ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ PART 6: 3/5/1998



Συνεχίζουμε από εδώ την καταγραφή όλων των στιγμών που η πράσινη λαίλαπα του κόσμου του ΠΑΟ κατέκλυσε τα γήπεδα της χώρας, διδάσκοντας οπαδισμό και κάνοντας πράξη το σύνθημα της greenwin-Μπύρας 13 ''στις χαρές και στις λύπες μαζί''. Είχαμε δει το αρνητικό ρεκόρ όλων των εποχών των 1.065 εισιτηρίων σε ματς πρωταθλήματος το Μάιο του 1999, στο αντίο του Στράτου Αποστολάκη. Ας δούμε άλλο ένα (προγενέστερο) ρεκόρ του ΠΑΟ.
 
Κυριακή 3 Μαϊου του 1998 και στα πλαίσια της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της σεζόν 1997-98, 4 στροφές πριν το φινάλε, ο ΠΑΟ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ηρακλή. Ουσιαστικά το πρωτάθλημα έχει κριθεί, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται 6 βαθμούς μπροστά από το δεύτερο ΠΑΟ, ενώ δεν τίθεται θέμα και για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Champions League, με την τρίτη ΑΕΚ 7 πόντους πίσω από τον ΠΑΟ.
 
 
 
Την Τετάρτη, 29 Απριλίου 1998, ο ΠΑΟ χάνει το Κύπελλο Ελλάδος στον τελικό του Καραϊσκάκη από τον Πανιώνιο. Επίσης, το Σάββατο 25 Απριλίου 1998, δολοφονείται ένας Νιγηριανός μικροπωλητής έξω από ένα σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟ στο Περιστέρι. Το ματς πρωταθλήματος με τον Ηρακλή επομένως δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, ενώ γίνεται σε ένα χρονικό σημείο που ο κόσμος του ΠΑΟ είναι απογοητευμένος από την απώλεια Κυπέλλου και τη διαφανινόμενη απώλεια πρωταθλήματος για δεύτερη σερί χρονιά από το μεγάλο αντίπαλο Ολυμπιακό. Φυσικά, μετά τη δολοφονία του Νιγηριανού, οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟ ταλανίζονται από εσωτερικές διαμάχες και ορισμένοι εξ αυτών αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη Δικαιοσύνη. Όλα δείχνουν ότι στο ΟΑΚΑ για το ματς με τον Ηρακλή θα είναι ''τρεις και ο κούκος'', αλλά ο ένδοξος κόσμος του ΠΑΟ δεν είναι σαν τους άλλους (δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω στις φωτογραφίες, για να διαβαστούν πιο άνετα).
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 4-5-1998
 

 

 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 4-5-1998 εδώ 
 
Kάτι ακόμη: το γκολ «περί ου ο λόγος» ενήργησε και ως κατευναστικό στην εξέδρα, που, καίτοι ολιγοπρόσωπη (μόλις 1.873 εισιτήρια κόπηκαν - αρνητικό ρεκόρ στην A  Eθνική), ήταν μέχρι το 80  εξαιρετικά ανήσυχη και αντιδραστική.
 
1.873 εισιτήρια σε ματς πρωταθλήματος. Παραθέτουμε ξανά το ρεπορτάζ της φιλο-παναθηναϊκής ''Ηχούς''.
 

 
Στις χαρές και στις λύπες μαζί...

Σχόλια

Εικόνα ALEXIS7GER

μοναχά ,ΠΑΟ εσύ..χαχα ΠΑΟ ολε ΠΑΟ ολε ΠΑΟ λέο