτικές εφημερίδες του 1948.

Εικόνα ALEXIS7GER

ΣΑΒΒΑ επειδη εχω κανει μεγάλη ερευνα για το μπασκετ ( ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ αλλά και γενικότερα ) και εχω ψάξει αμέτρητες πηγές , αν θελεις στειλε sms με τα κενά σου σε εφημερίδες ,βιβλιοθήκες και ισως σε βοηθήσω..

Εικόνα xristoforas

EIΔEΣ ΣΑΒΒΑ? ΟΙ ΠΟΝΗΡΙΔΗΔΕΣ ΒΑΖΕΛΟΙ,ΚΟΤΣΑΡΑΝΕ ΕΝΑ ''ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ'' ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ(Ή ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ) ΟΤΙ ΤΟ 1948 Ο ΕΝΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΥ...ΘΑ ΤΟ ΧΑΦΤΟΥΝΕ...ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝ(ΔΙΠΛΟΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ) ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΚΥΠΕΛΛΟ(ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ/ΣΟΥΠΕΡΚΑΠ)...ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ 1948! ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ? (ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΡΗΤΟΡΙΚΗ :) )

ΓΙΑ ΤΟ 1955 ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ....ΚΙ ΟΥΤΕ ΔΙΕΚΔΙΚΩ-ΟΥΜΕ ΔΑΦΝΕΣ(ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΕΙΣ ΕΦΗΒΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΑΛΛΟΥ) ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΤΡΟΠΑΙΟΥ (ΥΠΕΡΚΥΠΕΛΛΟΥ) ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝ ΣΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΜΕ ΤΟ 1948.....
ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ Η ΛΕΞΗ-ΕΝΝΟΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡΚΑΠ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ(ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ)...

ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ 1955...ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 4+1 ΣΟΥΠΕΡΚΑΠ..ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ..ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ!