ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΤΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ



Είχαμε δει στο άρθρο μετά τη διαρροή του βουλεύματος Κορέα ένα διάλογο που έπιασε ο υπερκοριός της ΕΥΠ, σύμφωνα με τον οποίο ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ και ο εκδότης-δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου έκλεισαν κάποια συμφωνία, με το Χατζηνικολάου να στέλνει μήνυμα στο μεγάλο μας πρόεδρο με τίτλο ''The deal is done''. 4 μήνες μετά πήρε πρέφα την είδηση ο Στέφανος Χίος κι εκεί που πριν μας ενημέρωνε μέσω Κούκουνα-Ρούκουνα και λοιπών ψευτο-ιστορικών της δεκάρας για το πόσο ''δωσίλογος'' ήταν ο αείμνηστος αγωνιστής ΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, θείος των μεγαλομετόχων της ΚΑΕ Ολυμπιακός ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, αποφάσισε τώρα να γράψει τα παρακάτω.
 
 
 
 
Βεβαίως, ο κύριος λόγος γι'αυτές τις αναρτήσεις στο site του Χίου, είναι το ότι πλέον ασκήθηκαν διώξεις εναντίον μελών της Χρυσής Αυγής και πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να ξεπλυθούν στα μάτια της κοινής γνώμης οι σύγχρονοι ταγματασφαλίτες (αυτό το σχόλιο δεν αφορά την ενοχή τους για όσα κατηγορούνται, αυτή μένει να αποδειχθεί στο δικαστήριο). Έτσι, διαβάζουμε στο site της Χρυσής Αυγής την αναπαραγωγή του ρεπορτάζ του Χίου.
 
 
 
Άλλη μία φορά από τις πολλές που η Χρυσή Αυγή στρέφεται εναντίον του προέδρου μας, για να διαλυθεί για τα καλά το παραμύθι που διακινούσαν κάποια παπαγαλάκια του ΣΚΑΙ και λοιπών πράσινων ΜΜΕ πως ''ο Μαρινάκης χρηματοδοτεί την Χρυσή Αυγή''. Ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε σε όλα όσα του προσάπτουν.
 
 
Συνοψίζουμε.
 
- Το ''the deal is done'' αφορούσε την εμπορική συμφωνία του REAL GROUP με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, για διαφημίσεις στα ταμπλό του Καραϊσκάκη της REAL και στο ραδιόφωνο του REAL FM των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
 
- Το άρθρο που υποτίθεται παρήγγειλε ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ στο Χατζηνικολάου, ώστε να πιεστεί η Ντόρα Μπακογιάννη να επιστρέψει στη ΝΔ, δεν υπάρχει.
 
Μιλάμε για ξεβράκωμα. Κι επειδή ο Χατζηνικολάου προαναγγέλλει προσφυγή στη Δικαιοσύνη, εμείς θα του δώσουμε μία συμβουλή.
 
ΝΙΚΟ, ΣΤΕΙΛ'ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΟΥΝ.
 
 
Βεβαίως, αν αποδειχθούν όσα λέει ο Χατζηνικολάου, το θέμα είναι πολύ σημαντικό. Ποιος έκανε τη συρραφή των συνομιλιών με τέτοιο τρόπο ώστε να στοχοποιήσει, έστω σε ηθικό επίπεδο, ανθρώπους; Ο εισαγγελέας Κορέας, ο Θωμαϊδης ή κάποιος τρίτος;

Σχόλια

Εικόνα k1p

Εννοείται πως παίζει άσχημο παιχνίδι μεταξύ εισαγγελέα και αλαφουζου αλλά μην περιμένετε απο χατζηνικολάου τίποτα τρελλό.Μόνο απο τους εντός ολυμπιακού να περιμένουμε και να απαιτούμε.Οι εκτός θα κοιτάξουν την πάρτη τους.Ειδικά μεταξύ ευγενών επαγγελμάτων όπως μεγαλοεκδοτών και καναλαρχών.Αν συμφέρει η σύγκρουση,θα προχωρήσει.Αλλιώς μην δούμε τον χατζηνικολάου σε εκπομπή του ΣΚΑΙ ή προσκεκλημένο στον σαγώνια να μιλάει και αυτός για διαιτησία.Οι συμμαχίες σε αυτά τα επίπεδα είναι τελείως ρευστές

Εικόνα savvas gridlock

Εχουνε μπει και παρατρεχαμενοι στην ιστορια. Δεν εχουμε μεινει στη συγκρουση Αλαφουζου-Χατζηνικολαου. Μπορει να την πληρωσουν μικροτερα ψαρια, που με τη μαλακια που τους δερνει θα ενεργοποιησουν την αντιδραση των μεγαλων.

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

ο βορειοκορέας (θα έπρεπε να) είναι υπόλογος για την "διαρροή" του απόρρητου προανακριτικού υλικού στους Θωαμαϊδηδες.Η "κα" "φως,νερό,τηλέφωνο" έχει καμία ανάμειξη άραγε;

Εικόνα savvas gridlock

Aυτή η κυρία παίρνει τα εντάλματα προσωρινής κράτησης και τα διαβάζει στον ΣΚΑΙ πριν τα πάρουν οι κατηγορούμενοι και οι συνήγοροί τους.

Εικόνα teodosic7

κ αλλο ξεβρακωμα?
ή ειναι τοσο ηλιθιοι ή τους αρεσει τελικα να ξεβρακονοντε ,νομιζω το δευτερο
τους ερυθρολευκους χαιρετισμους μου σ ολα τα αλανια. κανετε πολυ καλη δουλεια μαγκες