ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΤΟΥ 1991: ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΣΑΛΙΑΡΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΕΚΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ



Πολλοί φίλοι της σελίδας μας πιέζουν (ευγενικά εννοείται) να ασχολούμαστε όσο γίνεται περισσότερο με τα ''πέτρινα χρόνια'' του Ολυμπιακού, αφού αποτελούν τα χρόνια της νιότης τους. Αν και η επικαιρότητα δεν μας επιτρέπει να αφιερώνουμε αρκετές αναρτήσεις σε γεγονότα του παρελθόντος, σήμερα θα κάνουμε μία εξαίρεση με μία σύντομη ιστορία από το Δεκέμβριο του 1991. Για να δούμε το τι κλίμα επικρατούσε τότε στον Ολυμπιακό, ας θυμηθούμε το πώς μπήκε ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ στην ΠΑΕ, την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως και κάποια πρώτα ''λουλούδια'' που έβγαλε στη φόρα ο έλεγχος των ορκωτών λογιστών για τον Ανάργυρο. Ο Σαλιαρέλης ετοιμάζεται να καταρρεύσει λοιπόν και ο Αλέκος Κούγιας, δικηγόρος της κίνησης των επιχειρηματιών που επιθυμούν να σώσουν τον Θρύλο (Νταϊφάς-ΚΟΚΚΑΛΗΣ ανάμεσά τους), αλλά δικηγόρος και αρκετών παικτών της ομάδος που παραμένουν απλήρωτοι από τον ''επενδυτή'' Ανάργυρο, επικοινωνεί μαζί του για να μάθει το πότε θα εξοφληθούν οι παίκτες. Την ιστορία μας διηγείται ο μέγας Μανώλης Γαβαθιώτης.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 7-12-1991 ΣΤΗΛΗ ''ΠΟΛΛΑ...ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ''
 

 
Πολλά έχουν δει τα μάτια του Αλέξη του Κούγια στο μάταιο τούτο κόσμο. Και σίγουρα έχουν να δουν ακόμη πολύ περισσότερα. Σίγουρα όμως, αυτά που είδαν τα μάτια του κι άκουσαν τα αυτιά του, αυτά που έζησε προχθές το βράδυ στην επίσκεψή του στο κότερο του Σαλιαρέλη, δεν πρόκειται να τα ξεχάσει ποτέ στη ζωή του. ''Μου έδειξε ένα τέλεξ'', αφηγείται ο Αλέξης, ότι ''έρχονται αύριο 5 εκατομμύρια δολάρια και ακολουθούν άλλα 25''. ''Στα εκχωρώ'', μου είπε. Και του απάντησα ότι ''αν τυχόν έρθουν αυτά τα λεφτά, τότε κι εγώ του εκχωρώ άλλα 500.000 δολάρια''. Μου είπε ότι το χαρτί αυτής της απίθανης τράπεζας είναι αμετάκλητη εντολή και του απάντησα ότι ''δεν υπάρχει αμετάκλητη εντολή στην τραπεζική τακτική, ειδικά όταν υπάρχει η λέξη ''σας'', που σημαίνει ''θα''. Τότε -συνεχίζει ο Κούγιας- μου λέει ο Σαλιαρέλης: ''Κάτσε να πάρω τον τραπεζίτη μου, στο Βέλγιο, γιατί μπορεί να'χεις δίκιο''. Αρχίζει λοιπόν να προσπαθεί να πάρει έναν αριθμό, χωρίς επιτυχία. Τότε κι εγώ κάνω ότι στρέφω την προσοχή μου αλλού τάχα ότι δεν βλέπω τι αριθμό παίρνει. Από έναν καθρέπτη όμως βλέπω ότι τα πρώτα νούμερα που σχημάτισε ήταν το ''3'' και το ''4''. Τηλέφωνο δηλαδή της περιοχής...Πετραλώνων! Μιλάει λίγο πρώτα εκείνος και μετά μου τον δίνει να μιλήσω μαζί του. ''Στέλνουμε τα χρήματα'', μου λέει. Πότε θα'ρθουν; ''Σε...25 μέρες''. Δεν γίνεται του λέω και το τηλέφωνο το παίρνει ο Σαλιαρέλης, που οργισμένος λέει στο συνομιλητή του: ''Τι του λες του ανθρώπου; Τι 25 μέρες; Τα παιδιά πρέπει να πληρωθούν''. Τελικά έφυγα άπρακτος. Και με τη διαβεβαίωση ότι θα μ'έπαιρνε σήμερα το πρωί να μου έλεγε πόσα λεφτά θα μας έδινε έναντι της καταβολής. Όσο τα είδατε εσείς, τα είδα κι εγώ. Ούτε καν μου τηλεφώνησε''. Αυτά είδε κι έζησε ο Κούγιας σ'εκείνη την...αξέχαστη προχθεσινή βραδιά. Θα συμπληρώσουμε μόνο ότι δεν...πήγε μόνος του. Την -κατάλληλη για την περίπτωση- παρέα του την είχε αφήσει να περιμένει έξω στο αυτοκίνητό του. Και είχε δώσει τις κατάλληλες οδηγίες για το τι θα έκανε, αν αργούσε να πάει.
 
''Ωραία'' χρόνια...

Σχόλια

Εικόνα lets79

ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ-ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΑΦΩΣ-ΠΩΛΗΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΩΣ ΜΕ ΙΩΝΙΚΟ ΚΤΛ,ΚΤΛ,ΚΤΛ...ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΗ(ΜΕΛΟΣ ΠΑΛΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΦΟ)ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΨΙΛΟΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΤΕ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΟΛΥΜΙΛΗΣΕΙ....ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΤΕ....ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΛΙΒΑΝΙΖΩ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ,ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ...ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΤΟΤΕ....ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ,ΑΛΛΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ PC ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΑΝ ΒΑΖΩ ΜΙΚΡΑ(ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΩΝΙΚΟ ΤΟ KEYBOARD).

Εικόνα Bad7

Ο Αλεκος Κουγιας εχει πει οτι παλιοτερα ηταν ποδοσφαιριστης και εξαιτιας ενος ατυχηματος σταματησε τη μπαλα εαν συνεχιζε θα ειχαμε και αλλον ενα τσατσο ποδοσαφιριστη σα τον Κυργιακο

Εικόνα Aprosarmostos17

Ένα πράγμα που μου έχει μείνει από αυτά τα δύσκολα χρόνια, είναι η κοροϊδία που τρώγαμε από κάθε καρυδιάς καρύδι. Χαρακτηριστικά θυμάμαι μια χιουμοριστική εκπομπή του Λάλα με τον Ταγματάρχη που είχαν πάρει τηλέφωνο στο Σαλιαρέλη, κάνοντας τον μάνατζερ Ρώσων ποδοσφαιριστών και προσπαθώντας να του πουλήσουν παίκτες. Όλοι οι αντι-Ολυμπιακοί ζούσαν μέρες χαράς λοιδορώντας τον Θρύλο μας και δεν μας σέβονταν καθόλου. Βέβαια σήμερα που οι αντι-Ολυμπιακοί προκαλούν το γέλιο, δεν βλέπω όλους τους εμπνευσμένους χιουμορίστες να ασχολούνται με τα τσίρκα τους. Ο Σαλιαρέληε της εποχής μας (Αλαφούζος) θεωρείται σοβαρός επιχειρηματίας...

Εικόνα Bad7

Πολυ μου αρεσε η προτελευταια προταση σου!!Αυτη εννοω:Βέβαια σήμερα που οι αντι-Ολυμπιακοί προκαλούν το γέλιο, δεν βλέπω όλους τους εμπνευσμένους χιουμορίστες να ασχολούνται με τα τσίρκα τους

Εικόνα savvas gridlock

E οχι και Σαλιαρελης της εποχης μας ο Τουιτης. Ο Αναργυρος εδινε πολλα λεφτα στον Θρυλο στα μεσα της δεκαετιας του '80. Ο Τουιτης ποσα δινει για τον ΠΑΟ; Για τον Ολυμπιακο ποσα λεφτα εχει δωσει ο Τουιτης;

Εικόνα Bad7

Ωραιος

Εικόνα manolis gabathiotis

Πω, πω, πω ! Τι έκπληξη ήταν αυτή ; Τι να σου πω, αγαπητέ φίλε Σάββα, είσαι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟΣ !!! {Πού το βρήκες, αυτό το κείμενο, από τα πρώτα, τα ΗΡΩΪΚΑ - και δεν είναι σχήμα λόγου - χρόνια της στήλης μου στο ΦΩΣ ! Τι έζησα και τι ΤΡΑΒΗΞΑ εκείνη την εποχή ! Και να ξέρεις, με όλη μου την ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ο πιό φανατικός ΦΙΛΟΣ και ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ εκείνα τα χρόνια του Ανάργυρου, ήταν ο κυρ Θόδωρος !
Τέλος πάντων, περάσανε αυτά, αλλά οι αναμνήσεις μένουν. Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρο βιβλίο γιά ΕΚΕΙΝΑ τα γεγονότα, όπου βολόδερνα ανάμεσα στον απατεώνα Ανάργυρο, τον κυρ Θόδωρο και τον ... ΓΡΑΤΣΙΑ, τον Σταμάτη τον Γρατσία, τον συγχωρεμένο της ΗΧΟΥΣ ! Ρεπορτάζ τότε στην ΗΧΩ έκανε ο Κώστας ο θωμόπουλος, καλό παιδί και σίγουρα Ολυμπιακάκιας, παλιός ρεπόρτερ, πού είχε και αυτός άνω απ' το κεφάλι του το μεγάλο πρόβλημα πού λεγόταν Γρατσίας. Τότε λοιπόν, προσπαθούσα καθημερινά να απομυθοποιήσω τον Ανάργυρο αφ' ενός και να αντιμετωπίζω την ΗΧΩ και τα ΔΟΛΙΑ και ΥΠΟΥΛΑ ρεπορτάζ της ΗΧΟΥΣ, πού επέμεναν καθημερινά ότι ... «έρχεται ο πακτωλός χρημάτων» γιά τον Ανάργυρο και τον Ολυμπιακό. Φυσικά, όλα αυτά ήταν μυθεύματα πού δεν δημιουργούσε ΜΟΝΟΣ του ο Σαλιαρέλης, αλλά έπαιρνε ΓΡΑΜΜΗ και ΟΔΗΓΙΕΣ από τους ανθρώπους του Ρίγκο !
Αλλοι συνάδελφοι πού ΕΖΗΣΑΝ εκείνη την εποχή και ο καθένας τους αντιδρούσες με τον δικό του τρόπο, ήταν ο Μιχάλης Νομικός, ο ρεπόρτερ Ολυμπιακού στο ΦΩΣ, πού όμως δεν μπορούσε να περάσει τίποτα γιατί του τα έκοβε ο κυρ Θόδωρος και ο Κώστας ο Μυλωνάς, απότ ην Απογευματινή, ένας ΛΑΜΠΡΟΣ δημοσιογράφος και ΓΝΗΣΙΟΤΑΤΟΣ οπαδός της ομάδας μας.
Λυπάμαι, πού λόγοι ανεξάρτητοι από τη θέλησή μου ( έχω ένα ... τριπλό πρόβλημα επεμβάσεων να αντιμετωπίσω γιά το άμεσο χρονικό διάστημα χολή - θυρεοεδιή και γόνατα ) δεν μου επιτρέπουν να επικοινωνώ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΩΣ με το αγαπημένο μου site. Πάντως, το διαβάζω ανελλιπώς. Οταν με το καλό τα καταφέρωκαι ξεπεράσω τους σκόπελους, έχω πολλά να θυμίσω και να θυμηθώ. Ασ είσαι πάντως καλά Σάββα, πού τα κρατάς. Σε ευχαριστώ από καρδιάς.

Εικόνα savvas gridlock

Γεια σου Μανωλη γιγαντα. Ισως να εισαι ο κυριοτερος λογος που γλυτωσαμε απο το Σαλιαρελη. Δεν ειναι τυχαιο οτι ολοι σχεδον οι γαυροι που ξερω, μια ζωη ξεκινουσαμε την αναγνωση του ΦΩΤΟΣ απο την τελευταια σελιδα...

Εικόνα dgkirle

Μεγάλη κουβέντα αυτή. Με το που αγόραζα το φως πήγαινα στη τελευταία σελίδα και εγώ. Μόνο που κάποιες μέρες- νομίζω Δευτέρες η στήλη ήταν κάπου στις εσωτερικές σελίδες. Ωραίες εποχές.

Εικόνα Σάββας Γαύρος

Καλησπέρα και περαστικά άρχοντα. Πολύ ενδιαφέροντα τα όσα μας αφηγήθηκες. ΘΕΛΩ να πιστεύω ότι ο κυρ Θόδωρος εν αγνοία του "αβάνταρε" τον Ανάργυρο,ότι οι "κεραίες" του δεν ήταν προηγμένης τεχνολογίας όπως οι δικές σου..
Πάντως,το ΦΩΣ τελευταία δεν μας τα λέει καλά..Ο Φαίδων συγκεκριμένα μετά το Γκιγκάμπα-ΠΑΟΚ 2-0,παρεμπιπτόντως η Γκιγκάμπ ΕΧΑΣΕ με 0-1 στην ΕΔΡΑ της από την Ναντ και βρίσκεται στην ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ θέση της βαθμολογίας, μας έκανε λόγο για τους " φοβερούς οπαδούς του ΠΑΟΚ που δεν σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν και που μόνο αυτοί θύμιζαν ΠΑΟΚ "..ΕΙΔΑ το Γκιγκάμπ-ΠΑΟΚ 2-0,κύριε Μανώλη. 500 τσίτσιδοι-ημίγυμνοι κομπλεξικοί τύφλα στο μεθύσι που δεν ακουγόταν στα 5 μέτρα ! Αυτοί είναι οι φοβεροί και τρομεροί οπαδοί σύμφωνα με το ΦΩΣ που σε "δικιά" μας εφημερίδα τους κάναμε και μνεία !
Το τι γράφετε στις "ασπρόμαυρες" εφημερίδες για τους οπαδούς μας και την ομάδα μας το ξέρετε καλά όλοι σας..
Άντε πες ότι κάνω τα στραβά μάτια σε αυτό..Έλα που όμως στο ίδιο έντυπο υπήρχε και κάτι άλλο..Ο ΠΟΑ είχε ΧΑΣΕΙ από μια παντελώς ΑΣΗΜΗ και 15η στην βαθμολογία της Πορτογαλίας Εστορίλ με 2-0..Το ΦΩΣ θεώρησε ότι ήταν ανάξιο σχολιασμού..ΠΡΟΦΑΝΩΣ για αυτό την είδηση του ΔΙΑΣΥΡΜΟΥ του ΠΟΑ από τους καρπουζάδες την είχε στο πρωτοσέλιδο κάτω-κάτω στην γωνία και με μικρή αναφορά..

Εικόνα manolis gabathiotis

Λίγο αργά είδα τις δημοσιεύσεις, γιατί είμαι στο τρέξιμο γιά τους λόγους πού σας ανέφερα. Θέλω να απαντήσω ( ή μάλλον να σχολιάσω ) αυτά πούγράφει ο ... αποπάνω μου Σάββας γιά τα εσωτερικά του ΦΩΤΟΣ.Πρώτον λοιπόν, ο κυρ Θόδωρος ήταν ΠΑΝΤΑ με τον πρόεδρο, όποιος και αν ήταν ο πρόεδρος ! Θυμάμαι μάλιστα, επι Κοσκωτά ( με τον οποίο είχαν φάει μαζί στο ΙΝΤΕΑΛ - και δεν ξέρω τι άλλο ... είχαν κάει, πολλά ειπώθηκαν και ακούστηκαν τότε ) είχε βάλει στην πρώτη σελίδα, πάνω από τον τίτλο, τον τίτλο της εφημερίδας του Κοσκωτά, το «24 ώρες» ! Τέτοια ... λατρεία είχε ο κυρ Θόδωρος γιά τον Κοσκωτά, αλλά όπως είπαμε, πάντα το ΦΩΣ ήταν «με τον πρόεδρο».
Εξαίρεση σ' αυτό τον κανόνα, ήταν ο Κόκκαλης των δύο τελευταίων χρόνων, ο οποίος είχε πάρει χαμπάρι τι ρόλο έπαιζε ο κυρ Θόδωρος ( ήθελε πάντα να κάνει ΚΟΥΜΑΝΤΟ στον Ολυμπιακό, διότι, όπως έλεγε, «είχε γεννηθεί στα αποδυτήρια!).
Ημεγαλύτερη εξαίρεση όμως, είναι ο σημερινός μας πρόεδρος, ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, τον οποίο ΕΞ ΑΡΧΗΣ δεν ήθελε στον Ολυμπιακό !
Θυμάμαι, όταν πρωτοανέλαβε ο Βαγγέλης, ο Ολυμπιακός έχασε αοπό τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, εξ αφορμής ΒΑΣΙΚΑ, της αισχρής διαιτησίας. Τότε ο πρόεδρος πήρε στο τηλέφωνο τον κυρ Θόδωρο, στο ΦΩΣ και τον ρώτησε πως είδε τη διαιτησία και αν σκόπευε να γράψει κάτι γι' αυτή. Ο Νικολαίδης απάντησε ότι δεν έφταιγε καθόλου η διαιτησία, αλλά ότι ήταν κακός ο Ολυμπιακός, και ότι «εγω τα έλεγα αλλά δεν με ακούγατε», με αποτέλεσμα να ακούσει πολλά ... «γαλλικά» από τον αγανακτισμένο Βαγγέλη,πού βεβαίως δεν είχε κανένα σκοπό να «ακούει» γιά να τα έχει καλά με τον Νικολαϊδη. Φυσικά, από τότε ο κυρ Θόδωρος δεν ήθελε να γράφεται οτιδήποτε καλό γιά τον Μαρινάκη, παρά μνο τα τυπικά. Και το μόνιμο ρεφρέν του, ήταν ότι ο Μαρινάκης «είναι μπατίρης», ότι «αι να ήθελε δεν έχει να βάλει λεφτά» και διάφορα τέτοια. Ακόμα ο κυρ Θόδωρος ( στα 88 σήμερα ) δεν θέλει να γράφεται στο ΦΩΣ οτιδήποτε πού θα μπορούσε να θεωρηθεί «αβανταδόρικο» γιά τον Μαρινάκη.
Είναι κι' άλλα, ολόκληρο βιβλίο, πού δεν είμαι σε θέση να γράψω σήμερα. Οσο γιά τον Φαίδωνα τον Κωνσταντουδάκη, είναι προς τιμήν του ότι ποτέ του δεν έγραψε ότι είναι Ολμυπιακός, ή έκανε τον Ολυμπιακό. Ηταν, είναι και θα είναι ( αυτό δεν αλλάζει ) δημοσιογράφος - οπαδός της Αεκούλας, ντυμένος με τον μανδύα της «αντικειμενικότητας» και του «ήθους του ΦΩΤΟΣ», όπως το εννοεί εδώ και ... αιώνες ο κυρ Θόδωρος ( με τον οποίο είναι και κουμπάροι )
Ευχαριστώ γιά την παρέα, πάω γιά ... ύπνο. Καληνύχτα.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πόσα πολλά και έγκυρα μαθαίνουμε σε τούτο 'δω το site. Το ότι ολόκληρος Γαβαθιώταρος μπαίνει και σχολιάζει σαν ένας από 'μας, είναι κάτι που θα πρέπει να απασχολήσει όσους "γαύρους" κατά καιρούς έχουν εκφράσει τις αμφιβολίες τους για τις προθέσεις και το ρόλο των αρθρογράφων. Και να 'ταν μόνο ο Γαβαθιώταρος; Μαυρωνάς, Κεντρωτής, Γαγάνης και ποιος ξέρει πόσοι γαύραροι ακόμα!!! Να τα βλέπει και ο, άφαντος εδώ και καιρό (να υποθέσω ότι ξέμεινε στο Εστορίλ;;;), "Εν Αθήναις, που έλεγε ότι οι αρθρογράφοι διαβάζονται μόνο μεταξύ τους... Πολύ χαίρομαι που ανήκω σ' αυτήν την παρέα!

Εικόνα savvas gridlock

Καλά, η κωλοτούμπα τότε με τον Κοσκωτά, το Νοέμβριο του 1988 που ξέσπασε το σκάνδαλο, δεν υπάρχει. Μέχρι τότε ήταν άγιος και μετά έγινε απατεώνας. Όσο για τον ''μπατίρη'' Μαρινάκη, να μην μιλήσω καλύτερα, γιατί σέβομαι την προσφορά και την ηλικία του κυρίου Θόδωρου. Αυτά διαβάζουμε στο redplanet από διάφορους ''αγανακτισμένους'' γαύρους σχολιαστές...

Εικόνα kostas sf

Παιδιά πιστεύω πως όλη αυτή η δουλειά που έχετε κάνει σε αυτή τη σελίδα πρέπει να τη μάθει όλη η Ελλάδα και όχι μόνο. Πρέπει με κάποιο τροπο να τους δείξουμε ποιος ειναι ο ολυμπιακος ποια η ιστορία του κτλ. Να τους δείξουμε ποιοι ειναι οι βρώμιαριδες και οι προπαγανδιστές.....

Εικόνα ase_ree

Δωστε αυτο το σχολιο να μαθουν οι ολυμπιακαρες με το πληκτρολογιο και καντους δωρο μια βροχη που μας ελοιωσε το κοκκαλο εξω απο το γηπεδο της ΞΑΝΘΗΣ που περιμεναν οι ρωσοι(προτασωφ,λιτοφτσενκο)να πληρωθουν απο σαλιαρελη για να παιξουν.Αυτοι που τα περασαμε ξερουμε αυτοι που εγιναν ολυμπιακοι του υπολογιστη ας παιξουν το παιχνιδακι του νιαου και του ρωσου με τον αλαφουζ.Στην τελικη αν δεν θελετε αντε και γαμηθειτε παρτε την γκομενα σας και πηγαινετε βολτα.

Εικόνα savvas gridlock

Γιατί το λες αυτό, φίλε; Μήπως ξίνισαν τις μούρες τους με τη σημερινή πορεία στον ΣΚΑΙ κάποιοι γνωστοί σου ''Ολυμπιακάρες'';

Εικόνα ase_ree

To ειπα ρε φιλε για να δουν οτι γιναμε ολυμπιακοι σε εποχες που μας ειχαν για σφαξιμο και δεν γιναμε ολυμπιακοι οπως οι σημερινοι που δεν πανε γηεπδο αλλα ξερουν το τρανσφερ μαρκετ και δεν τους βγαινουν τα εκ λες και πουλανε οι αγοραζουν αυτοι.Εγω θελω τον ολυμπιακο να τους παταει κατω και οχι αν εβγαλε καποια χρηματα ο ιδιοκτητης η ο προεδρος του.Αν ξερουν την δουλεια γιατι δεν πηγαν αυτοι στον κοκκαλη να πληρωσουν τα χρεη που υπηρχαν και να φτιαξουν ομαδα απο την αρχη οταν τρωγαμε την φαπα απο την μακαμπι τραχανα και εκτος ευρωπης?

Εικόνα kostas sf

Γεια σας παιδιά είμαι καινούργιος στη σελίδα. Θα ήθελα να πω συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά σας. Θέλω να κοιτάξετε αυτό εδώ https://el-gr.facebook.com/notes/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE... και να ανάρτησετε άρθρα με αυτά και να μας πείτε αν ειναι αλήθεια.
Ευχαριστώ

Εικόνα REDHERAKLIO

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΑΝ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ...ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ Π Ο Υ Θ Ε Ν Α ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ(ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟ RATM ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ,ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΧ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΗΜ/ΝΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ,ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ).ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ,ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΠΕΛΕ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΙ_ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ...ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΘΗΝΩΝ (Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ)ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 1962 ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΝΟΙΚΙ

Εικόνα Spiros Legend

Kαλως ηρθες στην παρεα μας Κώστα,που το ανακαλυψες αυτο το μνημειο Παναθηναικης Πουστιας?Το να το χαρακτηρισεις προπαγανδα του κανεις κοπλιμέντο,πραγματικα αν τον ειχα μπροστα μου τον γαμημενο που το γραψε,θα ειχε πολυ ασχημα ξεμπερδεματα,οσο και να εισαι κατα της βιας,με την οργανωμενη προβοκατσια κατα του Ολυμπιακου σε πιανει τρελλα...Τι να σχολιασεις και τι να απαντησεις σε αυτα τα εμετικα?Μα δεν υπαρχει λεξη που να μην ειναι ψεμματα,για να απαντησεις σε τοσες χιλιαδες ψεμματα με στοιχεια θες κανα 6 μηνο ετοιμασια.Εγω μαγκες μου δεν θα του την εκανα την χαρη να ασχοληθω μαζι του,προκειται για συνειδητη και οργανωμενη προβοκατσια για διανοητικα καθυστερημενους βαζελους.Ας βαλει αυτος στοιχεια(γελανε και τα πεζοδρομια της Λεωφορου Αλεξανδρας!)να αποδειξει τα ψεμματα του,γιατι γραφει μονο κειμενο και δεν βαζει υλικο?Ο καθενας μπορει να γραψει ενα κειμενο επιστημονικης φαντασιας.Μονο που πανηγυριζει το 3-2 στο Κυπελλο με Δεδε-Ζλατανο-Βουρακη καταλαβαινουμε για τι πουτανας γιο προκειται.Δηλαδη ρε Κωστα υπηρχε περιπτωση να ειναι αληθεια ολα αυτα?Αυτοι ειναι τσακωμενοι με την αληθεια απο γεννησημιου τους.Αντε γιατι μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι που εκατσα και διαβασα αυτο το πραγμα.Αντιπροσωπευτικο δειγμα πρασινης πουτανας,ας βγει με το ονομα του να τα γραψει αυτα,αμα εχει κοτσια ο γαμοσπιτος...

Εικόνα kostas sf

Παιδιά συγνώμη αν αυτό που βρήκα σας εκνευρισε.
Απλά ήθελα να σας το δείξω για να δείτε πόσο ψεύτες και βλάκες ειναι.

Εικόνα savvas gridlock

Έλα ρε Κώστα, τι συγγνώμη, σιγά. Εσύ φταις που ο άλλος έβγαλε τη μάνα του στη βίζιτα και την έχει πάρει κούρσα όλος ο Πειραιάς;

Εικόνα john

Βλέποντας τα σχόλια για το εμετικό κείμενο του fb θυμήθηκα άλλο ενα αντί-ολυμπιακο παραλήρημα.

http://kokkinapsemata.wordpress.com/

Παίδες αν έχετε χρόνο καλο θα ηταν να βουλώνετε το κωλο στόμα τους με ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ

Εικόνα Spiros Legend

Χα,χα,χα!Παντως υπαρχει συμπτωση αποψεων,εγω τα ειπα πιο πεζα για τον τανασπού γιο,εσυ πιο ευφάνταστα και ποιητικα!Ωραιος,γελασαμε με την βιζιτα και την Πειραικη κουρσα.

Εικόνα Spiros Legend

Οχι βρε,τι συγνωμες,εσυ φταις που ειναι γεννημενοι ψευτες?Ολοι εχουμε βαλει links εδω με διαφορα που ψαρευουμε και μας κανουν εντυπωση.Βαζε οτι θες και γραφε οτι θες,γι αυτο εχουμε γινει fans του RATM,για την δημοκρατικοτητα και την ελλειψη λογοκρισιας(και την γνησια Θρυλοφροσυνη,γιατι πηξαμε στην imitation τελευταια...!)

Εικόνα kostas sf

Ok αδερφέ.

Εικόνα savvas gridlock

Τι γράφει ρε Κώστα γαμώ τον πούστη το βάζελο να γαμήσω μέσα; Δεν έχω facebook και κάτι αλαμπουρνέζικα μου βγάζει. Κάτι για μπόχα του Ολυμπιακού βλέπω, σωστά;

Εικόνα kostas sf

Nai re file
Mhpws thes an sou antigrapsw to keimeno Kai να το κάνω επικόλληση εδώ;;;;;;

Εικόνα savvas gridlock

Όχι εντάξει Κώστα, μου το έφτιαξε ένας φίλος τώρα και το είδα. Δεν μιλάμε για απλά ψέματα. Δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας σε όλα αυτά, αλλά για να απαντηθούν θα απαιτηθεί χρόνος. Το κρατάω πάντως, στο πρόγραμμα των μελλοντικών αναρτήσεων μπαίνει.

Εικόνα xristoforas

Σαββα προφανως θα εχει υποπεσει στην αντιληψη σου αλλα οφειλω να το αναφερω
τα βαζελια ως τους 16 και περα (δηλαδη 16 8 4 2) εχουν φτασει 17 φορες στην ευρωπη στο ποδοσφαιρο και εμεις 16 φορες!!!
προσεξε ομως να δεις γιατι επιβεβαιωνεται ακομα μια φορα το γεγονος οτι εχουν μαλωσει με την αληθεια!
μεσα στο λημμα τους γραφουν 18 φορες αντι για 17 που ειναι το ορθο!
η μια εκ των 18 φορων ομως ηταν απευθειας-μπαι συμμετοχη στους 16....
εδω ειναι το ζουμι...εχουμε κι εμεις μια μπαι συμμετοχη στους 16 (στο κυπελλουχων νομιζω) αλλα δεν το συμπεριλαβαμε μεσα στις 16 πορειες μας απο φαση 16 και παρακατω....
με καταλαβες τι θελω να πω...
ή θα ειναι 16-17 υπερ τους το σκορ στο θεμα που εθιξα ή 17-18....
κι ομως αν κοιταξεις τα λημματα στη βικη και των 2...θα δεις στο μεν Ολυμπιακο 16 ευρωπορειες,στο δε βαζελο 18...
με εννοησες πιστευω αν και τα γραψα μπερδεμενα και με μη επεξηγηματικο οσο θα πρεπε υφος..τεσπα

Εικόνα savvas gridlock

Σε εννόησα, Φόρη, μια χαρά τα εξήγησες.

Εικόνα kostas sf

Πάρτε όσο χρόνο θέλετε παιδιά.
Εγω απλά σας το είπα να το έχετε υπό όψη σας.

Εικόνα REDHERAKLIO

AYTOI EINAI MAΛΛΩMENOI ME THN AΛΗΘΕΙΑ.ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ (ΑΠΟ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ).ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΒΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ(ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ,ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ,ΔΗΜΑΡΧΟΙ,ΤΖΑΜΠΑ ΓΗΠΕΔΑ,ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ,ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ,ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥΣ,ΜΜΕ ΤΣΑΤΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ TV ΕΩΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ)ΜΙΑ ΖΩΗ Ο ΛΙΜΑΝΙΣΙΟΣ ΜΑΓΚΑΣ,ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ,ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΦΑΠΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΤΕΡΟ ΛΑΟ...ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΦΘΟΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΙΔΙΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ

Εικόνα kostas sf

Μπράβο ρε αδερφέ.
Πολυ σωστά τα λες.