ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ



Για ποιες αποφάσεις του διαιτητή Καλογερόπουλου διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός στο ματς της προηγούμενης Κυριακής στο Καραϊσκάκη;
 
α) Θεωρούν πως το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ του Αυλωνίτη, είναι ανύπαρκτο, αφού κατ'αυτούς ο Ζέκα δεν ανέτρεψε τον Αφελάι. Η απάντηση είναι αυτό το gif, που βγάλαμε και στο προφίλ μας στο fb.
 
 
Με το δεξί χέρι στην αρχή και μετά με το αριστερό ο Ζέκα πετάει κάτω τον Αφελάι.
 
β) Θεωρούν πως το πέναλτυ που κέρδισε ο Μήτρογλου είναι ανύπαρκτο και πως πιο πολύ το πήρε έξυπνα ο επιθετικός του Ολυμπιακού, παρά το έκανε ο Άγγλος τερματοφύλακας του ΠΑΟ. Οι φωτογραφίες τα λένε όλα, για την επαφή του Στιλ με το Μήτρογλου.
 
 
 
Στο gif επίσης βλέπουμε πως ο Στιλ δεν μαζεύει τα χέρια του, αλλά κάνει κίνηση να βρει την μπάλα με απλωμένα προς τα δεξιά τα χέρια του.
 

Eπίσης, βλέπουμε πως ο ίδιος ο Στιλ δεν διαμαρτύρεται για την απόφαση του Καλογερόπουλου και ενδιαφέρεται μόνο για το χρώμα της κάρτας που θα δεχθεί, αποχωρώντας ανακουφισμένος μακριά από το διαιτητή μόλις αντικρίζει την κίτρινη.
 
 
γ) Θεωρούν ότι ο Πέτριτς στις καθυστερήσεις βρήκε την μπάλα με το στήθος και όχι με το χέρι, σε μια φάση όπου ο Ατζαγκούν βρέθηκε απέναντι στο Ρομπέρτο στην εξέλιξή της. Αυτό πιστεύαμε κι εμείς, μέχρι που είδαμε την παρακάτω φωτογραφία.
 
 
Στη φωτογραφία βλέπουμε το ότι ο Αμπιντάλ είναι δίπλα στον Πέτριτς και βλέπει την επαφή της μπάλας με το χέρι του Κροάτη επιθετικού, γι'αυτό σηκώνει αμέσως το χέρι του να διαμαρτυρηθεί προς το διαιτητή.
 
 
 
Δεν υπάρχει κανένας λόγος λοιπόν να διαμαρτύρεται ο ΠΑΟ για τη διαιτησία του Καλογερόπουλου. Αν ήθελε να ευνοήσει τον Ολυμπιακό ο διαιτητής του συνδέσμου Αθηνών (και οπαδός του ΠΑΟ, για να μην ξεχνιόμαστε...), θα έδινε κόκκινη στον Στιλ στη φάση της ανατροπής του Μήτρογλου και θα διέταζε επανάληψη του πέναλτυ, επειδή ο Στιλ βγήκε από την εστία του.
 
 
Σωστά δεν έκανε κάτι από αυτά τα δύο, αλλά και να τα έκανε, δεν θα μπορούσε κάποιος να του πει το παραμικρό. Yπάρχει επίσης και μία φάση στην οποία ο Καρέλης που έχει κίτρινη κάρτα, μάρκαρε από πίσω τον Μποτία, στο πρώτο ημίχρονο. Κι εκεί θα μπορούσε να βγάλει δεύτερη κίτρινη στον επιθετικό του ΠΑΟ και να αφήσει για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο τους βάζελους, αλλά δεν το έκανε. Στις φάσεις που τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα, εφάρμοσε τους κανονισμούς. Το ότι σε όλες τις δύσκολες, τις αμφισβητούμενες φάσεις, εκεί που ήταν καθαρά στο χέρι του Καλογερόπουλου να αποφασίσει ''κόκκινο ή πράσινο'', αυτός διάλεξε πράσινο, κάτι θα έπρεπε να λέει στους ''γνώστες αντικειμενικούς δημοσιογράφους'', που πιπιλάνε τα μυαλά του κόσμου εδώ και 18 χρόνια με το τσιτάτο ''τα σπόρια της διαιτησίας μια ζωή πάνε στο γαύρο''. Eμείς δεν γκρινιάζουμε, άλλοι το κάνουν, δίχως λόγο.
 
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ.
 
Αν είναι να φωνάξετε για κάτι, φωνάξτε γι'αυτό.
 

 

 
Y.Γ. Μιχαλαριά προπαγανδιστή, δες εδώ πώς μαζεύει τα χέρια του ο Νικοπολίδης, για να μην βρει τον Παπαδόπουλο που σέρνει το πόδι του για να έρθει σε επαφή με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού
 
 
και πώς απλώνει τα χέρια του ο Στιλ, για να βρει την μπάλα, με το Μήτρογλου να μην σέρνει το πόδι του, αλλά να το σηκώνει ψηλά για να περάσει πάνω από τον πεσμένο τερματοφύλακα του ΠΑΟ.
 
 
Μάστορας στην προπαγάνδα είσαι ρε Μιχαλαριά...

Σχόλια

Εικόνα Kaine

Έχουν να διαμαρτύρονται επειδή δεν κράτησε 2-3 λεπτά παραπάνω καθυστερήσεις, αυτό τους αρκεί. Πάντως, άσχετα με το γεγονός πως οι απέναντι (=όλοι οι υπόλοιποι εκτός από εμάς) διαμαρτύρονται μετά από κάθε αγώνα του Ολυμπιακού, ασχέτως αποτελέσματος, δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω σήμερα στην Τρίπολη. Έχασα την δεύτερη κίτρινη στον παίκτη που αποβλήθηκε λόγω... τσιγάρου αλλά είδα τρία νομίζω οφσάιντ που κακώς δόθηκαν, καθώς και κάποια φάουλ που δεν ήταν, με αποτέλεσμα τα στατιστικά να γράψουν 20 υπέρ και 3 κατά στο ημίχρονο. Δεν θα διαφωνήσω πως ο Αστέρας ενίοτε βαράει και στο ψαχνό αλλά σαν συνολική εικόνα και γενικά, οι αποφάσεις δεν δικαιολογούνται με την εικόνα του ματς. Αναμένονται ιντερνετοδίκες πάλι.

Εικόνα Kaine

Λοπόν, για να δικαιολογήσω τον αυτοχαρακτήρισμό μου ως αντιδραστικό στοιχείο, εγώ συνεχίζω να βλέπω πως δεν υπάρχει χέρι. Στη φωτογραφία, το κέντρο της μπάλας βρίσκεται περίπου στο σημείο του αγκώνα. Ελαφρώς πιο κάτω για την ακρίβεια. Στο gif δεν βλέπω κανένα χέρι, βλέπω να υπάρχει επαφή με τη μπάλα στα πλάγια του κορμού, μεταξύ στήθους και πλευρών. Μετά την επαφή η μπάλα κινείται προς τα κάτω και δεξιά και περνάει μπροστά από το δεξί χέρι στο ύψος του αγκώνα. Επομένως, στη φωτογραφία που είναι τραβηγμένη από την αντίθετη πλευρά, βλέπουμε τη στιγμή που η μπάλα έχει ήδη βρει στο σώμα και κινείται διαγώνια προς τα κάτω και αριστερά. Δεν ακουμπάει το χέρι, παρά βρίσκεται πίσω του.

Εικόνα Kaine

*μπροστά από το αριστερό χέρι

Εικόνα Χατζηκυριακειο

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΝΤΩΣ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ Ο ΣΠΑΘΑΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΤΟΥΙΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

Εικόνα Spiros Legend

Ακριβως φιλε,αποψε μυριζει μεγαλη προβοκατσια και πρεπει να το ψαξει σοβαρα το πραγμα ο Μαρινακης,σημερα ΗΘΕΛΑΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΚΘΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ,ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΟΦΣΑΙΝΤ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΥΣ 3 ΜΕΤΡΑ.ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ,φοβαμαι οτι κατι γινεται φετος και γι αυτο δεν μιλαγανε μεχρι τωρα οι πουτανες του Βορρα,το εγραψα και πριν 3 μερες για πολυ υποπτη μουγκαμαρα των μπουγατσοβλαχων του Ιβαν,αυτοι που ευνοουνταν σκανδαλωδως και βγαινανε ως διοικηση και χαλαγανε τον κοσμο και περυσι και προπερσυ.ΒΑΓΓΕΛΑ ΨΑΞΟΥ(Εδω κολλαει αυτο!)ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΗΜΕΝΗ,εκμεταλλευομενοι και τα αγωνιστικα προβληματα και την αναπηρια μας να σπρωξουμε την μπαλα στο πλεκτο,τα αχαστα χασαμε παλι...

Εικόνα RED HELL

Πραγματικα σημερα για μενα ηταν ξευτιλα.Απο τη μια ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ σπαθας που μπηκε ξεκαθαρα για να σφυριξει υπερ μας.Απο κοντα και οι βοηθοι που εδωσαν 4 ανυπαρκτα οφσαιντ στον αστερα.Καθε μονομαχια την εδινε φαουλ για μας και ηταν πλεον εμφανες οτι ηθελε να μας βαλει στην περιοχη τους.Αυτα μονο τιμητικα δεν ειναι για το Συλλογο μας.Δεν ξερω γιατι μας σφυριξε τοσο απροκαλυπτα.Σε ακραια περιπτωση παιζει να εχει σχεση με τις διαμαρτυριες αλαφουζ και να ηταν στημενος απο καποιον αντιπαλο μας.Πολυ τραβηγμενο βεβαια.Απο την αλλη ΟΙ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ παιχταραδες μας.Δεν ξερω πραγματικα ρε παιδια τα εχουν γραψει ολα η απλα ειναι ανικανοι να παιξουν ποδοσφαιρο κυριαρχιας?Τι αηδιες ειναι αυτες?Δεν ειμαι καθολου νευριασμενος.Απλα νιωθω μια απεριγραπτη θλιψη και απογοητευση.Αν νικησει και αυριο ο μπαουγκ παει στυς 8 η διαφορα....Απο τα χειροτερα ξεκινηματα που ειχαμε ποτε το φετινο.Κριμα ρε Ολυμπιακαρα μου...
ΥΓ.Οταν λεω για ξευτιλα προφανως και δεν εννοω οτι νιωθω ντροπη που ειμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.Απλα αυτα που εγιναν σημερα αλλα και γενικα αυτα που βλεπουμε εν Ελλαδι φετος δεν θυμιζουν καθολου Ολυμπιακο.Ουτε μπορω να ξερω αν ο Μαρινακης εβαλε το σπαθα κυριως απο τη στιγμη που το 2010 ηταν εντεταλμενος της ζελας.Εφοσον δεν εχω στοιχεια δεν κατηγορω το Βαγγελη.Απλα σημερα μεσα μου θεωρουσα οτι δεν αξιζαμε τη νικη για αυτο και καλυτερα που δεν την πηραμε...

Εικόνα mikele7

1)ΤΑ ΟΦΣΑΙΝΤ ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΧΤΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΦΥΡΙΧΤΗΚΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ
ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΗΤΑΝ,ΤΑ 2 ΑΠΟ ΤΑ 3 ΟΦΣΑΙΝΤ ΕΙΧΑΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΕΙ.ΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ
ΓΙΑ 1 ΟΦΣΑΙΝΤ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΟΥΛ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ,ΣΤΑ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ
ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.Ο ΣΠΑΘΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΥΣΕ ΚΑΙ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ
ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ (ΜΑΝΙΑΤΗΣ,ΕΝΤΙΓΚΑ).
ΜΕΡΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΕ ΣΑΝ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΑΝΩ.
ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ
ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΝΟΜΕΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΣΗ?.ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ,ΟΤΑΝ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΧΝΑ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ,
ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΟΚΣΙΔΕΣ.ΔΛΔ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΛΑ ΚΑΡΑΣΕΦ?ΕΛΕΟΣ.
ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΕ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΕΔΩ?.ΦΑΙΝΕΤΑΙ
ΟΤΙ ΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

Εικόνα john

Αυτό που εγω προσωπικά θελω ειναι να σφυρίζει ο κόρακας με τα ίδια κριτήρια και στις 2 εστίες .Αν θέλει να σπρώξει λιγο τον ισχυρο ας το κάνει .Θεμιτο κσι φυσιολογικό σε όλο το κόσμο γίνεται .Οχι ομως αυτο το πράγμα που εγινε σήμερα .Καλα λέει ο Σπύρος απο πάνω .Βρωμαει πολύ αυτη η διαιτησία ..

Εικόνα euzin

Όσα βιντεακια εικόνες καρέ καρέ ανεβάσουμε υπάρχουν πολλοί αντιολυμπιακοι που τα πρωταθλήματα τους βρίσκονται μέσα στο τύμβο της Αμφίπολης & δε θα μας πιστέψουν ποτέ, όταν χάνουμε παιχνίδι είναι θεία δίκη όταν κερδίζουμε Ελλάδα στημένο & στην ευρώπη παίζουμε με καφενεία. Να δούμε και τους κιτρινομαυρους του χρόνου που θα ανέβουν τα ιδία αισχοι θα κάνουν και θα λένε (δεν νομίζω να πιστευει κανένας ότι δεν θα ανέβει..).
Όσο υπάρχει μια τηλεοπτική "δική" στον "ουρανό" που θα λέει ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ το πήρε με τη διαιτησία το παιχνίδι & το διαφημίζουν συνέχεια σε όλα τα ΜΜΕ που ελέγχουν παρόλο που τους ξεμπροστιάζουν οι ίδιοι οι καλεσμένοι διαιτητες (βαρούχας) συνεχίζουν τη προπαγάνδα γιατί δεν κοιτάν τα χάλια τους ότι δεν έχει βάλει φράγκο για αγορά παιχτών αλλά φταίει ο Μαρινάκης που βάζει το χέρι στη τσέπη..

Εικόνα john

Βεβαια τωρα το κακό εγινε.Η προπαγανδα απεδωσε για αλλη μια φορα τα μεγιστα και ολοι οι αντι ολυμπιακοι θα θυμουνται σε λιγα χρονια τον γαυρο Καλογεροπουλο που επαιζε ολυμπιακο ολο το 90 λεπτο.Τι ψαχνω να βρω εγω τωρα ομως.Εδω ιστοσελιδα εβγαλε καλπικες ολες τις νικες επι του Παο στο καραισκακη απο το 2004 εως σημερα.Οτι και να πεις λιγο θα ειναι.Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να θυμομαστε τις φασεις οπως εγιναν και να τους ξεμπροστιαζουμε οπου τους βρουμε

Εικόνα Chief Bromden

Στο gif με τον Μήτρογλου φαίνεται και κάτι άλλο σχετικό με το αν έπρεπε ή όχι να αποβληθεί ο Στιλ.
1. Με το που σκάει την τρίπλα στον Στιλ η εστία του βάζελου πίσω είναι κενή, αν δεν γινόταν η ανατροπή θα πλάσαρε σε κενή εστία, οι παίχτες του βάζελου κάλυψαν την εστία κατά την διάρκεια της πτώσης του Μήτρογλου και όχι πριν από αυτήν.
2. Επίσης το επιχείρημα βάζελων και ΑΡΔ ότι η μπάλα έφυγε αρκετά πλάγια και συνεπώς δεν βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ επίσης καταρρίπτεται. Ο Μήτρογλου την ελέγχει με το δεξί (κολλημένη την έχει) και ο ίδιος της δίνει κατεύθυνση προς τα πλάγια (δεν του φεύγει) για να αποφύγει πρώτα τον Στιλ και μετέπειτα να την κοντρολάρει με το αριστερό προχωρώντας και άλλο προς τα μέσα ή πλασάροντας κατευθείαν(φαίνεται καθαρά η πρόθεση του). Η μπάλα συνεπώς έφυγε πλάγια γιατί η προσπάθεια του Μήτρογλου έμεινε ανολοκλήρωτη λόγω της ανατροπής...