Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΗΛΙΑΣ ΜΙΧΑΛΑΡΙΑΣ



Στην εκπομπή ''ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ'' πριν λίγο, ο καθηγητής διαιτησίας που έφερε στο στούντιο ο κύριος Θωμαϊδης είπε ό,τι και ο κύριος Βαρούχας χθες. Την ώρα που εξηγούσε πως ο Καλογερόπουλος σωστά έδωσε το πέναλτυ στην ανατροπή του Μήτρογλου από τον Στιλ, πετάχτηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριάς, λέγοντας ''πριν 4-5 χρόνια αν θυμάμαι καλά, έγινε μία ίδια φάση με τον Παπαδόπουλο του ΠΑΟ και το Νικοπολίδη του Ολυμπιακού, η οποία δεν σφυρίχθηκε πέναλτυ υπέρ του ΠΑΟ''. Ας υπενθυμίσουμε τη φάση στον κύριο Μιχαλαριά, η οποία έγινε στο ντέρμπυ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-2 τον Ιανουάριο του 2006.
 
 
Διαιτητής ήταν ο Καλόπουλος, ο ''γαύρος'' ντε, που έτρεξε αμέσως στην άσπρη βούλα, καταλογίζοντας το ψευτο-πέναλτυ (ο Παπαδόπουλος σέρνει στο χόρτο το πόδι του για να ακουμπήσει το Νικοπολίδη, σε αντίθεση με το Μήτρογλου χθες που είχε ψηλά το πόδι, ψάχνοντας να αποφύγει τον Στιλ). Ο κύριος Μιχαλαριάς ξέχασε φαίνεται πως πήρε πέναλτυ ο ΠΑΟ σε αυτήν τη φάση. Λίγο αργότερα, στην ίδια εκπομπή, ο κύριος Μιχαλαριάς αναφέρθηκε στο ''κακό'' στοίχημα, που παίζει ρόλο στη διαφθορά των ποδοσφαιρικών αγώνων. Μάλλον δεν ξέρει τις τελευταίες εξελίξεις με την Μπύρα 13, από την οποία προέρχεται. Περίεργο πάντως, γιατί η όλη ιστορία αφορά τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, στον οποίον ο ίδιος είναι...πρόεδρος.
 
 
Το γελοιό-μετρο πάντως βάρεσε tilt, όταν ο κύριος Μιχαλαριάς διόρθωσε το συνομιλητή του που αναφερόταν σε μία υπάλληλο security στο ΟΑΚΑ, η οποία έχασε τα δάχτυλά της, λέγοντας ''ε καλά, δεν έχασε τα δάχτυλα, τραυματίστηκε απλώς''. Να σημειωθεί ρε παιδί μου, δεν έγινε και τίποτε, μην το παρατραβάμε κιόλας με ''κομμένα δάχτυλα''. Αν της κόβαμε κάνα χέρι, να καταδικάζαμε (με επιφύλαξη πάντοτε, γιατί μπορεί να είναι γαυρο-προπαγάνδα κι αυτή) τη βία των χαρτζιλικωμένων υπαλλήλων της greenwin-Μπύρας 13, από την οποία προερχόμαστε. Σωστά κύριε Μιχαλαριά; Μιλάμε για το ντέρμπυ του Μαρτίου 2010 στο ΟΑΚΑ, ΠΑΟ-Ολυμπιακός 0-1 με το γκολ του Ντάρμπισιρ και την κυρία Ανδρονίκη Τυχερού.
 
«Χάνει τα δύο της δάχτυλα» ήταν η πρωινή διάγνωση-ανταπόκριση από το ΚΑΤ. «Δεν ήταν η πρώτη μου φορά ούτε σε γήπεδο ούτε σε ντέρμπι, όπως λανθασμένα λένε από το πρωί. Τέσσερα χρόνια εργάζομαι ως σεκιούριτι στο ΟΑΚΑ- και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο του Παναθηναϊκού» είναι οι πρώτες αγανακτισμένες κουβέντες που βγαίνουν από το στόμα της άτυχης Ανδρονίκης Τυχερού . Στον θάλαμο του ΚΑΤ χθες το απόγευμα, λίγο μετά το χειρουργείο που της στοίχισε δύο δάχτυλα από το δεξί χέρι της, είναι εξαντλημένη αλλά και θυμωμένη. «Μερικός ακρωτηριασμός ονυχοφόρου φάλαγγος δείκτη και αντίχειρα και επιπόλαια εγκαύματα στην παλάμη» είναι ο επίσημος απολογισμός του... μεροκάματου του τρόμου.
 
 
Βγήκε να μιλήσει για τη βία ο κύριος Μιχαλαριάς, που σύμφωνα με το βολλεϋμπολίστα Παναγιώτη Ρουμελιώτη, μοίραζε μπουκάλια νερού παγωμένα σε καταψύκτη στους οργανωμένους οπαδούς της greenwin-Μπύρας 13, για να τα εκσφενδονίζουν στους αντιπάλους στα παιχνίδια της ομάδος βόλλεϋ του ΠΑΟ στην Γλυφάδα. Ο γνωστός κύριος Μιχαλαριάς, που κατάφερε το ακατόρθωτο. Τον πήρε στο μεζέ ο ''Πρασινοφρουρός'' της ''ΠΡΑΣΙΝΗΣ'' (τον Ιούλιο του 2011).
 
 
Πώς λέμε ''γελάνε μαζί σας, μέχρι και οι δικοί σας''; Για περιπτώσεις όπως του κυρίου Μιχαλαριά βγήκε αυτό το σύνθημα. Έλα Ηλία.
 
 
Υ.Γ. 1 Μια και πιάσαμε τα βιντεάκια κι εφόσον αναφερθήκαμε στο ''γαύρο'' Καλόπουλο, με το γελοίο πέναλτυ που σφύριξε στην ''ανατροπή'' Παπαδόπουλου από το Νικοπολίδη, ας δούμε τη διαιτησία του Καλόπουλου στο ντέρμπυ Ολυμπιακός-ΠΑΟ 1-1 τον Ιανουάριο του 2008, πάλι μέσα από ένα βίντεο.
 
 
Πω πω ''γαυρίλα'' ο Καλόπουλος...
 
Υ.Γ. 2 Στην αποψινή ''ΔΙΚΗ'' του Θωμαϊδη, βρέθηκε στο στούντιο ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Μπανασάκης, ο οποίος υπερασπίστηκε τον Ολυμπιακό. Ο γνωστός Μπανασάκης, με τις γνωστές σχέσεις με τους Βαρδινογιάννηδες. Τι άλλο θα δούμε σε αυτήν τη ζωή...

Σχόλια

Εικόνα Bad7

Ο ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΜΟΥΦΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΟΥΤ ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΓΑΥΡΟΣ Ο ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Εικόνα redpetros

ΒΑΖΕΛΕ ΠΑΤΩΩΩΩΩΩΩΩΝΕΙΣ ;;;;;;;;;;;

Εικόνα Chief Bromden

Εκατό σαν και αυτόν θέλει ο Κουντούρης! Φτιάξε κανενα ανταγωνιστικό τμήμα να γουστάρουμε και άσε την μπάλα ρε αρχιπελάτη Μιχαλαρια...

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Χαρά στο κουράγιο σας που έχετε υπομονή και τους παρακολουθείτε, ούτε CSI στο ΣΚΑΙ!

Εικόνα apostolos gaganis

Κοιταζω προσεκτικα την φωτογραφια του...Και χωρις να΄μαι βεβαια σιγουρος, διαβαζω: Αυτα τα ματια με τους μαυρους κυκλους απο κατω, αυτο το βλεμμα, αυτα τα...καλοσχηματισμενα χειλακια με το ΄΄μπομπέ΄΄ προσωπο... Πρεπει να ιδρωνει ευκολα. Να ταραζεται, να οργιζεται, αλλα και να φοβαται ευκολα... Δειχνει καλομαθημενος, μηχανορραφος, κομματι δουλοπρεπης, ετοιμος να υποταχθει. Υπακουος, αλλα και υποκριτης. Δεν ειναι να τον εμπιστευσαι πολυ... Αυτα μου ΄΄βγαζει΄΄... Θα΄θελα παντως και μια προφιλ, για να΄πω περισσοτερα...Τυπικος βαζελος...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Την έβλεπα την εκπομπή και έφριξα με τα απροκάλυπτα ψέματα του Μιχαλαριά, αλλά και τη συγκάλυψη των υπολοίπων. Γιατί, μη μου πεις ότι ο Θωμαΐδης δε θυμόταν ότι ο Καλόπουλος είχε δώσει τελικά το πέναλτι το 2006... Αποδεδειγμένα ψεύτες. Αυτό που δεν περίμενα ήταν η υπεράσπιση από τον Μπανασάκη. Εντάξει, δεν ήταν και Τσουκαλάς ο Μπανασάκης, αλλά έκανε φιλότιμη προσπάθεια. Τέτοια που δεν το πίστευα. Γελούσα κιόλας από μέσα μου που ακούγεται μια τέτοια φωνή στο ΣΚΑΪ.

Εικόνα Kaine

Σουρρεάλ καταστάσεις. Τύφλα να 'χουν οι πίνακες του Νταλί. Ο καθένας λέει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι και αντί να φάει τόσο κράξιμο που να μην έχει τρύπα να κρυφτεί δεν κουνιέται φύλλο.

Εικόνα Kaine

Διαβάζω επίσης πως ο Χ.Ντάλας έμεινε ικανοποιημένος από τη διαιτησία. Στημένος κι αυτός.

ΞΑΝΑΣΚΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΞΞΞΞΞΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Εικόνα savvas gridlock

http://dikisports.blogspot.gr/2014/10/blog-post_342.html

Κλάμα ο Θωμαϊδης, βεντούζα στα λαγουδάκια...