ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!



Αφού απονείμουμε τα εύσημα στον Παναθηναϊκό για την εξαιρετική του εμφάνιση και την ισοπαλία που απέσπασε κόντρα στην ΠΕ-ΕΣ-ΒΕ Κολωνού, θα επιδιώξουμε να πάρουμε απαντήσεις σε ορισμένα ερωτήματα. Τα ερωτήματα αυτά προέκυψαν από το χθεσινό πρωτοσέλιδο της ΠΡΑΣΙΝΗΣ που μίλησε στην καρδιά κάθε πατριώτη. Η εφημερίδα ζητά – ένας Θεός ξέρει από ποιον – την απέλαση του Κασάμι. 

“Δεν μπορεί κύριε σε Ελληνικό έδαφος εσύ να σχηματίζεις πουλιά. Δεν γίνεται να πετάς μπηχτές για μεγάλη Αλβανία. Δεν τα σηκώνουμε εμείς αυτά.” μας λένε.

“Πάλι καλά που υπάρχει και η Πράσινη”λέω εγώ. Όχι τίποτε άλλο, τώρα ξέρουμε σε ποιον θα βασιστούμε έτσι και γίνει καμιά επιστράτευση...

Εμείς δεχόμαστε την αγνή φιλοπατρία των υπαλλήλων ενός ανθρώπου που ουδέποτε υπήρξε κρατικοδίαιτος, ουδέποτε ζημίωσε το ελληνικό δημόσιο μισό σεντ, ουδέποτε αρνήθηκε να εφαρμόσει τον νόμο, ουδέποτε αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις αποφάσεις της (αθλητικής έστω) δικαιοσύνης. Δεχόμαστε καλόπιστα το άδολο πατριωτικό ξέσπασμα ενός business man που υπήρξε ανέκαθεν συνεπής και κρυστάλλινος στα φορολογικά του ...που εμφανίζει πλεονασματικούς ισολογισμούς στην ΚΑΕ που διοικεί. Δεχόμαστε το αίσθημα οργής που μπορεί να κυριεύσει έναν τίμιο πολίτη αυτής της χώρας και να τον κάνει να υιοθετήσει (ακρο)δεξιά ρητορική έστω για λίγο κάνοντας λόγο για άμεσες απελάσεις ...παρότι φίλος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α! Αν δεν αγανακτήσει ένας τέτοιος άνθρωπος στο κάτω-κάτω ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙ;;

- ΠΡΩΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ
Ο Μπαϊράμι ρε παιδιά πως σας ξέφυγε; Πώς επιτρέψατε να υπογράψει ένας τέτοιος άνθρωπος σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός; Πώς δεν αναδείξατε το θέμα όταν μάθατε τι καπνό φουμάρει ο ...Σουηδός;;

Το σύμβολο που, σύμφωνα με ορισμένους, αναπαριστά ο πανηγυρισμός του Κασάμι δεν έχει χτυπήσει στο μπράτσο του ο παίκτης του ΠΑΟ; Και όχι μόνο αυτό, δίπλα στο πουλί υπάρχουν και τα αρχικά «ΚUQ ZI – ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΥΡΟ» τα οποία παραπέμπουν όχι μόνο στα χρώματα της σημαίας της Αλβανίας αλλά και στους ακροδεξιούς χούλιγκαν του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας. Κάτι σαν την δικιά μας «Γαλάζια Στρατιά». Και λέμε "κάτι σαν" αφού μπροστά τους η Γαλάζια Στρατιά φαντάζει ...ΣΥ.ΡΙΖ.Α! Περιττό λοιπόν να επεκταθούμε στις απόψεις τους περί μεγάλης Αλβανίας. Μάλιστα από την άνοιξη του 2012, οι ίδιοι τύποι έχουν σχηματίσει και πολιτικό κόμμα ...τι μας θυμίζει τι μας θυμίζει! 

Γιατί σε αυτή την περίπτωση έπεσε μούγκα στην στρούγκα κύριοι της Πράσινης; Μήπως δεν βγάλατε στην φόρα την φωτογραφία επειδή σκεφτήκατε πως με τόσο έξαλλη πόζα εκτός απ’την ρετσινιά του εθνικιστή ...παίζει να βγάλει κι άλλο όνομα ο Μπαϊράμι; Αν είναι έτσι τότε ok, καλά κάνατε!

- ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΡΟΥΠ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ
Στο πρωτοσέλιδό σας αναφέρετε τάχα μου θιγμένοι, ότι ο Κασάμι προέβη σε αυτήν την κίνηση λίγα εικοσιτετράωρα μόλις μετά τα γεγονότα του Βελιγραδίου. Να υποθέσουμε ότι διαφωνείτε με την ενέργεια των Αλβανών στον αγώνα κόντρα στην Σερβία; Να θεωρήσουμε αυτονόητο ότι διαφωνείτε με κάθε αναφορά στην Μεγάλη Αλβανία λοιπόν;;;

Όταν λοιπόν οι οπαδοί της ομάδος σας υιοθετούσαν συνθήματα υπέρ της Μεγάλης Αλβανίας που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και το Κόσοβο ....όταν κουβαλούσαν τις σημαίες και τα πανιά τους στο ΟΑΚΑ, ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ; ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΓΡΑΜΜΗ;;

-ΤΡΙΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ
Λένε πως αν δεν μπορείς να το αποφύγεις ...καλό είναι να χαλαρώνεις και να το απολαμβάνεις. Αντί λοιπόν να προσπαθείτε με νεροπίστολα να μας χαλάσετε την γιορτή, αντί να αναζητάτε πυροτεχνήματα ενόψει του αγώνα της Κυριακής ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΡΩΝΕΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ; Τι νομίζετε πως θα κερδίσετε με αυτές τις μαλακίες;

DRAZA

Σχόλια

Εικόνα Bad7

να'τανε η ζηλεια ψωρα βαζελακια τι βρηκατε να πειτε παλι

Εικόνα DRAZA

To πισωγλεντήσανε και ησυχάσανε όμως.

Εικόνα Pantelwolf

Να απελάσουν και τον Μπερίσα μαζί
http://luben.tv/blogosphere/abaluben/44168/

Εικόνα DRAZA

ΑΥΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΠΑΡΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΦΙΛΕ

Εικόνα savvas gridlock

Πώς το πάθανε εκεί στο luben; Μπράβο τους.

Εικόνα DRAZA

ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΗΜΑ...

Εικόνα NikolaOS

Ας μου βγάλει κανά δυό γκολάκια ο Κασάμι την Κυριακή και ας δω πρωτοσέλιδο στον... ΓΑΥΡΟ... "ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ!" και με μικρά γράμματα από κάτω... "Κτηνοβάτης... πιάστηκε επ'αυτοφόρω να βιάζει ανυπεράσπιστα λαγουδάκια!"

Εικόνα DRAZA

Κτηνοβάτης, κατά συρροή βιαστής, τα πάντα όλα...

Εικόνα μαουνιέρης

Είσαι σατανάς!

Εικόνα DRAZA

Το θετικό είναι ότι όπως τον έχω κόψει τον Κασάμι ως χαρακτήρα, όλος αυτός ο ντόρος θα τον πωρώσει ενόψει του αυριανού αγώνα. Προφανώς τα έχει μάθει όλα αυτά και σίγουρα έχουν λειτουργήσει ως "ντόπα" για τον παίκτη.

Εικόνα ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΙ ΒΑΖΕΛΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΓΑΝΕ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ!!!!!!

Εικόνα DRAZA

Πάει με το καρότο η σοκολάτα άραγε...

Εικόνα mikele7

DRAZA ΕΙΣΑΙ ΓΙΓΑΝΤΑΣ,ΜΕ ΤΟ ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΟΥ,ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΕΙΣ
ΜΕ ΜΠΑΜΠΑΚΙ,ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΛΥΟΥΝ. ΩΡΑΙΟ ΤΟ
(ΠΑΡΟΤΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ),ΜΕ ΡΟΖ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΕΙΔΑ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ
ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΣΚΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΤΟ
ΠΙΣΤΕΥΑ,ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

Εικόνα DRAZA

Mα αν δεν μιλούσαμε για Πράσινη και Ολυμπιακό ...πραγματικά θα μου έκανε εντύπωση το πως θα άντεχε να βλέπει αυτό το άρθρο ο Συριζαίος Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Για το πέναλτι και κόκκινη του Σίντεφελντ στο πρώτο ημίχρονο, όλοι μόκο..

Εικόνα DRAZA

"Αντικειμενικοί" και μη.

Κάτι πήρε το μάτι μου σε μια εφημερίδα της Αλβανίας όμως ...χαχαχαχαχαχα

Εικόνα Chief Bromden

Ντάνιελ Λαρούσο

http://bingemedia.net/wp-content/uploads/2014/09/karatekid1.jpg

Άλλος ένα Αλβανός εθνικιστής που αναπαριστά τον αετό της μεγάλης Αλβανίας...

Εικόνα DRAZA

Τι κρύβεται πίσω από την χειρονομία του Ραλφ Μάκιο; Έτσι διαχέεται ο Αλβανικός εθνικισμός πίσω από την Αμερικάνικη υποκουλτούρα.

Εικόνα Kaine

Εδώ συμμετέχει ως οργανοπαίχτης σε παραδοσιακό Αλβανικό γλέντι.

http://youtu.be/bMAkr_Z74E8

Εικόνα DRAZA

http://www.youtube.com/watch?v=OhXu1XA50qQ

KΙ εδώ έχουμε μια Αλβανική απομίμηση του Γαρδέλη πριν το "με θυμάσαι ρε πούστη".

Εικόνα jole11canezza

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΑΔΕΛΦΙΑ..."PANATHINAIKOS" IS BACK.....τι νικες με ατλετικο, μαντσεστερ, γιουβεντους...ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ κυριοι αυτη ειναι η νεα μοδα. Αλλα οχι ισοπαλια με ομαδαρες αλλα με ομαδες νεες....7 χρονια χωρις πρωταθλημα...που φτιαχνονται αλλα τι να λεμε τωρα... panathinaikos is back. ετσι σας θελω στον ναο...με ψυχολογια

ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα DRAZA

Μεγαλειώδης εμφάνιση ο Πανατινάικος. Πρέσβης με τα όλα του. Κάβλωσα, τι να λέμε τώρα.

Εικόνα Kaine

Ασχέτως με την σιχαμερή φυλλάδα και σχετικά με τον δικό μας παίκτη, εγώ έβγαλα το συμπέρασμα (από το ίντερνετ) πως αυτός ο συμβολισμός είναι αρκετά συνηθισμένος και προέρχεται από το σύμβολο της αλβανικής σημαίας. Διαφορετικά φαντάζομαι πως η φωτογραφία δεν θα μόστραρε πρώτη μούρη στο site της uefa, θα είχε ήδη γίνει θέμα και έξω.

Εικόνα DRAZA

Ο Ανελκά που κάνει ακριβώς το ίδιο όπως και ο Γιακούμπου λένε πως πρόκειται για πεταλούδα. Προφανώς σε αυτή την βάση άκρη δεν βγαίνει έτσι; Δίκη προθέσεων στον Κασάμι και στον κάθε Κασάμι είναι αυτό. Αλλά εγώ να δεχθώ έτσι για την πλάκα τον συλλογισμό της Πράσινης. Γιατί αφού είναι τόσο ευαίσθητοι δεν έκαναν ακριβώς το ίδιο με δικούς τους παίκτες κι οπαδούς που για ακριβώς το ίδιο ζήτημα έχουν αποδεδειγμένα δώσει δικαιώματα.

Εικόνα Kaine

Τον Ανελκά τον πιστεύω, είναι γνωστώ πως κουβαλάει δόσεις τρέλας και χαζομάρας μαζί.

Πάντως συλλεκτικό το πρωτοσέλιδο της φυλλάδας με πρώτη μούρη παίκτη μας να πανηγυρίζει.

Εικόνα DRAZA

Για εμένα είναι δευτερεύον ζήτημα το τι συμβόλιζε ο πανηγυρισμός του Κασάμι.

Αλλά η Πράσινη, αν έχει δίκιο στον ισχυρισμό της και όντως την ενόχλησε η χειρονομία του Κασάμι ...θα πρέπει να δείξει την ίδια ευαισθησία και με τους δικούς της αθλητές και οπαδούς που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ έχουν δώσει δικαιώματα.

Εικόνα Kaine

*γνωστό... έλεος

Εικόνα DRAZA

από κεκτημένη ταχύτητα φεύγουν αυτά συνέχεια μωρέ ...κι εμένα μου φεύγουν στα άρθρα που σηκώνω

Εικόνα savvas gridlock

Στο ίδιο ματς που σηκώσανε το Kosovo je Albania, σηκώσανε και πανιά για την Ustase.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131208/dimokrates-bazeloi-ka...

Eκεί γιατί δεν θίχτηκε ο πατριωτισμός της Πράσινης; Γιατί δεν μίλησε τότε ο απηνής διώκτης των συνεργατών των Ναζί Χίος για Ναζί οπαδούς του ΠΑΟ, όπως κάνει σήμερα;

http://www.makeleio.gr/?p=191651

Εικόνα DRAZA

Διότι το έχει, αυτό, μέσα του...

Εικόνα G7YNWA

Φίλε DRAZA ξέχασες να αναφέρεις πως ο ιδιοκτήτης της έγκριτης εφημερίδας, έχει υπηρετήσει στον Ελληνικό Στρατό με δόξα και τιμή οπότε τέτοια σύμβολα που παραπέμπουν σε αλβανικές σημαίες κλπ. δεν μπορεί να τα ανεχτεί η ψυχή του, που πέρασε ώρες σε σκοπιές και ασκήσεις. Λογικό!

Βαζέλια πολύ θα θέλατε να λείπει τη Κυριακή ο Κασάμι ε? αλλά τη Κυριακή θα είναι εκεί να γνωριστείτε να σάς πιάσει γκόμενες και αυτός!

Εικόνα mikele7

ΔΛΔ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΦΤΙΑΞΕ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΑ ΚΑΝΑΛΙ,ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΟΒΑΣΙΛΟΧΟΥΝΤΟΝΑΖΙΣΤΕΣ.ΟΥΣΤ ΔΕΣΠΙΝΟΑΣΛΑΝΙΔΗΔΕΣ.

Εικόνα DRAZA

ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΤΟΥΣ

Εικόνα DRAZA

Φίλε μου αν προσέξεις τα περί επιστράτευσης σχόλια στις σειρές μετά την πρώτη παράγραφο θα το δεις αυτό που αναφέρεις.

Εικόνα jorge rojo

Και με μπλε γραμματοσειρά γιά να αφυπνίσει το θυμικό του Ελληνα. Κάποια στιγμή έπρεπε να ειπωθούν κάποια πραγματάκια γιατί και η υπομονή έχει τα όρια της. Και ο κλήρος έλαχε στην εφημερίδα της πατριωτικής αυτής οικογένειας να αναδείξει το θέμα. Το γεγονός ότι την Κυριακή παίζουν με τον Ολυμπιακό είναι εντελώς τυχαίο, άλλωστε είναι μικροπρεπές και μόνο να σκεφτεί κάποιος ότι τα 2 αυτά γεγονότα συνδέονται. Ημαρτον πιά με το πονηρό σας το μυαλό.

Εικόνα DRAZA

Είπαμε το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε πατριώτη.

Εννοείται πως δεν υπάρχει ίχνος κόμπλεξ ούτε και σύνδεση με το παιχνίδι της Κυριακής.

Απλά ο Δημητράκης φλέγεται από φιλοπατρία.

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

Διαβαζα μια συνεντευξη του πουστ-τρακη και ειδα αυτο

Γιατί πήγε το καλοκαίρι σε Βγενόπουλο και Πατέρα για την ΚΑΕ αφού είπε ότι «διέλυσαν» το ποδόσφαιρο: «Ετσι όπως ήταν η κατάσταση το καλοκαίρι ψάχναμε παντού για επενδυτές. Θα ήταν καλύτερο να μπουν εκείνοι από το να πάει η ομάδα στο Πρωτοδικείο».

ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ?
Κανω λαθος για αυτο?
Γιατι ειναι η 1η φορα που το μαθαινω προσωπικα.

ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΕΣΕΛΙΔΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ <<ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ>>?

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

Επισης ενιωσε την απολυτη ηδονη την Τεταρτη καθως ειναι γιουβεντους το παιδι

Εικόνα DRAZA

από τα γεννοφάσκια του

Εικόνα DRAZA

Aσφαλώς και θα ήταν πρωτοσέλιδο. Εδώ γίνανε πρωτοσέλιδο το 2011 το καλοκαίρι όταν δήλωσαν πως σκοπεύουν να παραδώσουν μια ομάδα καθαρή από χρέη και "αμαρτίες" εφόσον βρεθεί ενδιαφερόμενος.