ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ: ''ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΚΟΥΔΑΣ''



Έχουμε δει τρεις δηλώσεις του ΓΓΑ της Χούντας Κώστα Ασλανίδη ως τώρα ότι ο Κούδας δεν πρόκειται να παίξει ποτέ στον Ολυμπιακό. Η πρώτη τον Ιούνιο του 1967, ένα μήνα αφότου ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα ως ''αρχηγός του ελληνικού αθλητισμού'', η δεύτερη το Δεκέμβριο του 1967 (ενώ είχε προηγηθεί και μία ακόμη στα τέλη Σεπτεμβρίου 1967) και η τρίτη τον Ιανουάριο του 1968, ένα μήνα αφότου ο Ασλανίδης έδιωξε τον ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ και τον ΜΠΟΥΚΟΒΙ από τον Θρύλο, διορίζοντας τους καραβανάδες υποτακτικούς του στην ομάδα μας. Ο κύριος λόγος της απομάκρυνσης και των δύο, ΜΠΟΥΚΟΒΙ-ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ήταν το θέμα Κούδα. Ας δούμε και μία τέταρτη δήλωση του Ασλάνα, στις αρχές Σεπτεμβρίου 1967, σε συνέντευξη που παραχώρησε στους αθλητικούς συντάκτες της Θεσσαλονίκης μέσα στα γραφεία της Ενώσεως Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 3-9-1967
 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 3-9-1967
 

 
Καθόλου ''ΦΩΣ'', έτσι; Μόνον ''Ηχώ'' του βάζελου και ''Μακεδονία'' της Θεσσαλονίκης (και κατά κύριο λόγο του ΠΑΟΚ). Δεν ''τα λένε οι γαύροι αυτά''. Κατά τα άλλα, όπως μας ενημερώνουν οι φωστήρες βαζελο-ερευνητές, ''η Χούντα πήγε να χαρίσει τον Κούδα στον Ολυμπιακό''.

Σχόλια

Εικόνα nmavronas

3 Φορές όπως έγραψα χτες στο βιβλίο με τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉ έφτασε ο Κούδας πολύ κοντά να παίξει στον Ολυμπιακό!
Πρώτη με την χούντα που τον ανάγκασαν να επιστρέψει Θεσσαλονίκη
Δεύτερη καλοκαίρι του 1978 όταν ο Ολυμπιακός λόγω των καλών σχέσεων με τον Παντελάκη αποφάσισε παρά την θέληση του παίκτη να μην τον διεκδικήσει και...
Τρίτη το καλοκαίρι του 80 όταν στα πλαίσια τησ δωδεκαετίας του, είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Νταϊφά, έτοιμη σε όλα η μεταγραφή και παρενέβη ο Παντελάκης και έπεισε τον ΝταίΦά να αφίσει στον ΠΑΟΚ τον Κούδα και να πάρει μεταγραφή τον Ορφανό, προς μεγάλη απογοήτευση του Κούδα...
Τι να πει κανείς... Δεν ήταν γραφτό... Γι όλους μας!

Εικόνα savvas gridlock

Έτσι όπως τα λες, Νίκο. Το καλοκαίρι του 1980 έδινε συνεντεύξεις στο ΦΩΣ από το μαγαζί του πατέρα του στο Πασαλιμάνι, λέγοντας πως ήταν όνειρό του να έρθει ως παίκτης στον Ολυμπιακό. Θα τα βάλουμε κι αυτά.

Εικόνα μαουνιέρης

O Παντελάκης είχε πολύ καλές σχέσεις με τον Νταϊφά. Γι' αυτό και ο Νταϊφάς, όταν του ζήτησε ο Παντελάκης να μην πάρει ο Ολυμπιακός τον Κούδα, έκανε πίσω. Μου το έχει πει ο ίδιος Νταϊφάς, προσθέτοντάς μου ότι γι' αυτό μας "έστειλε" τον Κώστα Ορφανό.

Εικόνα Bad7

Να δω τωρα τι δικιολογια θα βρουνε...

Εικόνα Bad7

τους πειραζει που ο Κουδας ηθελε Θρυλο και εξαιτιας της χουντας συνεχιζε να παιζει στη σαλονικα