ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ: ''ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ''



Ως γνωστόν, το χθεσινό ματς Άρης-ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο για την Α1 του μπάσκετ διεκόπη 42 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου κι ενώ το σκορ ήταν 31-33 υπέρ του ΠΑΟΚ. Ο διαιτητής Αναστόπουλος οδήγησε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια και δεν επέστρεψε ποτέ στο παρκέ, επειδή πετάχτηκαν πλαστικά μπουκάλια και κέρματα από τους οπαδούς του Άρη. Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά για ένα διαιτητή που δεν διέταξε διακοπή του τελικού Κυπέλλου Ολυμπιακός-ΠΑΟ στο Ελληνικό πέρυσι, μετά τη φωτοβολίδα που δέχτηκε ο Χάινς,
 

 
αλλά ο αντίλογος θα ήταν ''μην κοιτάς το παρελθόν. Από εδώ και πέρα κάνουμε μία νέα αρχή και αυστηροποιούμε τις ποινές σε τέτοια περιστατικά''. Ας δούμε το κατά πόσον ισχύει αυτό, μέσα από τα λόγια κάποιου που δεν είναι Ολυμπιακός.
 
Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης με αφορμή τη διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Σημείωσε ότι έχει ήδη υποβληθεί ένσταση κατά της απόφασης και πως η διοίκηση των "κίτρινων" θα φτάσει μέχρι το ΑΣΕΑΔ για να δικαιωθεί.
 
Ο Λευτέρης Αρβανίτης τόνισε: "Είχαμε έναν άνθρωπο, τον κ. Αναστόπουλο, με εντεταλμένη υπηρεσία να λήξει το παιχνίδι όπως θα ήθελε εκείνος. Ο Άρης βρίσκει τον δρόμο του και το σύστημα του μπάσκετ φαίνεται να μην το θέλει αυτό. Από την πρώτη στιγμή ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα εις βάρος μας. Με αποκορύφωμα το θέμα της εκκένωσης του γηπέδου. Το γήπεδο είχε αδειάσει, τον φωνάξαμε να το δει, το είδε, οι 10-15 τον πείραξαν, και πήγε στα αποδυτήρια για να κλείσει το φύλλο αγώνα. Μόλις μας είδε στα αποδυτήρια, κλείδωσε την πόρτα και μετά μάθαμε ότι "έκλεισε" το φύλλο αγώνα.
Το πρώτο πράγμα που μου είπε πριν ξεκινήσει το ματς μου είπε ότι θα φύγει επειδή έπεσε κάτι στο γήπεδο. Πριν ξεκινήσει το ματς αυτό. Σας το λέω και πάλι. Ο συγκεκριμένος ήρθε για να εκπληρώσει μία συγκεκριμένη αποστολή.
Εμείς ήμασταν υπέρ του ΕΣΑΚΕ, η ΕΟΚ έδειξε σήμερα τι μπορεί να κάνει. Παίξαμε με μία ομάδα που στήριξε την ΕΟΚ και όλοι είδατε τι συνέβη. Πρέπει να αρχίσουμε να τα λέμε και αυτά. Τα πράγματα στο μπάσκετ έχουν αλλάξει. Ο Άρης παλεύει μόνος του. Θα φτάσουμε την υπόθεση μέχρι το ΑΣΕΑΔ. Εμείς έχουμε διαφυγόντα κέρδη απ' όλο αυτό. εν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι. Ως εδώ. Δεν πάει άλλο. Ας ανοίξει μέτωπο με την ΕΟΚ. Δεν μπορούμε άλλο. Υπάρχει θέμα.
 
Ελπίζουμε να γίνεται κατανοητό τώρα το γιατί είχαμε ανεβάσει εκείνο το άρθρο καλοκαιριάτικα με τίτλο ''πανικός στο Βαζελακοπουλιστάν''. Ο Άρης ψήφισε Χαλβατζάκη στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ και όχι Μαμαλάκη, που ήθελε ο ''Σωλήνας''. Ο ΠΑΟΚ ψήφισε Μαμαλάκη. Ο Λιανός του Πανιωνίου που στήριξε το Χαλβατζάκη, λίγο έλειψε να εξοντωθεί και να του πάρει τη θέση η Καβάλα. Το πράσινο σύστημα του μπάσκετ αρχίζει να τρέμει και αντιδρά σπασμωδικά σε όλα τα επίπεδα. Οι αποδείξεις γι'αυτό έρχονται κι από χώρους που δεν έχουν άμεση σχέση με το μπάσκετ. Δεν φανταζόμαστε να πιστεύουν κάποιοι Ολυμπιακοί εκεί έξω πως όλα αυτά έγιναν τυχαία. Κάποιοι άρχισαν να διοικούν. Και τώρα που το κάνουν, εμείς ως κόσμος του Ολυμπιακού ΔΕΝ θα σταθούμε απέναντι, υπερτονίζοντας τα όποια στραβά βλέπουμε στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, αλλά θα σταθούμε σύμμαχοι...

Σχόλια

Εικόνα nikos michalopoylos

Σωστος ρε φιλε!Οι τελευταιες δυο προτασεις ολα τα λεφτα!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Αυτό, νομίζω ότι, είναι πρωτόγνωρο για το ελληνικό μπάσκετ. Δεν έχει ξανασυμβεί να αμφισβητείται τόσο ανοιχτά ο σωλήνας. Και το καλό είναι ότι όχι μόνο αμφισβητείται, αλλά καταγγέλεται η σάπια τακτική του. Όχι μόνο από τον Ολυμπιακό πλέον. Ο Πανιώνιος και ο Άρης αντέδρασαν ανοιχτά. Σ' αυτόν τον αγώνα εναντίον του σωλήνα χρειαζόμαστε συμμάχους. Η νίκη είναι πιο κοντά.

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Και σήμερα σφαγείο στην Κηφισιά, ό,τι και να λέμε, αυτά είναι μηνύματα του Βαζελακοπουλιστάν, και μεις ασχολούμαστε με τον Μπαρτζώκα και με τον δοσίλογοι παππού των αφών..

Εικόνα Bad7

Ο Βαζελακοπουλος του'χει πει οτι μονο οταν χτυπαει καποιος που δε φοραει ερυθρολευκα να διακοπτει το ματς

Εικόνα savvas gridlock

Ειρωνευόταν και τον Ολυμπιακό στον τελικό Κυπέλλου στο Ελληνικό ο Αναστόπουλος...

Εικόνα Bad7

Για να τον αγαπησει ο Βαζελακοπουλος

Εικόνα Bad7

περισοτερρο