ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2003, ΒΑΖΕΛΟΙ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ: ''ΓΙΝΑΜΕ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ''



Με αφορμή το χθεσινό υπέροχο ευρωπαϊκό βράδυ του ''πρέσβη'', που κατάφερε να αποκλειστεί από την 4η αγωνιστική σε όμιλο με Ντυνάμο Μόσχας-Αϊντχόφεν-Εστορίλ, αυτά τα μεγαθήρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ας θυμηθούμε άλλη μία μεγάλη βραδιά του Νοέμβρη στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ανατρέχοντας στην πλούσια ιστορία του Panathinaikos.
 
Tρίτη, 4 Νοεμβρίου 2003 και στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League της περιόδου 2003-04, ο ΠΑΟ που έχει 1 βαθμό (καλή ώρα όπως χθες), υποδέχεται τη γερμανική Στουτγκάρδη, πρωτοπόρο στη βαθμολογία της Bundesliga εκείνη την εποχή (καλή ώρα όπως η PSV Αϊντχόφεν σήμερα στην Ολλανδία). Τελικό σκορ 1-3 και εύκολη νίκη για τους Γερμανούς. Μετά το τέλος του ματς, στήνονται λαϊκά δικαστήρια από αγανακτισμένους οπαδούς του ΠΑΟ (δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω στις φωτογραφίες, για να διαβαστούν πιο άνετα).
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 5-11-2003
 

 

 

 

 
Το ΦΩΣ έχει πιο εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ για τις ατάκες των βάζελων οπαδών μετά το παιχνίδι.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 5-11-2003
 

 
''ΓΙΝΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ'', ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ.
 
Εδώ κανονικά θα έπρεπε να βάλουμε μία τελεία, αλλά το ξεβράκωμα του ''πρέσβη'' σε αυτό το παιχνίδι είχε και συνέχεια. Την επόμενη μέρα, διαβάζουμε τα παρακάτω.
 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 6-11-2003
 

 

 

 

 

 
Ο Ρότσα-Μπουμπλής μιλάει για ξεπεσμό του ΠΑΟ, ενώ τα 6.018 εισιτήρια που κόπηκαν στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, αποτελούσαν τότε τη χαμηλότερη προσέλευση θεατών στην ευρωπαϊκή ιστορία του ''πρέσβη'', αλλά και τη 13η χειρότερη επίδοση όλων των ομάδων στην (ως τότε) ιστορία του Champions League.
 
ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ, ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ''ΓΙΝΑΜΕ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ''. THIS IS PANATHINAIKOS...
 
Υ.Γ. 1 Ρε κορόιδα, μην μαρτυράτε χωρίς ξύλο. Αν εσείς ομολογείτε πως είστε πουτάνες...της Ευρώπης, εμείς μετά τι θα σας λέμε;
 
Υ.Γ. 2 Κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί εδώ ''καλά ρε πούστη, όταν τρώγανε το τρίμπαλο στη Λεωφόρο από την πρωτοπόρο στη Γερμανία Στουτγκάρδη, τα κάνανε πουτάνα και δεν πατάγανε στο γήπεδο, κηρύσσοντας αποχή. Χθες που φάγανε το τρίμπαλο από την πρωτοπόρο στην Ολλανδία Αϊντχόφεν, γιατί πανηγύρισαν και σήμερα είναι όλα μέλι-γάλα; Τότε έφταιγε ο Βαρδινογιάννης που τους έκανε πουτάνες στην Ευρώπη, όπως λέγανε οι ίδιοι. Σήμερα δεν φταίει κανείς;''. Όλα αυτά είναι στα πλαίσια της ''απογείωσης'' που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στην ομάδα τους, ιδίως τώρα που διοικεί την ΠΑΕ ΠΑΟ ο μεγάλος οπαδός του Ολυμπ...εεε του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Αλαφούζος. Πανηγυρίζουν οι υπάλληλοι της greenwin-Μπύρας 13 που κατάφεραν να κάνουν πράξη τα όνειρά τους, δηλαδή να κάνουν κουμάντο (μέσω Αλαφούζου) στον ΠΑΟ και να κονομήσουν από αυτόν, οπότε ''όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟ'' είναι ικανοποιημένοι. Έτσι και για εμάς εδώ, όλα πάνε μια χαρά στον ΠΑΟ.
 
ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, ''ΑΠΟΓΕΙΩΜΕΝΟΥΣ''. ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ.

Σχόλια

Εικόνα Pr0pheT7

Εγώ κάτι τέτοιες στιγμές πάλι, ακούω από μακρία ένα:

"Χοχοχοχοχοχο"

και βλέπω τα βαζελάκια μπροστά μου να τα πιάνει κρύος ιδρώτας...

Εικόνα Chief Bromden

Όλα μέλι γάλα, όπως το γράφεις...
Μαγκιά του Αλαφούζου και του το αναγνωρίζω, θα τους ρίξει κατηγορία και οι βάζελοι θα χειροκροτάνε...
H sportday και η livesport είχαν πρώτη είδηση την επιστροφή του τελειωμένου ΝΙνη απο τα αζήτητα , η ήττα στο απόρθητο φρούριο και ο πρόωρος αποκλεισμός απο τον όμιλο του <<θανάτου >> πέρασε σε δεύτερη μοίρα...
Να φανταστούμε τι θα γράφανε αν ήταν ο Ολυμπιακος στην ίδια θέση;