''ΓΑΥΡΟΙ ΜΑΛΛΙΑΔΕΣ ΧΕΒΥΜΕΤΑΛΛΑΔΕΣ'' ΤΟ 1990



Οκτώβριος του 1990 και ο νεαρός ρεπόρτερ του ''ΦΙΛΑΘΛΟΥ'' Άλκης Φιτσόπουλος αποφασίζει να κάνει ένα αφιέρωμα στην εφημερίδα στα στέκια και στις συνήθειες των Ελλήνων χούλιγκανς όλων των μεγάλων ομάδων (δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω στις φωτογραφίες, για να διαβαστούν πιο άνετα).
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ 21-10-1990
 

 

 

 

 
Έπειτα από αρκετά δημοσιεύματα με τα οποία ''μπαίνει το μαχαίρι στο κόκκαλο'', έρχεται η ώρα να γίνει αναφορά στα μέρη που σύχναζαν οι γαύροι στο Μοναστηράκι.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ 27-10-1990
 

 

 

 

 

 
Τα ''φοβερά επεισόδια με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη'' είναι φυσικά αυτά. Από τον τρόπο γραφής είναι ξεκάθαρο πως ο συντάκτης δεν ήταν ο Άλκης Φιτσόπουλος, αλλά η Ελένη Λουκά. Έτσι, αρκετοί αναγνώστες της εφημερίδας αντιδρούν. Αρχικά στέλνει μία επιστολή ένας ''μεταλλάς'' από Θεσσαλονίκη.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ 11-11-1990
 

 

 

 

 
Την καλύτερη απάντηση όμως τη δίνει ένας συνδεσμίτης του Ολυμπιακού, που αναφέρθηκε με το παρατσούκλι του από τον Άλκη Φιτσόπουλο.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ 18-11-1990
 

 

 

 

 
Με λίγα λόγια, για ό,τι έγινε το Νοέμβριο του 1989 στο Καραϊσκάκη, υπεύθυνοι είναι οι ''Άιρον Μέιντεν'', που προτρέπουν τον κόσμο ''ντιστρόι έβριθινγκ''. Αυτούς ακούγανε οι γαύροι στο CLOCK στο Μοναστηράκι και κάνανε μετά αυτά τα πράγματα που δεν υιοθετούμε.

Σχόλια

Εικόνα Bad7

ΚΩΛΟΒΛΑΧΟΣ ΤΟ ΑΡΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΡΕΥΝΑ

Εικόνα Bad7

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕ ΚΙΟΛΑΣ

Εικόνα Bad7

ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΩΣΑΝ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Εικόνα Bad7

ΘΡΥΛΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Εικόνα Bad7

ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

Εικόνα Bad7

ΘΥΡΑ7 HARDCORE

Εικόνα Chief Bromden

http://www.youtube.com/watch?v=QdN22EZZXII

Όχι μόνο η μέταλ...
Και η γκάιντα ωθεί τον άνθρωπο στην βία...

Εικόνα Kaine

Δεν χρειάζονται σχόλια: http://youtu.be/nZ2ucr74YNk

Εικόνα savvas gridlock

Χαχαχαχα, όχι ρε φίλε...

Εικόνα nissios

Αυτή η κουφάλα ο κουλοδάχτυλος τα φταίει όλα.
https://www.youtube.com/watch?v=796dwAZWN0w

Εικόνα jorge rojo
Εικόνα nissios

Respect.

Εικόνα jorge rojo

Το 1983 έπαιξαν οι uriah heep στη λεωφόρο. Πριν τη συναυλία συνέβησαν διάφορα κατακριτέα περιστατικά με θύματα οπαδούς της ομάδας της γειτονιάς. Στη συνέχεια έγιναν αρκετές προσπάθειες γιά είσοδο με ντου σε σημείο που οι μπάτσοι έριχναν πλαστικές σφαίρες στο ψαχνό. Τελικά οι προσπάθειες ευοδώθηκαν και μπήκαμε μαζικά από την θύρα 6 του γηπέδου. Η σκηνή που έπαιζε το γκρουπ είχε τοποθετηθεί πάνω στο χόρτο και μπροστά είχε κάνει κατάληψη η θύρα 7, με παρουσια αρκετων εκατοντάδων από εμάς. Αν κάποιος αδερφός ήταν παρών επίσης τότε ας καταθέσει κι αυτός τις αναμνήσεις από το σκηνικό.