ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΖΑΣ: ''ΚΟΥΔΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ''



Έχουμε παραμελήσει το θέμα του Κούδα τον τελευταίο καιρό, επειδή η επικαιρότητα μας καβάλησε. Με αφορμή όμως την προχθεσινή παρέμβαση ενός βάζελου στην εκπομπή του ΑΚΗ και του ΤΑΚΗ, ο οποίος δίχως το παραμικρό θράσος ισχυρίστηκε πως η Χούντα πήγε να χαρίσει τον Κούδα στον Ολυμπιακό, ας δούμε ένα ακόμη τεκμήριο. Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μπούζας είναι πολύ γνωστός στη Θεσσαλονίκη. Για πολλά χρόνια κατά τη δεκαετία του '60 αρθρογραφούσε στην εφημερίδα ''Μακεδονικά Σπορ'', ενώ στα τέλη της δεκαετίας του '70 δημιούργησε την γνωστή εφημερίδα ''Σπορ του Βορρά'', στην οποία διατέλεσε για δεκαετίες διευθυντής της. Πλέον αρθρογραφεί στην αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης Metrosport. Το τι ρόλο βαρούσαν και βαράνε τα ''Σπορ του Βορρά'' δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε. Μιλάμε για χολεριασμένη αντιολυμπιακή εφημερίδα, η οποία έχει παίξει μεγάλο ρόλο στη δημιουργία του αντιολυμπιακού κλίματος στη Θεσσαλονίκη όλα αυτά τα χρόνια, με τόνους λάσπης και ψεμάτων εις βάρος του Θρύλου. Ο Κούδας όπως έχουμε δει από το 1966 ως το 1968 βρισκόταν στον Πειραιά, δίχως να του επιτρέπεται να αγωνιστεί σε επίσημο ματς με τη φανέλα του Θρύλου. Επέστρεψε οριστικά στον ΠΑΟΚ τον Αύγουστο του 1968. Ας δούμε ένα κείμενο του Μπούζα λίγες μέρες πριν φορέσει ξανά τα ασπρόμαυρα ο Κούδας (δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω στη φωτογραφία, για να διαβαστεί πιο άνετα).
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΣΠΟΡ 20-7-1968
 

 
Όποιος έχει μάτια, ας διαβάσει το τι έγραφε ο Μπούζας. Δεν τα έγραφε δημοσιογράφος του ''ΦΩΤΟΣ''. Οι ίδιοι οι Παοκτζήδες είχαν στραβώσει επειδή ο Κούδας ''τους έγραψε'' και ήθελε να κατεβεί στον Πειραιά. Τα ψέματά σας γελοία βαζελάκια τελειώσανε. Η ιστορία του Κούδα είναι αυτή (και συνοπτικά αυτή). Η Χούντα πήγε με το ζόρι τον Κούδα στον ΠΑΟΚ, ενώ αυτός παρακάλαγε να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Ακόμη και ορκισμένοι αντιολυμπιακοί δημοσιογράφοι της Θεσσαλονίκης έβριζαν τον Κούδα και του λέγανε πως είναι ανεπιθύμητος πλέον στον ΠΑΟΚ, πριν τον ανεβάσει με το έτσι θέλω επάνω ο Ασλανίδης της Χούντας. Προπαγάνδα τέλος...

Σχόλια

Εικόνα Bad7

Μπουγατσε φτιαξτε ενα αγαλμα προς τιμη του Ασλανιδη και'σεις βαζελες τραγικοι οπως παντα

Εικόνα Bad7

και μιας και μιλαμε για βαζελους ασχημος ο Αφελαι με την Ολλανδια εεεεεεε;;;;;;;;;;

Εικόνα Bad7

ασχημος και ο Ντουρμαζ εεεεεεε;;;;;;;;

Εικόνα μαουνιέρης

"Περιφρονώντας τη γραμμή της Εθνικής Κυβερνήσεως..."
Το κάθε "βάρος της γης" έβγαινε μεταπολιτευτικώς και έκανε τον... αντιστασιακό!

Εικόνα figurered

Χαχα!

Έτσι όπως το θέσατε φαντάστηκα τον Αχιλλέα - τον πρώτο γαύρο φαντάζομαι δε θα διαφωνήσετε - στην ίδια συνομωταξία με όλους αυτούς που πολέμησαν τη ΧΧΧούντα εκ Παρισίων ή εξασφαλίζαν από τη ΧΧΧούντα διαβατήρια να βγουν έξω για την πολεμήσουν και ανακατεύτηκα βλέποντας τον δίπλα σε πρόσωπα κατάπτυστα, γελοία, άνανδρα.

Εικόνα apostolos gaganis

Καλααα...Το επιπεδο των εφημεριδων κλπ ΜΜΕ εκει πανω, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΙΡΙ. Οχι οτι και το κατω ειναι...Οξφορδιανο, αλλα εκεινο το βορειο ρε παιδι μου δεν ΄΄χτυπιεται΄΄ με τιποτα...Σημερινο παραδειγμα, στην...Εκιπ των Μακεδονομαχων, αυτη την Αρενα... Πρωτοσελιδο, κεντρικος τιτλος σε φοντο φωτογραφιας με συστοιχια κατασπρων πενθιμων στεφανιων: ΑΘΑΝΑΤΟΙ. Κατω απο τουτη τη λεξη, η φραση ΄΄ραγισαν καρδιες στα Τεμπη΄΄ Και μεχρις εδω, σεβασμος ειλικρινης για τα τραγικα παιδια. Αμεσως απο κατω ομως, κολλητα, ωστε ν΄αποτελει ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΜΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ με τα προηγουμενα, ενα μεγαλουτσικο 4αρι και διπλα η φραση ΄΄βουλευτες σχολιαζουν: ΕΤΣΙ ΘΑ ΡΥΘΜΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ΄΄.

Ε, δεν εχετε ουτε ιερο ουτε οσιο ρε΄σεις εκει στα...βαρδαρεϊκα! Τετοια ΑΙΧΡΗ ΄΄τυμβωρυχια΄΄ ή καλυτερα νεκρολαγνεια για να υποκλεψετε τη ματια του αναγνωστη στο θεμα που σας ΄΄καιει΄΄, το χρεος, ειναι για Γκινες ρε...αχρειοι. ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ! ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ. ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ! ΕΚΤΕΘΗΚΑΤΕ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ( ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ) ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΣΑΝ ΥΠΟΜΟΧΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΕΙΡΕΤΕ ΤΟ ΕΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΗΝ...ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ...

Ειναι να μη σου μενει τριχα για τριχα απ΄τα μαλλια της κεφαλης σου...

Εικόνα apostolos gaganis

Το Σ και το Ν, στα χαριζω ρε δαιμονα του πληκτρολογιου...Μπορει να μου τα πηρες, δεν μου πηρες ομως ουτε ιχνος απ΄την οργη που΄νιωσα αντικρυζοντας τουτη την εικονα της απιστευτα ανηθικης κουτοπονηριας. Παιζετε εν ου παικτοις ρεεεε...

Εικόνα katerina

Καλησπέρα κύριε Απόστολε. Το θέμα δεν είναι μόνο τι γράφουν οι αρδ. Το μέγιστο πρόβλημα είναι ότι οι αντιολυμπιακοί αδυνατούν να διαβάσουν, με αποτέλεσμα να βγαίνουν και να λένε ότι μαλακία τους κατέβει στο κεφάλι.

Εικόνα amy_edessa_7

Κατερίνα, αυτό το "αδυνατούν να διαβάσουν" δεν ισχύει! Ξέρουν να διαβάζουν πολύ καλά τα παιδιά όμως οι ΑΡΔ κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους (ως αλήτες και ρουφιάνοι).... Έχοντας εμπειρία από την κατά τα άλλα πανέμορφη Θεσσαλονίκη μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι τους έχουν ποτίσει με αμέτρητο κόμπλεξ για τον ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΟΜΕΝΟ! Εγώ πιστεύω ότι αδυνατούν να κατανοήσουν το τι συμβαίνει! Άλλο το "διαβάζω" και άλλο το "κατανοώ"! Και φυσικά άλλο το "αντιλαμβάνομαι την πραγματικότητα"! Υπάρχει μια διαφορά!

Υ.Γ.: Αυτό είναι το πρώτο μου post στο RATM οπότε οφείλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους δημιουργούς του. "Συχνάζω" αρκετό καιρό εδώ αλλά νομίζω πως έφτασε η ώρα να γίνω και γω μέλος της παρέας!

Υ.Γ. 2: Εδώ μέσα υπάρχει ένα άτομο που εκτιμώ πολύ και έχουμε συναντηθεί πολλές φορές έξω από το γήπεδο! Πιστεύω θα με καταλάβεις από το nickname μου δάσκαλε! Χαθήκαμε... είναι πολλά τα χιλιόμετρα και ακριβά τα μεταφορικά ρε γαμώτο...

Εικόνα clark gheibol

Καλώς ήρθες στη μπαρέα και καλά ποστ